- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Kaç günlük bebeğinizEvett ben veriyorum hergun hemde. Bi sorun yaşamadım aksine dün mesela akşam uykusuna yatırmaya çalıştım yatmadı mama verdim (içindeki bi madde uyumasını sağlıyormuş sırf uyusun diye verdim çok az ) masaj yaptım alt değiştirme burun açma egzersiz derken tam 3 kere yatırdım kalktı en son dayanamadım kimyon suyu verdim tam 4 saat deliksiz uyudu. Bu yaptıklarımı kimyonsuz yaptığımda 2 saate bi uyanırdı ama uykusunda ihh diyerek kendini sıkarak uyurdu. Böyle sorunsuz uyudu kimyonu veriyorum yani
Sen sağlam adamı hasta etmişsin anacımvalla tamamen ters psikoloji yapıyorum bu emzirme olaylarından dolayı memeler surekli açıkta haliyle bi fantezisi kalmadı önceden memeler çok önemliydi ama bi önemi kalmadı artık o yüzden eskisi gibi çatalı gorunce bile kıpır kıpır olurdu şimdi baba figürüne dönüştüğü için o da artık eskisi gibi meme görünce kıpırdamıyo o yüzden E haliyle kesin bana sen eskisi gibi değilsin diyerek gelecekti bende o gelmeden önünü kestim ama fazla kestim galiba kendinde sorun aramaya başladı doktora falan mı gitsem diyo arada niye böyle oldum diyo bende olur öyle şeyler geçecek diyorum falan öyle gidiyo şimdilik
Nasıl demliyosun kimyonu kuzum? Bazı geceler benimki de çok inleyerek uyuyor üzülüyorum. O gecelerde belki ben de verebilirim.Evett ben veriyorum hergun hemde. Bi sorun yaşamadım aksine dün mesela akşam uykusuna yatırmaya çalıştım yatmadı mama verdim (içindeki bi madde uyumasını sağlıyormuş sırf uyusun diye verdim çok az ) masaj yaptım alt değiştirme burun açma egzersiz derken tam 3 kere yatırdım kalktı en son dayanamadım kimyon suyu verdim tam 4 saat deliksiz uyudu. Bu yaptıklarımı kimyonsuz yaptığımda 2 saate bi uyanırdı ama uykusunda ihh diyerek kendini sıkarak uyurdu. Böyle sorunsuz uyudu kimyonu veriyorum yani
Kız benim bebe çok şükür kolay bir bebe, ben bile gece sadece 1 kez kalkarak uyumuyorumUyumak üzere gözlerim yarı açık bildiriyorum o kadar mutluyım kimutluluktan ağlayabilirim öncelikle maşallah diyelim bir kolik annesi olarak oğlımla imkansızı başardık artık gece uykumuz var nazar değecek diye de korkmuyor değilim bugün sanırsam 4. Gece maks. 1 kere kalkıyorum ve ağır kolik bir bebekle inankn bu mucize hemde üzerimde uyumuyor artık emim olmadan konışmak istememiştim. İnşallah böyle devam ederiz. mesajlara cevap veremedim mutluluktan uykım kaçmıştı mesajları okurken geldi yazıp kaçim dedim
Benim de 40ı yeni doldu. Memede uyutmak dışında ben başaramadım annem aldığında ayağında sallayarak uyutmuş ama ona alışsın istemiyorumSırf bunu sormak için girdim foruma. Oğlum 39 günlük ve uykuya çok zor geçiyor. Bi uyutma yöntemi bulamadım gerçekten herkes nasıl uyutuyor
47 günlükKaç günlük bebeğiniz
valla tamamen ters psikoloji yapıyorum bu emzirme olaylarından dolayı memeler surekli açıkta haliyle bi fantezisi kalmadı önceden memeler çok önemliydi ama bi önemi kalmadı artık o yüzden eskisi gibi çatalı gorunce bile kıpır kıpır olurdu şimdi baba figürüne dönüştüğü için o da artık eskisi gibi meme görünce kıpırdamıyo o yüzden E haliyle kesin bana sen eskisi gibi değilsin diyerek gelecekti bende o gelmeden önünü kestim ama fazla kestim galiba kendinde sorun aramaya başladı doktora falan mı gitsem diyo arada niye böyle oldum diyo bende olur öyle şeyler geçecek diyorum falan öyle gidiyo şimdilik
Gaz damlam yolda ama evet ikisini de kullandım bi süredir gaz damlam yoktu yine aldım.
