Kuzum şu an mesela benim bebede göğsümde yatıyor. Yatağında ya da başka yerde yatmıyor ben bunh kabullendim mecburenBir süredir uykusuz durumdayım,oğlan 1 saat bile uyumuyor,emziriyorum mama veriyorum gazını çıkarıyorum,kakasınıda yapmaya başladı ama uyumak istemiyor adeta uykuya direniyor,Kucağımda uyuyor memede uyuyor beşiğine veya yanıma yatırdığımda hemen uyanıyor ve tekrar ağlamaya başlıyor bütün döngüyü tekrarlıyorum artık,yoruldum ve duygusal olarakta çöküşe girdim artık,psikolojim bozulmaya başladı eşimle vakit geçiremiyorum kendime vskit ayıramıyorum bunlar ne zaman geçicek böyle kızlar,teselliye ve dertleşmeye ihtiyacım var ne olucak bu durum böyle,çözümü olan varmı
Benimki de öyle yapıyorHanımlar benim bebiş göğsümde yattığında cenin pozisyonunda uyuyor, ayaklarını çekebildiği kadar poposu altına çekip, sizde de öyle mi?
Bunun koynun ile yatak arasındaki sıcaklık farkından olduğunu düşünüyorum. O yüzden bebeği, önüne ve arkasına gelecek şekilde pofidik bir battaniyeye sarıp öyle göğsüme yatırıyorum. O şekilde uykuya dalıyor. Sonra sakince yatağına yatırıyorum. Battanide hem benim hem kendi teninin sıcaklığı kaldığı için yatağa yatırınca uyanmıyor sıcaklık farkını hissedip. Zaten sıcaklık farkını hissedene kadar battaniye ve kendi sıcaklığı, aynı sıcak ortamı yaratmaya yetiyor. Ben de aynı sorunu yaşıyordum, böyle bir çözüm buldum. Bir dene istersen.Bir süredir uykusuz durumdayım,oğlan 1 saat bile uyumuyor,emziriyorum mama veriyorum gazını çıkarıyorum,kakasınıda yapmaya başladı ama uyumak istemiyor adeta uykuya direniyor,Kucağımda uyuyor memede uyuyor beşiğine veya yanıma yatırdığımda hemen uyanıyor ve tekrar ağlamaya başlıyor bütün döngüyü tekrarlıyorum artık,yoruldum ve duygusal olarakta çöküşe girdim artık,psikolojim bozulmaya başladı eşimle vakit geçiremiyorum kendime vskit ayıramıyorum bunlar ne zaman geçicek böyle kızlar,teselliye ve dertleşmeye ihtiyacım var ne olucak bu durum böyle,çözümü olan varmı
Canım doktorumuz tablet olanı alın dedi. Sen de eczaneden onu al istersen.Şurubunu da olabiliyorsa elimde şurubu var ona başlayayım oğluma vermişti doktor
benimde oyle canim , top gibi oluyorHanımlar benim bebiş göğsümde yattığında cenin pozisyonunda uyuyor, ayaklarını çekebildiği kadar poposu altına çekip, sizde de öyle mi?
Bendede kusma var malesefTüm bunlara ek kusma var bende. 1 saat kucağımda dik uyuttum ki kusmasın. Her bebek bir olmuyor tabi ama aynı sorunları yaşıyoruz, 3 aylık olunca daha rahat olacağız bence. Zaman zaman ağlama zaman zaman sinir krizlerine girip çevremdekiler ile kavga ediyorum, bildiğin gün geçiriyorum, şafak sayar gibi hiçbir şey yapmadan sadece bebeğimle ilgilenmeye çalışarak.
Bir süredir uykusuz durumdayım,oğlan 1 saat bile uyumuyor,emziriyorum mama veriyorum gazını çıkarıyorum,kakasınıda yapmaya başladı ama uyumak istemiyor adeta uykuya direniyor,Kucağımda uyuyor memede uyuyor beşiğine veya yanıma yatırdığımda hemen uyanıyor ve tekrar ağlamaya başlıyor bütün döngüyü tekrarlıyorum artık,yoruldum ve duygusal olarakta çöküşe girdim artık,psikolojim bozulmaya başladı eşimle vakit geçiremiyorum kendime vskit ayıramıyorum bunlar ne zaman geçicek böyle kızlar,teselliye ve dertleşmeye ihtiyacım var ne olucak bu durum böyle,çözümü olan varmı
Teşekkür ederim canım aldım Biraz yan etkilerinden korkuyorum ama denemek istiyorumCanım doktorumuz tablet olanı alın dedi. Sen de eczaneden onu al istersen.
