2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben baktırdım rota ,adonevirüs,amip bir şey daha yabancı isimli bir test daha hepsi temiz çıktı kakadan bakılıyor ama sizinki belki farklı bşr şeydir o yüzden yanıltmak da istemem
Anladım yakın zamanda yine kontrolümüz olacak test isteyeyim ben de doktorumuzdan teşekkür ettim

Ropta her iki göze 6 farklı damla damlatıldı bizim ,normal doğan bebeklerde nasıl oluyo bilmiyorum 25 dk bekledik sonra ROP muaynesi yapıldı ..Damar gelişimi tamamlandığı için ikinci Ropa gerek görmedi.6 ay sonra normal muayeneye gelin dedi.. Muayene olurken baktım göz yuvasının bitimine ince bi demir çubuk sokmuştu.Bizimki çok ağlamıştı

Bebek çok emip sütü sindiremediği zaman da kaka rengi yeşil olabiliyormuş.

Kızlar külot bezleri önünde yapışkanlı bir bant var yeni fark ettim. O ne işe yarıyor bilen var mı? Sleepy de de baby turco da da var. Bir işlevi mi var?

Kızlar doğum yaptıktan sonra ilk iki hafta ne güzel uzun uzun emzirirdim sonra uykuya bi dalar 3 saat uyanmazdı, perşembe bir ayımız doluyor şu son bir haftadır 10 dakika bile zor emiyor sonra uykuya dalıp bir saat geçmeden açlık ağlamasıyla uyanıyor. Neredeyse her saat 5-10 dakika emiyor ve 1 saatte 1 uyanıyor. Eşim mama verdi bu sabah , aralıksız yine 3 saat uyudu sonra bana acaba sütün ile doymuyor mu dedi. Göğüslerimde eskisi gibi çabuk dolmuyor. Acaba sütüm mü azalmaya başladı. Bu çocuk neden emmiyor ya

Sut azalmasi olabilir canım çünkü daha çok emiyolar süt arttivi yiyecekler ye. Aynı şeyi bende yaşıyorum göğüslerim hiç sert olmuyo bide benim bebek hiç uyumayinca sürekli emme halinde oluyoruz daha çok yemek yiyorum rezene içiyorum bol su aliyorum.protein ağırlıklı besleniyorum artikk

Diger markada oydu. Simdi hatirladim. Adacel ve Boostrix. Ayni asi ve icerik, marka farkli. Avrupa Birligi onayli orda uygulanan iki asi diye biliyorum.
Selamlar nisan annelerinden geliyorum Benim doktorumda tetanoz asisi vurulmami istemedi 2-3 hafta sonra adacel vurul dedi ama ucreti nedir kolay bulunurmu kacinci haftda vuruldunuz bunlari ogrenebilirmiyim acaba

Azalmaya başlamış olabilir canım. Benim sütüm çok az mesela. Eğer bütün gece emzirmediysem sabaha doluyor hissediyorum ama gün içinde dolmuyor göğüslerim. Gün içinde emzirmeye çalıştığımda fazla olmadığı için biraz çekip uyumaya başlıyor ve aç olduğu için memeden alınca aranmaya devam ediyor, uyumuyor haliyle. Ama sabah dolduğu şekilde emzirirsem daha uzun emiyor ve mama almadan ilk uykusunu uyuyor. Ben sütüm çok az olduğu için çoğunlukla mama veriyorum. Sütüm kesilmesin diye bir şey emmese de vermeye çalışıyorum sadece memeyi.

Kızlar bebisi uyumayan var mi yetişkinler gibi gece uykusu ile duruyor benimki gündüz uyusa ben de dinlensem islerimi halletsem ya ama yok ne yapicam boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…