2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynı benimki emzik tutmuyordu normalde bugün de çok uykusuz olunca anneme verdim bir saat uyuyayım diye. Annem emzik vermiş bi geldim muç muç emzik emiyordu zor aldım ağzından

Merhaba ben de gazdan çok çekiyorum bebeğimde, elma yağı halen faydasını gösteriyor mu?
Canım elma yağını hala kullanıyorum ama gecenlerde kaka yapmada bi sorunumuz oldu o yüzden ekstra nurse harveys gaz surubu kullanıyoruz baya bi azaldı gazi eskisi kadar rahatsızlık vermiyor

Uyuyamıyos doymuyo zaten demek,benimkide öyleydi mecbur mama veriyodum

Bizim doktor da bir ayda 800 gram alınca waoow çok iyi diyor şu an bir düşünmedim değil mama mı vermek lazım acaba diye zaten minikti iyice minik kalacak
csnim normalse kilo almasi , mamaya baslama bence . bizde mama dan kurtulalim diye ugrasiyoruz
Aynı benimki emzik tutmuyordu normalde bugün de çok uykusuz olunca anneme verdim bir saat uyuyayım diye. Annem emzik vermiş bi geldim muç muç emzik emiyordu zor aldım ağzından
ay benimki uyurken arada emzik aliyor ama keske hep alsa, cok rahat ederiz . sevemedi bir turlu

Geçmiş olsun canım..bebek nssil benimki gece gündüz hicccccc uyumuyo bı saat anca uyuyor . Çok kötüyüm annem hala yanımda gidemedi bide büyük oğlan olunca baya zor oluyor
Günde toplam kaç saat uyuyor gece gündüz dahil. Benimki 6 saat 24 saatte geri kalan hep mızmızlanıyor uyumuyor Doktora götüreceğim Çarşamba günü az uyuması bence hiç iyi değil nasıl büyüyecek yoksa. 1 gün değil 2 gün değil hep böyle

Dün bizim kız tam 1 aylık oldu bizi görünce gülmeye başladı sanki takvime bakıp aaa 1 aylık olmuşum artık anneme gülümsemem lazım mı dedi anlamadım bir günde değişti
Oyy maşallah kuşa yesinler gülüşünü..benim sıpada meme emerken yarı bırakıp memeyi ağzından çıkarıp bana gülüyo bi sonra geri emiyo

Katre_g canım dün motilium ilacından bahsetmiştin ben de biraz araştırdım da sütü çok artırdığı yazıyor .ne yaptın aldın mı ilacı, benim de sütüm az meme mama gidiyorum. Yan etkisi yoksa ben de bi bunu denemedim acaba tablet mi yoksa şurubu mu evde şurubu var ona başlasam mı cesaret edemiyorum

Dün bizim kız tam 1 aylık oldu bizi görünce gülmeye başladı sanki takvime bakıp aaa 1 aylık olmuşum artık anneme gülümsemem lazım mı dedi anlamadım bir günde değişti
Ay maaşallah darısı başıma bizim de tam 1 haftamız var 1 aya bu aralar sosyal olarak gülümsüyorlar zaten

Canım ben sabah ulaşın doktoruyla görüştüm. Ben de öneriyorum 2*1 şeklinde kullanabilirsiniz alıp dedi. Eşime söyledim bugün alıcak ve başlıcam. Bu benim son çarem çünkü sütüm nerdeyse kesilmek üzere. Bu da işe yaramazsa full mama devam edicem maalesef. Zaten bebeklere de veriliyormuş, bir yan etkisi yokmuş. Bence sen de deneyebilirsin.

Ben tablet alıcam tablet olanı tarifledi doktor. Şurup da aynı etkiyi yaratır mı dur bir sorayım.

Oyy maşallah kuşa yesinler gülüşünü..benim sıpada meme emerken yarı bırakıp memeyi ağzından çıkarıp bana gülüyo bi sonra geri emiyo
Bugün 1.ay kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş minnosum emerken kolumu ağrıtmaya başladı pilatesin sayesinde uzun süre tutmakta zorlanmıyordum ama yavaş yavaş agir gelmeye başlıyor
Ay maaşallah darısı başıma bizim de tam 1 haftamız var 1 aya bu aralar sosyal olarak gülümsüyorlar zaten
Önceden kendi kendine gülerdi şimdi yüzümüze bakıp gülüyor ay kalbim eriyo onu öyle görünce

Benimkide pek ağırlaştı ya 5 kilo oldu kesin ,kollarımı ağrıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…