- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Senin kokunu istiyordur belki canım,bağrında uyutmayı denedin miKızlar yaa bebeğim uyumuyor uyuyunca da çığlık atarak uyanıyor. Neden çığlık atar. Ateşi yok. Gazı da yok eminim karnı yumuşak çünkü. Kakasını da yaptı. Başka neden çığlık atar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
İşte benimki de aynı ama sadece kafa kısmında vücudunda yok öpmeyin geçer dedi ama rengi açılsa da kaybolmuyorBizim ki bölgesel çıkıyor geçmiyor rengi açılıyor
Siz mama kullanıyor musunuz. Ben daha önce vermiştim şimdide sadece dışarı çıktığımda emziremediğim yerde veriyorum SMA markaO zaman ciddi değildir sadece besine karşı assasiyeti vardır sanırım. Çünkü öteki türlü kanda çıkardı. Oğlumun kan testlerinde çıkıyordu. Doktor ne dedi bu konu ile ilgili?
Evet uyuyor sonra yine aniden uyanıyorSenin kokunu istiyordur belki canım,bağrında uyutmayı denedin mi
Kuzum yok ya suyla olacak iş değil. Zaten deli gibi su içiyorum. Tuvalete bolca gittiğimle kalıyorum. Bir sürü şey denedim yani, keşke dediğim gibi sadece bol suyla artırabilseydimBizim gelinin sütü kurumuştu mu desem çekilmişti mi desem azalmıştı mı desem her neyse . Sadece su içerek arttırdı. Çıldırmış gibi su içti şu an buzluğa bile kaldırıp koyuyor
Kuzum çemen otu çayına baktım internette ama ne alıcam anlayamadım, direkt çay olarak bir şey çıkmadı. Bir de doktorum nurse harveyin takviyesini verdi baktım onda çemen otu varmış. İşe yarasa o yeterli olmaz mıydı diye düşündüm. Sonuçta bir şekilde takviyesini alıyorum.Hipp mamalar acildiktan 3 hafta icinde tuketilmeli canim. sonrasinda kullanmayin diyorlar.
canim cemenotu cayi ictin mi hic ?
ben o cayi yeniden aldim. iki gunde bile etkisini gosterdi.20 ml daha fazla sagmaya basladim.
birde 4-6 lt arasi su icmeye basladim+ cay vs
orjinal firma satiyor gibi duruyor.
ben burda baska marka aldm ama bu markadanda avrupdan siparis verdim. o gelene kadsr bendeki biter.
birde ben yanlis anlamisim, biraz fazla vermisim cocugaun cuvali gibi devriliyordu yavrum
Gazı kakası yoksa karnı da toksa normalde uyuması lazım ama , yazık ya söylemiyorlar nereleri ağrıyoEvet uyuyor sonra yine aniden uyanıyor
Ay ben de çok az su içiyorum hiç vakit bulamıyorum su içmeyeBizim gelinin sütü kurumuştu mu desem çekilmişti mi desem azalmıştı mı desem her neyse . Sadece su içerek arttırdı. Çıldırmış gibi su içti şu an buzluğa bile kaldırıp koyuyor
Evet akşamları bir defa veriyorum. Hipp combiotic kullanıyorum benSiz mama kullanıyor musunuz. Ben daha önce vermiştim şimdide sadece dışarı çıktığımda emziremediğim yerde veriyorum SMA marka
Dayanamadım artık calpol de verdim. O da kar etmedi. Dua okuyorum şimdi biraz rahatladıGazı kakası yoksa karnı da toksa normalde uyuması lazım ama , yazık ya söylemiyorlar nereleri ağrıyo
İyi yapmışsın canımDayanamadım artık calpol de verdim. O da kar etmedi. Dua okuyorum şimdi biraz rahatladı
Evet canım bizimki öyle babyjörn gibi pahalı bir şey değil ucuz dandiklerden aldık bayağı yatay pozisyonda ufak ufak da sallıyoruz bir aylıkken bile prematüre hem de kullanıyorduk öünkü dediğim gibi dikey değil çok işimizi görüyor ,babyjörn muhakkak geçirince çok rahat ettirecektir siziAna kucağına koyabiliyor musunuz canım? Ben babybjörn aldım ama oturma pozisyonu olduğundan doktor 2 aydan sonra dedi. Ben de çok istiyorum oyalanabileceği bi şey olsun.