Sağol canım
Yok ağlamıyor ama uyumuyor da atak haftası olabilir.
Sağolasın, alt tarafı birer damla kullanıp kalanı çöpe atacağız anlaşılan
Canım bir yerde okumuştum anlatmaya çalışmayım, bedenimiz susuzluk ve tatlı isteğini karıştırırmış. Yani canın tatlı istiyorsa aslında su istiyor demek olabilirmiş. Canın tatlı istediğinde önce su iç ve bekle, bdlki etki eder sende olmadı bir parça azaltmış olursun isteğini.
İçim buruk oluyor aslında bu anlar sadece bir kez yaşanacak ama kıymetini bilemiyoruz. Birde bazı insanların egosu kibri yüzünden çok zor günler geçirdim. Hepsşni Allah a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum, başka zaman olsa bir parça derim ama en zayıf en önemli anımdı, egoları kibirleri hırsları ile üzdüler beni.
Hem probiyotik hem gaz damlası mı kullanıyorsun canım
Psikolojik muhtemelen canım, beni istiyor yanında. Bide geçen doktor kontrolüm vardı hasta olmasın diye götürmedim hastane malum mikrop kaynıyor. İşim uzadı 3 saati geçti eve dönmem, ablama bırakmıştım. O günden beri böyle. Tesadüf mü yoksa bu sebeple mi böyle bilemedim. Yavrum terk edildiğini mi sandı acabaaslında ablama alışık ama
Evet ben bi iki gündür veriyorum total'de 3 kere verdim. Şekersiz tabi ki.Kızlar kimyon demleyip bebeğine veren var mı
Kimyona bende cevap veriyorumSen sağlam adamı hasta etmişsin anacım
Nasıl demliyosun kimyonu kuzum? Bazı geceler benimki de çok inleyerek uyuyor üzülüyorum. O gecelerde belki ben de verebilirim.
Kız benim bebe çok şükür kolay bir bebe, ben bile gece sadece 1 kez kalkarak uyumuyorumgözün aydın canım
Ne güzel yaaMerhaba kasım annelerihepinizi çok tebrik ederim size 2021 kasım annesi olarak bi selam , biraz da moral vermek istedim benimki şuan 13 aylık oldu zaman geçtikçe zorlaşıyor diyenlere hiç inanmıyorum. Benimki git gide kolaylaştı. Bazı bebekler ilk 3 ay çok sakin oluyor sanırım sürekli uyuyor filan o anneler sonradan zorlaştı diyor. Bazıları da kolik oluyor gaz sorunu çok oluyor onlar geçince rahatlıyor. Bizimkinde de ilk zamanlar cokca uykuya dalmada sorunlarımız vardı. İlk 2,5 ay gece uykusuna geçemedi hep ağladı akşam 6 dan gece 11-12 ye kadar ağlardı. Ne olduğunu anlamazdık şimdilerde anlıyoruz gaz için ben kullanmadım korkumdan ama maflor önerebilirim. Sonraki aylarda kabızlık için kullandım çok iyi geldi , gaz için de kullanılıyormuş ilk aylarda. Bolca karın masaj ve hareketleri yaptırın kimyon çayı için geçip gidiyor o günler de.. Gerçekten ilk 3 ayı atlatın bebeğiniz büyüyecek size gülümseyecek laf anlatmanızı bekleyecek giderek iletişiminiz artacak gece uykularınız 6 aya düzelecek ve şuanki yorgunluğunuzdan eser kalmayacak inşallah Sorunuz olursa bildiğimce cevaplarım ben çok istifade ettim forumdan faydalı olmak da isterim
Merhaba ben aralik annelerindenim bi ümit burayada yazmak istedim benimde oglum 25günluk 20.gunden beri gaz sorunu başladi kivraniyor günduzleri hiç uyumuyor sadece yarim saat memede emerken uyanikkende surekli agliyor ve emmek istiyor sakinlestiremiyorum cocugu
Aa sma tadına ben de baktım anne sütüne mi yakınmışbenim kız sma da bile memeyle kavga ediyor doluluğu geçip ağzının kenarından akması bitince yani çekmesi gerekince başlıyoruz kavgaya
Keşke sütüm yetseydi evladıma kalbimde yara yeminle
Evde çekilmemiş kimyon yok yaaa çekilmişiyle yapmanın bir yolu yok mu bu meretihayran kaldım geç kaldım ben bunun için galiba
Gaz damlam yolda ama evet ikisini de kullandım bi süredir gaz damlam yoktu yine aldım.
