Doktor reflü her bebekte oluyor, hastalık boyutunda değil dedi. Kilo alımı ve yapılan ultrasona göre. Kolik mi bende bilmiyorum. Şuan 6. Haftanın içinde atak donemi mi ki bu zamanReflüsü olabilir. İlk oğlum öyleydi canım. Oluk oluk kusardi. Bir yaşına kadar devam etmişti. Şu an kaç haftalık? Atak dönemi de olabilir. Takipteyim ben de kolik mi değil mi diye. Emin olamadım hâlâ.
Düzenli olmasa da arada market yürüyüşe çıkarıyorum bebeği ,babasıyla olunca da akşam yemeğe kahve içmeye gidiyoruz hava güzelse göl kenarına falan gidiyoruz bıgün mesela uzun bir gezme planı vardı Sapanca’ya gittik epey vakit geçirdik güneşlendi sonra eve uğradık altını açtım doyurdum vs tekrar yemeğe falan gittik geç geldik eve tüm gün dışarda eğer emzirme odası falan yoksa zor oluyor avm de çok kalabalık genelde hafta içi tercih ediyoruz her gün düzenli yürüyüş havalar çok istikrarlı değil korkutuyor beni evde yürüyüş bandının da kumandası kaybolmuş bakalım napıcaz bu kış
Bebek arabasıyla bizim kanguruda yenidoğan aparatı varmış ama güvenemiyorum prematüre benim bebeğim minnak biraz içinde kaybolacak gibi geliyor,sling de sevmedi yine keyifli zamanında deneyeceğim ama dışarda sling ile rahat edemem gibi aniden ağlama krizi falan gelince çıkarması zor oluyorCanım yürüyüşlere bebek arabasıyla mı kanguru ile mi gidiyorsun?
Yenidoğanlar için olanda var canımBizde giyinirken bazen ağlıyoruz, ilk zamanlar daha çoktu şimdi azaldı ama arada aklına esince ağlıyor.
Korsenin dar olması gerekir diye biliyorum. Normal yani
Canım eds uygularken serçe parmak demişsin ya bazısı da göğüs ucuna bantlıyor. Aynı anda memeyi de emiyor bebek daha kolay alışıyormuş aklında olsun bi de öyle dene istersen
Bebekler rutinlerine bağlı olurmuş. Neye alıştıysa bozmayın diyorlar. Oda sıcaklığı önemli bencede, çok sıcakta da uyuyamıyorlar.
Çok geçmiş olsun nasıl oldu bebebeğiniz ? Umarım düzelmiştir. o gaz damlasından memnun kaldınız mı
Evet ya kuzum toplanıyor elini,kolunu,ayaklarını nereye koyacağını,şaşırıyor
Çok geçmiş olsun
Canım stres en bütük düşmanımız. Bende mama veiryorum hem emziriyorum da. Vicdan azabı çekiyorum bazen ama ne yapabilirim. Bir yandan da üzüldüğüm için sütümün azaldığını farkettim. Akışına bıraktım. Önce mama ile takviye yapıyorum, sonra altını değiştir oynat derken yine acıkıyor. Bu seferde meme veiryorum hem emiyor hem uykuya dalıyor. Alıştırma dediler ama emse diye ne yapacağımı şaşırdım zaten kaç hafta, hazır emmişken bıraktırmayayım dedim bu seferde uyuyakalmaya başladı. Amaannn dedim takılmayacam zaten çok yoruldum çok üzüldüm kaç haftadır.
Sağol canım, şükür aramız iyi ama o zaman ki kalp kırıklıklarım devam eidyor sadece kafaya takmamaya çalışıyroum. Çünküchem bana hem bebeeğime zarar. Zamana bıraktım. Ama eşim ailem fslan iyi sürekli görüşüyoruz çok şükür, araları iyi.
Bende hipp kullanıyorum
Kanguru 3 4 aylık olduktan sonra kullanılmıyor mu ? Öncesinde önerilmiyor diye biliyorum
Kanguru 3 4 aylık olduktan sonra kullanılmıyor mu ? Öncesinde önerilmiyor diye biliyorum
Ohh çok iyi olmuş bizde deniz yok, karasal iklim devamhenüz kırkımız yeni çıktı, o yüzden cesaret edemedim evden uzaklaşmaya. Mahallede turladık.
Çok iyi olmuş canım insana iyi geliyor. Kırkımız yeni çıktı evden uzaklaşmaya cesaret edemedim. Bide ben fazla ayakta duramıyorum hala. Çok ağrılarım oluyor. Ama mahallede turladık iyi geldi
Teşekkür ederim canım öyle yapayımcanim cozdurunce dolapta , yaninda tasirken buz kalipli bir canta da tasi cunku 4 derecen yukardaki sicaklikta max 1 saat disarda kalabilir.
