2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bende avrupa dan hipp ve holle mamalari aliyordum. organik organik yesin diye .

dun bir arkadas nestle nin ucuz bir mamasinin gaz yapmadigini soyledi, ondan aldim basladim.

gripe water dan mi , o mama dan mi bilmiyorjm ama cok iyiyiz dun aksamdan beri

Ben hamilelik öncesi kilomdan da aşağıya düştüm abur cuburla emzirirken gerçekten veriliyormuş ve gece kalkıp beslenme yapıyorum maşallah diyim o kadar dikkatle yapamadığımı dikkat etmeyerek başarmış oldum hatta diyorum kilo direncimi kırmak için doğurmam gerekmiş

Ay ben de çok az su içiyorum hiç vakit bulamıyorum su içmeye sütüm hala yetersix geliyor umut oldu bu bana su içmeye başlıyorum ben de
İki çocuğumda da masallah diyeyim hiç mamaya ihtiyaç duymadım. Suyun etkisine inanıyorum. Ortalama üç dört litre su içiyorum. Kesinlikle suyu ihmal etme canım. Çok önemli.

Kızlar oğlumun yeşil hatta bazen açık yeşil fışkırmalı kakası oluyor gün boyu böyle değil ama bazen normal bazen üst üste iki defa falan o şekilde oluyor ,kaka testi rota ,adonevirüs,amip ve bi tane daha yaptırdık çok şükür hepsi temiz ,yeşillik nerdeyse hiç tüketmedim son zamanlarda bugün bir armut yedim ondan olabilir mi ne ki sebebi acaba ? Aklınıza neler geliyor ? Kusma ateş iştahsızlık vs yok,korkmalı mıyım? Doktora sorunca sadece testleri istemişti testler de temiz çıkınca bir daha sormadım

Hemşire bir arkadaşım kulak enfeksiyonu olabilir demişti bana ağlarken elini kulağına flaan vuruyor mu gerçi bizimkiler daha küçük tesadüfi olarak yapar belki anlayarak yapmaz da ,üşütme ihtimali var mı bizim doktorumuz hep bebekler kafadan üşütür diyor mesela penye şapka takmaya dikkat ediyorum dışarı falan çıkarınca ya da sıcaklık farkı terleme vs olduğunda

Yoktu çatlak falan iyice baktık. Nazar değmiş yavruma nazar duası okudum. Şükürler olsun duayı okuyunca rahatlamaya başladı uykuya dalana kadar okudum çok şükür iyi geldi. Nazara inanırım da bu kadar inanmazdım aslında.

Kozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Bende öyle bebişle salondayız, gündüz beşiğinde gecede yanımda yatıyor. Haftsonu odamda yattık üçümüz, eşim hiç uyuyamamış sabahta erken kalkıcak kıyamadım yine salondayız kızımla

Reactions: 11K
Uyumayanlar kimler kızlar
Uyumuyor, sller kollar beş dakika durmuyorö mama da verdim meme de. Altı temiz, emzik istemiyor. Ama kucakta iken meme istiyor. Emziriyorum uykuya dalıyor tam yerine koyacakken yeniden uyanıyor. Hadi uyumadan yatırayın diyorum kıpır kıpır. Kundak da yaptırmıyor. Calpol verdim bir ara çığlık çığlığa ağladı çünkü. 2 çay kaşığı kimyon da verdim. Gaz damlasını öğleden sonra vermiştim 12 saat olmadan veririsem dokunur belki diye vermedim onu akşam.

Merhaba ben de gazdan çok çekiyorum bebeğimde, elma yağı halen faydasını gösteriyor mu?

Kız aktara kim gidicek şimdi allasen
Hangi mamaymış o? Ben de hipp kullanıyorum ocağıma incir ağacı dikecek, ilerde değiştiririm büyüyünce belki
Anlık oğluşumla reflü yatağını ayağıma aldım sallıyom
Eki Görüntüle 3178730
Ahahaah hiç aklıma gelmezdi reflü yatağını alıp ayakta sallamak demokrasilerde çareler tükenmiyor

canim nestle good statt easy to digest
bende hipp ve holle yu avrupadan aliyorum her seferinde dunya kargo ucreti oduyorum

Eklentiler

• 37F707A0-51E1-4DE1-B262-F1EEA50FEC30.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 60
Benim eşimde salonda cümbür cemaat salonda yatıyoruz

Kimyonu nasıl veriyorsunuz ? Bir de 6 aya kadar herhangi bir şey veriliyor mu ki yanlış anlamayın merakımdan soruyorum

Bende denedim onu ama durmadı ya. Sallamayı sevmiyor galiba keşke sevse uyutsam. Gerçi uyumayıda sevmiyor Toplasan günde 8 saat uyuyor. Büyümeyecek diye korkuyorum
Benimki de bazen emziği alıyor bazen almıyor mesela. Bazen kundakla çat diye uyuyor bazen kundağa sinirleniyor, bazen göğsüme koyunca şıp diye uyuyor, bazen hiçbir sorunu olmasa da göğsümde uyutamıyorum ruh hallerine göre takılıyor bu veletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…