canim benim annem yanimda oldugu halde bende cogu zaman dus almaya zaman bulamiyorum. sut sag, yedir , uyut vs vs. annemde tabi cok yardimci oluyor ama genede birseylere zaman kalmiuyor. 2-3 gun disimi fircalayamamisim, o derece yani .Aynı sorunla boğuşuyoruz. Gece 12’den sabah 6’ya kadar uyumadı, ağlama da yok, uzun uzun emmek istedi, memede 5-10 dk kestirip tekrar uyandı hep. Eşim bugün işe gidemedi mesela. Bazı geceler 2-3 saatlik uykular da yapıyor, o zaman nefes alıyoruz uyuyoruz. Ama genelde gece değil gündüzleri seçiyor uyku için. Biz de çıkmazdayız. Ben banyo yapamıyorum. Gündüz uyuduğunda hangi birini yapayım? Süt mü sağayım, karnımı mı doyurayım, uyuyayım mı, yetmiyor zaman. Bi ben böyleyim sanıyordum
Ben yanımda kuzenim varken yıkamayı denedim elim ayağım titredi şu kaçırdımBugün bebeğimi ilk kez tek başıma yıkadım
Çok geçmiş olsun be hiç sütüm bitecek diye düşünme geçmiş sayfalarda da yazmıştım. Arkadaşım oldu hiçbçr detayı sormadım üstüne gitmemek adına ama şuan 1 Yaşına girdi hala rmziriyor.Kızlar en kısa zamanda ameliyat oluyorum 15 adet safra kesemde taş varmış göbeğimde fıtıkta varmışameliyat olman lazım dedi doktor sezeryandan sonra nasıl olcak bilmiyorum sütüm zaten az geliyor tamamen gidecek büyük ihtimalle bebeğime annem ya da kaynanam bakacak ama nasıl bir gün bile onsuz kalıncam hiç bilmiyorum
Aptal conformil kullanıyorum brn öyle durumlarda. 1 saate falan yapıyor.Benim oğlsn 2gündğr kakasını yapmakta zorlanıyor dün sadece 1 defa yaptı ve sürekli ağlayıp duruyor uyuyamıyorda bu yüzden,ne yapabilirim hanımlar tavsiyesi olan varmı evdede tekim birde çok fazla ağlaması aşırı derece yoruyor herşeyi tastamam yapamıyorum
Bizde öyle. Belim falan turuldu artıkKozlar biz hala ailecek salonda yatıyoruz yatakta yatmayı özledim kendi yatağında da yatmadı hala gün içinde çocuğu neye yatıyorsunuz
Okuya okuya geliyorfum ama bunu görünce dayanamadımGazli bebegi, sindirim sorunu olan anneler ,
Gripe water diye bir surup var . Banada kuzenim ve arkadsim soyleyince aldim. Acayip rahatlatti bebegimi.
Turkiye ye de gelmis, trendyol da var. . Doktorunuza sorun , ok derse bence bir sans verin , 2 gundur cok sukur acayip rahatiz
Mommy
Mommy's Bliss Gripe Water Original Bebek Gaz Damlası 120ml Zencefil Rezene Gaz Kolik Bebek Çocuk Gündüz Ürünü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
benim bu marka daha ulasmadi bana ama suan kullandigim normal. gece gunduz diye bir ayrimi yok. ben gece de gunduzde veiryorumBen yanımda kuzenim varken yıkamayı denedim elim ayağım titredi şu kaçırdım
Çok geçmiş olsun be hiç sütüm bitecek diye düşünme geçmiş sayfalarda da yazmıştım. Arkadaşım oldu hiçbçr detayı sormadım üstüne gitmemek adına ama şuan 1 Yaşına girdi hala rmziriyor.
Aptal conformil kullanıyorum brn öyle durumlarda. 1 saate falan yapıyor.
Bizde öyle. Belim falan turuldu artık
Okuya okuya geliyorfum ama bunu görünce dayanamadımmommy bliss ürünlerini bende yeni bulup araştırfım bende sipariş verecektim başka şeyler girdi araya. Probiyotiğini alsam mı yoksa şu anki Doktor'un yazdığı probiyotik iyi gelmişken devam mı etsem bilmiyorum bide night olanı mı alsam acaba diyorum hiç uyumuyor çünkü.
