- 2 Mart 2022
- 150
- 205
- 23
- 36
Yatak odamızda kendi park beşiğinde yatıyos bizimki canımKozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Bazı mamalar gaz yapıyor,deneye deneye bulman lazım canım ,bazıları da kabız yapıyormuşBenimki gündüzleri hep nazlı sürekli mızırdanıyor bir yerde kısa süreli de olsa durmuyor sürekli memede uyumak istiyor. Zaten gaz sorunu var kısır döngü içindeyiz. Mamayı günde ikiye kadar düşürdük ama markayı değiştiricem Sma kullanıyorum belki o da yapıyor
Evet ama ne alarjisi olduğunu bilemedik kan testi falan aldılar ama her şey normal çıktıSeninki alerjiye bağlı mı?
Biz ana kucağı almıştık gün boyunca uyursa hep onda yatıyor hatta akşam bile henüz uyku düzeni oluşmaz diye bazen bizle takılıyor yine ama kucağında gece olunca beşiğe geçiriyoruz yatak odamıza
Kays’ı kompostosu yap iç akşam içersen sabaha yapar kakasınıBenim oğlsn 2gündğr kakasını yapmakta zorlanıyor dün sadece 1 defa yaptı ve sürekli ağlayıp duruyor uyuyamıyorda bu yüzden,ne yapabilirim hanımlar tavsiyesi olan varmı evdede tekim birde çok fazla ağlaması aşırı derece yoruyor herşeyi tastamam yapamıyorum
Bizim ki bölgesel çıkıyor geçmiyor rengi açılıyorSeninki alerjiye bağlı mı?
Salon da bana çok rahat geliyor. Elimden gelse hep salon da yatarımKozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Bana da bunu önerdiler arkadaşlarımın memnun kalmış. Türkiye ye gelmiş trendyol da en uygun fiyatı. İnşallah sahte falan değildir. Daha cesaret edip sipariş veremedim.Gazli bebegi, sindirim sorunu olan anneler ,
Gripe water diye bir surup var . Banada kuzenim ve arkadsim soyleyince aldim. Acayip rahatlatti bebegimi.
Turkiye ye de gelmis, trendyol da var. . Doktorunuza sorun , ok derse bence bir sans verin , 2 gundur cok sukur acayip rahatiz
Mommy
Mommy's Bliss Gripe Water Original Bebek Gaz Damlası 120ml Zencefil Rezene Gaz Kolik Bebek Çocuk Gündüz Ürünü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizim gelinin sütü kurumuştu mu desem çekilmişti mi desem azalmıştı mı desem her neyse . Sadece su içerek arttırdı. Çıldırmış gibi su içti şu an buzluğa bile kaldırıp koyuyorKızlar süt artırmak için motilium kullanan var mı aranızda? Bir tanıdığım kullanmış, bu vesileyle araştırdım doktoru önerenler olmuş. Yan etki olarak prolaktin hormonun yükseltiyormuş, o da süt artırımına sebep oluyormuş. Tabi yaygın bir yan etki değil, olmayabilir de. Bebeklerde de kullanıldığını duydum hatta. İlacın internetten prospektüsünü buldum, orda bile yan etki olarak "Göğüslerden süt boşalması" diye yazıyor.
Olan sütüm de azalmaya başladı. Yaptığım sağımlar vs. çok işe yaramadı sanırım. Son çare bunu denemeyi düşündüm iyice sütüm kesilmeden ama bilgisi olan var mıdır acaba topicte?
Hipp mamalar acildiktan 3 hafta icinde tuketilmeli canim. sonrasinda kullanmayin diyorlar.İyi akşamlar hanımlar, hipp combiotic mama var bugün tam mamanın 40. Günü içinde 1 haftalık mama var (geceleri 1 kez 60 cc veriyorum) kullansam bisey olur mu ? Kuru mamalar da sikinti olmuyo diye biliyorum ama yine de tedirgin oldum ?
canim cemenotu cayi ictin mi hic ?Kızlar süt artırmak için motilium kullanan var mı aranızda? Bir tanıdığım kullanmış, bu vesileyle araştırdım doktoru önerenler olmuş. Yan etki olarak prolaktin hormonun yükseltiyormuş, o da süt artırımına sebep oluyormuş. Tabi yaygın bir yan etki değil, olmayabilir de. Bebeklerde de kullanıldığını duydum hatta. İlacın internetten prospektüsünü buldum, orda bile yan etki olarak "Göğüslerden süt boşalması" diye yazıyor.
Olan sütüm de azalmaya başladı. Yaptığım sağımlar vs. çok işe yaramadı sanırım. Son çare bunu denemeyi düşündüm iyice sütüm kesilmeden ama bilgisi olan var mıdır acaba topicte?
Anladım canım. Banyoyu ve zeytinyağını dene o zaman istersen. İşe yarayabilirBenim bebeğim hem emiyor hem mama veriyorum canım ondan zorlanıyor, yapamaması karnını ağrıtıyor sanırım ki baya ıkınıyor zorluyor ağlıyor,gazını çıkarıyor ama kaka gelmediği sürece rahatlamıcsk sanırım
Öyle mi benim doktorum emzirirken hap kullanamazsın dediBenim doktorum bana hap önerdi emziren annelerin de kullandığı doğum kontrol hapı varmış anne sütünü azaltmıyormuş hemen başla 3 aydan sonra diğer doğum kontrol haplarına başlarız dedi ama ben henüz başlamadım
Haklısın canım baya baya da ağır taşıdım. Neyseki geçti agrilarimbundan sonra daha dikkat edicem. Biraz tez canlılık var isteCanım nasıl pazara gittin sen daha bı ay oldu bize. Niye ağır kaldiriyosun dikkat et
O zaman ciddi değildir sadece besine karşı assasiyeti vardır sanırım. Çünkü öteki türlü kanda çıkardı. Oğlumun kan testlerinde çıkıyordu. Doktor ne dedi bu konu ile ilgili?Evet ama ne alarjisi olduğunu bilemedik kan testi falan aldılar ama her şey normal çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?