- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinKızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek cevap veremediklerim kusura bakmayın nolur hastanede 4 gün yattım pankreas iltihaplanması yüzünden ameliyatım ertelendi antibiyotik tedavisi uyguladılar beslenmeyi kesip o kadar zorki acılarım ağrılarım bir yana evlatlarımdan ayrı kalmak bir yana çok ağladım şükürler olsun evimdeyim şuan ağrılarım dindi ama çocuğumu emziremiyorum hala ilaçlar yüzünden sütümde azaldı sağmakla olmuyorNasipse 4 hafta sonra ameliyat olcam safra kesem alınacak Rabbim düşmanıma vermesin kahretti beni bu hastalık bunada şükür deyip güçlü olmaya ayakta durmaya çalışıyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Sağlığınıza çok dikkat edin kendiniz için değilse bile evlatlarınız için Rabbim herkese iyilik sağlık versin inşallah
Ayyy kabuslu gece modu açılmşAYni dedigiiz gibi yapiyorum sonra yerine yatiriyorum 10dk sonra tekrar aglayarak uyanip basa sariyoruz
Bende göğüs pedi yık canım. Bazen beşiğine tişörtümü koyuyorum.Kızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmisti
Çok geçmiş olsun canım, çabucak atlatman için dualarımız seninle.Kızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek cevap veremediklerim kusura bakmayın nolur hastanede 4 gün yattım pankreas iltihaplanması yüzünden ameliyatım ertelendi antibiyotik tedavisi uyguladılar beslenmeyi kesip o kadar zorki acılarım ağrılarım bir yana evlatlarımdan ayrı kalmak bir yana çok ağladım şükürler olsun evimdeyim şuan ağrılarım dindi ama çocuğumu emziremiyorum hala ilaçlar yüzünden sütümde azaldı sağmakla olmuyorNasipse 4 hafta sonra ameliyat olcam safra kesem alınacak Rabbim düşmanıma vermesin kahretti beni bu hastalık bunada şükür deyip güçlü olmaya ayakta durmaya çalışıyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Sağlığınıza çok dikkat edin kendiniz için değilse bile evlatlarınız için Rabbim herkese iyilik sağlık versin inşallah
Ne kadar sıklıkta ? Bana da birwz sık gelmişti oğlumun doktor normal olduğunu söylediHanımlar bebeğim çok sık kaka yapıyor. Ve sulu kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bununla bir ilgisi var mıdır acaba? 43 günlük ama yenidoğduğu gün gibi yapıyor hiç değişmedi düzeni. Bu normal midir? Kilo alımında bir sıkıntı yok.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anlayıp test yaptırdınız ? Nasıl belirtiler oluyor ?Hanımlar bebeğim çok sık kaka yapıyor. Ve sulu kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bununla bir ilgisi var mıdır acaba? 43 günlük ama yenidoğduğu gün gibi yapıyor hiç değişmedi düzeni. Bu normal midir? Kilo alımında bir sıkıntı yok.
2 3 saat memede durdu içi geçti koydum yatağına anca uyuduBizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???
Zor oluyor böyle göğüslerim ağrıdı uçları kopacak gibiydiAynı şekilde ikinci geceuyuyor yerine koyuyorum 5 dk sonra gözler açılıyor.
Ben yelek vs koyuyorum o da işe yarıyorKızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmisti
Benim kızım da ayni doktor normal dedi, enfeksiyon için de test istemedi. Ben de tedirginim kakasiz bez almıyorum günde 10 bez değiştiriyoruz bazen daha fazla sıvı ve yeşil kaka yapiyor bizimkiHanımlar bebeğim çok sık kaka yapıyor. Ve sulu kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bununla bir ilgisi var mıdır acaba? 43 günlük ama yenidoğduğu gün gibi yapıyor hiç değişmedi düzeni. Bu normal midir? Kilo alımında bir sıkıntı yok.
Her bezinde oluyor az da olsa. Çoğunlukla çok oluyor bazen tam açtığım esnada yapıyor sulu olduğunu böylece farkediyorum.Ne kadar sıklıkta ? Bana da birwz sık gelmişti oğlumun doktor normal olduğunu söyledi
Belirti yoktu bizim uzamış sarılığımız vardı uzamış sarılıkta ek tahliller yapılıyor bu şekilde çıktı enfeksiyonBir de idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anlayıp test yaptırdınız ? Nasıl belirtiler oluyor ?
