Bizim doktor da bir ayda 800 gram alınca waoow çok iyi diyorbenim kiz da 12 gunde 800 gr almisti. Dr wouw fln dedi ama mamayi kes azalt va birsey demedi.
Birde gaz sancilari gecince stresten olan yemek aramalari istemesi bitti. daha az yemeye basladi
doktor çok iyi diyor kilo alımı için anne sütüm de yeterli gibi hatta sağsam da artar gibi canım emiyor hala oluyor çok şükür o yüzden mama olmaz zaten gereksiz olur işin şakası bşr yanacsnim normalse kilo almasi , mamaya baslama bence . bizde mama dan kurtulalim diye ugrasiyoruz
ay benimki uyurken arada emzik aliyor ama keske hep alsa, cok rahat ederiz . sevemedi bir turlu
Etken maddesi nedir acaba? Sab simplex var bizde, arada
kendi sitesinde soyle bir tablo varveriyorum. Probiyotik olarak da maflor.
1 çay kaşığı (5 ml) | 6 çay kaşığı (30 ml) | |
Turunçgil Bioflavonoidleri | 75 mg | 450 mg |
Zencefil kök ekstratı | 5 mg | 30 mg |
Rezene tohum ekstratı |
oyy masallah nasil guzel kilo almisBizim doktor da bir ayda 800 gram alınca waoow çok iyi diyorşu an bir düşünmedim değil mama mı vermek lazım acaba diye zaten minikti iyice minik kalacak
doktor çok iyi diyor kilo alımı için anne sütüm de yeterli gibi hatta sağsam da artar gibi canım emiyor hala oluyor çok şükür o yüzden mama olmaz zaten gereksiz olur işin şakası bşr yanaBugün ölçüldü kilosu 13 günde 800 gram almış demek ki bazen böyle de olabiliyor
Evet canım 30 ml 1 ölçekKızlar Hipp manada aptamil gibi 30 ml 1 ölçek dimi okumasan attım kağıdısanki daha sıvı
soyle bir tablo var sitesindeKızlar Hipp manada aptamil gibi 30 ml 1 ölçek dimi okumasan attım kağıdısanki daha sıvı
Benimki de banyo sonrası havlusuna kaka yaptı su tuttum direkt sarı leke kaldı sonra makineye attım minoris deterjanla çıktı.Kızlar yazıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının
Bizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???Uyumuyormemeden ayrılmak istemiyor
Ben e bebekten baby me leke çıkarıcı sprey almıştım deneme amaçlı öylesine,beyaz zıbınlarda denedim üstüne sıkıp makineye atıyorum çıkıyorKızlar yazıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının
Emzik alıyorsa emziği ağzına verip göğsünüzde sağ sol hafif ritmle şarkı söylemek o zaman da memede gibi sürüyor benim oğlum göğsümle de emziği atmasın diye destekliyorum çabuk uykuya geçiyorBizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???
Uyumuyormemeden ayrılmak istemiyor
Bizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???
Uyumuyormemeden ayrılmak istemiyor
Bizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???
Kızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmistiAynı şekilde ikinci geceuyuyor yerine koyuyorum 5 dk sonra gözler açılıyor.
AYni dedigiiz gibi yapiyorum sonra yerine yatiriyorum 10dk sonra tekrar aglayarak uyanip basa sariyoruzEmzik alıyorsa emziği ağzına verip göğsünüzde sağ sol hafif ritmle şarkı söylemek o zaman da memede gibi sürüyor benim oğlum göğsümle de emziği atmasın diye destekliyorum çabuk uykuya geçiyor
Amin canım Allah razı olsun babacığınada acil şifalar versin RabbimAhh canim çok geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki şuan babam safra ameliyatindan dolayı hastanede yatıyor ne çektiğini görüyordum birde onkoloji hastası bide safra çıktı mahvoldu babacığım uykular haram oldu gündüz ayrı gece ayrı ameliyat yapmak istemediler karacigerde lekeler var die en sonunda oldu tansiyonu yükseliyordu bukez beyin kanamasi geçirecek diye aldılar ama cok acı cekiyordu onu görünce ben içeri gidip gizlice ağlıyordum dayanamıyordum öyle görmeye çok geçmiş olsun Rabbim sifani versin inşallah
Amin canım ah çok zor çokkkAllah şifa versin canım
Yani İnstagram anneliği beklemiyordum tabi ki ama şu lanet hastalıklar olmasaydı tek derdimiz gaz olsaydı Allah bizi evlatlarımıza onları bize bağışlasın
Ben denedim canim ama malesef hic umrunda olmamisti bizimkinin ,Kızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmisti
Benimki de banyo sonrası havlusuna kaka yaptı su tuttum direkt sarı leke kaldı sonra makineye attım minoris deterjanla çıktı.
Çok teşekkür kızlarBen e bebekten baby me leke çıkarıcı sprey almıştım deneme amaçlı öylesine,beyaz zıbınlarda denedim üstüne sıkıp makineye atıyorum çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?