Bir de icecegi kadar biberono koy, agzini degmis , tukurugu karismis sut veya mamayi bekletip tekrar vermezsin. bakteri urer
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versinKızlar en kısa zamanda ameliyat oluyorum 15 adet safra kesemde taş varmış göbeğimde fıtıkta varmışameliyat olman lazım dedi doktor sezeryandan sonra nasıl olcak bilmiyorum sütüm zaten az geliyor tamamen gidecek büyük ihtimalle bebeğime annem ya da kaynanam bakacak ama nasıl bir gün bile onsuz kalıncam hiç bilmiyorum
Merhaba teşekkür ederim gazına iyi geldi gibi alttan surekli pitir pitir cikariyor. Gaz damlası değilde bağırsak duzenleyiciymis sanırım o. Şimdi bizim sorunumuz kakasini geç yapması yapıyo ama 1 haftayı buluyo insallah ona iyi gelir. Ama gazına iyi geldi benceÇok geçmiş olsun nasıl oldu bebebeğiniz ? Umarım düzelmiştir. o gaz damlasından memnun kaldınız mı
Yanliz ben de huzursuz oldum eve gelince, cocugun yanagi gogsu terlemisti. Simdi kulagim nefesinde, usuttum mu diye.Yaaa ne güzelben bugün kanguruya koydum ağladı huzursuz oldu. Yanlış zaman mı seçiyorum? Sabretmek mi gerekiyor acaba?
Inan azicik stres oldum ama cok iyi geldi. Agzimda maske ve mesafeye dikkat ettim sokaklar cok kalabalik diye.Cocuk rahat etsin ve emzirebileyim diye hic gitmeyecegim biryere gidip oturmama ragmen.Bizde giyinirken bazen ağlıyoruz, ilk zamanlar daha çoktu şimdi azaldı ama arada aklına esince ağlıyor.
Korsenin dar olması gerekir diye biliyorum. Normal yani
Canım eds uygularken serçe parmak demişsin ya bazısı da göğüs ucuna bantlıyor. Aynı anda memeyi de emiyor bebek daha kolay alışıyormuş aklında olsun bi de öyle dene istersen
Bebekler rutinlerine bağlı olurmuş. Neye alıştıysa bozmayın diyorlar. Oda sıcaklığı önemli bencede, çok sıcakta da uyuyamıyorlar.
Çok geçmiş olsun nasıl oldu bebebeğiniz ? Umarım düzelmiştir. o gaz damlasından memnun kaldınız mı
Evet ya kuzum toplanıyor elini,kolunu,ayaklarını nereye koyacağını,şaşırıyor
Çok geçmiş olsun
Canım stres en bütük düşmanımız. Bende mama veiryorum hem emziriyorum da. Vicdan azabı çekiyorum bazen ama ne yapabilirim. Bir yandan da üzüldüğüm için sütümün azaldığını farkettim. Akışına bıraktım. Önce mama ile takviye yapıyorum, sonra altını değiştir oynat derken yine acıkıyor. Bu seferde meme veiryorum hem emiyor hem uykuya dalıyor. Alıştırma dediler ama emse diye ne yapacağımı şaşırdım zaten kaç hafta, hazır emmişken bıraktırmayayım dedim bu seferde uyuyakalmaya başladı. Amaannn dedim takılmayacam zaten çok yoruldum çok üzüldüm kaç haftadır.
Sağol canım, şükür aramız iyi ama o zaman ki kalp kırıklıklarım devam eidyor sadece kafaya takmamaya çalışıyroum. Çünküchem bana hem bebeeğime zarar. Zamana bıraktım. Ama eşim ailem fslan iyi sürekli görüşüyoruz çok şükür, araları iyi.
Bende hipp kullanıyorum
Ohh çok iyi olmuş bizde deniz yok, karasal iklim devamhenüz kırkımız yeni çıktı, o yüzden cesaret edemedim evden uzaklaşmaya. Mahallede turladık.
Çok iyi olmuş canım insana iyi geliyor. Kırkımız yeni çıktı evden uzaklaşmaya cesaret edemedim. Bide ben fazla ayakta duramıyorum hala. Çok ağrılarım oluyor. Ama mahallede turladık iyi geldi
Sancılarım tutup yatışım yapıldığı gece yanımda yatan kadın yeni bebeği varken hamile kalmış Doktorlar çok kızmış, sen aklını mı kaçırdın daha sezeryanın çok yeni çok tehlikeli vs diye. Ki 20 haftalık civarı iç dikişlerinde patlamalar olmuş yatışı yapılmış ve 1 aydır hastanedeymiş. Bebek büyüdükçe annenin hayatının risk aktında olduğunu söylemişler ama kadın bebeğim büyüdü nasıl vazgeçeyim diyordu. Bilmiyorum durumu noldu doğuma kadar hastanede geçmiştir muhtemelen ani müdahale için. Bana da aman aman çok iyi korun Allah kimseye yaşatmasın dediCanım ya bide 2 yıl dolmadan hamile kalınırsa çok sorun olur mu acaba dikiş yerinde. Hep aklımda bu var .Normalde 2 yıl sonra düşünüyorum zaten 2.ciyi ..
