Seninki alerjiye bağlı mı?Evet benim bebeğimin yüzündekilere benziyor ama bizim tüm vücutta var
Canım yenidoğan aparatı bulunan kangurular var onlar yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor. Benim aldığım 4 kilo üstü için olan kızım zaten 4900 olduğu için bir iki kez kullandık ama dediğim gibi çocuk içinde kayboluyor o yüzden sling de bakacağım galibaKanguru 3 4 aylık olduktan sonra kullanılmıyor mu ? Öncesinde önerilmiyor diye biliyorum
Bizim de bir alt katta bebek varmış meğerse ama ben daha önce farkında değildim, sessiz bir bebek belli ki. Bebeğim olduğundan beri onun gıcır gıcır sesini duyup ulaş yapıyor zannediyorum. Eşim diyor ki "Ulaş değil aşağıdaki bebek o" yani gerçekten bebek sesine duyarlı hale geliniyor bence. Hiç duymadığım bebeğin sesimi duymaya başladım evin içinde.Gunaydin :)
Benimki de son iki gundur basladi. Uyanik diye diken uzerinde basina gidiyorum, yok gozler kapali. Annelik hormonlari sese karsi asiri duyarli yapiyormus. Aglamasi beni, ozellikle dogumdan hemen sonra, panikle cocuguma kosmama neden oluyordu. Bir belgeselde izlemistim, anneler bebek aglamasini ve bebeginin sesini cok yuksek gurultude dahi secebilirmis.
Kızlar günaydın.Bebişler nasıl siz nasılsınız? Benim bebiş çoğu zaman uykusunda sesler çıkarıyor iç çekişler homurtular, ıkınma gibi sesler gazı olmasa bile eeh eehUyumuş olsam bile o seslere karşı diken üstündeyim.
Bir de yatağı sevmiyor bu kız altı temiz, karnı tok, gazı yok beni kucağa alın ağlaması yapıyor. Almak istemiyorum ağlayınca mecbur alıyorum ama ağır omuzlar kopuyorYarın 1 aylık oluyoruz emzik alacağım vereceğim inşallah tutar.
Sancılarım tutup yatışım yapıldığı gece yanımda yatan kadın yeni bebeği varken hamile kalmış Doktorlar çok kızmış, sen aklını mı kaçırdın daha sezeryanın çok yeni çok tehlikeli vs diye. Ki 20 haftalık civarı iç dikişlerinde patlamalar olmuş yatışı yapılmış ve 1 aydır hastanedeymiş. Bebek büyüdükçe annenin hayatının risk aktında olduğunu söylemişler ama kadın bebeğim büyüdü nasıl vazgeçeyim diyordu. Bilmiyorum durumu noldu doğuma kadar hastanede geçmiştir muhtemelen ani müdahale için. Bana da aman aman çok iyi korun Allah kimseye yaşatmasın dedi
Olur canım sütü zaten benmari usulü ısıtman gerekiyor bu şekilde yapabilirsin
Karasal da olsa havayı güzel buldun mu çık mutlaka. Öyle iyi geliyor ki hem bize hem onlara. Evde olsa uyku kavgası üstüne uyudukları yarım saat. Dışarda 4 saat uyudular. Hoş eve gelince acısını çıkarıp cinnet geçirdiler ama olsun
Ben de deneyeyim canım şampuanı değiştirmeyi. Pera aşırı beyaz tenli ve çok hassas bir teni var. Şimdiden yazı, denizi, güneşi filan düşünüyorumYavaş yavaş gaz sorunları bitecek inşallah artık ayakları sürekli hareket halinde yakında oyun halısında bacakları oynata oynata çıkarırlar gazı.
Çok geçmiş olsun canım, oğlun emin ellerde olacak. Sütüm kesilecek diye de hiç kötü düşünme. İnşallah hiçbir şey olmayacak
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşip sağlıkla döneceksin bebeğine geri ve o zaman her şey daha iyi olacak.Kızlar en kısa zamanda ameliyat oluyorum 15 adet safra kesemde taş varmış göbeğimde fıtıkta varmışameliyat olman lazım dedi doktor sezeryandan sonra nasıl olcak bilmiyorum sütüm zaten az geliyor tamamen gidecek büyük ihtimalle bebeğime annem ya da kaynanam bakacak ama nasıl bir gün bile onsuz kalıncam hiç bilmiyorum
5. Ve 6. Haftada oluyor atakDoktor reflü her bebekte oluyor, hastalık boyutunda değil dedi. Kilo alımı ve yapılan ultrasona göre. Kolik mi bende bilmiyorum. Şuan 6. Haftanın içinde atak donemi mi ki bu zaman
Benim iki bebeğimde kafalarından terliyorlar yenidoğan zamanlarından beri. Tiroid değerleri yüksek olmasından kaynaklanıyormuş benimkiler in. Ciddi bir sorun değil dedi doktorlarKızlar emzirirken oğlumun kafası çok terliyor sizde de oluyor mu ? Her yerde bebekler terlemez yazıyor ama gayet de terliyor
Yarın doktorla görüşeceğim büyük ihtimalle kapalı olurgecmis olsun canim .
kapali ameliyat degil mi ? hizlica toparlarsin.
