- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Hangi marka kullanıyorsunuz gaz damlasını canmBiz probiyotik olarak bio Gaia kullanıyorduk doktorumuz değiştirdi ve bebeğim aşırı rahatladı.
Gaz için de Gece var bide orjinal bardı diye hatırlıyorum ama hangisi ne odaklıydı unuttumbu çocuk aklımı alıyor
Yavrum doğduğundan beri alamadığı uykuyı almıştır
Kızlar 1.ay kontrolümüzden çıktık 4850 Gr 54,5 cm olmuş bebişim. Sürekli bağırarak ıkınması çok normal dedi onu sordum ilk korkutuyordu çünkü benihepatit b aşısını saat 17 den sonra yapmıyormuş hastane yarın tekrarr geleceğim. Sarılık değerimiz 9 olmuş doktor çok iyi dedi. Uzayan sarılığı olan bebeklerin IQ sü yüksek oluyor dedi endişelenme dedi .
Ay geceleri nasıl sağabiliyosun yaaa ben mamayı zor yediriyorumbir gece bebek besleme ve sut sagim seansindan Merhaba
Ben de az önce ilkini içtim. Bir yan etki yaşarsam yazarım sana. Sonucu haberleşelim canım, bakalım etki edecek mi ya da farklı yan etki görücek miyizTeşekkür ederim canım aldım Biraz yan etkilerinden korkuyorum ama denemek istiyorum
Maşallah bebişimeKızlar 1.ay kontrolümüzden çıktık 4850 Gr 54,5 cm olmuş bebişim. Sürekli bağırarak ıkınması çok normal dedi onu sordum ilk korkutuyordu çünkü benihepatit b aşısını saat 17 den sonra yapmıyormuş hastane yarın tekrarr geleceğim. Sarılık değerimiz 9 olmuş doktor çok iyi dedi. Uzayan sarılığı olan bebeklerin IQ sü yüksek oluyor dedi endişelenme dedi .
Tamam canım ben de etki etmesi için üç gün müsade edeceğim ilaca bakalımAy geceleri nasıl sağabiliyosun yaaa ben mamayı zor yediriyorum
Ben de az önce ilkini içtim. Bir yan etki yaşarsam yazarım sana. Sonucu haberleşelim canım, bakalım etki edecek mi ya da farklı yan etki görücek miyiz
Maşallah bebişime
Minik bir tosuncuk olmuş kollarını ağrımaya başlar tabi artık haklısınbu zamanlardan sonra kucak daha zorlamaya başlayacak
Kızlar siz bi kullanın ilacı etki ederse ben de alayımAy geceleri nasıl sağabiliyosun yaaa ben mamayı zor yediriyorum
Ben de az önce ilkini içtim. Bir yan etki yaşarsam yazarım sana. Sonucu haberleşelim canım, bakalım etki edecek mi ya da farklı yan etki görücek miyiz
Maşallah bebişime
Minik bir tosuncuk olmuş kollarını ağrımaya başlar tabi artık haklısınbu zamanlardan sonra kucak daha zorlamaya başlayacak
masallah canimKızlar 1.ay kontrolümüzden çıktık 4850 Gr 54,5 cm olmuş bebişim. Sürekli bağırarak ıkınması çok normal dedi onu sordum ilk korkutuyordu çünkü benihepatit b aşısını saat 17 den sonra yapmıyormuş hastane yarın tekrarr geleceğim. Sarılık değerimiz 9 olmuş doktor çok iyi dedi. Uzayan sarılığı olan bebeklerin IQ sü yüksek oluyor dedi endişelenme dedi .
gece 2 ile 5 arasi en yuksek hormon salgiladigomiz donemmis , gece sagmasini aksatmayin diyorlar.Ay geceleri nasıl sağabiliyosun yaaa ben mamayı zor yediriyorum
Maşallah bebişime
hahah hic sormabutun ev halki alamadigi uykuyu aldi
bende bio gaia kullaniyorum ama onu alinca sanki daha cok cani yaniyormus gibime geliyor.
dr uma sorucam bende baska ne verebilir diye.
size hangisini verdi ?
evet ama ben iste ilk iki gun fazla vermisim.Mommy’s Bliss dediğiniz mi canım bu?
