2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben dün kangurusuna taktım çıktım eve gelene kadar uyudu ama belim ağrıdı biraz.
Hangi kanguruyu kullanıyorsun ? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadım ben ama 1 aya kadar alırım herhalde, 3 aydan sonra kullanırım sanırım

2 farklı mercek gibi bişeyle baktı gözlere o kadar, bebeğim korktu biraz tabi

Benim de öyle ya meme ucum çok hassa. Hatta ilk akışında çok acıyor. Göğüs ucum yoktu benim emerek çıkardı o yüzden mi acaba diyorum.
Bende de yoktu, alakalı mı bilmiyorum ama benim de acıyor ilk anlarda. Sonra geçiyor.

Kızlar ben de geçen gaza geldim pazara gittim ağır taşıdım 2 gün dikişler ağrıdı. Aman dikkat edin sizler.
Ay canım dikkat.et dikişlere

Yenidoğan desteği var bizimkinin ama gene de cesaret edemedim kullanmaya. Büyük oğlumda da cesaret edemedim küçükken. Sonrasında da tombik olduğu için sığmadı.
Markası ne senin kangurunun? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadık sonra alırız demiştik, bakıyorum bu aralar bende

Çok geçmiş olsun canım sağlık önemli. Şimdiden sağmaya başla kar kardır

İyi cesaret canım, biz markete zor gittik geçen, çok stres yaptım ya ağlarsa diye, ben ağlar da susturamazsam diye korkuyorum. Avm ye girer girmez bebek bakım odalarının yerini öğrenmek lazım

Yenidoğanlar için olanda var canım
Markası nedir tavsiyen var mı

Kıyamam ya 1 hafta çok uzun süre, zeytinyağı vermeyi denedin mi ? Bir araştır derim

Inan azicik stres oldum ama cok iyi geldi. Agzimda maske ve mesafeye dikkat ettim sokaklar cok kalabalik diye.Cocuk rahat etsin ve emzirebileyim diye hic gitmeyecegim biryere gidip oturmama ragmen.
Bende ağlar da susturamazsam diye stres oluyorum

Ağlarsa susturamam diye korkum var canım ama güzel havalarda çıkmak lazım. Hoş artık burada güzel hava zor bulunur

Markası neydi aldığının canım

Nazar çok etkiliyor

Kimyonu nasıl veriyorsunuz ? Bir de 6 aya kadar herhangi bir şey veriliyor mu ki yanlış anlamayın merakımdan soruyorum
Ya bana da 2 çay kaşığı dediler. Önce sudan geçirip kimyonu yıkıyorum sonra sucak su koyup demliyorum 5 dakika, ılıyınca da 2.çay kaşığı veriyorum iyi geldi gibi çok şükür.

Kızım da öyle, memede uyumak istiyor. Yatırınca hemen uyanıyor. Bide meme ağzındayken çırpınıyor eller kollar falan. Niye bilmiyorum

Günaydın ablalarımmBen dün gece annemi hiç üzmedim ,gazımı kendim çıkardım
Eki Görüntüle 3178792
Aferin sana maşallah minik kuş

Ben dün kangurusuna taktım çıktım eve gelene kadar uyudu ama belim ağrıdı biraz.

Hangi kanguruyu kullanıyorsun ? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadım ben ama 1 aya kadar alırım herhalde, 3 aydan sonra kullanırım sanırım

Ay şu kanguru olayını bi benim kız sevmedi sanırım bugün keyfi yerindeyken denedim yok olay çıkardı. Boroosh baby marka benimkisi. Ergonomik diye geçiyor. Anlamadığım, bunlae bu kadar kucak delisiyken nasıl olur da kanguru sevmezler? İlla “annem kollarıyla taşısın, başka ne işi varmış ki!!”

