2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kaç günlük bebeğiniz

Sen sağlam adamı hasta etmişsin anacım
Nasıl demliyosun kimyonu kuzum? Bazı geceler benimki de çok inleyerek uyuyor üzülüyorum. O gecelerde belki ben de verebilirim.
Kız benim bebe çok şükür kolay bir bebe, ben bile gece sadece 1 kez kalkarak uyumuyorum gözün aydın canım

Günaydın kızlar ay kendimi çok suçlu hissediyorum dün gece alarm kurmamışım kızı 1 de emzirip yatırdım 6 buçukta uyandım baktım hala uyuyor uyandırıp emzirdim. Sonra yine alarm kurmadan yatmışım şimdi uyandırdım yine emziriyorum. Koca gecede 1 kere kalktık

Sırf bunu sormak için girdim foruma. Oğlum 39 günlük ve uykuya çok zor geçiyor. Bi uyutma yöntemi bulamadım gerçekten herkes nasıl uyutuyor
Benim de 40ı yeni doldu. Memede uyutmak dışında ben başaramadım annem aldığında ayağında sallayarak uyutmuş ama ona alışsın istemiyorum

Merhaba kasım anneleri hepinizi çok tebrik ederim size 2021 kasım annesi olarak bi selam , biraz da moral vermek istedim benimki şuan 13 aylık oldu zaman geçtikçe zorlaşıyor diyenlere hiç inanmıyorum. Benimki git gide kolaylaştı. Bazı bebekler ilk 3 ay çok sakin oluyor sanırım sürekli uyuyor filan o anneler sonradan zorlaştı diyor. Bazıları da kolik oluyor gaz sorunu çok oluyor onlar geçince rahatlıyor. Bizimkinde de ilk zamanlar cokca uykuya dalmada sorunlarımız vardı. İlk 2,5 ay gece uykusuna geçemedi hep ağladı akşam 6 dan gece 11-12 ye kadar ağlardı. Ne olduğunu anlamazdık şimdilerde anlıyoruz gaz için ben kullanmadım korkumdan ama maflor önerebilirim. Sonraki aylarda kabızlık için kullandım çok iyi geldi , gaz için de kullanılıyormuş ilk aylarda. Bolca karın masaj ve hareketleri yaptırın kimyon çayı için geçip gidiyor o günler de.. Gerçekten ilk 3 ayı atlatın bebeğiniz büyüyecek size gülümseyecek laf anlatmanızı bekleyecek giderek iletişiminiz artacak gece uykularınız 6 aya düzelecek ve şuanki yorgunluğunuzdan eser kalmayacak inşallah Sorunuz olursa bildiğimce cevaplarım ben çok istifade ettim forumdan faydalı olmak da isterim

Kızlar Göğüs Kalkanlarını kaç dakika takıyorsunuz? Kutusunda 40dk dan fazla kullanmanız önerilmez yazıyorda.

hayran kaldım geç kaldım ben bunun için galiba
Gaz damlam yolda ama evet ikisini de kullandım bi süredir gaz damlam yoktu yine aldım.

Benim okumadığım dönemdi sanırsam doğumunda mı üzdüler
Kızlar kimyon demleyip bebeğine veren var mı
Evet ben bi iki gündür veriyorum total'de 3 kere verdim. Şekersiz tabi ki.
Kimyona bende cevap veriyorum 1 şu bardağına 1 çay kaşığı tüm kimyon(çekilmemiş) atıp ılıyana kadar demlenmeye bırakıp ılıyıbca şeker atmadan bebeğime 1 çay kaşığı verip sonra şeker atıp kendim içiyorum.

Valla neler çektim bu günlere gelene kadar az buçuk biliyorsunuz rüya gibi olumadığım makale kitap kalmadı sonunda oldu doktorları da bilgi yönünden sömürdüm onlar da çok çekti

Ne güzel yaa o günler gelicek mi acaba , bu sıkıntılar da biter mi bir gün diye diye 1 yaşında olcak bizim de inşallah

Emdikten sonra gazını sürekli çıkarıyor musun canım? Bazen sakinleşmek için de emmek isteyebiliyorlar. Belki geçiş dönemidir, belki senin tükettiklerin içimde onun sindiremediği yiyecekler vardır. Kakası nasıl? Doktorunuza bi danışsan?

Canım ağzının kenarından akıyorsa vardır sütün, yetiyordur belki de. Bilemedim sen gözlemlemişsindir illa ki de.

Evde çekilmemiş kimyon yok yaaa çekilmişiyle yapmanın bir yolu yok mu bu mereti

Zaten o kadar çalışmalar yaptın ki bu yolda, bilirkişi olarak sana soruyoruz bir şeyleri direkt az dirsek çürütmedin sen de bebek büyütme konusunda, bebek henüz büyümemiş olsa da

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun Dün bir damla sütümden damlattım vazgeçtim sağlıklı gelmedi. Bugün kızarıklık geçti artarsa doktorla iletişime geçerim. Dün masajı uyguladım bu arada o da işe yaramış olabilir

Geceleri cikarmiyor gazini kesinlikle öyle yatiriyorum günduz mutlaka emzirdikkten sonra gazini cikaryorum yedigim herseyede dikkat ediyorum ne zormus gazli bebek yavrum agladikca üzuluyorum

Gündü,z uykusu nasıl oldu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…