- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Poposunu havalandırmak hızlı çözüm. Biz Bepanthol, sudokrem denedik geçirmedi. Doktoruma sordum havalandır her alt açmada on on beş dakika dedi. Denedik bir iki günde yarası geçti. Şimdi yokken de artık elimden geldiğince birkaç dakika havalandırıyorum.pişik için. hizli bir cozum var mi kizlar ?
Ben dün kangurusuna taktım çıktımSelam kızlar, okuyamadım yorumları epeydir. bebeklerinizle yürüyüşlere çıkıyor musunuz
Yürüyüşe değil ama bugün ilk kez bebekleri alıp ailecek dışarı çıktık hava çok güzel diyeSelam kızlar, okuyamadım yorumları epeydir. bebeklerinizle yürüyüşlere çıkıyor musunuz
Çok basit bir şey göz muayenesi. Sadece elinde bı mercekle gözüne ışık tutarak baktı. 1dk bile surmediBugün biz de bıraktık hava almaya çıktık markete gitmek bile iyi geldi.
Bu arada geçen gittiğimde kalça ultrasonu çekildi daha 40ı dolmadı bir de göz muayenesi oluyormuş sanırım onunla ilgili birşey demedi doktor nasıl oluyor yaptıran oldu mu
Benim de öyle ya meme ucum çok hassa. Hatta ilk akışında çok acıyor. Göğüs ucum yoktu benim emerek çıkardı o yüzden mi acaba diyorum.Sağ ol canım ben de deneyebilirim bunu. Her sağdığında ne kadar süt çıkıyor peki? Emzirirken meme ucum çok acıyor ve sonrasında çok hassasiyet oluyor o yüzden bir de pompayla sağmaya cesaret edemiyorum. Bu hassasiyet geçiyor değil mi zamanla?
birsey olmaz bir kereden heralde ,Sudocrem 1 günde geçiriyo ama içeriği çok masum değil sanırım.
zaten artik cok zor baglatiyor kendini ya,Poposunu havalandırmak hızlı çözüm. Biz Bepanthol, sudokrem denedik geçirmedi. Doktoruma sordum havalandır her alt açmada on on beş dakika dedi. Denedik bir iki günde yarası geçti. Şimdi yokken de artık elimden geldiğince birkaç dakika havalandırıyorum.
Merhaba, ben de bugün 28+3 teyim plasenta marjinal dedi doktorum bu haftadan sonra düzeleceğini düşünmüyorum dedi. Büyük ihtimal planlı sezaryen olacak. Sizin süreciniz nasil ilerledi kaçıncı hafta plasenta marjinal demişlerdi. Doğumunuz nasıl olduCanım 36+2,de kontrol vardı onda çıktığıni söyledi doktor. Şok oldum bende bı hafta önce plasenta marjinal diyorlardı. Bu hafta Düzelmiş dedi doktor.
Sudocrem kullanıyorum ben, çok iyi geliyor öneririm canım bir kaç saate bile farkediyor.pişik için. hizli bir cozum var mi kizlar ?
Evet, çevremde de SMA kullanan yok, burda kullanan varsa gönderebilirim ihtiyacı olan bir arkadaşa.Açıldıktan 3 hafta sonra tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum canım
Meraba. Benimde 28de tam tanı konuldu. Fakat 36.haftada duzeldigini plasentanın yukarı çıktığını söylediler üç dört farklı doktor gördü hepsi yukarda dedi. İlk çocuğum sezeryan olduğu için yine sezeryan oldum bı sıkıntı yaşamadım. Zaten riskim ortadan kalkmıştı canimMerhaba, ben de bugün 28+3 teyim plasenta marjinal dedi doktorum bu haftadan sonra düzeleceğini düşünmüyorum dedi. Büyük ihtimal planlı sezaryen olacak. Sizin süreciniz nasil ilerledi kaçıncı hafta plasenta marjinal demişlerdi. Doğumunuz nasıl oldu
Canım nasıl pazara gittin sen daha bı ay oldu bize. Niye ağır kaldiriyosun dikkat etKızlar ben de geçen gaza geldim pazara gittim ağır taşıdım 2 gün dikişler ağrıdı. Aman dikkat edin sizler.
Anladim canim cok teşekkür ederim. Benim de ikinci cocugum ilki sezaryendi bunda normal doğumu denemek istiyordum ama doktorum onermedi. Plasenta yukari ciksa da yine sezaryen diyorlar dimi risk almamak için? Kaçıncı hafta sezaryen olmuştunMeraba. Benimde 28de tam tanı konuldu. Fakat 36.haftada duzeldigini plasentanın yukarı çıktığını söylediler üç dört farklı doktor gördü hepsi yukarda dedi. İlk çocuğum sezeryan olduğu için yine sezeryan oldum bı sıkıntı yaşamadım. Zaten riskim ortadan kalkmıştı canim
Bugun ilk defa kanguru ile yuruduk, total 1.5 saat yuruduk. Yol boyunca uyudu. Sonra biryerde oturduk annemle, emzirdim bebek bakim odasinda. Akabinde bir 15 dakika daha yuruduk. Surekli uyudu. Umarim acisini gece cikarmaz.Selam kızlar, okuyamadım yorumları epeydir. bebeklerinizle yürüyüşlere çıkıyor musunuz
Bugun ilk defa kanguru ile yuruduk, total 1.5 saat yuruduk. Yol boyunca uyudu. Sonra biryerde oturduk annemle, emzirdim bebek bakim odasinda. Akabinde bir 15 dakika daha yuruduk. Surekli uyudu. Umarim acisini gece cikarmaz.
Canım senin düşündüğünü bı arkadaş burda denediAnladim canim cok teşekkür ederim. Benim de ikinci cocugum ilki sezaryendi bunda normal doğumu denemek istiyordum ama doktorum onermedi. Plasenta yukari ciksa da yine sezaryen diyorlar dimi risk almamak için? Kaçıncı hafta sezaryen olmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?