2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gece aynı şekilde benim bebiş te uyuyor ama gündüz toplasan 1 saat uyumamıştır. İnşallah atak haftasıdır. Sizin bebek kaç saat uyuyor günde
Gece toplamda 6 saat uyudu bugün gündüz 1 saat olmamıştır uykusuzluktan ağlıyor artik ne yapacağımı şaşırdım

Gece toplamda 6 saat uyudu bugün gündüz 1 saat olmamıştır uykusuzluktan ağlıyor artik ne yapacağımı şaşırdım

Benimki de geceleri zor uyuyor, uykudan bayılıyor ama direniyor. Bi şarkı var, önceden kucağımızda gezdiriyorduk oluyordu, sonra o da etkisini yitirdi, kucağımızda dans etmeye başladık, bir süre sonra o da yemedi şimdi bi rock’nroll parça var, onu açıyorum, kucağımda bebikle dans ediyorum, hareketler biraz daha salınımlı olunca uyuyor. Yerine de bırakmıyorum, yarım saat vs tutuyorum. Uyanacaksa yine uyanıyor ama en azından bir parça gece uykusu almış oluyor. Yoksa hiç gece uykusu olmayacak.

biz halay cekiyoruz

evet mantıklı hiç böyle düşünmemiştim, osuruklu oğlan totosuna da hakim olamıyor demek ki

saol kuzum hemen okuyorum, birazda eşimin huzursuzluğu beni sürekli tedirgin ediyor. Israrla doyuyor diyorum ama tutturmuş bi niye kısa zamanda acıkıyor diye ne desem boş

saol kuzum hemen okuyorum, birazda eşimin huzursuzluğu beni sürekli tedirgin ediyor. Israrla doyuyor diyorum ama tutturmuş bi niye kısa zamanda acıkıyor diye ne desem boş

Makaledeki çizimin üzerinde senin endişelerini yazmış bir bir. Bence doymamak değil sana ihtiyaç duymak onunkisi. Ama en iyi siz gözlemlersiniz. Tabiki mama daha çok uyutuyor. Diyelim seni yarım saat emdi, çooook doydu dedin, yine mama kadar uyumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…