2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şurubunu da olabiliyorsa elimde şurubu var ona başlayayım oğluma vermişti doktor

Toplasan benimkinde okadardir canım..doktora dedim geçer olabilir düzelir falan dedi. Sürekli gazimiz var kesintisiz bı saat uykusu yok öyle söyleyeyim sürekli uyaniyo onbeş dk bı kalkıyor sancı geliyo. Öyle olunca bende hiç uyumuyorum.

Hanımlar benim bebiş göğsümde yattığında cenin pozisyonunda uyuyor, ayaklarını çekebildiği kadar poposu altına çekip, sizde de öyle mi?

Bir süredir uykusuz durumdayım,oğlan 1 saat bile uyumuyor,emziriyorum mama veriyorum gazını çıkarıyorum,kakasınıda yapmaya başladı ama uyumak istemiyor adeta uykuya direniyor,Kucağımda uyuyor memede uyuyor beşiğine veya yanıma yatırdığımda hemen uyanıyor ve tekrar ağlamaya başlıyor bütün döngüyü tekrarlıyorum artık,yoruldum ve duygusal olarakta çöküşe girdim artık,psikolojim bozulmaya başladı eşimle vakit geçiremiyorum kendime vskit ayıramıyorum bunlar ne zaman geçicek böyle kızlar,teselliye ve dertleşmeye ihtiyacım var ne olucak bu durum böyle,çözümü olan varmı

Benimki de daha az emiyp artık, normalde her iki meme 10ar dakika ya da tek meme 20 dakika emerdi, şimdi 7 8 dakika emiyor bırakıyor, ben de endişeliyim.

Bende arada bezi değiştiriyorum dik olarak da yarım saate yakın uyutuyorum yinede yatırdığım an yada bezi tekrar pislettiyse değiştirken kusuyor. Doktorla bir görüşeyim en iyisi.
Aynı durumdayım, ne yapacağımı şaşırdım. Sanki içtiğini kusuyor. İki gün sonra aylık muayene var soracağım ben de.

@Morm canım nasıl oldu bebeğin bizim bugün yine fışkırmalı oldu ama önce normal kaka oluyor doktora yazdık yarın aşıları var diye ,kaka testi yaptırın diyor ondan sonra aşı olsun diyo
Fışkırmalı gazdan kaynaklı değil midir? Gaz ile birlikte dışkılıyor ise.

Benim bebişi anlattın resmen. Emme kusma döngüsüne biz de giriyoruz. Sanırım tok olduğu halde gaz sancısı yüzünden emmek istiyor fazla gelince de kusuyor.

Rica etsem videoyu paylaşır mısın.

Bazen benimkide öyle canım , gazı olunca öyle yapıyorlarmış
Benim ki doğduğundan beri öyle, gazı olsun olmasın. Hep top yapıyor poposu altında ayaklarını toplayarak. Göğsümde o şekilde uzun uyursa kemik yapısına zarar gelir mi endişesi içindeyim.

csnim normalse kilo almasi , mamaya baslama bence . bizde mama dan kurtulalim diye ugrasiyoruz

ay benimki uyurken arada emzik aliyor ama keske hep alsa, cok rahat ederiz . sevemedi bir turlu
Ben işte açlık tokluk durumunu anlamam diye emzik vermek istemiyorum. Yalancı doygunluk hissi yapabilirmiş

Tüm bunlara ek kusma var bende. 1 saat kucağımda dik uyuttum ki kusmasın. Her bebek bir olmuyor tabi ama aynı sorunları yaşıyoruz, 3 aylık olunca daha rahat olacağız bence. Zaman zaman ağlama zaman zaman sinir krizlerine girip çevremdekiler ile kavga ediyorum, bildiğin gün geçiriyorum, şafak sayar gibi hiçbir şey yapmadan sadece bebeğimle ilgilenmeye çalışarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…