2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebeğin kirli bezini sarıp bant yardımıyla yapıştırmanı sağlıyor.Bu şekilde bezi içerisindekiler dökülmeden , bir yere bulaşmadan derli toplu bir şekilde çöpe atıyorsun
Acemi analık teşekkür ederim
Bizimki kanguru, sling seviyor baya içine koyunca uyuyor hemen
Bizimki de slingi pek sevmedi galiba. Slinge koyunca kafasını kaldırıp etrafı seyretmeyeçalışma ve mızırdanma başlıyor. İçine koyup yürüyüşe çıkma hayaliyle almıştım ama mızırdandığı için dışarı çıkmaya cesaret edemedim. Belli dışarı çıksam yürüyüş temposuyla sakinleşir ama emin olamıyorum. Bu sabah mesela slinge koydum müzik açıp zıplattım, o un etkisiyle geç de olsa uyukladu ama hala emin olamıyorum dışarı çıkmakta.

İnşallah canim zaten benim iznim bitiyor çok yakında ise döneceğim

Sağol canim. Bu arada ben de kanguru aldim mamadus marka 2.el . Ama yenidogan aparati yokmuş dikkat etmemişim. Olsa daha rahat olurdu ama battaniyeye sarınca oluyor.

en tecrubelimiz sensin canim valla sen de bilemiyorsan 3. Bebiste hala böyleyse ben 2. Fikrinden vazgeçiyorum

emme aralıklarını açmak benim için çok zor acıktığında susturmak imkansız binayı ayağa kaldırıyor

Kızlar bebisi uyumayan var mi yetişkinler gibi gece uykusu ile duruyor benimki gündüz uyusa ben de dinlensem islerimi halletsem ya ama yok ne yapicam boyle
Benimde öyle canım hatta yetmiyormuş gibi çığlıklar da eşlik ediyor bu duruma.
Hepimiz aynı dertten muzdarip iz canim. Geçecek inşallah

Benim bebegimde sürekli mik mik mikirdaniyor yatirdigimda. Hep acaba bisey mi oldu diye düşünmekten uyuyamıyorum maalesef.

Ben böyle mayıştığı, uykusu geldiği zaman koyuyorum başta mızırdanıyor ama sonra uyuyor

dünki yazıda bilinenin aksine yumuşak göğüslerde süt oranı sertlere göre daha çok yazıyordu. Sert olması kanalların hala tam olarak açılmadığını gösterirmiş

Kızlar ya Sezeryan sonrası adet düzensizliği normal mi? Eylül de doğum yaptım,Ekim ,Kasım'da adet oldum ama Aralık'ta günüm geçti hala olmadım..Hamile olamamm kesin eminim çünkü eşimle hiç birlikte olmadık

yarın kontrolümüz var kuzum bakalım artık. Hepatit 2. dozu da olacağız. Bir aylık dolduğunda başka neler yapılıyor?

dünki yazıda bilinenin aksine yumuşak göğüslerde süt oranı sertlere göre daha çok yazıyordu. Sert olması kanalların hala tam olarak açılmadığını gösterirmiş
Aaa öylemiymiş? Benim göğüslerim bir süre sonra dertleşiyoruz ama bebek emince yumuşuyor tekrar. Eğer tıkalı olsa bebek ememiyor olmaz mıydı diye düşündüm

Aaa gerçekten mi ben de iki gündür emziriyorum 2 saat geçiyo meme yumuşak diyorum acaba sütüm mu azaldı diyorum sonra kızım emiyo bayağı yutkunuyor. Korktum ya kanallar açılmış demek

Sezeryan sonrası tüm düzensizlikler bence normal ama sen yine de doktora görünebilirsin.

Aaa gerçekten mi ben de iki gündür emziriyorum 2 saat geçiyo meme yumuşak diyorum acaba sütüm mu azaldı diyorum sonra kızım emiyo bayağı yutkunuyor. Korktum ya kanallar açılmış demek
bende birkaç gündür sütüm azalıyor göğüslerim sertleşmiyor diye üzülüyordum ama aksine bu iyi bir şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…