Bugun instagram da gordum , kadinin biri 6. ayda hic gelmeyen sutunu tekrar bastan getirtmis 2 saatte bir pompalayarak bir kac ay da .
senin sutun var zaten , kendini toparlayinca arttirmak icin gerekeni yaparsin birsey olmaz.
Sen iyi ol ki bebegin de iyi olsun
aldim canim , bugun de onu surucem
Teşekkür ederim bu safra beni bitirdi gerçektenGeçmiş olsun be canım. Çok badireler atlattın. Ama sütünü düşünme, bir an önce ol operasyonunu ve gel evladının yanına. Sütün kesilmeyecektir
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin
teşekkürler kozlar iyi ki varsınızSancılarım tutup yatışım yapıldığı gece yanımda yatan kadın yeni bebeği varken hamile kalmış Doktorlar çok kızmış, sen aklını mı kaçırdın daha sezeryanın çok yeni çok tehlikeli vs diye. Ki 20 haftalık civarı iç dikişlerinde patlamalar olmuş yatışı yapılmış ve 1 aydır hastanedeymiş. Bebek büyüdükçe annenin hayatının risk aktında olduğunu söylemişler ama kadın bebeğim büyüdü nasıl vazgeçeyim diyordu. Bilmiyorum durumu noldu doğuma kadar hastanede geçmiştir muhtemelen ani müdahale için. Bana da aman aman çok iyi korun Allah kimseye yaşatmasın dedi
Olur canım sütü zaten benmari usulü ısıtman gerekiyor bu şekilde yapabilirsin
Karasal da olsa havayı güzel buldun mu çık mutlaka. Öyle iyi geliyor ki hem bize hem onlara. Evde olsa uyku kavgası üstüne uyudukları yarım saat. Dışarda 4 saat uyudular. Hoş eve gelince acısını çıkarıp cinnet geçirdiler ama olsun
Ben de deneyeyim canım şampuanı değiştirmeyi. Pera aşırı beyaz tenli ve çok hassas bir teni var. Şimdiden yazı, denizi, güneşi filan düşünüyorumYavaş yavaş gaz sorunları bitecek inşallah artık ayakları sürekli hareket halinde yakında oyun halısında bacakları oynata oynata çıkarırlar gazı.
Çok geçmiş olsun canım, oğlun emin ellerde olacak. Sütüm kesilecek diye de hiç kötü düşünme. İnşallah hiçbir şey olmayacak
TeşekkürlereÇok geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşip sağlıkla döneceksin bebeğine geri ve o zaman her şey daha iyi olacak.
5. Ve 6. Haftada oluyor atak
Benim iki bebeğimde kafalarından terliyorlar yenidoğan zamanlarından beri. Tiroid değerleri yüksek olmasından kaynaklanıyormuş benimkiler in. Ciddi bir sorun değil dedi doktorlar
eras0201 kadına çok üzüldüm hem onun hem de iki bebeği için ne zor bir durum. Valla gerçekten korunmaya dikkat etmek lazım. Benim kızım spiral varken oldu beklemiyorduk. Her korunma yöntemi %100 korumuyormuş. %95 mi 97 mi ne koruyormuş. O yüzden küçük de olsa bir risk her zaman oluyormuş benim de başıma gelince öğrendim böyle bir oranı olduğunu bilmiyordum. Doktorumla konuştuğumda aynı anda birden fazla yöntemi kullanmak riski ortadan kaldırır dedi. Pazartesi spiral için çağırdı. Aynı zamanda eşim de korunacak. Hap da ileriki dönem için kullanabilirim, emzirirken zaten izin yok ona. Sizler de kendi doktorunuzla konuşun bence küçük bir ihtimal de olsa sürprizle karşılaşabilirsiniz yoksa benim gibi
Canım aslında 10 güne kadar normal yapmaması ama eğer kabız olduğunu düşünüyorsan saf zeytinyağını bir çay kaşığı kadar verebilirsin. Doktorum bana öyle yapılabileceğimi söylemişti ilk bebeğimde. Bir de gaz masajı yapabilirsin. Banyoyu yalnız yaptırabiliyorsan banyo da işe yararBenim oğlsn 2gündğr kakasını yapmakta zorlanıyor dün sadece 1 defa yaptı ve sürekli ağlayıp duruyor uyuyamıyorda bu yüzden,ne yapabilirim hanımlar tavsiyesi olan varmı evdede tekim birde çok fazla ağlaması aşırı derece yoruyor herşeyi tastamam yapamıyorum
