2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bizde salondan yatak odasina , yatak odasindan salona , artik benim pilim bitince en son kizimi anneme ( biz esimle aramizda “ sosyal hizmetler “ diyoruz anneme ) birakiyorum . gidip yatiyorum
Ben evde biri varsa asla benim çocuğummış gibi davranmıyorum direk kitliyprum birine

Benimki. Gece 12’den sabah 6’ya kadar. Ağlama, huzursuzluk yoktu çok şükür. Ama memede 10-15 dk’lık uykular dışında uyumadı. Uykuya çok direndi. Uzun uzun emdi hep. En sonunda sabah 6’da pili bitti. Biz de bittik.

Haklısın canım baya baya da ağır taşıdım. Neyseki geçti agrilarimbundan sonra daha dikkat edicem. Biraz tez canlılık var iste
Geçmiş olsun canım..bebek nssil benimki gece gündüz hicccccc uyumuyo bı saat anca uyuyor . Çok kötüyüm annem hala yanımda gidemedi bide büyük oğlan olunca baya zor oluyor

Benimkinin sürekli gazi var . Onada iyi gelirmiki. Gazi çıkartıyor fakat hiç bitmiyor gazi

benim kiz da 12 gunde 800 gr almisti. Dr wouw fln dedi ama mamayi kes azalt va birsey demedi.

Birde gaz sancilari gecince stresten olan yemek aramalari istemesi bitti. daha az yemeye basladi

Geçmiş olsun canım..bebek nssil benimki gece gündüz hicccccc uyumuyo bı saat anca uyuyor . Çok kötüyüm annem hala yanımda gidemedi bide büyük oğlan olunca baya zor oluyor
Fena değiliz canim bizimki o kadar değil ama bazen uyumadigi oluyor. Benim de kayinvalidem bu pazar gidiyor. Asıl bana o zaman hüsran olacak senin oğlun okula gidiyor mu? Benim ki gittiği için akşamları ve haftasonlari yorucu oluyor ama haftaici yine daha sakiniz.

Benimde CMT gidecek. Bende düşünüyorum napcam diye. Yine annem bakıyordu ben bı iki saat uyuyordum.oglum okula yarım gün gidiyor öğleden sonra evde oluyo Allah'tan sakın çok sıkıntı çıkmıyor fakat yinede yorucu oluyo. Bı yandn bebek salliyom emziriyorum bi yandn onunla oynuyorum. Geceleri büyük oğlumda uyaniyo küçük zaten hep uyanık anlican sabaha kadar hepimiz oturuyoz

benim kiz da 12 gunde 800 gr almisti. Dr wouw fln dedi ama mamayi kes azalt va birsey demedi.

Birde gaz sancilari gecince stresten olan yemek aramalari istemesi bitti. daha az yemeye basladi
Bizim doktor da bir ayda 800 gram alınca waoow çok iyi diyor şu an bir düşünmedim değil mama mı vermek lazım acaba diye zaten minikti iyice minik kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…