Aynen bizim de öyle. Bizim idrar enfeksiyonu uzamis sarılık sebebiyle tahlil yapılınca çıktı. Ondan sonra ben kakasina takılmaya başladım acaba orada da bir sıkıntı var mı diye endişelendim.Benim kızım da ayni doktor normal dedi, enfeksiyon için de test istemedi. Ben de tedirginim kakasiz bez almıyorum günde 10 bez değiştiriyoruz bazen daha fazla sıvı ve yeşil kaka yapiyor bizimki
Haberleşiriz canımKızlar siz bi kullanın ilacı etki ederse ben de alayım
Oyy maşallahmasallah canim
gece 2 ile 5 arasi en yuksek hormon salgiladigomiz donemmis , gece sagmasini aksatmayin diyorlar.
Ben biberonu sabitliyorumLina biberonu bitirene kadar bende sagim yapiyorum.
Mesela gecen masaj sonrasi kafeye kahve icmeye gittik, biberonu nu oyuncakla sabitledim :)
Benim doktorum da kalıcı çözüm değil ama zararı da olmaz kullanabilirsin demişti.Kızlar selam. 24 kasımda sezeryan doğum yaptım bende. Bu grubu sessiiz takip edenlerdendim. Gece emzirirken okuyorum iyi oluyor. Yalnız olmamak iyi hissettiriyor.
Korse işini naptınız kullanan var mı?
Normal yarım korse mi alsam, yoksa tayt givi mi alsam bilemedim gerçi doktorum önermedi ama toparlanması da lazım gibi geliyor. Hem eskiler hep sararmış göbeği.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda..
Ben ebebekten baby me çamaşır suyu tozu almıştım. Çamaşır suyu dediğine bakma ağartıcı yok içinde. Sıcak suya atıyorum deterjanla giysileri kaka ve kanı çok güzel çıkarıyor. Çok zorluysa suyun sıcaklığını arttırıyorum. Her şekilde temizleniyor.Kızlar yazıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının
Evet senin koşulların biraz daha sormuş canim. Ben de yere oturuyorum bir yandan oyun bir yandan emzirmeBenimde CMT gidecek. Bende düşünüyorum napcam diye. Yine annem bakıyordu ben bı iki saat uyuyordum.oglum okula yarım gün gidiyor öğleden sonra evde oluyo Allah'tan sakın çok sıkıntı çıkmıyor fakat yinede yorucu oluyo. Bı yandn bebek salliyom emziriyorum bi yandn onunla oynuyorum. Geceleri büyük oğlumda uyaniyo küçük zaten hep uyanık anlican sabaha kadar hepimiz oturuyoz
Tamam canım bende bi deneyim inş çıkar ..Kaç derecede yıkasam acaba 60iyi miHaberleşiriz canım
Oyy maşallahbu da güzel fikir ama ben geceleyin bu işi yapamam ölüyorum yaaa uykudan
Benim doktorum da kalıcı çözüm değil ama zararı da olmaz kullanabilirsin demişti.
Ben ebebekten baby me çamaşır suyu tozu almıştım. Çamaşır suyu dediğine bakma ağartıcı yok içinde. Sıcak suya atıyorum deterjanla giysileri kaka ve kanı çok güzel çıkarıyor. Çok zorluysa suyun sıcaklığını arttırıyorum. Her şekilde temizleniyor.
Rota virüsü baktırdımız mı canım ..Genelede rota ishal yaparHanımlar bebeğim çok sık kaka yapıyor. Ve sulu kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bununla bir ilgisi var mıdır acaba? 43 günlük ama yenidoğduğu gün gibi yapıyor hiç değişmedi düzeni. Bu normal midir? Kilo alımında bir sıkıntı yok.
Benim kaç kere batırdı öyle dalin vardı ben de onla öncesinde çitiledim sonra attım makineye hiç birşey kalmadıKızlar yazıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının
Tamam canım evde var Dalin bi deneyimBenim kaç kere batırdı öyle dalin vardı ben de onla öncesinde çitiledim sonra attım makineye hiç birşey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?