2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sudocrem kullanıyorum ben, çok iyi geliyor öneririm canım bir kaç saate bile farkediyor.
sagol canim , onu da aldik .
gece kantaron yagi surduk , oda cok hizli etki ediyormus. birazdan sudocrem surucem
Bizde bugün dedemize geldik, arabada yol boyunca uyudu kızımız arabayı seviyor zilli
ay masallah
bizim kiz da dun araba isiklarda durunca gozlerini acar gibi oluyor, araba hareket edince uyuyordu
Yaaa ne güzel ben bugün kanguruya koydum ağladı huzursuz oldu. Yanlış zaman mı seçiyorum? Sabretmek mi gerekiyor acaba?
kuzum her bebek sevmezmos zaten. bende daha denemedim . merak ediyorjm

Aynen bende sezeryan oldum 2.olursa eğer normal istemem bi sıkıntı olur diye korkuyorum. Aslında yapan var ama riske atmamak en iyisi

Tabikiii canım okyanus ne çekti Allah korusun. Ben sezeryan oldum hiç normali düşünmedim zaten.
Canım ya bide 2 yıl dolmadan hamile kalınırsa çok sorun olur mu acaba dikiş yerinde. Hep aklımda bu var .Normalde 2 yıl sonra düşünüyorum zaten 2.ciyi ..

Kızlar selamlar. Yarın gezmeye çıkmayı düşünüyoruz. Yanıma biberon ile anne sütü alsam nasıl muhafaza etmem gerekiyor evden çıkmadan mı sağayım buzluktan mi çıkarayım? Siz nasıl yapıyorsunuz? İlk defa biberon vereceğim çıkarsak eğer hemen alışmaz herhalde biberona

Aynen bzimkide 2 yaşına kadar gecer dedi fitikmis
Cok şükür sarilik 5 e düşmüş hic dusmeyecek sanmistim

Iyi geceler kizlar
Masal asiri kızgın gergin meme reddi mi yasiyor anlayamadim gece biberonla veriyorum gundu, emziriyorum genelde
Ac ama emmiyor demi olmama 3 dakika kaldı agliyor surekli

Canım emzirme önlüğü kullan, kendin emzir. Emziremeyeceğin bi yere gidiyorsanız eğer, sanki önceden sağıp çıkmak mantıklı gibi.

Iyi geceler kizlar
Masal asiri kızgın gergin meme reddi mi yasiyor anlayamadim gece biberonla veriyorum gundu, emziriyorum genelde
Ac ama emmiyor demi olmama 3 dakika kaldı agliyor surekli
canim bagirsak gazi mi var acaba ?
benim kiz cok gazliyken emzirme pozisyonunda iyice skisiyor gazi emmiyor ama mesela smdi sbaah cok rahatti emdi guzelce

Bugün dışarı çıktık bırakıp sakin durmuş akşam acısı çıktı bizden. İki saat boyunca gaz sancısından ne yapacağımı şaşırdım. Kucağımda zor sakinleştirdim uyudu kaldı kolum kopuyor ama yeter ki uyusun modundayım artık

Hadi ya çok üzüldüm, suan hersey yolundadır inşallah. Evet canim cok büyük risk zaten doktor kabul etmiyor ben de ısrar etmem. 39 a kadar bekleriz umarım biz de, ilkinde 39+5 te suyum gelmişti öyle başlamıştı doğum, kismet bakalim

Canım ben dışarı çıkarken şöyle yapıyordum buz aküsünün yanına biberonu koyuyordum içi süt dolu şekilde ağzını iyice kpaıyordum ,fermuarlı çantaya yerleştiriyordum, bide yanıma ufak termosun içine kaynar su alıyorddum( bardak termos ) beslenme saati geldiğinde biberonu termosa koyup ılıtıp veriyordum. Mamayı hiç bilmiyorum hiç yanına almadım yapamam diye .. Şükür artık ihtiyacım kalmadı direk meme emdiği için

Canım emzirme önlüğü kullan, kendin emzir. Emziremeyeceğin bi yere gidiyorsanız eğer, sanki önceden sağıp çıkmak mantıklı gibi.
Açık hava sahil kenarı gibi. Rahat edemem sanırım yanıma alayım istemezse emzidme önlüğü ile emziririm . Teşekkür ederim

Buzlukta süt var öğlen gideriz büyük ihtimalle. Yanıma çıkarken alsam çözülunce biberona koysam , dışardan bardak sıcak su alıp biberonu icine oturursam olur mu ? Ya da geceden çıkarıp evde mi koyayım biberona bozulur mu

Canım süt şuan buzluk kısmında mı yoksa yumurtalık kısmında mı

Buzluk kısmında canım
Bebişin beslenme saatine göre sıcak suda çözdürüp verebilirsin canım. Yanına al bebiş acıkınca direk sıcak suda çözdürüp verebilirsin.Poşeti bardağa koy çözünsün ılısın ordan biberonla verebilirsin

Evde cozdurup biberona koysam dışarıda ısıtsam olur mu ? Çok sordum kusura bakmtin5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…