Kızlar yatın hepatit aşımız olacak. Başıma neler gelecek bilmiyorum. Yapmam gereken özel bi şey var mı ? Veya nelere dikkat edeyim

Boş duran anneyi sevmiyorlar bakalım biz denemedik henüz. Benim kız da elektrikli ana kucağı aldık ama onu sevmedi. Neyse ki ikinci el aldım da pişman olmadım belki alışır diye bekliyorum

Bana bir ablam verdi Chicco canım markası güzel ben ve bebeğim sevdik

saol kuzum hemen okuyorum, birazda eşimin huzursuzluğu beni sürekli tedirgin ediyor. Israrla doyuyor diyorum ama tutturmuş bi niye kısa zamanda acıkıyor diye ne desem boş
Canim benim de gündüz şiş olmuyor. Bir aylık kontrolde 1200 gram almıştı. Ve sadece anne sütü maşallah. Sis olmamasi sütün olmadığı anlamına gelmez. Sütün olmasa memende ağlar bence. Bir aylık kontrole git ona göre mamaya gerek varsa doktor söyler. Şimdiden mama kullanma bence. Hepimizinki ağlıyor. Oğlum bugün gündüz bu saate kadar adam gibi uyumadi. Kucakta uyumak istiyor. Yatağa koyunca iki dakika sonra kıyameti koparıyor. Gaz olduğunu düşünüyorum ben. Genelde ağlamaların ardından pırt pırt atıyor. Ama bitmiyor pirtlar

Bende ayni durumdayim..dunden beri iyice degisti..2saat uyurdu en azindan bende uyurdum gece simdi ne gece ne gunduz uyku yok hep bi aglama bide oyle boyle degil.memeye gelince hemen kapatiyor gozlerini yerine koydugum an uyaniyor.artik fazla emmekten sanirim kusuyorda arada..care bulan varsa banada soylesin

Markası ne senin kangurunun? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadık sonra alırız demiştik, bakıyorum bu aralar bende
Kraft canım. İlk oğlumda almıştık altı yıl önce. Yenidoğan desteği var. Ama tabi daha kullanmadım. Geçen gün evde denedim aşıya giderim belki onunla diye. Benim velet hep ağladı. Bir de hiç güvende hissetmedim. Dursun dedim biraz daha.

Merhaba kraft domino mu kangurunuz ?
Ben de ilk kızımda almistim ama ne zaman kullanabiliyordu unuttum

Kızlar külot bezleri önünde yapışkanlı bir bant var yeni fark ettim. O ne işe yarıyor bilen var mı? Sleepy de de baby turco da da var. Bir işlevi mi var?
Bebeğin kirli bezini sarıp bant yardımıyla yapıştırmanı sağlıyor.Bu şekilde bezi içerisindekiler dökülmeden , bir yere bulaşmadan derli toplu bir şekilde çöpe atıyorsun

Ergo baby 360 modeli canım benimkinin. Yenidoğan desteği var. İlk kez kullandım bir sıkıntı olmadı

Bizimki kanguru, sling seviyor baya içine koyunca uyuyor hemen

Kizlar Ovil adinda bir uygulama var . bebeklerinizin veya sizin fotolarin arka planlarini siliyor, sizde bebeginizi veya kendinizi istediginiz hazir arka planlara yerlestirebiliyorsunuz.

Benim gibi yeni dogan fotosu cektiremeyeer icin guzel bir hizmet:) ucretli bir uygulama ama ikk bir haftasi ucretsiz . isiniz bitince uyeligi iptal edip hic para odemezsiniz.

bir iki ornek ekledim :)

Eklentiler

• 39D9A809-FB2F-42FB-8B0C-08B7853F831E.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 83
  • FDEECD56-12F4-49E5-97EF-A5F54C3DD914.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 78
  • ACDC9FFD-0D03-42AC-9961-F6913EC3D0A2.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 076EFB34-8401-40E5-AB2F-FAD861AFDBD6.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 78
  • D3AE18AB-F4FA-4780-92FB-91134277D5CF.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar şu kremi alın aldırın. Kızım cildindeki kızarıklıkları geçirdi çok şükür besin alerjisi de yokmuş kızım da.

Eklentiler

• A590ACB0-F007-4860-9E86-9159F5E418DC.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…