Kesinlikle canimm aynıyız. Etkilenmesin diye kılı kırk yariyoz ama bakalimmm anneler gidince napcazz. Bazen diyorum tek çocuk olsa ne kolaymış herşey iki cocukla herşey gerçekten daha zormuşEvet senin koşulların biraz daha sormuş canim. Ben de yere oturuyorum bir yandan oyun bir yandan emzirme
Ben de 2 aylık kontrolünde dedim hemen her emmeden sınra kaka yapıyor günde 7 defa falan belki normal dedi kilo alımı gelişimi iyiyse sorun yok dediHer bezinde oluyor az da olsa. Çoğunlukla çok oluyor bazen tam açtığım esnada yapıyor sulu olduğunu böylece farkediyorum.
Bizim doktor normal dediği için tahlil istemedi ama çişini yaparken denk geliyorum bazen altını açtığımda herhangi bi zorlanma rahatsızlık olmuyor, kakanın rengi nasıl sizin, bizim simdiye kadar hep sıvıydı ama hem sivi hem yeşil olması tedirgin ediyor beni 10 gündür falan yeşil usuttu desem başka bir sıkıntısı yok yediklerimden mi oluyor diye endiseliyimAynen bizim de öyle. Bizim idrar enfeksiyonu uzamis sarılık sebebiyle tahlil yapılınca çıktı. Ondan sonra ben kakasina takılmaya başladım acaba orada da bir sıkıntı var mı diye endişelendim.
Biz yaptırdık kuzum damla damlattilar damarlarina baktılar makineyle tabi muayene esnasında bizi almadılar belli aralıklarla damla verdiler damlattik sonra bebisi alıp baktılarKızlar günaydın bebeğinize göz muayenesi yaptırdınız mi doktorum randevu kartına göz muayenesi yazmış başka bir doktordan randevu almış sormayı da unuttum nasıl bir muayene oluyor
Kuzum ben makinede yıkamadan önce suda beklettim, makinede yıkayarak denemedim hiç. Suda bekletip lekelerin çıkmasını sağlayıp sonra makineye diğer tüm çamaşırlarını yıkıcam sıcaklıkta attım. Ama bence makinede 60 derecede de çıkarır bu bahsettiğim leke çıkarıcı.Tamam canım bende bi deneyim inş çıkar ..Kaç derecede yıkasam acaba 60iyi mi
Dün hastanede bir kadın torununa yapılan göz muayenesini anlattı da gözüne demir soktular dedi yok artık dedimBiz yaptırdık kuzum damla damlattilar damarlarina baktılar makineyle tabi muayene esnasında bizi almadılar belli aralıklarla damla verdiler damlattik sonra bebisi alıp baktılar
Yok baktirmadik henüz doktora da danismadim. Kandan mi bakılıyor?Cumartesi günü muayene oldu aslında doktora ama bilemiyorum tabiRota virüsü baktırdımız mı canım ..Genelede rota ishal yapar
Bizimde kilo alımı gelişimi normal ah annelik delilik gerçekten herşeyi düşünmek yoruyorBen de 2 aylık kontrolünde dedim hemen her emmeden sınra kaka yapıyor günde 7 defa falan belki normal dedi kilo alımı gelişimi iyiyse sorun yok dedi
Bizim ki de ikindiktan sonra çıkarıyor ve rahatlıyor ama ikinmak tabi hem gazla ilişkili bizim maalesef hem enfeksiyonla. Rengi hep hardal arada yeşil oluyor içinde ama yeşil de normal diye biliyorum ben doktoru da normal dediyse sikinti yoktur. Yenilenlerden de yeşil oluyor evet. Aslında her bebeğin yetişkinler de olduğu gibi bağırsak sistemi bambaşkadır deniyor ama insan ister istemez genelleme yapmak istiyorBizim doktor normal dediği için tahlil istemedi ama çişini yaparken denk geliyorum bazen altını açtığımda herhangi bi zorlanma rahatsızlık olmuyor, kakanın rengi nasıl sizin, bizim simdiye kadar hep sıvıydı ama hem sivi hem yeşil olması tedirgin ediyor beni 10 gündür falan yeşil usuttu desem başka bir sıkıntısı yok yediklerimden mi oluyor diye endiseliyim
