sagol canim , onu da aldik .Sudocrem kullanıyorum ben, çok iyi geliyor öneririm canım bir kaç saate bile farkediyor.
ay masallahBizde bugün dedemize geldik, arabada yol boyunca uyudu kızımızarabayı seviyor zilli
kuzum her bebek sevmezmos zaten. bende daha denemedim . merak ediyorjmYaaa ne güzelben bugün kanguruya koydum ağladı huzursuz oldu. Yanlış zaman mı seçiyorum? Sabretmek mi gerekiyor acaba?
Aynen bende sezeryan oldum 2.olursa eğer normal istemem bi sıkıntı olur diye korkuyorum. Aslında yapan var ama riske atmamak en iyisiCanım senin düşündüğünü bı arkadaş burda denedi @OKYANUS302 yaptı doğumu ölümden döndü resmen. Hiiiiiic risk alma bırak sezeryan ol. Zaten plasenta aşağıdaysa kesin sezeryan ol.ben 39.haftada sezeryan oldum canım.eger plasenta aşağıda olsaydı 37.haftada alacaklardı.bebegi
Tabikiii canım okyanus ne çekti Allah korusun. Ben sezeryan oldum hiç normali düşünmedim zaten.Aynen bende sezeryan oldum 2.olursa eğer normal istemem bi sıkıntı olur diye korkuyorum. Aslında yapan var ama riske atmamak en iyisi
Canım ya bide 2 yıl dolmadan hamile kalınırsa çok sorun olur mu acaba dikiş yerinde. Hep aklımda bu var .Normalde 2 yıl sonra düşünüyorum zaten 2.ciyi ..Tabikiii canım okyanus ne çekti Allah korusun. Ben sezeryan oldum hiç normali düşünmedim zaten.
kuzum her bebek sevmezmos zaten. bende daha denemedim . merak ediyorjm
Aynen bzimkide 2 yaşına kadar gecer dedi fitikmisBenim oğlum da öyle canım. Doğum yaptığım hastanedeki doktor bir şey yok normal dedi. Büyük oğlumun doktoruyla devam ediyoruz o fıtık dedi. Ama önemli değil iki yaşına kadar geçecek dedi. Sen doktorunla konuşursun. Bizimki zaten görünce kendi açıkladı.
Canım emzirme önlüğü kullan, kendin emzir. Emziremeyeceğin bi yere gidiyorsanız eğer, sanki önceden sağıp çıkmak mantıklı gibi.Kızlar selamlar. Yarın gezmeye çıkmayı düşünüyoruz. Yanıma biberon ile anne sütü alsam nasıl muhafaza etmem gerekiyor evden çıkmadan mı sağayım buzluktan mi çıkarayım? Siz nasıl yapıyorsunuz? İlk defa biberon vereceğim çıkarsak eğer hemen alışmaz herhalde biberona
canim bagirsak gazi mi var acaba ?Iyi geceler kizlar
Masal asiri kızgın gergin meme reddi mi yasiyor anlayamadim gece biberonla veriyorum gundu, emziriyorum genelde
Ac ama emmiyor demi olmama 3 dakika kaldı agliyor surekli
Hadi ya çok üzüldüm, suan hersey yolundadır inşallah. Evet canim cok büyük risk zaten doktor kabul etmiyor ben de ısrar etmem. 39 a kadar bekleriz umarım biz de, ilkinde 39+5 te suyum gelmişti öyle başlamıştı doğum, kismet bakalimCanım senin düşündüğünü bı arkadaş burda denedi @OKYANUS302 yaptı doğumu ölümden döndü resmen. Hiiiiiic risk alma bırak sezeryan ol. Zaten plasenta aşağıdaysa kesin sezeryan ol.ben 39.haftada sezeryan oldum canım.eger plasenta aşağıda olsaydı 37.haftada alacaklardı.bebegi
Evet benim bebeğimin yüzündekilere benziyor ama bizim tüm vücutta varBu şekilde canım. Bazen daha aktif oluyorlar özellikle alın tarafında
Canım ben dışarı çıkarken şöyle yapıyordum buz aküsünün yanına biberonu koyuyordum içi süt dolu şekilde ağzını iyice kpaıyordum ,fermuarlı çantaya yerleştiriyordum, bide yanıma ufak termosun içine kaynar su alıyorddum( bardak termos ) beslenme saati geldiğinde biberonu termosa koyup ılıtıp veriyordum. Mamayı hiç bilmiyorum hiç yanına almadım yapamam diye .. Şükür artık ihtiyacım kalmadı direk meme emdiği içinKızlar selamlar. Yarın gezmeye çıkmayı düşünüyoruz. Yanıma biberon ile anne sütü alsam nasıl muhafaza etmem gerekiyor evden çıkmadan mı sağayım buzluktan mi çıkarayım? Siz nasıl yapıyorsunuz? İlk defa biberon vereceğim çıkarsak eğer hemen alışmaz herhalde biberona
Açık hava sahil kenarı gibi. Rahat edemem sanırım yanıma alayım istemezse emzidme önlüğü ile emziririm . Teşekkür ederimCanım emzirme önlüğü kullan, kendin emzir. Emziremeyeceğin bi yere gidiyorsanız eğer, sanki önceden sağıp çıkmak mantıklı gibi.
Canım ben dışarı çıkarken şöyle yapıyordum buz aküsünün yanına biberonu koyuyordum içi süt dolu şekilde ağzını iyice kpaıyordum ,fermuarlı çantaya yerleştiriyordum, bide yanıma ufak termosun içine kaynar su alıyorddum( bardak termos ) beslenme saati geldiğinde biberonu termosa koyup ılıtıp veriyordum. Mamayı hiç bilmiyorum hiç yanına almadım yapamam diye .. Şükür artık ihtiyacım kalmadı direk meme emdiği için
Canım süt şuan buzluk kısmında mı yoksa yumurtalık kısmında mıBuzlukta süt var öğlen gideriz büyük ihtimalle. Yanıma çıkarken alsam çözülunce biberona koysam , dışardan bardak sıcak su alıp biberonu icine oturursam olur mu ? Ya da geceden çıkarıp evde mi koyayım biberona bozulur mu
Buzluk kısmında canımCanım süt şuan buzluk kısmında mı yoksa yumurtalık kısmında mı
Bebişin beslenme saatine göre sıcak suda çözdürüp verebilirsin canım. Yanına al bebiş acıkınca direk sıcak suda çözdürüp verebilirsin.Poşeti bardağa koy çözünsün ılısın ordan biberonla verebilirsinBuzluk kısmında canım
Evde cozdurup biberona koysam dışarıda ısıtsam olur mu ? Çok sordum kusura bakmtin5Bebişin beslenme saatine göre sıcak suda çözdürüp verebilirsin canım. Yanına al bebiş acıkınca direk sıcak suda çözdürüp verebilirsin.Poşeti bardağa koy çözünsün ılısın ordan biberonla verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?