2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
pişik için. hizli bir cozum var mi kizlar ?
Poposunu havalandırmak hızlı çözüm. Biz Bepanthol, sudokrem denedik geçirmedi. Doktoruma sordum havalandır her alt açmada on on beş dakika dedi. Denedik bir iki günde yarası geçti. Şimdi yokken de artık elimden geldiğince birkaç dakika havalandırıyorum.

Selam kızlar, okuyamadım yorumları epeydir. bebeklerinizle yürüyüşlere çıkıyor musunuz
Yürüyüşe değil ama bugün ilk kez bebekleri alıp ailecek dışarı çıktık hava çok güzel diye Evden çıkışımız sadece 1,5 saat sürdü nerdeyse Şuan deniz kenarında bi restoranda oturuyoruz nasıl iyi geldi anlatamam

Çok basit bir şey göz muayenesi. Sadece elinde bı mercekle gözüne ışık tutarak baktı. 1dk bile surmedi

Benim de öyle ya meme ucum çok hassa. Hatta ilk akışında çok acıyor. Göğüs ucum yoktu benim emerek çıkardı o yüzden mi acaba diyorum.

Sudocrem 1 günde geçiriyo ama içeriği çok masum değil sanırım.
birsey olmaz bir kereden heralde ,
ben dogal bir balm kullaniyordum poposuna ama pisik olmasini engelleyemedi
zaten artik cok zor baglatiyor kendini ya,
cok sveiyor alti acik kalsin.
bende acik birakiyoruk biraz , kremlar fln emene kadr bekliyorum

Canım 36+2,de kontrol vardı onda çıktığıni söyledi doktor. Şok oldum bende bı hafta önce plasenta marjinal diyorlardı. Bu hafta Düzelmiş dedi doktor.
Merhaba, ben de bugün 28+3 teyim plasenta marjinal dedi doktorum bu haftadan sonra düzeleceğini düşünmüyorum dedi. Büyük ihtimal planlı sezaryen olacak. Sizin süreciniz nasil ilerledi kaçıncı hafta plasenta marjinal demişlerdi. Doğumunuz nasıl oldu

Meraba. Benimde 28de tam tanı konuldu. Fakat 36.haftada duzeldigini plasentanın yukarı çıktığını söylediler üç dört farklı doktor gördü hepsi yukarda dedi. İlk çocuğum sezeryan olduğu için yine sezeryan oldum bı sıkıntı yaşamadım. Zaten riskim ortadan kalkmıştı canim

Anladim canim cok teşekkür ederim. Benim de ikinci cocugum ilki sezaryendi bunda normal doğumu denemek istiyordum ama doktorum onermedi. Plasenta yukari ciksa da yine sezaryen diyorlar dimi risk almamak için? Kaçıncı hafta sezaryen olmuştun

Selam kızlar, okuyamadım yorumları epeydir. bebeklerinizle yürüyüşlere çıkıyor musunuz
Bugun ilk defa kanguru ile yuruduk, total 1.5 saat yuruduk. Yol boyunca uyudu. Sonra biryerde oturduk annemle, emzirdim bebek bakim odasinda. Akabinde bir 15 dakika daha yuruduk. Surekli uyudu. Umarim acisini gece cikarmaz.

Bugun ilk defa kanguru ile yuruduk, total 1.5 saat yuruduk. Yol boyunca uyudu. Sonra biryerde oturduk annemle, emzirdim bebek bakim odasinda. Akabinde bir 15 dakika daha yuruduk. Surekli uyudu. Umarim acisini gece cikarmaz.

Yaaa ne güzel ben bugün kanguruya koydum ağladı huzursuz oldu. Yanlış zaman mı seçiyorum? Sabretmek mi gerekiyor acaba?

Canım senin düşündüğünü bı arkadaş burda denedi OKYANUS302 yaptı doğumu ölümden döndü resmen. Hiiiiiic risk alma bırak sezeryan ol. Zaten plasenta aşağıdaysa kesin sezeryan ol.ben 39.haftada sezeryan oldum canım.eger plasenta aşağıda olsaydı 37.haftada alacaklardı.bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…