bende avrupa dan hipp ve holle mamalari aliyordum. organik organik yesin diye .Zaten sağlıklı beslenerek bir yere varamadım abur cubur yesem de olurbu sefer de doğum kilolarını veremem süt yapıcam diye tatlı yerken
Hepsiburada da bir tane buldum galiba, onu sipariş verdim. Gelsin kullanayım bakalım. Bu da işe yaramazsa artık hiçbir doktor bana takviyeye para harcatamazdünyanın şeyini kullandım bir sürü para harcayıp, hiçbir işe yaramadılar. O paralara bebeme kaç kutu mama alırdım ya
Tamam canım yarın bi bakayım nereye koymuşum yazarımCanım ismini buraya yazar mısın? Ben de doktoruma sorayım onaylarsa kullanırım
Ben hamilelik öncesi kilomdan da aşağıya düştüm abur cuburla emzirirken gerçekten veriliyormuş ve gece kalkıp beslenme yapıyorumZaten sağlıklı beslenerek bir yere varamadım abur cubur yesem de olurbu sefer de doğum kilolarını veremem süt yapıcam diye tatlı yerken
Hepsiburada da bir tane buldum galiba, onu sipariş verdim. Gelsin kullanayım bakalım. Bu da işe yaramazsa artık hiçbir doktor bana takviyeye para harcatamazdünyanın şeyini kullandım bir sürü para harcayıp, hiçbir işe yaramadılar. O paralara bebeme kaç kutu mama alırdım ya
İki çocuğumda da masallah diyeyim hiç mamaya ihtiyaç duymadım. Suyun etkisine inanıyorum. Ortalama üç dört litre su içiyorum. Kesinlikle suyu ihmal etme canım. Çok önemli.Ay ben de çok az su içiyorum hiç vakit bulamıyorum su içmeyesütüm hala yetersix geliyor umut oldu bu bana su içmeye başlıyorum ben de
Hemşire bir arkadaşım kulak enfeksiyonu olabilir demişti bana ağlarken elini kulağına flaan vuruyor mu gerçi bizimkiler daha küçük tesadüfi olarak yapar belki anlayarak yapmaz da ,üşütme ihtimali var mı bizim doktorumuz hep bebekler kafadan üşütür diyor mesela penye şapka takmaya dikkat ediyorum dışarı falan çıkarınca ya da sıcaklık farkı terleme vs olduğundaKızlar yaa bebeğim uyumuyor uyuyunca da çığlık atarak uyanıyor. Neden çığlık atar. Ateşi yok. Gazı da yok eminim karnı yumuşak çünkü. Kakasını da yaptı. Başka neden çığlık atar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Yoktu çatlak falan iyice baktık. Nazar değmiş yavruma nazar duası okudum. Şükürler olsun duayı okuyunca rahatlamaya başladı uykuya dalana kadar okudum çok şükür iyi geldi. Nazara inanırım da bu kadar inanmazdım aslında.Canım gazı vardır, o yoksa aşırı yorulmuştur. Yorgunluk da uyumalarını zorlaştırıyor. Aşırı uykusu gelmişse uykuya dalamıyorlar.
Bir de acaba popocuğunda çatlak olabilir mi? Olmasın tabi de ihtimalleri düşünüyorum. Benimki çok çok ağladığı 2-3 günün sonunda kakasında kan gördüğümüzde doktor bakıp çatlak demiştiyavrucum belli ki canı çok yanmış, o yüzüme baka baka anlayışı gitmiyor gözümün önünden.
Bende öyle bebişle salondayız, gündüz beşiğinde gecede yanımda yatıyor. Haftsonu odamda yattık üçümüz, eşim hiç uyuyamamışKozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Merhaba ben de gazdan çok çekiyorum bebeğimde, elma yağı halen faydasını gösteriyor mu?Kızlar gaz için deneyimledigim bir şeyi paylaşmak istiyorum eczaneden aci elma yagi aldım tavsiye üzerine, asıl adı adaçayı yağıymış ayak tabanlarına birer damla ile masaj yapıp çorap giydiriyorum yok boyle hafifleme yavrum kendi kendine yatarken uykusunda bile gazini cikariyor kakasını da rahat yapıyor çok şükür maşallah diyeyim etkisini anlamak için gaz şurubunu vermeden denedim hatta umarım devam eder faydası, sıkıntı yaşayanlar bi deneyebilir günde iki kere sürüyorum sabah aksam
Kız aktara kim gidicek şimdi allasenbende avrupa dan hipp ve holle mamalari aliyordum. organik organik yesin diye .
dun bir arkadas nestle nin ucuz bir mamasinin gaz yapmadigini soyledi, ondan aldim basladim.
gripe water dan mi , o mama dan mi bilmiyorjm ama cok iyiyiz dun aksamdan beri
Ahahaah hiç aklıma gelmezdi reflü yatağını alıp ayakta sallamak
canim nestle good statt easy to digestKız aktara kim gidicek şimdi allasen
Hangi mamaymış o? Ben de hipp kullanıyorum ocağıma incir ağacı dikecek, ilerde değiştiririm büyüyünce belki
Ahahaah hiç aklıma gelmezdi reflü yatağını alıp ayakta sallamakdemokrasilerde çareler tükenmiyor
Benimki asla durmuyor anakucağında koltukta koyun koyuna yatıyoruz resmenSalon da bana çok rahat geliyor. Elimden gelse hep salon da yatarımana kucağına koyuyorum ben.
Benim eşimde salonda cümbür cemaat salonda yatıyoruzBende öyle bebişle salondayız, gündüz beşiğinde gecede yanımda yatıyor. Haftsonu odamda yattık üçümüz, eşim hiç uyuyamamışsabahta erken kalkıcak kıyamadım yine salondayız kızımla
Kimyonu nasıl veriyorsunuz ? Bir de 6 aya kadar herhangi bir şey veriliyor mu kiUyumayanlar kimler kızlar
Uyumuyor, sller kollar beş dakika durmuyorö mama da verdim meme de. Altı temiz, emzik istemiyor. Ama kucakta iken meme istiyor. Emziriyorum uykuya dalıyor tam yerine koyacakken yeniden uyanıyor. Hadi uyumadan yatırayın diyorum kıpır kıpır. Kundak da yaptırmıyor. Calpol verdim bir ara çığlık çığlığa ağladı çünkü. 2 çay kaşığı kimyon da verdim. Gaz damlasını öğleden sonra vermiştim 12 saat olmadan veririsem dokunur belki diye vermedim onu akşam.
bizde salondan yatak odasina , yatak odasindan salona , artik benim pilim bitince en son kizimi anneme ( biz esimle aramizda “ sosyal hizmetler “ diyoruz annemeBenim eşimde salonda cümbür cemaat salonda yatıyoruz
Başa çıkamadığımızda biz de böyle sallıyoruz napalım
Bende denedim onu ama durmadı ya. Sallamayı sevmiyor galiba keşke sevse uyutsam. Gerçi uyumayıda sevmiyor Toplasan günde 8 saat uyuyor. Büyümeyecek diye korkuyorumBaşa çıkamadığımızda biz de böyle sallıyoruz napalım
Benimki de bazen emziği alıyor bazen almıyor mesela. Bazen kundakla çat diye uyuyor bazen kundağa sinirleniyor, bazen göğsüme koyunca şıp diye uyuyor, bazen hiçbir sorunu olmasa da göğsümde uyutamıyorumBende denedim onu ama durmadı ya. Sallamayı sevmiyor galiba keşke sevse uyutsam. Gerçi uyumayıda sevmiyor Toplasan günde 8 saat uyuyor. Büyümeyecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?