Benim bebeğim hem emiyor hem mama veriyorum canım ondan zorlanıyor, yapamaması karnını ağrıtıyor sanırım ki baya ıkınıyor zorluyor ağlıyor,gazını çıkarıyor ama kaka gelmediği sürece rahatlamıcsk sanırımCanım aslında 10 güne kadar normal yapmaması ama eğer kabız olduğunu düşünüyorsan saf zeytinyağını bir çay kaşığı kadar verebilirsin. Doktorum bana öyle yapılabileceğimi söylemişti ilk bebeğimde. Bir de gaz masajı yapabilirsin. Banyoyu yalnız yaptırabiliyorsan banyo da işe yarar
Canım ben serçe parmağımı zeytin yağına değdirip totsunu yağlıyorum masaj yapıyorum anüsü uyarınca çok rahat yapıyo kaka ..Sende bi dene istersenBenim oğlsn 2gündğr kakasını yapmakta zorlanıyor dün sadece 1 defa yaptı ve sürekli ağlayıp duruyor uyuyamıyorda bu yüzden,ne yapabilirim hanımlar tavsiyesi olan varmı evdede tekim birde çok fazla ağlaması aşırı derece yoruyor herşeyi tastamam yapamıyorum
Hiç denemedim ama sağlık ocağındaki ebe bir çay kaşığı zeytinyağ içire bilirsin demişti ne kadar sağlıklı bilmem bide kulak çubuğuyla zeytinyağ varsa poposına sürersen belki uyarırBenim oğlsn 2gündğr kakasını yapmakta zorlanıyor dün sadece 1 defa yaptı ve sürekli ağlayıp duruyor uyuyamıyorda bu yüzden,ne yapabilirim hanımlar tavsiyesi olan varmı evdede tekim birde çok fazla ağlaması aşırı derece yoruyor herşeyi tastamam yapamıyorum
Ben valla slinge bağladım şu an üzerimde yatıyor. Asla yatağında ya da başka bi yerde yatmıyor ya üzerimde yatacak ya da emerek yanında yatacakKozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Kozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Benim doktorum bana hap önerdi emziren annelerin de kullandığı doğum kontrol hapı varmış anne sütünü azaltmıyormuş hemen başla 3 aydan sonra diğer doğum kontrol haplarına başlarız dedi ama ben henüz başlamadımÇok geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşip sağlıkla döneceksin bebeğine geri ve o zaman her şey daha iyi olacak.
5. Ve 6. Haftada oluyor atak
Benim iki bebeğimde kafalarından terliyorlar yenidoğan zamanlarından beri. Tiroid değerleri yüksek olmasından kaynaklanıyormuş benimkiler in. Ciddi bir sorun değil dedi doktorlar
eras0201 kadına çok üzüldüm hem onun hem de iki bebeği için ne zor bir durum. Valla gerçekten korunmaya dikkat etmek lazım. Benim kızım spiral varken oldu beklemiyorduk. Her korunma yöntemi %100 korumuyormuş. %95 mi 97 mi ne koruyormuş. O yüzden küçük de olsa bir risk her zaman oluyormuş benim de başıma gelince öğrendim böyle bir oranı olduğunu bilmiyordum. Doktorumla konuştuğumda aynı anda birden fazla yöntemi kullanmak riski ortadan kaldırır dedi. Pazartesi spiral için çağırdı. Aynı zamanda eşim de korunacak. Hap da ileriki dönem için kullanabilirim, emzirirken zaten izin yok ona. Sizler de kendi doktorunuzla konuşun bence küçük bir ihtimal de olsa sürprizle karşılaşabilirsiniz yoksa benim gibi
Biz ana kucağı almıştık gün boyunca uyursa hep onda yatıyor hatta akşam bile henüz uyku düzeni oluşmaz diye bazen bizle takılıyor yine ama kucağında gece olunca beşiğe geçiriyoruz yatak odamızaKozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Kabızlık sorunu çeken bebekler için hipp combiotic mama kullanıyorlar. Genelde memnuniyet yüksek. Belki mamasını değiştirmeyi düşünebilirsin. Mesela aptamil çok kabızlık yapıyor diye duymuştum.Benim bebeğim hem emiyor hem mama veriyorum canım ondan zorlanıyor, yapamaması karnını ağrıtıyor sanırım ki baya ıkınıyor zorluyor ağlıyor,gazını çıkarıyor ama kaka gelmediği sürece rahatlamıcsk sanırım
Ben de reflü yatağını gündüz salona, uyurken yatak odasındaki park yatağa koyuyorum. Hep reflü yatağında ama onun yerini değiştiriyorum.Kozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?