2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim kiz da 12 gunde 800 gr almisti. Dr wouw fln dedi ama mamayi kes azalt va birsey demedi.

Birde gaz sancilari gecince stresten olan yemek aramalari istemesi bitti. daha az yemeye basladi
Bizim doktor da bir ayda 800 gram alınca waoow çok iyi diyor şu an bir düşünmedim değil mama mı vermek lazım acaba diye zaten minikti iyice minik kalacak
csnim normalse kilo almasi , mamaya baslama bence . bizde mama dan kurtulalim diye ugrasiyoruz

ay benimki uyurken arada emzik aliyor ama keske hep alsa, cok rahat ederiz . sevemedi bir turlu
doktor çok iyi diyor kilo alımı için anne sütüm de yeterli gibi hatta sağsam da artar gibi canım emiyor hala oluyor çok şükür o yüzden mama olmaz zaten gereksiz olur işin şakası bşr yana Bugün ölçüldü kilosu 13 günde 800 gram almış demek ki bazen böyle de olabiliyor

Kızlar 2.ay aşımızı olduk bugün yani aşılar bulunamıyor falan diye birilerini araya araya yaptırdık işte bir şekilde ilk başta eve geldik çok halsiz gibiydi oğlum birkaç saat geçti çığlık çığlığa ağlamaya başladı sürekli üst üste katılma nöbeti geçiriyor asla susmuyor meme almıyor çok korkunçtu sesi falan kısıldı sonra yeşil su gibi biraz kaka yaptı yarım saat sonra da az normal kaka yaptı birwz gaz çıkardı sakinleşti gibi huzursuz ama ateşi de yok ,o ağlama nöbetinde rahatlasın diye bi çay kaşığı calpol verdik ateşi çıkmadan hiç vermek istemiyordum ama gece nasıl geçecek diye aşırı emdişeliyim .2.ay aşılarını yaptıranlar sizler nasıl geçirdiniz süreci ? Şimdi zar zor uyudu bakalım inşallah rahatlar

Etken maddesi nedir acaba? Sab simplex var bizde, arada
veriyorum. Probiyotik olarak da maflor.
kendi sitesinde soyle bir tablo var

1 çay kaşığı (5 ml)6 çay kaşığı (30 ml)
Turunçgil Bioflavonoidleri75 mg450 mg
Zencefil kök ekstratı5 mg30 mg
Rezene tohum ekstratı
oyy masallah nasil guzel kilo almis

Kızlar ya zıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının

Kızlar ya zıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının
Benimki de banyo sonrası havlusuna kaka yaptı su tuttum direkt sarı leke kaldı sonra makineye attım minoris deterjanla çıktı.

Ben e bebekten baby me leke çıkarıcı sprey almıştım deneme amaçlı öylesine,beyaz zıbınlarda denedim üstüne sıkıp makineye atıyorum çıkıyor

Bizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???
Emzik alıyorsa emziği ağzına verip göğsünüzde sağ sol hafif ritmle şarkı söylemek o zaman da memede gibi sürüyor benim oğlum göğsümle de emziği atmasın diye destekliyorum çabuk uykuya geçiyor

Uyumuyor memeden ayrılmak istemiyor

Bizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???

Aynı şekilde ikinci gece uyuyor yerine koyuyorum 5 dk sonra gözler açılıyor.
Kızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmisti

AYni dedigiiz gibi yapiyorum sonra yerine yatiriyorum 10dk sonra tekrar aglayarak uyanip basa sariyoruz

Amin canım Allah razı olsun babacığınada acil şifalar versin Rabbim Bende hastanede yattım 4 gün akut pankreatit geçirdim antibiyotik tedavisi aldım çok zordu anlatmak mümkün değil çok şükür evdeyim ağrılarım dindi fakat ameliyat olmak zorundayım 4 hafta sonra kızımı hala emzirmem yasak çok üzülüyorum

Kızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmisti
Ben denedim canim ama malesef hic umrunda olmamisti bizimkinin , su an gozumde uyku ayaklarimda benim oglan bi de o yontemi deneyim dedim ama cipil cipil bakiyo sinirlerim hat safhada uyumak istiyorum ama bebeme gece olunca bisey oluyo uyumuyo

Kızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek cevap veremediklerim kusura bakmayın nolur hastanede 4 gün yattım pankreas iltihaplanması yüzünden ameliyatım ertelendi antibiyotik tedavisi uyguladılar beslenmeyi kesip o kadar zorki acılarım ağrılarım bir yana evlatlarımdan ayrı kalmak bir yana çok ağladım şükürler olsun evimdeyim şuan ağrılarım dindi ama çocuğumu emziremiyorum hala ilaçlar yüzünden sütümde azaldı sağmakla olmuyor Nasipse 4 hafta sonra ameliyat olcam safra kesem alınacak Rabbim düşmanıma vermesin kahretti beni bu hastalık bunada şükür deyip güçlü olmaya ayakta durmaya çalışıyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Sağlığınıza çok dikkat edin kendiniz için değilse bile evlatlarınız için Rabbim herkese iyilik sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…