Çantama atmıştım ismini bir tane kullanabildiğimiz varmış uzmandı doktor profa danıştı o söyledi hatta ama ben de henüz başlamadımÖyle mi benim doktorum emzirirken hap kullanamazsın dedi
Canım sen miydin süt arttırmak isteyen karışık okuyorum da bence su evet süt yapıyor ama kesinlikle abur cubur aşırı yapıyorSpicelover mesela çemen tohumu bitki çayı buldum bir tane. Bu aynı şey mi oluyor? Çemenotu çayı olarak bir şey bulamıyorum.
Canım gazı vardır, o yoksa aşırı yorulmuştur. Yorgunluk da uyumalarını zorlaştırıyor. Aşırı uykusu gelmişse uykuya dalamıyorlar.Kızlar yaa bebeğim uyumuyor uyuyunca da çığlık atarak uyanıyor. Neden çığlık atar. Ateşi yok. Gazı da yok eminim karnı yumuşak çünkü. Kakasını da yaptı. Başka neden çığlık atar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Canım ismini buraya yazar mısın? Ben de doktoruma sorayım onaylarsa kullanırımÇantama atmıştım ismini bir tane kullanabildiğimiz varmış uzmandı doktor profa danıştı o söyledi hatta ama ben de henüz başlamadım
Kuzum yok ya suyla olacak iş değil. Zaten deli gibi su içiyorum. Tuvalete bolca gittiğimle kalıyorum. Bir sürü şey denedim yani, keşke dediğim gibi sadece bol suyla artırabilseydim
Kuzum çemen otu çayına baktım internette ama ne alıcam anlayamadım, direkt çay olarak bir şey çıkmadı. Bir de doktorum nurse harveyin takviyesini verdi baktım onda çemen otu varmış. İşe yarasa o yeterli olmaz mıydı diye düşündüm. Sonuçta bir şekilde takviyesini alıyorum.
Bir daha bakim internetten ama çay formunu bulamadım bir türlü.
mother s milk diye bir cayin icinde iciyorum ben. hap olarak da aldim , nedense hap i ise yaramadi .Spicelover mesela çemen tohumu bitki çayı buldum bir tane. Bu aynı şey mi oluyor? Çemenotu çayı olarak bir şey bulamıyorum.
Zaten sağlıklı beslenerek bir yere varamadım abur cubur yesem de olurCanım sen miydin süt arttırmak isteyen karışık okuyorum da bence su evet süt yapıyor ama kesinlikle abur cubur aşırı yapıyorbirkaç emziren arkadaş birlikte de denedik luppo halley meyve suyu tatlı vs yesem aşırı oluyor normal sağlklı beslenince fark edilmiyor diğer türlü bayağı fark ediliyor tabii kalitesi tartışılır nicelik olarak artıyor ama niteliği bilmem
Hepsiburada da bir tane buldum galiba, onu sipariş verdim. Gelsin kullanayım bakalım. Bu da işe yaramazsa artık hiçbir doktor bana takviyeye para harcatamazmother s milk diye bir cayin icinde iciyorum ben. hap olarak da aldim , nedense hap i ise yaramadi .
evet canim cemen otu tonumu varmis icinde
aktar da daha ucuzdur yaZaten sağlıklı beslenerek bir yere varamadım abur cubur yesem de olurbu sefer de doğum kilolarını veremem süt yapıcam diye tatlı yerken
Hepsiburada da bir tane buldum galiba, onu sipariş verdim. Gelsin kullanayım bakalım. Bu da işe yaramazsa artık hiçbir doktor bana takviyeye para harcatamazdünyanın şeyini kullandım bir sürü para harcayıp, hiçbir işe yaramadılar. O paralara bebeme kaç kutu mama alırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?