- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Guzum biz taburcu olurken kendi doktorumuz RSV raporumuzu çıkarmıştı biz hiç uğraşmadım..İlk Synagis aşısını küvözde olmuş bizimki çıkıncada 2 ve 3.dozu oldu ..toplm 5 doz... Sanırım Yüksek risk taşıyan bebeklere çıkartıyorlar raporu SGK karşılıyor rapor olunca ..Normalde çok pahalıCanım epikriz raporunu detaylı okuma fırsatını yeni bulduk. Orda işte şu şu branşlara muayene olsun rsv için ayda bir gelsin yazıyordu. Bunu görünce eşim bugün gitti hemen raporu çıkardılar.Biz peşine düşmesek kalacaktı yani. Bence şansını bir dene
Aaa bilmiyordum. Bizimde sigortamız var. Ama muayene için doktorumuz 45. Gün gel demişti. 40 çıkınca gidip aşımızı da olalım bariMuayane olduk doktor asi kartı verdi tabi ben akşam 5ten sonra gittiğim için yapmadılar ertesi gün tekrar gidip asi odasında asi yaptırdım. Devlet aşıları özelde ücretsiz yapılıyor para talep ederlerse şikayet et. Zaten dün doktorumuzun muayene ücretini öğrendim biri sorarken715 liraymis iyi ki yenidogan sigortası yaptırmısım
Aşılar için toplu çağrıyorlar sağlık ocakları galiba canım ,karma aşıda bizim öyle olmuştu..Sonra gelelim dedim aşı açıldı yarın gelmeniz gerek demişti ,tüm bebekleri çağrıyoruz aynı günde olcak demiştiYa şaka gibi gerçekten bu sürede Allah korusun bir hastalık olsa kim verecek hesabını. Çocuğumuza aşı yaptırırken bile torpil bulmaya çalışıyoruz yazık değil mi
Anladım canım süre olarak sıkıntı olmuyorsa onlar için daha kolay bir prosedürAşılar için toplu çağrıyorlar sağlık ocakları galiba canım ,karma aşıda bizim öyle olmuştu..Sonra gelelim dedim aşı açıldı yarın gelmeniz gerek demişti ,tüm bebekleri çağrıyoruz aynı günde olcak demişti
o masaj nasıl yapılıyor ben bi bakayım netten, ılık suyla da hergün sileceğim artık inşallah ilaç kullanmadan geçerGö pınarı masajı yap canım.ılık suyla bezle sil
neden damlatma dedi acaba normalde herkes damlat iyidir derlerBize netira göz damlası vermişti gözüne süt damlatma demişti zaten bir gün damla kullanınca geçmişti
28.Selamlar nisan annelerinden geliyorumBenim doktorumda tetanoz asisi vurulmami istemedi 2-3 hafta sonra adacel vurul dedi ama ucreti nedir kolay bulunurmu kacinci haftda vuruldunuz bunlari ogrenebilirmiyim acaba
KArni tok ve alti kuru ise korkma, inan yanindan ambulans gecti uyanmadi. Onlarin aglamasi bize evde, ama disarida aclik ve altlarinin yas olmasi tetikliyor sadece.Hangi kanguruyu kullanıyorsun ? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadım ben ama 1 aya kadar alırım herhalde, 3 aydan sonra kullanırım sanırım
2 farklı mercek gibi bişeyle baktı gözlere o kadar, bebeğim korktu biraz tabi
Bende de yoktu, alakalı mı bilmiyorum ama benim de acıyor ilk anlarda. Sonra geçiyor.
Ay canım dikkat.et dikişlere
Markası ne senin kangurunun? Yenidoğanlara önerilmiyor diye almadık sonra alırız demiştik, bakıyorum bu aralar bende
Çok geçmiş olsun canım sağlık önemli. Şimdiden sağmaya başla kar kardır
İyi cesaret canım, biz markete zor gittik geçen, çok stres yaptım ya ağlarsa diye, ben ağlar da susturamazsam diye korkuyorum. Avm ye girer girmez bebek bakım odalarının yerini öğrenmek lazım
Markası nedir tavsiyen var mı
Kıyamam ya 1 hafta çok uzun süre, zeytinyağı vermeyi denedin mi ? Bir araştır derim
Bende ağlar da susturamazsam diye stres oluyorum
Ağlarsa susturamam diye korkum var canım ama güzel havalarda çıkmak lazım. Hoş artık burada güzel hava zor bulunur
Markası neydi aldığının canım
Nazar çok etkiliyor
Ya bana da 2 çay kaşığı dediler. Önce sudan geçirip kimyonu yıkıyorum sonra sucak su koyup demliyorum 5 dakika, ılıyınca da 2.çay kaşığı veriyorum iyi geldi gibi çok şükür.
