2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktor reflü her bebekte oluyor, hastalık boyutunda değil dedi. Kilo alımı ve yapılan ultrasona göre. Kolik mi bende bilmiyorum. Şuan 6. Haftanın içinde atak donemi mi ki bu zaman

Canım yürüyüşlere bebek arabasıyla mı kanguru ile mi gidiyorsun?

Kızlar emzirirken oğlumun kafası çok terliyor sizde de oluyor mu ? Her yerde bebekler terlemez yazıyor ama gayet de terliyor

Canım yürüyüşlere bebek arabasıyla mı kanguru ile mi gidiyorsun?
Bebek arabasıyla bizim kanguruda yenidoğan aparatı varmış ama güvenemiyorum prematüre benim bebeğim minnak biraz içinde kaybolacak gibi geliyor,sling de sevmedi yine keyifli zamanında deneyeceğim ama dışarda sling ile rahat edemem gibi aniden ağlama krizi falan gelince çıkarması zor oluyor

Yenidoğanlar için olanda var canım

Teşekkür ederim canım öyle yapayım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin

Çok geçmiş olsun nasıl oldu bebebeğiniz ? Umarım düzelmiştir. o gaz damlasından memnun kaldınız mı
Merhaba teşekkür ederim gazına iyi geldi gibi alttan surekli pitir pitir cikariyor. Gaz damlası değilde bağırsak duzenleyiciymis sanırım o. Şimdi bizim sorunumuz kakasini geç yapması yapıyo ama 1 haftayı buluyo insallah ona iyi gelir. Ama gazına iyi geldi bence

Kızlar günaydın.Bebişler nasıl siz nasılsınız? Benim bebiş çoğu zaman uykusunda sesler çıkarıyor iç çekişler homurtular, ıkınma gibi sesler gazı olmasa bile eeh eehUyumuş olsam bile o seslere karşı diken üstündeyim.
Bir de yatağı sevmiyor bu kız altı temiz, karnı tok, gazı yok beni kucağa alın ağlaması yapıyor. Almak istemiyorum ağlayınca mecbur alıyorum ama ağır omuzlar kopuyorYarın 1 aylık oluyoruz emzik alacağım vereceğim inşallah tutar.

Yaaa ne güzel ben bugün kanguruya koydum ağladı huzursuz oldu. Yanlış zaman mı seçiyorum? Sabretmek mi gerekiyor acaba?
Yanliz ben de huzursuz oldum eve gelince, cocugun yanagi gogsu terlemisti. Simdi kulagim nefesinde, usuttum mu diye.
Kangurunun icine Owli'nin kislik kundagini giydirerek yerlestirdim. Baya pofuduk yumusak bir ortami oldu.

Inan azicik stres oldum ama cok iyi geldi. Agzimda maske ve mesafeye dikkat ettim sokaklar cok kalabalik diye.Cocuk rahat etsin ve emzirebileyim diye hic gitmeyecegim biryere gidip oturmama ragmen.

Canım ya bide 2 yıl dolmadan hamile kalınırsa çok sorun olur mu acaba dikiş yerinde. Hep aklımda bu var .Normalde 2 yıl sonra düşünüyorum zaten 2.ciyi ..
Sancılarım tutup yatışım yapıldığı gece yanımda yatan kadın yeni bebeği varken hamile kalmış Doktorlar çok kızmış, sen aklını mı kaçırdın daha sezeryanın çok yeni çok tehlikeli vs diye. Ki 20 haftalık civarı iç dikişlerinde patlamalar olmuş yatışı yapılmış ve 1 aydır hastanedeymiş. Bebek büyüdükçe annenin hayatının risk aktında olduğunu söylemişler ama kadın bebeğim büyüdü nasıl vazgeçeyim diyordu. Bilmiyorum durumu noldu doğuma kadar hastanede geçmiştir muhtemelen ani müdahale için. Bana da aman aman çok iyi korun Allah kimseye yaşatmasın dedi Olur canım sütü zaten benmari usulü ısıtman gerekiyor bu şekilde yapabilirsin Karasal da olsa havayı güzel buldun mu çık mutlaka. Öyle iyi geliyor ki hem bize hem onlara. Evde olsa uyku kavgası üstüne uyudukları yarım saat. Dışarda 4 saat uyudular. Hoş eve gelince acısını çıkarıp cinnet geçirdiler ama olsun Ben de deneyeyim canım şampuanı değiştirmeyi. Pera aşırı beyaz tenli ve çok hassas bir teni var. Şimdiden yazı, denizi, güneşi filan düşünüyorum Yavaş yavaş gaz sorunları bitecek inşallah artık ayakları sürekli hareket halinde yakında oyun halısında bacakları oynata oynata çıkarırlar gazı. Çok geçmiş olsun canım, oğlun emin ellerde olacak. Sütüm kesilecek diye de hiç kötü düşünme. İnşallah hiçbir şey olmayacak

Gunaydin :)
Benimki de son iki gundur basladi. Uyanik diye diken uzerinde basina gidiyorum, yok gozler kapali. Annelik hormonlari sese karsi asiri duyarli yapiyormus. Aglamasi beni, ozellikle dogumdan hemen sonra, panikle cocuguma kosmama neden oluyordu. Bir belgeselde izlemistim, anneler bebek aglamasini ve bebeginin sesini cok yuksek gurultude dahi secebilirmis.

Offf çok kötü bi durumda kalmış bebeğe ayrı kadına ayrı üzüldüm..Sezeryan olnların çok iyi korunması lzım.

Plasenta asagdayken 39a kadar beklezler canım..ins sıkıntısız olur dogumun

Doktor reflü her bebekte oluyor, hastalık boyutunda değil dedi. Kilo alımı ve yapılan ultrasona göre. Kolik mi bende bilmiyorum. Şuan 6. Haftanın içinde atak donemi mi ki bu zaman
İyi sevindim canım. Evet beş altı galiba atak haftaları. Biz de altıya girdik. Üç gündür şükürler olsun ağlama krizleri yok. Gaz masajı yapıyorum gün içinde. Hafta içi çok korkmuştum böyle gidecek diye.

gecen annemlerin odasindaydi kizim, bende kendi odamda uyuyordum, oyun oynuyorlsrdi homurdaniyormus bende agliyor sandim gittim hemen . Babam diyor ki sen nasil duydun taa ordan diye arada salon da tv acikti ses vardi ev icinde diye

Teşekkür ederim canım öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…