2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hangi marka kullanıyorsunuz gaz damlasını canm

Kızlar 1.ay kontrolümüzden çıktık 4850 Gr 54,5 cm olmuş bebişim. Sürekli bağırarak ıkınması çok normal dedi onu sordum ilk korkutuyordu çünkü beni hepatit b aşısını saat 17 den sonra yapmıyormuş hastane yarın tekrarr geleceğim. Sarılık değerimiz 9 olmuş doktor çok iyi dedi. Uzayan sarılığı olan bebeklerin IQ sü yüksek oluyor dedi endişelenme dedi .

Maşşalah kuşuma

bir gece bebek besleme ve sut sagim seansindan Merhaba
Ay geceleri nasıl sağabiliyosun yaaa ben mamayı zor yediriyorum
Teşekkür ederim canım aldım Biraz yan etkilerinden korkuyorum ama denemek istiyorum
Ben de az önce ilkini içtim. Bir yan etki yaşarsam yazarım sana. Sonucu haberleşelim canım, bakalım etki edecek mi ya da farklı yan etki görücek miyiz
Maşallah bebişime
Minik bir tosuncuk olmuş kollarını ağrımaya başlar tabi artık haklısın bu zamanlardan sonra kucak daha zorlamaya başlayacak

Tamam canım ben de etki etmesi için üç gün müsade edeceğim ilaca bakalım

Kızlar siz bi kullanın ilacı etki ederse ben de alayım

masallah canim
gece 2 ile 5 arasi en yuksek hormon salgiladigomiz donemmis , gece sagmasini aksatmayin diyorlar.

Ben biberonu sabitliyorumLina biberonu bitirene kadar bende sagim yapiyorum.

Mesela gecen masaj sonrasi kafeye kahve icmeye gittik, biberonu nu oyuncakla sabitledim :)

Eklentiler

• 334325CF-E371-493F-836B-6C79E1AC1D36.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 94
canim bagirsak gazi mi var acaba ?
benim kiz cok gazliyken emzirme pozisyonunda iyice skisiyor gazi emmiyor ama mesela smdi sbaah cok rahatti emdi guzelce
Bilmiyorum buguj daha da fena oldu
Yikadik demin karnına da masaj yaptım besledim uyuttum 5 dakika geçmeden yaygarayi kopardı

Kizlar cok huysuz masal
Gazi var gibi ama gibi de hwm çekip veriyorum sütü hem emziririyorum ama asla tam olarak rahatlamiyor
5 dakika yatıp ağlamaya devam ediyor
Az önce yikadik güzelce masaj yaptim jansin baby ile karnına sonra çektiğim sütü verdim gazini alip uyuttum uzun uzun uyur derken çabucak kalkti ve agliuor
Gobekteki fitiktan olabilir mi bu sis gibi çünkü ne yapacağımızı şaşırdık ya
Yuz ustu biraz rahatloyor ama böyle de yatırıp uyuyamiyorum aklim kaliyor gece doner yüzüne kapaklanirsa diye

Kizlar biogaia gaz ilacını kullanmaya basladiktan sonra masal daha da cok kivranmaya basladi uzun uzun yatan cocuk uyumaz oldu
İnternete baktim biraz bir sürü kişi bundan şikayetçi olmuş bıraksam mı sizce
Kullanan var mı aranızda

Yik
Yıkayaca yıkaya alışacağız üzülme lütfen

Biz 1,5 - 2 hafta kullandık, alerji doktoru onu kesti maflor’u verdi. Dikkat etmedim hiç, benimkinin bir süredir gece uyumama sıkıntısı var zaten.

Ben kullanıyorum. Yeni basladiysan hemen etki etmesini bekleme. Doktor bir ayda etkisi başlar dedi. Gaz ilacı için de iki üç hafta dedi. Bilemiyorum ne kadar doğru. Bizim katıla katila aglamamiz geçen hafta birkaç gün oldu. Atak haftasiydi galiba. Onun dışında kaka yapacağı zaman ve gazi olunca ıkınıyor, mizmizlaniyor yapınca rahatlıyor.

Ben ilk kızımda kullanmıştım hiç ama hiç ise yaramadı
Devletin karsiladigi bir ilaç vardi pembe renkli m harfiyle başlıyordu o bile daha iyiydi

Kızlar selam. 24 kasımda sezeryan doğum yaptım bende. Bu grubu sessiiz takip edenlerdendim. Gece emzirirken okuyorum iyi oluyor. Yalnız olmamak iyi hissettiriyor.
Korse işini naptınız kullanan var mı?
Normal yarım korse mi alsam, yoksa tayt givi mi alsam bilemedim gerçi doktorum önermedi ama toparlanması da lazım gibi geliyor. Hem eskiler hep sararmış göbeği.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda..

Benim doktorum da ne faydası var ne zararı dedi. Benim sıkılaştırıcı bir taytim var onu giyiyorum. Ona bile zor dayaniyorum korseye hiç katlanamam heralde. Alan arkadaşlar da pek kullanamadı galiba. Birkaç kişi öyle yorum yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…