2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Guzum biz taburcu olurken kendi doktorumuz RSV raporumuzu çıkarmıştı biz hiç uğraşmadım..İlk Synagis aşısını küvözde olmuş bizimki çıkıncada 2 ve 3.dozu oldu ..toplm 5 doz... Sanırım Yüksek risk taşıyan bebeklere çıkartıyorlar raporu SGK karşılıyor rapor olunca ..Normalde çok pahalı

Aaa bilmiyordum. Bizimde sigortamız var. Ama muayene için doktorumuz 45. Gün gel demişti. 40 çıkınca gidip aşımızı da olalım bari

Ya şaka gibi gerçekten bu sürede Allah korusun bir hastalık olsa kim verecek hesabını. Çocuğumuza aşı yaptırırken bile torpil bulmaya çalışıyoruz yazık değil mi
Aşılar için toplu çağrıyorlar sağlık ocakları galiba canım ,karma aşıda bizim öyle olmuştu..Sonra gelelim dedim aşı açıldı yarın gelmeniz gerek demişti ,tüm bebekleri çağrıyoruz aynı günde olcak demişti

Anladım canım süre olarak sıkıntı olmuyorsa onlar için daha kolay bir prosedür

Selamlar nisan annelerinden geliyorum Benim doktorumda tetanoz asisi vurulmami istemedi 2-3 hafta sonra adacel vurul dedi ama ucreti nedir kolay bulunurmu kacinci haftda vuruldunuz bunlari ogrenebilirmiyim acaba
28.
KArni tok ve alti kuru ise korkma, inan yanindan ambulans gecti uyanmadi. Onlarin aglamasi bize evde, ama disarida aclik ve altlarinin yas olmasi tetikliyor sadece.

Selamlar nisan annelerinden geliyorum Benim doktorumda tetanoz asisi vurulmami istemedi 2-3 hafta sonra adacel vurul dedi ama ucreti nedir kolay bulunurmu kacinci haftda vuruldunuz bunlari ogrenebilirmiyim acaba
Selamlar,
28. haftadan sonra vurulmustum. Ben guc bela buldurmustum bir depodan ve yanlis hatirlamiyor isem 1000 lira civarindaydi. Temmuz ayinda almistim.

Rabbim şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlere

Kızlar sizin ufaklıklar da memeye yapışık mı ? Sürekli emmek istiyor ağzında oynuyor bırakmıyor. Uyuyakalınca zorla çıkarıyorum ama yatırınca hemen ağlıyot. Saatlerdir böyleyiz kahvaltıyı 3 gibi yaptım başka bişey yemedim gün boyu

Aynı şekilde yapıyorum bende vakit kalmıyor ki ütü icin

Y
Yaaa maşallah çok güzel

Sevgili anneler biz yarin iki aylik asimizi olacagiz. Bu asiyi yaptiran varmi aranizda ve nasil gecirdiniz. Kimi diyor zor gecti kimi diyor hissetmedik hic. Malum 3 tane vuracaklar

Sevgili anneler biz yarin iki aylik asimizi olacagiz. Bu asiyi yaptiran varmi aranizda ve nasil gecirdiniz. Kimi diyor zor gecti kimi diyor hissetmedik hic. Malum 3 tane vuracaklar
Bizde hiç ateş olmadı Canım Calpol almıştım onu bile vermedim ateşi çıkmadıgi için.Her 2 saatte bir ateş ölcmustm

Ya şaka gibi gerçekten bu sürede Allah korusun bir hastalık olsa kim verecek hesabını. Çocuğumuza aşı yaptırırken bile torpil bulmaya çalışıyoruz yazık değil mi
Gerçekten çok saçma kendim de tetanoz aşımı olamamıştım o zamandan beri aşı sıkıntısı var süresi geçmişti ikinci dozun ,şimdi de 15 günde bir falan geliyormuş o ara bebek hastalanırsa olamazsa bi sonraki tura kalıyor böyle saçmasapan

Bu 2 Ay aşıları ile birlikte Rotavirüs aşısını da yaptılar canım zaten ağızdan damla..Yaptiracaksan rotayı bilgin olsun

Bizim epikrize hiç öyle bir şey yazmamışlar ben çok detaylı okumuştum neler yapıldı diye hiç
Dikkatimi çekmedi yine bakarım ama Pera kaç kg doğmuştu

Ayy kızlar canım çekti karnıbahar salatası yedim 4 parça. Gaz yapacağını bildiğimden kimyon döktüm bol bol ama işe yaramadı
Mışıl mışıl uyuyan kuzum gazdan uykuya dalamıyor şimdi masaj yapıyorum gaz çıkarıyor ama yine gözler cipil cipil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…