Acemi analıkBebeğin kirli bezini sarıp bant yardımıyla yapıştırmanı sağlıyor.Bu şekilde bezi içerisindekiler dökülmeden , bir yere bulaşmadan derli toplu bir şekilde çöpe atıyorsun
Bizimki de slingi pek sevmedi galiba. Slinge koyunca kafasını kaldırıp etrafı seyretmeyeçalışma ve mızırdanma başlıyor. İçine koyup yürüyüşe çıkma hayaliyle almıştım ama mızırdandığı için dışarı çıkmaya cesaret edemedim. Belli dışarı çıksam yürüyüş temposuyla sakinleşir ama emin olamıyorum. Bu sabah mesela slinge koydum müzik açıp zıplattım, o un etkisiyle geç de olsa uyukladu ama hala emin olamıyorum dışarı çıkmakta.Bizimki kanguru, sling seviyor baya içine koyunca uyuyor hemen
İnşallah canim zaten benim iznim bitiyor çok yakında ise döneceğimCanım taş gibi olması zor bebekler küçük ve sürekli emiyolar süt artttirici biseyler yapmk lazım. Bitki çayı falan bide emme aralilklarini açmak lazım benimki hiç uyumadigi için zor oluyo
Tabiki degsti canım ama olsun bı iki ayımız var sonra herşey daha kolay olur diye umuyorum
Sağol canim. Bu arada ben de kanguru aldim mamadus marka 2.el . Ama yenidogan aparati yokmuş dikkat etmemişim. Olsa daha rahat olurdu ama battaniyeye sarınca oluyor.Hangi kanguruyu kullanıyorsun ? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadım ben ama 1 aya kadar alırım herhalde, 3 aydan sonra kullanırım sanırım
2 farklı mercek gibi bişeyle baktı gözlere o kadar, bebeğim korktu biraz tabi
Bende de yoktu, alakalı mı bilmiyorum ama benim de acıyor ilk anlarda. Sonra geçiyor.
Ay canım dikkat.et dikişlere
Markası ne senin kangurunun? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadık sonra alırız demiştik, bakıyorum bu aralar bende
Çok geçmiş olsun canım sağlık önemli. Şimdiden sağmaya başla kar kardır
İyi cesaret canım, biz markete zor gittik geçen, çok stres yaptım ya ağlarsa diye, ben ağlar da susturamazsam diye korkuyorum. Avm ye girer girmez bebek bakım odalarının yerini öğrenmek lazım
Markası nedir tavsiyen var mı
Kıyamam ya 1 hafta çok uzun süre, zeytinyağı vermeyi denedin mi ? Bir araştır derim
Bende ağlar da susturamazsam diye stres oluyorum
Ağlarsa susturamam diye korkum var canım ama güzel havalarda çıkmak lazım. Hoş artık burada güzel hava zor bulunur
Markası neydi aldığının canım
Nazar çok etkiliyor
Ya bana da 2 çay kaşığı dediler. Önce sudan geçirip kimyonu yıkıyorum sonra sucak su koyup demliyorum 5 dakika, ılıyınca da 2.çay kaşığı veriyorum iyi geldi gibi çok şükür.
Kızım da öyle, memede uyumak istiyor. Yatırınca hemen uyanıyor. Bide meme ağzındayken çırpınıyor eller kollar falan. Niye bilmiyorum
Aferin sana maşallah minik kuş
en tecrubelimiz sensin canim valla sen de bilemiyorsan 3. Bebiste hala böyleyse ben 2. Fikrinden vazgeçiyorumIyi geceler kizlar
Ben süt çekiyorum şuan gun boyu da emzirdim
Ara ara da katila katila agladi
Ben sunu merak ediyorum bir düzen oluşacak mi bu böyle mi sürecek uzun sure
Cunku uzun uyumuyor unun emmiyor herhangi birseyin herhangi bir düzeni yokerken mi duzen bekliyorum acaba
Emiyor dolu dolu süt gelirken agmakatan sinirinden kalkıp emmiyor artik ..
Gaz damlası vermedim bugun iki gun verdim daha beter oldu sanki
Ne bileyim ac desen değil tok desen değil uykusu var desen değil Wallace Ben çözemedim
emme aralıklarını açmak benim için çok zor acıktığında susturmak imkansız binayı ayağa kaldırıyorCanım taş gibi olması zor bebekler küçük ve sürekli emiyolar süt artttirici biseyler yapmk lazım. Bitki çayı falan bide emme aralilklarini açmak lazım benimki hiç uyumadigi için zor oluyo
Tabiki degsti canım ama olsun bı iki ayımız var sonra herşey daha kolay olur diye umuyorum
Benimde öyle canım hatta yetmiyormuş gibi çığlıklar da eşlik ediyor bu duruma.Kızlar bebisi uyumayan var mi yetişkinler gibi gece uykusu ile duruyor benimki gündüz uyusa ben de dinlensem islerimi halletsem ya ama yok ne yapicam boyle
Hepimiz aynı dertten muzdarip iz canim. Geçecek inşallahIyi geceler kizlar
Ben süt çekiyorum şuan gun boyu da emzirdim
Ara ara da katila katila agladi
Ben sunu merak ediyorum bir düzen oluşacak mi bu böyle mi sürecek uzun sure
Cunku uzun uyumuyor unun emmiyor herhangi birseyin herhangi bir düzeni yokerken mi duzen bekliyorum acaba
Emiyor dolu dolu süt gelirken agmakatan sinirinden kalkıp emmiyor artik ..
