2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Hanımlar bebeğim çok sık kaka yapıyor. Ve sulu kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bununla bir ilgisi var mıdır acaba? 43 günlük ama yenidoğduğu gün gibi yapıyor hiç değişmedi düzeni. Bu normal midir? Kilo alımında bir sıkıntı yok.

Kızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmisti
Bende göğüs pedi yık canım. Bazen beşiğine tişörtümü koyuyorum.

Çok geçmiş olsun canım, çabucak atlatman için dualarımız seninle.

Ne kadar sıklıkta ? Bana da birwz sık gelmişti oğlumun doktor normal olduğunu söyledi

Bir de idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anlayıp test yaptırdınız ? Nasıl belirtiler oluyor ?

Bizde bugun ayniyiz.su an emzirdim yerine koydum uyanfi yine ayni sekilde istiyor.hep memede olsun orda uyusun istiyor..kucagimdan birakamadim bugun..napcam bi fikri olan???
2 3 saat memede durdu içi geçti koydum yatağına anca uyudu

Kızlar kullandığınız göğüs pedi ile birlikte aynı anda yatağına koymayı denediniz mi ise yariyormuş ben de bir kere yatağında huysuzlaninca denemiştim sakinleşmisti
Ben yelek vs koyuyorum o da işe yarıyor

Benim kızım da ayni doktor normal dedi, enfeksiyon için de test istemedi. Ben de tedirginim kakasiz bez almıyorum günde 10 bez değiştiriyoruz bazen daha fazla sıvı ve yeşil kaka yapiyor bizimki

Benim kızım da ayni doktor normal dedi, enfeksiyon için de test istemedi. Ben de tedirginim kakasiz bez almıyorum günde 10 bez değiştiriyoruz bazen daha fazla sıvı ve yeşil kaka yapiyor bizimki
Aynen bizim de öyle. Bizim idrar enfeksiyonu uzamis sarılık sebebiyle tahlil yapılınca çıktı. Ondan sonra ben kakasina takılmaya başladım acaba orada da bir sıkıntı var mı diye endişelendim.

Kızlar siz bi kullanın ilacı etki ederse ben de alayım
Haberleşiriz canım
Oyy maşallah bu da güzel fikir ama ben geceleyin bu işi yapamam ölüyorum yaaa uykudan

Benim doktorum da kalıcı çözüm değil ama zararı da olmaz kullanabilirsin demişti.
Kızlar ya zıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının
Ben ebebekten baby me çamaşır suyu tozu almıştım. Çamaşır suyu dediğine bakma ağartıcı yok içinde. Sıcak suya atıyorum deterjanla giysileri kaka ve kanı çok güzel çıkarıyor. Çok zorluysa suyun sıcaklığını arttırıyorum. Her şekilde temizleniyor.

Evet senin koşulların biraz daha sormuş canim. Ben de yere oturuyorum bir yandan oyun bir yandan emzirme

Tamam canım bende bi deneyim inş çıkar ..Kaç derecede yıkasam acaba 60iyi mi

Rota virüsü baktırdımız mı canım ..Genelede rota ishal yapar

Kızlar günaydın bebeğinize göz muayenesi yaptırdınız mi doktorum randevu kartına göz muayenesi yazmış başka bir doktordan randevu almış sormayı da unuttum nasıl bir muayene oluyor

Kızlar ya zıbınlardan kaka lekesi nasıl çıkar .. Sırtına kadar kaka yaptı benimki..2 zıbın batırdı beyaz kalıp sabun yaptım yıkadım hemen ama çıkmadı ..Biri beyaz biri mavi zbının
Benim kaç kere batırdı öyle dalin vardı ben de onla öncesinde çitiledim sonra attım makineye hiç birşey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…