Gece toplamda 6 saat uyudu bugün gündüz 1 saat olmamıştır uykusuzluktan ağlıyor artik ne yapacağımı şaşırdımGece aynı şekilde benim bebiş te uyuyor ama gündüz toplasan 1 saat uyumamıştır. İnşallah atak haftasıdır. Sizin bebek kaç saat uyuyor günde
Benimki banyodan sonra daha beter oluyor ya asla uyumuyorİnşallah canım ya, banyodan sonrada güzel uyuyor.
ben hic yapmadim utu. en basga bir iki muslini utulemistim o kadarHanımlar ne zamana kadar ütüye devam etmek gerekiyor?
Gece toplamda 6 saat uyudu bugün gündüz 1 saat olmamıştır uykusuzluktan ağlıyor artik ne yapacağımı şaşırdım
Ben de bırakacağım sanırım, çok sık kirleniyor her şey, haftada 3 4 kez ütü çıkıyor, yetişemiyorum.ben hic yapmadim utu. en basga bir iki muslini utulemistim o kadar
Çok fantastik şeyler deniyorum bazen. Geçen memede ikimizi alacak şekilde bir örtü örttüm üstümüze uyudu.Gece toplamda 6 saat uyudu bugün gündüz 1 saat olmamıştır uykusuzluktan ağlıyor artik ne yapacağımı şaşırdım
Bebeğiniz kaç günlük canım?Uyumuyor..yerine koydugum an uyaniyor..napicagimi sasirdim artik..uykusuzluktanda bittim.....
Hanımlar ne zamana kadar ütüye devam etmek gerekiyor?
ben hic yapmadim utu. en basga bir iki muslini utulemistim o kadar
43 gunluk..2gundur cok zorluyor.uykusu var uyumuyor.gaz ilaci aldim bugun verdim bakalim belki ise yarar..kucagimda durunca emerken uyuyor sonra yokkkBebeğiniz kaç günlük canım?
Aynen uykusu açılıyor bizimkinin de.Benimki banyodan sonra daha beter oluyor ya asla uyumuyor
Sadece ağız mendili ütüleyeceğim sanırım, yetişemiyorum çünkü.Aynı şeyi merak ediyorum, ne zamana kadar gidecek bu. Bıraksam mı ben de.
Aynen uykusu açılıyor bizimkinin de.
Sadece ağız mendili ütüleyeceğim sanırım, yetişemiyorum çünkü.
biz halay cekiyoruzBenimki de geceleri zor uyuyor, uykudan bayılıyor ama direniyor. Bi şarkı var, önceden kucağımızda gezdiriyorduk oluyordu, sonra o da etkisini yitirdi, kucağımızda dans etmeye başladık, bir süre sonra o da yemedişimdi bi rock’nroll parça var, onu açıyorum, kucağımda bebikle dans ediyorum, hareketler biraz daha salınımlı olunca uyuyor. Yerine de bırakmıyorum, yarım saat vs tutuyorum. Uyanacaksa yine uyanıyor ama en azından bir parça gece uykusu almış oluyor. Yoksa hiç gece uykusu olmayacak.
Bazen benim oğlum da öyle yapıyor çözüm bulamadımUyumuyor..yerine koydugum an uyaniyor..napicagimi sasirdim artik..uykusuzluktanda bittim.....
evet mantıklı hiç böyle düşünmemiştim, osuruklu oğlan totosuna da hakim olamıyor demek kiGeçicidir canım. Şöyle düşün 5 dk emdi, doymasa uyuyabilir miydi? Aç bebe yaygara koparır. Çene kuvvetlendiği için daha kısa sürede daha fazla süt alabiliyorlar. Bir de senin kokunu istiyordur. Emme sadece açlık için olmuyor bebeler de, başka ihtiyaçlarını da öyle gideriyorlar. O minik kakalar da gaz çıkardığında oluyordur belki.
biz halay cekiyoruz
saol kuzum hemen okuyorum, birazda eşimin huzursuzluğu beni sürekli tedirgin ediyor. Israrla doyuyor diyorum ama tutturmuş bi niye kısa zamanda acıkıyor diye ne desem boşPasha22 bak canım şu makaleyi burada bi arkadaş paylaşmıştı, bana çok iyi geldi. Göğüslerin yumuşaksa da sütün var merak etme.
“Yetersiz Süt Üretimi mi ?” Giriş Dersi
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.www.lllturkiye.org
saol kuzum hemen okuyorum, birazda eşimin huzursuzluğu beni sürekli tedirgin ediyor. Israrla doyuyor diyorum ama tutturmuş bi niye kısa zamanda acıkıyor diye ne desem boş
o zaman size horon fln lazm daha sarsici birseyAy sorma o yürüyüşler bi sür sonra valse, sonra şıkıdım dansa dönüp en sonunda kasap havası ile yatağa uğurluyorduk. Artık yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?