2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet senin koşulların biraz daha sormuş canim. Ben de yere oturuyorum bir yandan oyun bir yandan emzirme
Kesinlikle canimm aynıyız. Etkilenmesin diye kılı kırk yariyoz ama bakalimmm anneler gidince napcazz. Bazen diyorum tek çocuk olsa ne kolaymış herşey iki cocukla herşey gerçekten daha zormuş

Her bezinde oluyor az da olsa. Çoğunlukla çok oluyor bazen tam açtığım esnada yapıyor sulu olduğunu böylece farkediyorum.
Ben de 2 aylık kontrolünde dedim hemen her emmeden sınra kaka yapıyor günde 7 defa falan belki normal dedi kilo alımı gelişimi iyiyse sorun yok dedi

Aynen bizim de öyle. Bizim idrar enfeksiyonu uzamis sarılık sebebiyle tahlil yapılınca çıktı. Ondan sonra ben kakasina takılmaya başladım acaba orada da bir sıkıntı var mı diye endişelendim.
Bizim doktor normal dediği için tahlil istemedi ama çişini yaparken denk geliyorum bazen altını açtığımda herhangi bi zorlanma rahatsızlık olmuyor, kakanın rengi nasıl sizin, bizim simdiye kadar hep sıvıydı ama hem sivi hem yeşil olması tedirgin ediyor beni 10 gündür falan yeşil usuttu desem başka bir sıkıntısı yok yediklerimden mi oluyor diye endiseliyim

Kızlar günaydın bebeğinize göz muayenesi yaptırdınız mi doktorum randevu kartına göz muayenesi yazmış başka bir doktordan randevu almış sormayı da unuttum nasıl bir muayene oluyor
Biz yaptırdık kuzum damla damlattilar damarlarina baktılar makineyle tabi muayene esnasında bizi almadılar belli aralıklarla damla verdiler damlattik sonra bebisi alıp baktılar

Tamam canım bende bi deneyim inş çıkar ..Kaç derecede yıkasam acaba 60iyi mi
Kuzum ben makinede yıkamadan önce suda beklettim, makinede yıkayarak denemedim hiç. Suda bekletip lekelerin çıkmasını sağlayıp sonra makineye diğer tüm çamaşırlarını yıkıcam sıcaklıkta attım. Ama bence makinede 60 derecede de çıkarır bu bahsettiğim leke çıkarıcı.

Biz yaptırdık kuzum damla damlattilar damarlarina baktılar makineyle tabi muayene esnasında bizi almadılar belli aralıklarla damla verdiler damlattik sonra bebisi alıp baktılar
Dün hastanede bir kadın torununa yapılan göz muayenesini anlattı da gözüne demir soktular dedi yok artık dedim

Günaydın kızlarrr, 8.30dan beri direniyoruz uykuya gece uyudu şükür ama sabahtan itibaren direnme başladı. Zaten her gün bu saatlerde bir direniyor nedense. Biyolojik saati böyle herhalde

Bizim ki de ikindiktan sonra çıkarıyor ve rahatlıyor ama ikinmak tabi hem gazla ilişkili bizim maalesef hem enfeksiyonla. Rengi hep hardal arada yeşil oluyor içinde ama yeşil de normal diye biliyorum ben doktoru da normal dediyse sikinti yoktur. Yenilenlerden de yeşil oluyor evet. Aslında her bebeğin yetişkinler de olduğu gibi bağırsak sistemi bambaşkadır deniyor ama insan ister istemez genelleme yapmak istiyor

Dün hastanede bir kadın torununa yapılan göz muayenesini anlattı da gözüne demir soktular dedi yok artık dedim
ROP muayenesidir belki canım onda var evet,prematürelere göüzün damarı tamamlanmış mı diye bakıyorlar çok itici bi muayene

Geçmiş olsun canım. Emzirmeye başlayınca artar inşallah sütün. Üzme kendini.

Canım bizim doktor karşıdan lazer gibi şeyle baktı o kadar. Hatta eşim sordu prematüre bebeklerde damlalı bakılıyor dedi. Sizin bebek öyle mi?

Yok baktirmadik henüz doktora da danismadim. Kandan mi bakılıyor?Cumartesi günü muayene oldu aslında doktora ama bilemiyorum tabi
Ben baktırdım rota ,adonevirüs,amip bir şey daha yabancı isimli bir test daha hepsi temiz çıktı kakadan bakılıyor ama sizinki belki farklı bşr şeydir o yüzden yanıltmak da istemem

Canım bizim doktor karşıdan lazer gibi şeyle baktı o kadar. Hatta eşim sordu prematüre bebeklerde damlalı bakılıyor dedi. Sizin bebek öyle mi?
Prematürelerde maalesef bir cihaz takıyorlar benim oğluma da o şekilde bakıldı çocuklar bayağı çığlık atıyor o an ama geçiyor çok şükür biz bir defa girdik her hafta girenler de var

Ay yok artik cidden prematurelere daha çok damla damlattiriyorlar ama mantık aynı biz nasıl muayene oluyoruz göz damlası damlatip göz bebeklerimiz buyuyor onlar da aynı şekilde oluyor belki gözleri açık tutsun diye actırıyorlardır bir şeyle bizimki ağlamadan çıkmıştı odadan yani öyle can yakıcı bi şey değil behcet uz da yaptırdık biz izmirde

Bizim premature degil canim ama damla damlatıp baktılar prematurelere daha çok damla damlattiriyorlardi doğum haftasına gore doz ayarliyorlarmis göz bebeğini buyutup ardında damarlara bakmışlar yetiskinlerdeki muayene gibi sanırım lazerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…