- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Biz kalça ultrasonu ve göz muayenesi olduk. Başka da bir şey yok. Hayırlısıyla sıkıntısız atlatirsiniz inşallah canım. İnşallah kilo alımı da iyidir.yarın kontrolümüz var kuzum bakalım artık. Hepatit 2. dozu da olacağız. Bir aylık dolduğunda başka neler yapılıyor?
Her mamadan sonra değil ama sıklıkla oluyor. Çok fazla kusmuyorsa sorun yok, bebekler çıkarır bazen.Kızlar her mamadan sonra biraz da olsa kusuyor bebek normal mi acaba
Mamadus canım markasıHangi kanguruyu kullanıyorsun ? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadım ben ama 1 aya kadar alırım herhalde, 3 aydan sonra kullanırım sanırım
2 farklı mercek gibi bişeyle baktı gözlere o kadar, bebeğim korktu biraz tabi
Bende de yoktu, alakalı mı bilmiyorum ama benim de acıyor ilk anlarda. Sonra geçiyor.
Ay canım dikkat.et dikişlere
Markası ne senin kangurunun? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadık sonra alırız demiştik, bakıyorum bu aralar bende
Çok geçmiş olsun canım sağlık önemli. Şimdiden sağmaya başla kar kardır
İyi cesaret canım, biz markete zor gittik geçen, çok stres yaptım ya ağlarsa diye, ben ağlar da susturamazsam diye korkuyorum. Avm ye girer girmez bebek bakım odalarının yerini öğrenmek lazım
Markası nedir tavsiyen var mı
Kıyamam ya 1 hafta çok uzun süre, zeytinyağı vermeyi denedin mi ? Bir araştır derim
Bende ağlar da susturamazsam diye stres oluyorum
Ağlarsa susturamam diye korkum var canım ama güzel havalarda çıkmak lazım. Hoş artık burada güzel hava zor bulunur
Markası neydi aldığının canım
Nazar çok etkiliyor
Ya bana da 2 çay kaşığı dediler. Önce sudan geçirip kimyonu yıkıyorum sonra sucak su koyup demliyorum 5 dakika, ılıyınca da 2.çay kaşığı veriyorum iyi geldi gibi çok şükür.
Kızım da öyle, memede uyumak istiyor. Yatırınca hemen uyanıyor. Bide meme ağzındayken çırpınıyor eller kollar falan. Niye bilmiyorum
Aferin sana maşallah minik kuş
Mamadus canım markası
ay az önce instagramda çocuğu kolik olan bir anne gördüm yemin ederim gülsem mi ağlasam mı yaO zaman bize tünelin ucunda ışık var nursu
inşallah canım, benimkinin sağ gözü her saat çapaklanıyor yeşil-sarı acaba enfeksiyon mu kaptı ki sol gözünde birşey yokBiz kalça ultrasonu ve göz muayenesi olduk. Başka da bir şey yok. Hayırlısıyla sıkıntısız atlatirsiniz inşallah canım. İnşallah kilo alımı da iyidir.
Bebeklerde göz pınarı tıkanıklığı oluyor sanki. Öyle bir şey olabilir. Geçiyor sonra. Büyük oğlumda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Korkma önemli bir şey değildir.inşallah canım, benimkinin sağ gözü her saat çapaklanıyor yeşil-sarı acaba enfeksiyon mu kaptı ki sol gözünde birşey yok
Hastanede varmışmış aşı. Sağlık ocağında yok dedilerDün yaptırdım canım hastanede
Benimki de dün gündüz hiç uyumadi. Hep mizirdandi. Büyük oğlumun doğum günü vardı. Canıma okudu. Zorla hazırlık yaptım. Bugün de dediğin gibi emip uyuyor. Günü gününe tutmuyor. Ama korkma genelde uyuyorsa gündüz uyusa da gece uyuyorlar. Gözlemim öyle.Kaç gündür gündüz uyusa da dinlensem diye gözünün içine baktığım evladım karnını doyurup uyuyor direk bugün bu sefer de gece uyumazsa diye korkmaya başladım bu işin sonu yok
Aynenn öyle hep aynı seyleri düşünüyoruz sanırım sürekli endişe edecek bir şey buluyoruz yaKaç gündür gündüz uyusa da dinlensem diye gözünün içine baktığım evladım karnını doyurup uyuyor direk bugün bu sefer de gece uyumazsa diye korkmaya başladım bu işin sonu yok
Benimki de az az kusuyor. Çok normal canım ya. Çok kusmasini bile normal buluyorlar rahat olKızlar her mamadan sonra biraz da olsa kusuyor bebek normal mi acaba
Ben sağlık ocağına hiç sormadim ordaki ebe 1.ay kontrolüne gidersen hastanede yaparlar dedi ben de o yüzden direkt hastanede yaptırdım. Aşı nasıl olmaz ya vakti geçince sorun olmaz mı 2.ay aşıları da varHastanede varmışmış aşı. Sağlık ocağında yok dediler
Gerçekten korktum kız bestlak falan kullanmaya başladım geri.bende birkaç gündür sütüm azalıyor göğüslerim sertleşmiyor diye üzülüyordum ama aksine bu iyi bir şeymiş
ben de süt sağmıyorum kuzu, ben çok acıyor yara olur korkusuna sağamıyorum. 3 /4 ay bebeğimleyim işe başladığımda da yarım gün çalışacağım. O zamanlarda mama vermeye başlarım artıkGerçekten korktum kız bestlak falan kullanmaya başladım geri.Ama tabi desteklemek lazım çünkü minnoslarin mideleri çok büyüdü. Ekstradan süt sagmiyorum artık ben
Evet ben anlamadım neden aşı yok. GaripBen sağlık ocağına hiç sormadim ordaki ebe 1.ay kontrolüne gidersen hastanede yaparlar dedi ben de o yüzden direkt hastanede yaptırdım. Aşı nasıl olmaz ya vakti geçince sorun olmaz mı 2.ay aşıları da var
Peki muayene kaydı açıp mı aşı oldunuz ayrı ücretle mi ?Ben sağlık ocağına hiç sormadim ordaki ebe 1.ay kontrolüne gidersen hastanede yaparlar dedi ben de o yüzden direkt hastanede yaptırdım. Aşı nasıl olmaz ya vakti geçince sorun olmaz mı 2.ay aşıları da var
İlk zamanlar benimkinde de vardı doktoru göz damlası vardı geçti hemen. Ayrıca sütünü pamuğa damlatıp silebilirsin de demişti doktorum bilgin olsuninşallah canım, benimkinin sağ gözü her saat çapaklanıyor yeşil-sarı acaba enfeksiyon mu kaptı ki sol gözünde birşey yok
Evet bayağı sevdim. Hatta aşıya ve hastanedeki bir kontrole onunla gittim ve kızım uyudu sürekli içinde. Tek içime sinmeyen içinde kayboluyor çünkü 20 kiloya kadar taşıyabildiği için büyük boyutu. Fakat onun dışında güzel öneririmMemnun musun peki? Benimki sling sevmedi, boroosh baby kanguru aldım sevmedi. Bi de böyle mamadus gibi yenidoğan aparatlı bi şey mi alıp denesem diyorum, elimde patlıyor hepsi.
Benimde Şubat'ta bitiyo sonrada üç ay ücretsiz Alcam..sen erken baslicaksin ise bebeğe kim bakacakİnşallah canim zaten benim iznim bitiyor çok yakında ise döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?