Olur canım sütü zaten benmari usulü ısıtman gerekiyor bu şekilde yapabilirsinBuzlukta süt var öğlen gideriz büyük ihtimalle. Yanıma çıkarken alsam çözülunce biberona koysam , dışardan bardak sıcak su alıp biberonu icine oturursam olur mu ? Ya da geceden çıkarıp evde mi koyayım biberona bozulur mu
Karasal da olsa havayı güzel buldun mu çık mutlaka. Öyle iyi geliyor ki hem bize hem onlara. Evde olsa uyku kavgası üstüne uyudukları yarım saat. Dışarda 4 saat uyudular. Hoş eve gelince acısını çıkarıp cinnet geçirdiler ama olsunOhh çok iyi olmuş bizde deniz yok, karasal iklim devamhenüz kırkımız yeni çıktı, o yüzden cesaret edemedim evden uzaklaşmaya. Mahallede turladık.
Ben de deneyeyim canım şampuanı değiştirmeyi. Pera aşırı beyaz tenli ve çok hassas bir teni var. Şimdiden yazı, denizi, güneşi filan düşünüyorumCanım bizim de ilk kızarması mustela ile oldu ben ivanatura almıştım her şeyini sonra mustela yenidoğan şampuan da aldım üç kez falan onunla yıkadık o şekilde döküntü gibi oldu omzu be yüzü kabardı kızardı,şimdi bioderma şampuanı ve kremi aldım hiçbir şey yok yani iui geldi ama ivanatura da denedim onda da bir şey olmadı sanırım mustela sebep olmuştu bize de, eşimle mesajlar konuşmalar bizim de hep aynı gün boyu kakalı bezden tut çocuğun türlü hallerine videolarına varana kadar konuşuyoruzbir de kameradan gün boyu bizi izleyip arada canlı bağlantı yapıyor işten yani kafalar epey güzel,sebze konusunda risk alamıyordum ama bilmiyorum ya öyle de böyle de gazlı diyorum bir yandan da ya benim yüzümden artarsa gazı diyorum belki ben de ufaktan başlarım gerçekten böyle çok zor hep bağırsak sorunu bir ıspanak gaz yapmıyor onu da yapması çok zahmetli
Çok geçmiş olsun canım, oğlun emin ellerde olacak. Sütüm kesilecek diye de hiç kötü düşünme. İnşallah hiçbir şey olmayacakKızlar en kısa zamanda ameliyat oluyorum 15 adet safra kesemde taş varmış göbeğimde fıtıkta varmışameliyat olman lazım dedi doktor sezeryandan sonra nasıl olcak bilmiyorum sütüm zaten az geliyor tamamen gidecek büyük ihtimalle bebeğime annem ya da kaynanam bakacak ama nasıl bir gün bile onsuz kalıncam hiç bilmiyorum
Gunaydin :)Kızlar günaydın.Bebişler nasıl siz nasılsınız? Benim bebiş çoğu zaman uykusunda sesler çıkarıyor iç çekişler homurtular, ıkınma gibi sesler gazı olmasa bile eeh eehUyumuş olsam bile o seslere karşı diken üstündeyim.
Bir de yatağı sevmiyor bu kız altı temiz, karnı tok, gazı yok beni kucağa alın ağlaması yapıyor. Almak istemiyorum ağlayınca mecbur alıyorum ama ağır omuzlar kopuyorYarın 1 aylık oluyoruz emzik alacağım vereceğim inşallah tutar.
Sanmıyorum canım sıkıntı olacağını ozamn kilo bile almayın derlerdi sonuçta dikiş tututuor artikkCanım ya bide 2 yıl dolmadan hamile kalınırsa çok sorun olur mu acaba dikiş yerinde. Hep aklımda bu var .Normalde 2 yıl sonra düşünüyorum zaten 2.ciyi ..
