Aynı benimkiBenimki de bazen emziği alıyor bazen almıyor mesela. Bazen kundakla çat diye uyuyor bazen kundağa sinirleniyor, bazen göğsüme koyunca şıp diye uyuyor, bazen hiçbir sorunu olmasa da göğsümde uyutamıyorumruh hallerine göre takılıyor bu veletler
Canım elma yağını hala kullanıyorum ama gecenlerde kaka yapmada bi sorunumuz oldu o yüzden ekstra nurse harveys gaz surubu kullanıyoruz baya bi azaldı gazi eskisi kadar rahatsızlık vermiyorMerhaba ben de gazdan çok çekiyorum bebeğimde, elma yağı halen faydasını gösteriyor mu?
Uyuyamıyos doymuyo zaten demek,benimkide öyleydi mecbur mama veriyodumKızlar kontrolden geldim boy kilo ölçüldü. 15 günde bir kilo almış mama verme artık dedi hemşire. Özellikle gece yetmiyor uyuyamıyor çocuk nasıl vermeyeyim zaten azalttım. Kendisi birşey demedi ama bu kilo alımı sorun olur mu ki
Neeee daha geçen hafta 160 a almıştık.Neden her şey bu kadar pahalı yaKızlar biogaiayı 250 TL ye aldım biraz önce. Ay çok pahalı değil mi ya
İki üç hafta önce nurse Harvey ile onu 319 a almıştıkKızlar biogaiayı 250 TL ye aldım biraz önce. Ay çok pahalı değil mi ya
csnim normalse kilo almasi , mamaya baslama bence . bizde mama dan kurtulalim diye ugrasiyoruzBizim doktor da bir ayda 800 gram alınca waoow çok iyi diyorşu an bir düşünmedim değil mama mı vermek lazım acaba diye zaten minikti iyice minik kalacak
ay benimki uyurken arada emzik aliyor ama keske hep alsa, cok rahat ederiz . sevemedi bir turluAynı benimkiemzik tutmuyordu normalde bugün de çok uykusuz olunca anneme verdim bir saat uyuyayım diye. Annem emzik vermiş bi geldim muç muç emzik emiyordu zor aldım ağzından
Günde toplam kaç saat uyuyor gece gündüz dahil. Benimki 6 saat 24 saatte geri kalan hep mızmızlanıyor uyumuyor Doktora götüreceğim Çarşamba günü az uyuması bence hiç iyi değil nasıl büyüyecek yoksa. 1 gün değil 2 gün değil hep böyleGeçmiş olsun canım..bebek nssil benimki gece gündüz hicccccc uyumuyo bı saat anca uyuyor . Çok kötüyüm annem hala yanımda gidemedi bide büyük oğlan olunca baya zor oluyor
Burdayım yavrumEvaante guzum nerelerdesin
İy yapmışsınBurdayım yavrumyazamadım dün annem geldi onunla vakit geçirdik telefonu alamadım elime bu hafta eşimin iki nöbeti var o yüzden annemi çağırdık yalnız kalmayayim diye
Dün bizim kız tam 1 aylık oldu bizi görünce gülmeye başladı sanki takvime bakıp aaa 1 aylık olmuşum artık anneme gülümsemem lazım mı dedi anlamadım bir günde değiştiİy yapmışsınkeyif yapın anne kız
Oyy maşallah kuşaDün bizim kız tam 1 aylık oldu bizi görünce gülmeye başladı sanki takvime bakıp aaa 1 aylık olmuşum artık anneme gülümsemem lazım mı dedi anlamadım bir günde değişti
Ay maaşallahDün bizim kız tam 1 aylık oldu bizi görünce gülmeye başladı sanki takvime bakıp aaa 1 aylık olmuşum artık anneme gülümsemem lazım mı dedi anlamadım bir günde değişti
Canım ben sabah ulaşın doktoruyla görüştüm. Ben de öneriyorum 2*1 şeklinde kullanabilirsiniz alıp dedi. Eşime söyledim bugün alıcak ve başlıcam. Bu benim son çarem çünkü sütüm nerdeyse kesilmek üzere. Bu da işe yaramazsa full mama devam edicem maalesef. Zaten bebeklere de veriliyormuş, bir yan etkisi yokmuş. Bence sen de deneyebilirsin.Katre_g canım dün motilium ilacından bahsetmiştin ben de biraz araştırdım da sütü çok artırdığı yazıyor .ne yaptın aldın mı ilacı, benim de sütüm az meme mama gidiyorum. Yan etkisi yoksa ben de bi bunu denemedim acaba tablet mi yoksa şurubu mu evde şurubu var ona başlasam mı cesaret edemiyorum
Ben tablet alıcam tablet olanı tarifledi doktor. Şurup da aynı etkiyi yaratır mı dur bir sorayım.Katre_g canım dün motilium ilacından bahsetmiştin ben de biraz araştırdım da sütü çok artırdığı yazıyor .ne yaptın aldın mı ilacı, benim de sütüm az meme mama gidiyorum. Yan etkisi yoksa ben de bi bunu denemedim acaba tablet mi yoksa şurubu mu evde şurubu var ona başlasam mı cesaret edemiyorum
Bugün 1.ay kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş minnosum emerken kolumu ağrıtmaya başladı pilatesin sayesinde uzun süre tutmakta zorlanmıyordum ama yavaş yavaş agir gelmeye başlıyorOyy maşallah kuşayesinler gülüşünü..benim sıpada meme emerken yarı bırakıp memeyi ağzından çıkarıp bana gülüyo bi sonra geri emiyo
Önceden kendi kendine gülerdi şimdi yüzümüze bakıp gülüyor ay kalbim eriyo onu öyle görünceAy maaşallahdarısı başıma bizim de tam 1 haftamız var 1 aya bu aralar sosyal olarak gülümsüyorlar zaten
Bunu bende yapıyorum
Benimkide pek ağırlaştı ya 5 kilo oldu kesin ,kollarımı ağrıtıyoBugün 1.ay kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş minnosum emerken kolumu ağrıtmaya başladı pilatesin sayesinde uzun süre tutmakta zorlanmıyordum ama yavaş yavaş agir gelmeye başlıyor
Önceden kendi kendine gülerdi şimdi yüzümüze bakıp gülüyor ay kalbim eriyo onu öyle görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?