- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Aynı şeyi bende düşünüyorum bazen, küçücük karnı var kocaman gazı var diyeAhaha epeyce gaz konuşulmuş benim kız da simdi 4-5 tae üst üste patlattı. Nasıl oluyor da sığıyor bu gazlar oraya
canim emzirdikten sonra sagdiysam 10-15 ml anca cikiyor iki memeden .
eger emzirmeden direk sagdiysam 50-60 ml cikiyor toplam iki memeden.
zaten her meme den 50 ser ml ciktigi gun, mamaya ihtiyac kalmicak insallah
krem sur canim meme ucuna her emzirme ve sagma sonrasi. saginca zaten buyuyor meme ucu . meme ucun cok aciyorsa emzirirken dogru tutmuyordur bebegin . ona bir bak youtube dan.
birde sagarken meme ucunu taktigin basligin uygun olmasi onemli . su video ya da bak gosteriyor nasil olmasi gerektigini
sirtinda cok blok var dedi. zaten dogum da donmustu fln ya boynunda da sknti varmis. simdi haftaya iki kere gdiicez. suan sakinledi.
zaten kadin basladan bir saldi bir saldimisafirlige gidince , evde yemek yemeyip de misafirlikte yiyen cocuklar misali oldu
bizde evde yapiyoruz o masajlari. kadin da gosterdi , dogru yapiyorsunuz dedi. bizimde o hareketlerle ga cikariyor ama rahatlamasi 2-3 saati buluyor
oo uykusunda bir osuruyor , Lina oldugunu bilmesem , kocam osuruyor sanardim
Yapmayın öyle şeyler Artık reflex oluyor bi süre sonraUraz gaz çıkardıkça biz oh çekiyoruz o moddayız yeter ki yapsınlar da rahatlasınlar
ya zaten bugun esim diyor ki “ kizim
smdi osur diye gozunun icine bakiyoruz, ilerde yapma ayip diyecegiz , o yuzden tadini cikar simdiden “
Bu konuda eşimin hakkını yiyemem şuana dek müşterek gidiyoruzYoook caaanım ne müştereği. Muhtemelen hayatımızın sonuna kadar hiçbir işimiz artık müşterek olmayacakbiz bizeyiz bundan sonra hanımlar
Doktorumun yazdığı contractubex kremi kullandım 15. günden itibarenGunaydinlar,
Sezeryanlilar yada daha evvel estetik olmus hanimlar, sezeryan dikis izi icin herhangi bir merhem-pomad vs kullaniyor musunuz? Sute gecmeyen, cok kimyasal olmayan birseyler ariyorum.
gitme gitme , kendine bunu yapmabunlar şimdiden böyle biraz daha büyüsünler bize neler yapacaklar lim bilir ben uzun süredir gitmiyorum gidip bi ekim eylül annelerini okuyim zaten eylüller Ağustos'ta ekimler Eylül'de doğurdu önümüzdeki 3 4 ayı görür korkar gelirim
ben eşime bi defa sen miydin o dedim o derece
Yapmayın öyle şeyler Artık reflex oluyor bi süre sonrageçen gün misafir vardı osurdu biz istemsizce oh çektik kadın güldü
Kuzum memnun kaldın mı peki biodermadan. Peranın cildi aşırı hassas zaten yüzü pütür pütür olmuştu muhtemelen yumurta beyazı veya susam gibi bişeye alerjisi var dedi doktor. Ama dün banyo yaptırdım mustela ile yıkadım bikaç saat sonra yanakları kıpkırmızıydıBenim bebeğim de böyle olmuştu ben ivanatura doğal içerikli almıştım her şeyini ama o hafta mustela ile yıkamkştım bebeğimi aksine mustela dokundu doktora götürdük atopik dermatit cilt olabilir dedi en iyi ürünü de kullansan içindeki bir şey dokunabilir demişti ve tüm bakım ürünleri değişti yağ kullanmayı önermedi mesela hepsi bioderma atopik serisi aldırdı şampuan da dahil epey pahalı ama teni çok hassas bebeğimin o yüzden aldık hemen
cevrende ihtiyac sahibi kimse varsa ona ver canim.Kızlar bebeğimde sarılık varken SMA'nın mamasını almıştım iyice doysun atlatsın diye bir kaç sefer mama yaptım daha kullanmıyorum sütüm yetiyor, mamada da baya var nasıl yapsam acaba, uzun sürede saklanmıyor sanırım?