Offf çok kötü bi durumda kalmışSancılarım tutup yatışım yapıldığı gece yanımda yatan kadın yeni bebeği varken hamile kalmış Doktorlar çok kızmış, sen aklını mı kaçırdın daha sezeryanın çok yeni çok tehlikeli vs diye. Ki 20 haftalık civarı iç dikişlerinde patlamalar olmuş yatışı yapılmış ve 1 aydır hastanedeymiş. Bebek büyüdükçe annenin hayatının risk aktında olduğunu söylemişler ama kadın bebeğim büyüdü nasıl vazgeçeyim diyordu. Bilmiyorum durumu noldu doğuma kadar hastanede geçmiştir muhtemelen ani müdahale için. Bana da aman aman çok iyi korun Allah kimseye yaşatmasın dedi
Olur canım sütü zaten benmari usulü ısıtman gerekiyor bu şekilde yapabilirsin
Karasal da olsa havayı güzel buldun mu çık mutlaka. Öyle iyi geliyor ki hem bize hem onlara. Evde olsa uyku kavgası üstüne uyudukları yarım saat. Dışarda 4 saat uyudular. Hoş eve gelince acısını çıkarıp cinnet geçirdiler ama olsun
Ben de deneyeyim canım şampuanı değiştirmeyi. Pera aşırı beyaz tenli ve çok hassas bir teni var. Şimdiden yazı, denizi, güneşi filan düşünüyorumYavaş yavaş gaz sorunları bitecek inşallah artık ayakları sürekli hareket halinde yakında oyun halısında bacakları oynata oynata çıkarırlar gazı.
Çok geçmiş olsun canım, oğlun emin ellerde olacak. Sütüm kesilecek diye de hiç kötü düşünme. İnşallah hiçbir şey olmayacak
Plasenta asagdayken 39a kadar beklezler canım..ins sıkıntısız olur dogumunHadi ya çok üzüldüm, suan hersey yolundadır inşallah. Evet canim cok büyük risk zaten doktor kabul etmiyor ben de ısrar etmem. 39 a kadar bekleriz umarım biz de, ilkinde 39+5 te suyum gelmişti öyle başlamıştı doğum, kismet bakalim
İyi sevindim canım. Evet beş altı galiba atak haftaları. Biz de altıya girdik. Üç gündür şükürler olsun ağlama krizleri yok. Gaz masajı yapıyorum gün içinde. Hafta içi çok korkmuştum böyle gidecek diye.Doktor reflü her bebekte oluyor, hastalık boyutunda değil dedi. Kilo alımı ve yapılan ultrasona göre. Kolik mi bende bilmiyorum. Şuan 6. Haftanın içinde atak donemi mi ki bu zaman
gecen annemlerin odasindaydi kizim, bende kendi odamda uyuyordum, oyun oynuyorlsrdi homurdaniyormus bende agliyor sandim gittim hemen . Babam diyor ki sen nasil duydun taa ordan diyeGunaydin :)
Benimki de son iki gundur basladi. Uyanik diye diken uzerinde basina gidiyorum, yok gozler kapali. Annelik hormonlari sese karsi asiri duyarli yapiyormus. Aglamasi beni, ozellikle dogumdan hemen sonra, panikle cocuguma kosmama neden oluyordu. Bir belgeselde izlemistim, anneler bebek aglamasini ve bebeginin sesini cok yuksek gurultude dahi secebilirmis.
Teşekkür ederim canım öyle yapacağımSancılarım tutup yatışım yapıldığı gece yanımda yatan kadın yeni bebeği varken hamile kalmış Doktorlar çok kızmış, sen aklını mı kaçırdın daha sezeryanın çok yeni çok tehlikeli vs diye. Ki 20 haftalık civarı iç dikişlerinde patlamalar olmuş yatışı yapılmış ve 1 aydır hastanedeymiş. Bebek büyüdükçe annenin hayatının risk aktında olduğunu söylemişler ama kadın bebeğim büyüdü nasıl vazgeçeyim diyordu. Bilmiyorum durumu noldu doğuma kadar hastanede geçmiştir muhtemelen ani müdahale için. Bana da aman aman çok iyi korun Allah kimseye yaşatmasın dedi
Olur canım sütü zaten benmari usulü ısıtman gerekiyor bu şekilde yapabilirsin
Karasal da olsa havayı güzel buldun mu çık mutlaka. Öyle iyi geliyor ki hem bize hem onlara. Evde olsa uyku kavgası üstüne uyudukları yarım saat. Dışarda 4 saat uyudular. Hoş eve gelince acısını çıkarıp cinnet geçirdiler ama olsun
Ben de deneyeyim canım şampuanı değiştirmeyi. Pera aşırı beyaz tenli ve çok hassas bir teni var. Şimdiden yazı, denizi, güneşi filan düşünüyorumYavaş yavaş gaz sorunları bitecek inşallah artık ayakları sürekli hareket halinde yakında oyun halısında bacakları oynata oynata çıkarırlar gazı.
Çok geçmiş olsun canım, oğlun emin ellerde olacak. Sütüm kesilecek diye de hiç kötü düşünme. İnşallah hiçbir şey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?