Zamanla vücut toparlar dert etme o kadar. En kötü yaza sporla hallederiz.Nasıl toparlanacağız o zaman ya
ROP muayenesidir belki canım onda var evet,prematürelere göüzün damarı tamamlanmış mı diye bakıyorlar çok itici bi muayeneDün hastanede bir kadın torununa yapılan göz muayenesini anlattı da gözüne demir soktular dedi yok artık dedim
Geçmiş olsun canım. Emzirmeye başlayınca artar inşallah sütün. Üzme kendini.Kızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek cevap veremediklerim kusura bakmayın nolur hastanede 4 gün yattım pankreas iltihaplanması yüzünden ameliyatım ertelendi antibiyotik tedavisi uyguladılar beslenmeyi kesip o kadar zorki acılarım ağrılarım bir yana evlatlarımdan ayrı kalmak bir yana çok ağladım şükürler olsun evimdeyim şuan ağrılarım dindi ama çocuğumu emziremiyorum hala ilaçlar yüzünden sütümde azaldı sağmakla olmuyorNasipse 4 hafta sonra ameliyat olcam safra kesem alınacak Rabbim düşmanıma vermesin kahretti beni bu hastalık bunada şükür deyip güçlü olmaya ayakta durmaya çalışıyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Sağlığınıza çok dikkat edin kendiniz için değilse bile evlatlarınız için Rabbim herkese iyilik sağlık versin inşallah
Canım bizim doktor karşıdan lazer gibi şeyle baktı o kadar. Hatta eşim sordu prematüre bebeklerde damlalı bakılıyor dedi. Sizin bebek öyle mi?Biz yaptırdık kuzum damla damlattilar damarlarina baktılar makineyle tabi muayene esnasında bizi almadılar belli aralıklarla damla verdiler damlattik sonra bebisi alıp baktılar
Ben baktırdım rota ,adonevirüs,amip bir şey daha yabancı isimli bir test daha hepsi temiz çıktı kakadan bakılıyor ama sizinki belki farklı bşr şeydir o yüzden yanıltmak da istememYok baktirmadik henüz doktora da danismadim. Kandan mi bakılıyor?Cumartesi günü muayene oldu aslında doktora ama bilemiyorum tabi
Prematürelerde maalesef bir cihaz takıyorlar benim oğluma da o şekilde bakıldı çocuklar bayağı çığlık atıyor o an ama geçiyor çok şükür biz bir defa girdik her hafta girenler de varCanım bizim doktor karşıdan lazer gibi şeyle baktı o kadar. Hatta eşim sordu prematüre bebeklerde damlalı bakılıyor dedi. Sizin bebek öyle mi?
Sanırım dışkı alınıyor canım.Nette Rotavirüs yaz bakalım belirtileri var mı bebekteYok baktirmadik henüz doktora da danismadim. Kandan mi bakılıyor?Cumartesi günü muayene oldu aslında doktora ama bilemiyorum tabi
Aaa olabilir canım onlar ikizdi nasıl bir muayene ki yavrum miniciklerdi dahaROP muayenesidir belki canım onda var evet,prematürelere göüzün damarı tamamlanmış mı diye bakıyorlar çok itici bi muayene
Ay yok artik ciddenDün hastanede bir kadın torununa yapılan göz muayenesini anlattı da gözüne demir soktular dedi yok artık dedim
Bizim premature degil canim ama damla damlatıp baktılar prematurelere daha çok damla damlattiriyorlardi doğum haftasına gore doz ayarliyorlarmis göz bebeğini buyutup ardında damarlara bakmışlar yetiskinlerdeki muayene gibi sanırım lazerleCanım bizim doktor karşıdan lazer gibi şeyle baktı o kadar. Hatta eşim sordu prematüre bebeklerde damlalı bakılıyor dedi. Sizin bebek öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?