Açıldıktan 3 hafta sonra tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum canımKızlar bebeğimde sarılık varken SMA'nın mamasını almıştım iyice doysun atlatsın diye bir kaç sefer mama yaptım daha kullanmıyorum sütüm yetiyor, mamada da baya var nasıl yapsam acaba, uzun sürede saklanmıyor sanırım?
Sudocrem iyi diye duydum canım.Çok mu pişik oldupişik için. hizli bir cozum var mi kizlar ?
Benim bebeğimde de var yanak bölgesinde kırmızılık ufacık noktalar. Mustela sürdüm fayda etmedim biodermanin atopik ciltler için olan kremi vardı evde doktor kullanabilirsin dedi dört gündür sürüyorum çok şükür azaldı.Evet ben de alerji olduğunu düşünmüyorum ama azalsa da geçmiyor. Krem de vermedi ondan sordum mustelanın ya da benzer bir markanın kremi varsa süreyim ben de.
ya sabah biraz kizarikti , surdum krem her seferinde ama altini degsitirip yatirdik , o ara gene kaka yaomis, ustune uyudu tabi 2 saat o yuzden biraz pismis.Sudocrem iyi diye duydum canım.Çok mu pişik oldu
Oyy kıyamam.Elinde hangi krem var canım..ya sabah biraz kizarikti , surdum krem her seferinde ama altini degsitirip yatirdik , o ara gene kaka yaomis, ustune uyudu tabi 2 saat o yuzden biraz pismis.
gaz yapinca da ufak ufak kakasi geliyor, sonra daha cok agliyor ama dedim o pisik mi acitiyor extradan canini. hic boyle cok aglamamisti
Benimki de aslında öyle ilk bebeğimde de öyleydi her şeyi ortak yapardık. Şimdi de geceleri dayanamadığım yerde uyandırıyorum görevi devralıyor, çocuk ve evdeki sorumluluklarını da yapıyor yani görevleri bölüşüyoruz ama çevresindeki ve ailesindeki erkekler kadınlara hizmetçi gözüyle baktıkları ve hiç bir iş yapmadıkları için (kadınlar da bunu kabullenmiş ve bir de beğenmiyorlar sanırım yaptıklarını o yüzden çocuk bakımı dahil her şeyi kendileri yapıyorlar) arada bu durumla ilgili laf söylüyor, bazen yapmak istemediğini söylüyor. Sonra ben demeden kalkıp gene yapıyor işin komik tarafı sadece ağzında, o da enerjisini boşaltmak için sanırım çünkü çevresindekiler ona bir iki bu konuda laf etmiş anladığım kadarıylaBu konuda eşimin hakkını yiyemem şuana dek müşterek gidiyoruz2 bebek olunca mecbur sorumluklukları bölüştük. Hatta her fırsatta sana çok üzülüyorum nasıl rahatlatabilirim diyor. Gece birlikte uyanıyoruz ben emziriyorum sonra o üzerine takviye mamasını veriyor. Diğernin altını açıyorum o gazını çıkarıyor. Birlikte yatıp kalkıyoruz Zaten aksi gibi olsa çoktan depresyona girerdim
Doktorumun yazdığı contractubex kremi kullandım 15. günden itibaren
Benimki de haftasonları geceleyin bakımı devralıyor ben uyim diye ama günün sonunda nolursa olsun bebek bakımı, ev işi yine de çoğunlukla bana bakıyor ve öyle de olacak muhtemelen. Tabi o haftasonu 2 gün dinlendirdiği bile faydalı oluyor.Bu konuda eşimin hakkını yiyemem şuana dek müşterek gidiyoruz2 bebek olunca mecbur sorumluklukları bölüştük. Hatta her fırsatta sana çok üzülüyorum nasıl rahatlatabilirim diyor. Gece birlikte uyanıyoruz ben emziriyorum sonra o üzerine takviye mamasını veriyor. Diğernin altını açıyorum o gazını çıkarıyor. Birlikte yatıp kalkıyoruz Zaten aksi gibi olsa çoktan depresyona girerdim
Doktorumun yazdığı contractubex kremi kullandım 15. günden itibaren
simdi esimi yolladim sudokrem ve zincofax diye bir krem varmis onlari aldirdimOyy kıyamam.Elinde hangi krem var canım..
Sudocrem 1 günde geçiriyo ama içeriği çok masum değil sanırım.pişik için. hizli bir cozum var mi kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?