2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum şu an mesela benim bebede göğsümde yatıyor. Yatağında ya da başka yerde yatmıyor ben bunh kabullendim mecburen madem böyle uyuyor diyorum hiç yatağına koyarak uyandırmıyorum çünkü dediğin gibi tekrar başa dönüyor o zaman

Hanımlar benim bebiş göğsümde yattığında cenin pozisyonunda uyuyor, ayaklarını çekebildiği kadar poposu altına çekip, sizde de öyle mi?
Benimki de öyle yapıyor
Bunun koynun ile yatak arasındaki sıcaklık farkından olduğunu düşünüyorum. O yüzden bebeği, önüne ve arkasına gelecek şekilde pofidik bir battaniyeye sarıp öyle göğsüme yatırıyorum. O şekilde uykuya dalıyor. Sonra sakince yatağına yatırıyorum. Battanide hem benim hem kendi teninin sıcaklığı kaldığı için yatağa yatırınca uyanmıyor sıcaklık farkını hissedip. Zaten sıcaklık farkını hissedene kadar battaniye ve kendi sıcaklığı, aynı sıcak ortamı yaratmaya yetiyor. Ben de aynı sorunu yaşıyordum, böyle bir çözüm buldum. Bir dene istersen.

Bendede kusma var malesef

Aynı sorunla boğuşuyoruz. Gece 12’den sabah 6’ya kadar uyumadı, ağlama da yok, uzun uzun emmek istedi, memede 5-10 dk kestirip tekrar uyandı hep. Eşim bugün işe gidemedi mesela. Bazı geceler 2-3 saatlik uykular da yapıyor, o zaman nefes alıyoruz uyuyoruz. Ama genelde gece değil gündüzleri seçiyor uyku için. Biz de çıkmazdayız. Ben banyo yapamıyorum. Gündüz uyuduğunda hangi birini yapayım? Süt mü sağayım, karnımı mı doyurayım, uyuyayım mı, yetmiyor zaman. Bi ben böyleyim sanıyordum

canim benim annem yanimda oldugu halde bende cogu zaman dus almaya zaman bulamiyorum. sut sag, yedir , uyut vs vs. annemde tabi cok yardimci oluyor ama genede birseylere zaman kalmiuyor. 2-3 gun disimi fircalayamamisim, o derece yani .

Bugün bebeğimi ilk kez tek başıma yıkadım
Ben yanımda kuzenim varken yıkamayı denedim elim ayağım titredi şu kaçırdım
Çok geçmiş olsun be hiç sütüm bitecek diye düşünme geçmiş sayfalarda da yazmıştım. Arkadaşım oldu hiçbçr detayı sormadım üstüne gitmemek adına ama şuan 1 Yaşına girdi hala rmziriyor.
Aptal conformil kullanıyorum brn öyle durumlarda. 1 saate falan yapıyor.
Kozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Bizde öyle. Belim falan turuldu artık
Okuya okuya geliyorfum ama bunu görünce dayanamadım mommy bliss ürünlerini bende yeni bulup araştırfım bende sipariş verecektim başka şeyler girdi araya. Probiyotiğini alsam mı yoksa şu anki Doktor'un yazdığı probiyotik iyi gelmişken devam mı etsem bilmiyorum bide night olanı mı alsam acaba diyorum hiç uyumuyor çünkü.

Reactions: 11K
benim bu marka daha ulasmadi bana ama suan kullandigim normal. gece gunduz diye bir ayrimi yok. ben gece de gunduzde veiryorum bak icerigine farki neymis.

probiyotik bagirsaklarini duzenliyor daha cok duzenli kaka yapmasi ve ordaki bakteri florasini dengeliyor.bende veriyorum canim probiyotik ama bu hem sakinlestiriyor bebegi hem de gaz ciksrmssina yardimci oluyor.

ben ikk bir kac gun biraz fazla vermisim yanlis anlamisim verilmesi gereken olcuyu, cocugum kütuk gibi uyudu

Bu ben
Gece 5-6 saat hatta bazen 7 saat uyumuyor gazı olduğunda anlıyorum da gazı olmadiginda da alışkanlık yaptı bunu
Gündüz ve gece karıştı resmen
Çözüm bulursanız bana da söyleyin
Bir de benim ikinci çocuk ama hiç cocuk büyümemiş gibiyim her çocuk birbirinden farklıymış cidden

Ben eşime bırakıyorum gündüzleri öyle banyo yapıyorum yoksa imkansız girmek ben girip çıkana kadar o ilgileniyor sağolsun,psikolojimiz iyice bozuldu sanırım çoğu kişinin hayırlısıyla bu zamanlarıda atlatsak

Doktor müdahale etmeyin dedi. Uyku eğitimi işin çok erkenmiş. Gece gündüz kavramları yokmuş, olabiliyormuş.

Biz probiyotik olarak bio Gaia kullanıyorduk doktorumuz değiştirdi ve bebeğim aşırı rahatladı.
Gaz için de Gece var bide orjinal bardı diye hatırlıyorum ama hangisi ne odaklıydı unuttum bu çocuk aklımı alıyor

Yavrum doğduğundan beri alamadığı uykuyı almıştır

Canım biogaia’yı ne ile değiştirdi?

Bende eşim eve gelince duşa giriyorum,o bakıyo ben çıkana kadar

hahah hic sorma butun ev halki alamadigi uykuyu aldi
bende bio gaia kullaniyorum ama onu alinca sanki daha cok cani yaniyormus gibime geliyor.

dr uma sorucam bende baska ne verebilir diye.
size hangisini verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…