2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebeğimin bir gözünde sabah çapak vardı ilk defa. Sonra o gözün pınarının kızarık olduğunu farkettim. Gözü hafif kısık diğerine göre ve nemli. Uyanınca yine çapak oluyor. Bebeği böyle olan var mı? Anne sütü sıkın diyorlar ama yapmak istemedim

canim anne sutu bende suruyorum birde goz pinari masaji var onu yapiyorum ara ara

valla tamamen ters psikoloji yapıyorum bu emzirme olaylarından dolayı memeler surekli açıkta haliyle bi fantezisi kalmadı önceden memeler çok önemliydi ama bi önemi kalmadı artık o yüzden eskisi gibi çatalı gorunce bile kıpır kıpır olurdu şimdi baba figürüne dönüştüğü için o da artık eskisi gibi meme görünce kıpırdamıyo o yüzden E haliyle kesin bana sen eskisi gibi değilsin diyerek gelecekti bende o gelmeden önünü kestim ama fazla kestim galiba kendinde sorun aramaya başladı doktora falan mı gitsem diyo arada niye böyle oldum diyo bende olur öyle şeyler geçecek diyorum falan öyle gidiyo şimdilik

Uyuruz kuzum evelallah

Yok kuzum ben tüm flakonu kullanıyorum, başka bir arkadaş demişti.
Sağol canım

Atak dönemidir belki bir de bazen öyle oluyor ya bizim gibi onların da uykusu kaçıyor bence ağlamayınca sorun yok Aç olsa ağlardı sanki
Yok ağlamıyor ama uyumuyor da atak haftası olabilir.

Merhaba canım, flakon açıldıktan sonra 24 saat içinde kullanılabiliniyor.
Sağolasın, alt tarafı birer damla kullanıp kalanı çöpe atacağız anlaşılan

Canım bir yerde okumuştum anlatmaya çalışmayım, bedenimiz susuzluk ve tatlı isteğini karıştırırmış. Yani canın tatlı istiyorsa aslında su istiyor demek olabilirmiş. Canın tatlı istediğinde önce su iç ve bekle, bdlki etki eder sende olmadı bir parça azaltmış olursun isteğini.

Birazcık zamana ihtiyaclari var
O arada da birden büyüyecekler iste
Bir yandan da tadını çıkarmak lazım bu hallerinin özleyeceğiz büyüdükçe
İçim buruk oluyor aslında bu anlar sadece bir kez yaşanacak ama kıymetini bilemiyoruz. Birde bazı insanların egosu kibri yüzünden çok zor günler geçirdim. Hepsşni Allah a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum, başka zaman olsa bir parça derim ama en zayıf en önemli anımdı, egoları kibirleri hırsları ile üzdüler beni.

Hem probiyotik hem gaz damlası mı kullanıyorsun canım

Psikolojik muhtemelen canım, beni istiyor yanında. Bide geçen doktor kontrolüm vardı hasta olmasın diye götürmedim hastane malum mikrop kaynıyor. İşim uzadı 3 saati geçti eve dönmem, ablama bırakmıştım. O günden beri böyle. Tesadüf mü yoksa bu sebeple mi böyle bilemedim. Yavrum terk edildiğini mi sandı acaba aslında ablama alışık ama

Ayyy şu aralar bende çok istiyorum bunu yapmak ama tek cesaretim yok. Kayarsam falan veya bebek huysuzlanırsa diye korkuyorum. Hiç belli olmuyor ne yapacağı ama deneyeceğim

Canım haddime değil, şimdilik böylesi hoş gibi ama uzun vadede evliliğe zarar verir. Çözmeye çalış

Ben oturma odasında isikla bekliyordum uyumasini normalde uykusu gelince ışık bile olsa uyuyor ama şimdi yatak odasında hafif ışıklı şekilde duruyorum aynen bunu deneyeceğim bir de bakalım inşallah çözüm olur
Sanki bizde gece ve gündüz karıştı gibi bu ayrımı nasil sağlarım bilmiyorum
İkinci çocuk ama asiri tecrubesizim her çocuk bir dünya cidden

Canım haddime değil, şimdilik böylesi hoş gibi ama uzun vadede evliliğe zarar verir. Çözmeye çalış
Evet çözmem lazım normalde böyle değildim acı ağrı falan olmazdı sorunsuz bi ilişkimiz vardı ama doğumdan sonra cok canım yanmaya acımaya basladi (sezeryan oldum) insallah zamanla düzelir

Kızlar kimyon demleyip bebeğine veren var mı
Evett ben veriyorum hergun hemde. Bi sorun yaşamadım aksine dün mesela akşam uykusuna yatırmaya çalıştım yatmadı mama verdim (içindeki bi madde uyumasını sağlıyormuş sırf uyusun diye verdim çok az ) masaj yaptım alt değiştirme burun açma egzersiz derken tam 3 kere yatırdım kalktı en son dayanamadım kimyon suyu verdim tam 4 saat deliksiz uyudu. Bu yaptıklarımı kimyonsuz yaptığımda 2 saate bi uyanırdı ama uykusunda ihh diyerek kendini sıkarak uyurdu. Böyle sorunsuz uyudu kimyonu veriyorum yani

Canım bebeği dizlerinin üstüne mi yatırdın ? Poziyonu nasılı tam olarak ?Bi elin Kafasındaydı demi? Rahat yıkanıyo mu öyle ..Bende denemek istiyorumda tek güvenemiyorum kendime

Uyumak üzere gözlerim yarı açık bildiriyorum o kadar mutluyım ki mutluluktan ağlayabilirim öncelikle maşallah diyelim bir kolik annesi olarak oğlımla imkansızı başardık artık gece uykumuz var nazar değecek diye de korkmuyor değilim bugün sanırsam 4. Gece maks. 1 kere kalkıyorum ve ağır kolik bir bebekle inankn bu mucize hemde üzerimde uyumuyor artık emim olmadan konışmak istememiştim. İnşallah böyle devam ederiz. mesajlara cevap veremedim mutluluktan uykım kaçmıştı mesajları okurken geldi yazıp kaçim dedim

Kızımda 3 buçuk yıl önce bu sorunu yaşamıştım.. Bende anne sütü damlatma hatasına düştüm fakat iyi gelmedi durum daha da kötüleşti hatta.. Daha sonra doktora götürdüm yazdığı damla ile sorun kısa sürede çözüldü..Bir doktora gösterip uygun damlayı kullanmanızı tavsiye ederim , geçmiş olsun

Hatırlamıyorum canim ben hiç.

Ya sorma canim benim de sonradan iştah açıldı. Daha verecek 6 kilom var halbuki

Bugün grup sessiz ben sorayım
Kızım uykuya geçemiyor çok ağlıyor uykusu var ama uyumuyor siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri
Ben bazen gözetimli şekilde yüz üstü yatiriyorum çok hafif de poposunu pis pisliyorum. Daldiktan sonra çevirebilirsiniz.

Bugün grup sessiz ben sorayım
Kızım uykuya geçemiyor çok ağlıyor uykusu var ama uyumuyor siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri
Sırf bunu sormak için girdim foruma. Oğlum 39 günlük ve uykuya çok zor geçiyor. Bi uyutma yöntemi bulamadım gerçekten herkes nasıl uyutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…