Gaz damlası vermedim bugun iki gun verdim daha beter oldu sanki
Ne bileyim ac desen değil tok desen değil uykusu var desen değil Wallace Ben çözemedim
Ben böyle mayıştığı, uykusu geldiği zaman koyuyorum başta mızırdanıyor ama sonra uyuyorAcemi analıkteşekkür ederim
Bizimki de slingi pek sevmedi galiba. Slinge koyunca kafasını kaldırıp etrafı seyretmeyeçalışma ve mızırdanma başlıyor. İçine koyup yürüyüşe çıkma hayaliyle almıştım ama mızırdandığı için dışarı çıkmaya cesaret edemedim. Belli dışarı çıksam yürüyüş temposuyla sakinleşir ama emin olamıyorum. Bu sabah mesela slinge koydum müzik açıp zıplattım, o un etkisiyle geç de olsa uyukladu ama hala emin olamıyorum dışarı çıkmakta.
dünki yazıda bilinenin aksine yumuşak göğüslerde süt oranı sertlere göre daha çok yazıyordu. Sert olması kanalların hala tam olarak açılmadığını gösterirmişBenim bebekte de emme çok kısa ama kuvvetlendi gerçekten ve göğüslerim dolmuyor benim de ama süt hep var öyle düşünün. Kilo alımı çişli bez en önemli bulgular bence. Psikolojik olarak ta iyi düşünün iyi olsun süt etkilenir stresten. Bir ara ben de çok taktım ama bizim taktığımız gibi değil gerçekten. Emiyorsa kısa uzun farketmez emmek her zaman süt üretimini tetikler. Bol bol sütünüz olsun inşallah
yarın kontrolümüz var kuzum bakalım artık. Hepatit 2. dozu da olacağız. Bir aylık dolduğunda başka neler yapılıyor?Canim benim de gündüz şiş olmuyor. Bir aylık kontrolde 1200 gram almıştı. Ve sadece anne sütü maşallah. Sis olmamasi sütün olmadığı anlamına gelmez. Sütün olmasa memende ağlar bence. Bir aylık kontrole git ona göre mamaya gerek varsa doktor söyler. Şimdiden mama kullanma bence. Hepimizinki ağlıyor. Oğlum bugün gündüz bu saate kadar adam gibi uyumadi. Kucakta uyumak istiyor. Yatağa koyunca iki dakika sonra kıyameti koparıyor. Gaz olduğunu düşünüyorum ben. Genelde ağlamaların ardından pırt pırt atıyor. Ama bitmiyor pirtlar
Aaa öylemiymiş? Benim göğüslerim bir süre sonra dertleşiyoruz ama bebek emince yumuşuyor tekrar. Eğer tıkalı olsa bebek ememiyor olmaz mıydı diye düşündümdünki yazıda bilinenin aksine yumuşak göğüslerde süt oranı sertlere göre daha çok yazıyordu. Sert olması kanalların hala tam olarak açılmadığını gösterirmiş
Aaa gerçekten mi ben de iki gündür emziriyorum 2 saat geçiyo meme yumuşak diyorum acaba sütüm mu azaldı diyorum sonra kızım emiyo bayağı yutkunuyor. Korktum ya kanallar açılmış demekdünki yazıda bilinenin aksine yumuşak göğüslerde süt oranı sertlere göre daha çok yazıyordu. Sert olması kanalların hala tam olarak açılmadığını gösterirmiş
Sezeryan sonrası tüm düzensizlikler bence normalKızlar ya Sezeryan sonrası adet düzensizliği normal mi? Eylül de doğum yaptım,Ekim ,Kasım'da adet oldum ama Aralık'ta günüm geçti hala olmadım..Hamile olamamm kesin eminim çünkü eşimle hiç birlikte olmadık
Eva sen hepatit 2. Dozu yaptırdın mı ?Aaa gerçekten mi ben de iki gündür emziriyorum 2 saat geçiyo meme yumuşak diyorum acaba sütüm mu azaldı diyorum sonra kızım emiyo bayağı yutkunuyor. Korktum ya kanallar açılmış demek
Biraz daha bekleyim sonra gideyim bari kadın doğumaSezeryan sonrası tüm düzensizlikler bence normalama sen yine de doktora görünebilirsin.
emmesi o kapalı kanalları açıyor işte.Aaa öylemiymiş? Benim göğüslerim bir süre sonra dertleşiyoruz ama bebek emince yumuşuyor tekrar. Eğer tıkalı olsa bebek ememiyor olmaz mıydı diye düşündüm
bende birkaç gündür sütüm azalıyor göğüslerim sertleşmiyor diye üzülüyordum ama aksine bu iyi bir şeymişAaa gerçekten mi ben de iki gündür emziriyorum 2 saat geçiyo meme yumuşak diyorum acaba sütüm mu azaldı diyorum sonra kızım emiyo bayağı yutkunuyor. Korktum ya kanallar açılmış demek
O zaman bize tünelin ucunda ışık var nursuemmesi o kapalı kanalları açıyor işte.
Dün yaptırdım canım hastanedeEva sen hepatit 2. Dozu yaptırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?