Benim okumadığım dönemdi sanırsam doğumunda mı üzdüler
Evet ben bi iki gündür veriyorum total'de 3 kere verdim. Şekersiz tabi ki.
Kimyona bende cevap veriyorum1 şu bardağına 1 çay kaşığı tüm kimyon(çekilmemiş) atıp ılıyana kadar demlenmeye bırakıp ılıyıbca şeker atmadan bebeğime 1 çay kaşığı verip sonra şeker atıp kendim içiyorum.
Valla neler çektim bu günlere gelene kadar az buçuk biliyorsunuzrüya gibi olumadığım makale kitap kalmadı sonunda oldu doktorları da bilgi yönünden sömürdüm onlar da çok çekti
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunKızımda 3 buçuk yıl önce bu sorunu yaşamıştım.. Bende anne sütü damlatma hatasına düştüm fakat iyi gelmedi durum daha da kötüleşti hatta.. Daha sonra doktora götürdüm yazdığı damla ile sorun kısa sürede çözüldü..Bir doktora gösterip uygun damlayı kullanmanızı tavsiye ederim , geçmiş olsun
Geceleri cikarmiyor gazini kesinlikle öyle yatiriyorum günduz mutlaka emzirdikkten sonra gazini cikaryorum yedigim herseyede dikkat ediyorum ne zormus gazli bebek yavrum agladikca üzuluyorumEmdikten sonra gazını sürekli çıkarıyor musun canım? Bazen sakinleşmek için de emmek isteyebiliyorlar. Belki geçiş dönemidir, belki senin tükettiklerin içimde onun sindiremediği yiyecekler vardır. Kakası nasıl? Doktorunuza bi danışsan?
Canım ağzının kenarından akıyorsa vardır sütün, yetiyordur belki de. Bilemedim sen gözlemlemişsindir illa ki de.
Emzirirken takiyorum ben sadece. Diğerinden akanı toplasın diye.Kızlar Göğüs Kalkanlarını kaç dakika takıyorsunuz? Kutusunda 40dk dan fazla kullanmanız önerilmez yazıyorda.
Benim de sekizYa sorma canim benim de sonradan iştah açıldı. Daha verecek 6 kilom var halbuki
Tamam canım .benimde göğüs ucum çok acıyo baya hassalaştı.krem sürüp onu takıyorumEmzirirken takiyorum ben sadece. Diğerinden akanı toplasın diye.
Gündü,z uykusu nasıl oldu canım?Günaydın kızlar ay kendimi çok suçlu hissediyorum dün gece alarm kurmamışım kızı 1 de emzirip yatırdım 6 buçukta uyandım baktım hala uyuyor uyandırıp emzirdim. Sonra yine alarm kurmadan yatmışım şimdi uyandırdım yine emziriyorum. Koca gecede 1 kere kalktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?