Bu benAynı sorunla boğuşuyoruz. Gece 12’den sabah 6’ya kadar uyumadı, ağlama da yok, uzun uzun emmek istedi, memede 5-10 dk kestirip tekrar uyandı hep. Eşim bugün işe gidemedi mesela. Bazı geceler 2-3 saatlik uykular da yapıyor, o zaman nefes alıyoruz uyuyoruz. Ama genelde gece değil gündüzleri seçiyor uyku için. Biz de çıkmazdayız. Ben banyo yapamıyorum. Gündüz uyuduğunda hangi birini yapayım? Süt mü sağayım, karnımı mı doyurayım, uyuyayım mı, yetmiyor zaman. Bi ben böyleyim sanıyordum
Ben eşime bırakıyorum gündüzleri öyle banyo yapıyorum yoksa imkansız girmek ben girip çıkana kadar o ilgileniyor sağolsun,psikolojimiz iyice bozuldu sanırım çoğu kişininAynı sorunla boğuşuyoruz. Gece 12’den sabah 6’ya kadar uyumadı, ağlama da yok, uzun uzun emmek istedi, memede 5-10 dk kestirip tekrar uyandı hep. Eşim bugün işe gidemedi mesela. Bazı geceler 2-3 saatlik uykular da yapıyor, o zaman nefes alıyoruz uyuyoruz. Ama genelde gece değil gündüzleri seçiyor uyku için. Biz de çıkmazdayız. Ben banyo yapamıyorum. Gündüz uyuduğunda hangi birini yapayım? Süt mü sağayım, karnımı mı doyurayım, uyuyayım mı, yetmiyor zaman. Bi ben böyleyim sanıyordum
Bu ben
Gece 5-6 saat hatta bazen 7 saat uyumuyor gazı olduğunda anlıyorum da gazı olmadiginda da alışkanlık yaptı bunu
Gündüz ve gece karıştı resmen
Çözüm bulursanız bana da söyleyin
Bir de benim ikinci çocuk ama hiç cocuk büyümemiş gibiyim her çocuk birbirinden farklıymış cidden
Biz probiyotik olarak bio Gaia kullanıyorduk doktorumuz değiştirdi ve bebeğim aşırı rahatladı.benim bu marka daha ulasmadi bana ama suan kullandigim normal. gece gunduz diye bir ayrimi yok. ben gece de gunduzde veiryorumbak icerigine farki neymis.
probiyotik bagirsaklarini duzenliyor daha cok duzenli kaka yapmasi ve ordaki bakteri florasini dengeliyor.bende veriyorum canim probiyotik ama bu hem sakinlestiriyor bebegi hem de gaz ciksrmssina yardimci oluyor.
ben ikk bir kac gun biraz fazla vermisimyanlis anlamisim verilmesi gereken olcuyu, cocugum kütuk gibi uyudu
Biz probiyotik olarak bio Gaia kullanıyorduk doktorumuz değiştirdi ve bebeğim aşırı rahatladı.
Gaz için de Gece var bide orjinal bardı diye hatırlıyorum ama hangisi ne odaklıydı unuttumbu çocuk aklımı alıyor
Yavrum doğduğundan beri alamadığı uykuyı almıştır
Yok müdahale etmek mümkün değil artık 3 aylıkken ise başlayacağım insallah o zamana kadar duzelir tek temennimDoktor müdahale etmeyin dedi. Uyku eğitimi işin çok erkenmiş. Gece gündüz kavramları yokmuş, olabiliyormuş.
Umarım becerebilmisimdir.Rica etsem videoyu paylaşır mısın.
Bende eşim eve gelince duşa giriyorum,o bakıyo ben çıkana kadarBen eşime bırakıyorum gündüzleri öyle banyo yapıyorum yoksa imkansız girmek ben girip çıkana kadar o ilgileniyor sağolsun,psikolojimiz iyice bozuldu sanırım çoğu kişininhayırlısıyla bu zamanlarıda atlatsak
hahah hic sormaBiz probiyotik olarak bio Gaia kullanıyorduk doktorumuz değiştirdi ve bebeğim aşırı rahatladı.
Gaz için de Gece var bide orjinal bardı diye hatırlıyorum ama hangisi ne odaklıydı unuttumbu çocuk aklımı alıyor
Yavrum doğduğundan beri alamadığı uykuyı almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?