Ben evde biri varsa asla benim çocuğummış gibi davranmıyorum direk kitliyprum birinebizde salondan yatak odasina , yatak odasindan salona , artik benim pilim bitince en son kizimi anneme ( biz esimle aramizda “ sosyal hizmetler “ diyoruz anneme) birakiyorum . gidip yatiyorum
Uyumayanlar kimler kızlar
Uyumuyor, sller kollar beş dakika durmuyorö mama da verdim meme de. Altı temiz, emzik istemiyor. Ama kucakta iken meme istiyor. Emziriyorum uykuya dalıyor tam yerine koyacakken yeniden uyanıyor. Hadi uyumadan yatırayın diyorum kıpır kıpır. Kundak da yaptırmıyor. Calpol verdim bir ara çığlık çığlığa ağladı çünkü. 2 çay kaşığı kimyon da verdim. Gaz damlasını öğleden sonra vermiştim 12 saat olmadan veririsem dokunur belki diye vermedim onu akşam.
o Allahin emri canim zatenBen evde biri varsa asla benim çocuğummış gibi davranmıyorum direk kitliyprum birine
oy masallah
Geçmiş olsun canım..bebek nssil benimki gece gündüz hicccccc uyumuyo bı saat anca uyuyor . Çok kötüyüm annem hala yanımda gidemedi bide büyük oğlan olunca baya zor oluyorHaklısın canım baya baya da ağır taşıdım. Neyseki geçti agrilarimbundan sonra daha dikkat edicem. Biraz tez canlılık var iste
Maşallah baya büyümüş
Benimkinin sürekli gazi var . Onada iyi gelirmiki. Gazi çıkartıyor fakat hiç bitmiyor gaziGazli bebegi, sindirim sorunu olan anneler ,
Gripe water diye bir surup var . Banada kuzenim ve arkadsim soyleyince aldim. Acayip rahatlatti bebegimi.
Turkiye ye de gelmis, trendyol da var. . Doktorunuza sorun , ok derse bence bir sans verin , 2 gundur cok sukur acayip rahatiz
Mommy
Mommy's Bliss Gripe Water Original Bebek Gaz Damlası 120ml Zencefil Rezene Gaz Kolik Bebek Çocuk Gündüz Ürünü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
benim kiza iyi geldi. olumsuz yorumlarda var ama cogunlukla olumluBenimkinin sürekli gazi var . Onada iyi gelirmiki. Gazi çıkartıyor fakat hiç bitmiyor gazi
Büyüdü valla ,ama gel sen bana sorMaşallah baya büyümüş
Bende şimdi aldım geldim ins iyi gelir yaşa hiç uyumuyoz bizbenim kiza iyi geldi. olumsuz yorumlarda var ama cogunlukla olumlu
Demi canimm buyuyolar ama nasillll anneye sormkk lazım benimkinde bı aylık oldu ama hiç uyku yokkkBüyüdü valla ,ama gel sen bana sor
ay insallah ya ise yarar sizde deBende şimdi aldım geldim ins iyi gelir yaşa hiç uyumuyoz biz
benim kiz da 12 gunde 800 gr almisti. Dr wouw fln dedi ama mamayi kes azalt va birsey demedi.Kızlar kontrolden geldim boy kilo ölçüldü. 15 günde bir kilo almış mama verme artık dedi hemşire. Özellikle gece yetmiyor uyuyamıyor çocuk nasıl vermeyeyim zaten azalttım. Kendisi birşey demedi ama bu kilo alımı sorun olur mu ki
Fena değiliz canim bizimki o kadar değil ama bazen uyumadigi oluyor. Benim de kayinvalidem bu pazar gidiyor. Asıl bana o zaman hüsran olacakGeçmiş olsun canım..bebek nssil benimki gece gündüz hicccccc uyumuyo bı saat anca uyuyor . Çok kötüyüm annem hala yanımda gidemedi bide büyük oğlan olunca baya zor oluyor
Benimde CMT gidecek. Bende düşünüyorum napcam diye. Yine annem bakıyordu ben bı iki saat uyuyordum.oglum okula yarım gün gidiyor öğleden sonra evde oluyo Allah'tan sakın çok sıkıntı çıkmıyor fakat yinede yorucu oluyo. Bı yandn bebek salliyom emziriyorum bi yandn onunla oynuyorum. Geceleri büyük oğlumda uyaniyo küçük zaten hep uyanık anlican sabaha kadar hepimiz oturuyozFena değiliz canim bizimki o kadar değil ama bazen uyumadigi oluyor. Benim de kayinvalidem bu pazar gidiyor. Asıl bana o zaman hüsran olacaksenin oğlun okula gidiyor mu? Benim ki gittiği için akşamları ve haftasonlari yorucu oluyor ama haftaici yine daha sakiniz.
Bizim doktor da bir ayda 800 gram alınca waoow çok iyi diyorbenim kiz da 12 gunde 800 gr almisti. Dr wouw fln dedi ama mamayi kes azalt va birsey demedi.
Birde gaz sancilari gecince stresten olan yemek aramalari istemesi bitti. daha az yemeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?