Bilmiyorum buguj daha da fena olducanim bagirsak gazi mi var acaba ?
benim kiz cok gazliyken emzirme pozisyonunda iyice skisiyor gazi emmiyor ama mesela smdi sbaah cok rahatti emdi guzelce
Etken maddesi nedir acaba? Sab simplex var bizde, arada veriyorum. Probiyotik olarak da maflor.evet ama ben iste ilk iki gun fazla vermisim.
yanlis anlamisim olcuyu
Yıkayaca yıkaya alışacağız üzülme lütfenBen yanımda kuzenim varken yıkamayı denedim elim ayağım titredi şu kaçırdım
Çok geçmiş olsun be hiç sütüm bitecek diye düşünme geçmiş sayfalarda da yazmıştım. Arkadaşım oldu hiçbçr detayı sormadım üstüne gitmemek adına ama şuan 1 Yaşına girdi hala rmziriyor.
Aptal conformil kullanıyorum brn öyle durumlarda. 1 saate falan yapıyor.
Bizde öyle. Belim falan turuldu artık
Okuya okuya geliyorfum ama bunu görünce dayanamadımmommy bliss ürünlerini bende yeni bulup araştırfım bende sipariş verecektim başka şeyler girdi araya. Probiyotiğini alsam mı yoksa şu anki Doktor'un yazdığı probiyotik iyi gelmişken devam mı etsem bilmiyorum bide night olanı mı alsam acaba diyorum hiç uyumuyor çünkü.
Biz 1,5 - 2 hafta kullandık, alerji doktoru onu kesti maflor’u verdi. Dikkat etmedim hiç, benimkinin bir süredir gece uyumama sıkıntısı var zaten.Kizlar biogaia gaz ilacını kullanmaya basladiktan sonra masal daha da cok kivranmaya basladi uzun uzun yatan cocuk uyumaz oldu
İnternete baktim biraz bir sürü kişi bundan şikayetçi olmuş bıraksam mı sizce
Kullanan var mı aranızda
Ben kullanıyorum. Yeni basladiysan hemen etki etmesini bekleme. Doktor bir ayda etkisi başlar dedi. Gaz ilacı için de iki üç hafta dedi. Bilemiyorum ne kadar doğru. Bizim katıla katila aglamamiz geçen hafta birkaç gün oldu. Atak haftasiydi galiba. Onun dışında kaka yapacağı zaman ve gazi olunca ıkınıyor, mizmizlaniyor yapınca rahatlıyor.Kizlar biogaia gaz ilacını kullanmaya basladiktan sonra masal daha da cok kivranmaya basladi uzun uzun yatan cocuk uyumaz oldu
Kullanan var mı aranızda
Ben ilk kızımda kullanmıştım hiç ama hiç ise yaramadıKizlar biogaia gaz ilacını kullanmaya basladiktan sonra masal daha da cok kivranmaya basladi uzun uzun yatan cocuk uyumaz oldu
Kullanan var mı aranızda
Benim doktorum da ne faydası var ne zararı dedi. Benim sıkılaştırıcı bir taytim var onu giyiyorum. Ona bile zor dayaniyorum korseye hiç katlanamam heralde. Alan arkadaşlar da pek kullanamadı galiba. Birkaç kişi öyle yorum yapmıştı.Kızlar selam. 24 kasımda sezeryan doğum yaptım bende. Bu grubu sessiiz takip edenlerdendim. Gece emzirirken okuyorum iyi oluyor. Yalnız olmamak iyi hissettiriyor.
Korse işini naptınız kullanan var mı?
Normal yarım korse mi alsam, yoksa tayt givi mi alsam bilemedim gerçi doktorum önermedi ama toparlanması da lazım gibi geliyor. Hem eskiler hep sararmış göbeği.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda..
Nasıl toparlanacağız o zaman yaBenim doktorum da ne faydası var ne zararı dedi. Benim sıkılaştırıcı bir taytim var onu giyiyorum. Ona bile zor dayaniyorum korseye hiç katlanamam heralde. Alan arkadaşlar da pek kullanamadı galiba. Birkaç kişi öyle yorum yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?