Kızım da öyle, memede uyumak istiyor. Yatırınca hemen uyanıyor. Bide meme ağzındayken çırpınıyor eller kollar falan. Niye bilmiyorum
Aferin sana maşallah minik kuş
Selamlar,Selamlar nisan annelerinden geliyorumBenim doktorumda tetanoz asisi vurulmami istemedi 2-3 hafta sonra adacel vurul dedi ama ucreti nedir kolay bulunurmu kacinci haftda vuruldunuz bunlari ogrenebilirmiyim acaba
Rabbim şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlereAmin canım Allah razı olsun babacığınada acil şifalar versin RabbimBende hastanede yattım 4 gün akut pankreatit geçirdim antibiyotik tedavisi aldım çok zordu anlatmak mümkün değil çok şükür evdeyim ağrılarım dindi fakat ameliyat olmak zorundayım 4 hafta sonra kızımı hala emzirmem yasak çok üzülüyorum
Banada 6.haftada yapılsın dedi daha yaptiramadim orası ayriBize doktorumuz göz muayenesi 6.ayda yapılıcak dedi. Sizin ki şimdi mi yapılıyor ?
Aynı şekilde yapıyorum bende vakit kalmıyor ki ütü icinCanım ben sadece ilk kıyafetlerini yıkayıp ütüledim çok şükür bebeğim alerjik çıkmadı şimdi sadece yıkayıp kurutup giydiriyorum. Evin temizliğine yemeğine zor yetisiyoruz bir de ütüyle uğraşamam gerçekten insanız biz de
Yaaa maşallah çok güzelKizlar Ovil adinda bir uygulama var . bebeklerinizin veya sizin fotolarin arka planlarini siliyor, sizde bebeginizi veya kendinizi istediginiz hazir arka planlara yerlestirebiliyorsunuz.
Benim gibi yeni dogan fotosu cektiremeyeer icin guzel bir hizmet:) ucretli bir uygulama ama ikk bir haftasi ucretsiz . isiniz bitince uyeligi iptal edip hic para odemezsiniz.
bir iki ornek ekledim :)
Bizde hiç ateş olmadı Canım Calpol almıştım onu bile vermedim ateşi çıkmadıgi için.Her 2 saatte bir ateş ölcmustmSevgili anneler biz yarin iki aylik asimizi olacagiz. Bu asiyi yaptiran varmi aranizda ve nasil gecirdiniz. Kimi diyor zor gecti kimi diyor hissetmedik hic. Malum 3 tane vuracaklar
Gerçekten çok saçma kendim de tetanoz aşımı olamamıştım o zamandan beri aşı sıkıntısı var süresi geçmişti ikinci dozun ,şimdi de 15 günde bir falan geliyormuş o ara bebek hastalanırsa olamazsa bi sonraki tura kalıyor böyle saçmasapanYa şaka gibi gerçekten bu sürede Allah korusun bir hastalık olsa kim verecek hesabını. Çocuğumuza aşı yaptırırken bile torpil bulmaya çalışıyoruz yazık değil mi
Bu 2 Ay aşıları ile birlikte Rotavirüs aşısını da yaptılar canım zaten ağızdan damla..Yaptiracaksan rotayı bilgin olsunSevgili anneler biz yarin iki aylik asimizi olacagiz. Bu asiyi yaptiran varmi aranizda ve nasil gecirdiniz. Kimi diyor zor gecti kimi diyor hissetmedik hic. Malum 3 tane vuracaklar
Bizim epikrize hiç öyle bir şey yazmamışlar ben çok detaylı okumuştum neler yapıldı diye hiçCanım epikriz raporunu detaylı okuma fırsatını yeni bulduk. Orda işte şu şu branşlara muayene olsun rsv için ayda bir gelsin yazıyordu. Bunu görünce eşim bugün gitti hemen raporu çıkardılar.Biz peşine düşmesek kalacaktı yani. Bence şansını bir dene
Bilmiyorum ki canım bana da hemşire bir arkadaşım damlat demişti bir iki damlatmıştım ama hemen düzelmedi sonra dr damla verince hemen geçmişti gerçektenneden damlatma dedi acaba normalde herkes damlat iyidir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?