2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim benim kizin gaz sancilari cok fena meme de durmuyor 3-4 gundur dogru duzgun , bende sagip veriyordum bugune kadr. simdi tekrar emmeye basladi.
ama sutumu arttirmak icin emdirdikten sonra tekrar sagiyorum 10-15 dk .
Sağ ol canım ben de deneyebilirim bunu. Her sağdığında ne kadar süt çıkıyor peki? Emzirirken meme ucum çok acıyor ve sonrasında çok hassasiyet oluyor o yüzden bir de pompayla sağmaya cesaret edemiyorum. Bu hassasiyet geçiyor değil mi zamanla?

Teşekkür ederim canım ben de bir bakayım

bugun kizimi bebek masörune goturcem, gaz icin insallah yardimi dokunur
Bikaç gün etkisi oluyor spada arene de yapıldı. Hatta o an gaz çıkardı biraz karnı yumşadı. Ama ben o günler içinde kızın hareketlerini yapsam da kız nerelere nasıl baskı uyguladıysa kızın yaptığı gibi etki etmedi. Yada suyun etkisiydi geçti.

YouTube’da bebek gaz masajı videoları var ben onları izleyip karma bir masaj oluşturdum onlardan gerçekten etki ediyor masajın ortalarında kaka ve gaz çıkarmaya başlıyor klasik şeyler muhakkak bilirsiniz ama ellerimi çok iyi ısıtıyorum öncesinde hatta bazen sıcak su torbası koyuyorum önüme elimi ona bastırıyorum sürekli sonra yağı sürüyorum önce yanlardan ortaya doğru gazları toplayıp mideden aşağı çekiyorum ve süpürme hareketi dedikleri hareketle aşağıya itiyorum daha sonra saat yönünde altı kere göbek etrafı ve on sn ayaklarını toplayıp bırakıyorum bu döngüyü birkaç kere tekrar edince çıkarıyor

canim emzirdikten sonra sagdiysam 10-15 ml anca cikiyor iki memeden .
eger emzirmeden direk sagdiysam 50-60 ml cikiyor toplam iki memeden.
zaten her meme den 50 ser ml ciktigi gun, mamaya ihtiyac kalmicak insallah

krem sur canim meme ucuna her emzirme ve sagma sonrasi. saginca zaten buyuyor meme ucu . meme ucun cok aciyorsa emzirirken dogru tutmuyordur bebegin . ona bir bak youtube dan.

birde sagarken meme ucunu taktigin basligin uygun olmasi onemli . su video ya da bak gosteriyor nasil olmasi gerektigini

sirtinda cok blok var dedi. zaten dogum da donmustu fln ya boynunda da sknti varmis. simdi haftaya iki kere gdiicez. suan sakinledi.
zaten kadin basladan bir saldi bir saldi misafirlige gidince , evde yemek yemeyip de misafirlikte yiyen cocuklar misali oldu
bizde evde yapiyoruz o masajlari. kadin da gosterdi , dogru yapiyorsunuz dedi. bizimde o hareketlerle gaz cikariyor ama rahatlamasi 2-3 saati buluyor

Bizim de çıkıyor gaz ama rahatlamıyor ki anlamadım bu gaz işini hep var çıksa bile

ekim annelerinde demislerdi galiba , gaz cikinca yenileri olusuyormus zaten pesine . bizim surec rahat 2-3 saat bazen 4-5 saat suruyor . arada az az uyuyor fln
Maalesef biri bitiyor biri başlıyor,kaka yapıyor rahatlıyor 2-3 saate yeni kaka geliyor yine bir ıkınma ve gaz olayı,bazen uykusunda bile ıkınıyor

benzer hikayemiz.
Cocuk yapmak cok da musterek bir is degilmis. Hamilelik, dogum, lohusalik, uykusuz geceler derken. İkinciyi yapan arkadaslarim 1-2 sene sonra unutuyorsun cektiklerini, yine bebek istiyorsun dediler :)

Gunaydinlar
Masalin gazlı sabahindan hepinize saygılar
Biogaia cok tanıdık geldi bana bugun kontrolumuz var
Hem kalça tahlili sarilik tahlili bir de bu gaz sancilarini sorarım
Kizlar sizinkilerde var mi bilmiyorum masalin gobehi hafif sis sizce normal mi

Gundaydinlar
Karni cok tok-midesi dolu, patlatmali kaka ve gaz oldugunda benim kizin da karni sis oluyor.
Guzel, kolay gidip geldiginiz bir kontrol olsun :)

Gunaydinlar,
Sezeryanlilar yada daha evvel estetik olmus hanimlar, sezeryan dikis izi icin herhangi bir merhem-pomad vs kullaniyor musunuz? Sute gecmeyen, cok kimyasal olmayan birseyler ariyorum.

Ahahahha şakayla karışık gerçekler
Maalesef biri bitiyor biri başlıyor,kaka yapıyor rahatlıyor 2-3 saate yeni kaka geliyor yine bir ıkınma ve gaz olayı,bazen uykusunda bile ıkınıyor
Canım bizimki de uykusunda kaka için ıkınıyor çok. Uyanmıyor da zaar ama ık mık yapmaktan beni de uyutmuyor
benzer hikayemiz.
Cocuk yapmak cok da musterek bir is degilmis. Hamilelik, dogum, lohusalik, uykusuz geceler derken. İkinciyi yapan arkadaslarim 1-2 sene sonra unutuyorsun cektiklerini, yine bebek istiyorsun dediler :)
Yoook caaanım ne müştereği. Muhtemelen hayatımızın sonuna kadar hiçbir işimiz artık müşterek olmayacak biz bizeyiz bundan sonra hanımlar

Benim oğlum da öyle canım. Doğum yaptığım hastanedeki doktor bir şey yok normal dedi. Büyük oğlumun doktoruyla devam ediyoruz o fıtık dedi. Ama önemli değil iki yaşına kadar geçecek dedi. Sen doktorunla konuşursun. Bizimki zaten görünce kendi açıkladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…