2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Nasil basardiniz ya anlatın lütfen
Perişan olduk
Darısı başımıza diyelim

Canım ben de mama değişikliği yaptım hipp e geçtim ishal yaptı dün 4 kere kaka yaptı kızım yorgun düştü
Demek kabızlık da yapıyormuş değiştirmek..
Bu arada görseldeki ürünün gramajı büyük o yüzden kabı böyle küçük olanı kutuda bunun 350 gr olanı yani

Reactions: 11K
Kızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorum Kasık fıtığı ameliyatı
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin toparlasın tez zamanda inşallah
Ben de ayn şeyi düşünüyorum kararsızım canım şubatta yeni dönemle iznim bitiyor vakit yaklaştı
Senin ders saatlerin çok güzelmiş aslında kesinlikle değişiklik olur ekonomi de malum asgari ücrete yakın olsa da öğretmen maaşı olmadığı zaman zorlanırız hepimizin borcu harcaması kendine göre
Benim saatleri müdürün ayarlayacağını bilsem yarım gün çalışma şeklinde ben de başlamak isterim ama rehberlik benim branşım nasıl düzenler adam gıcık kolaylık sağlayacak mı bilmiyorum

ben bir kere rezene vermistim bir cay kasigi
İşe yaradı mı peki

Evet çözmem lazım normalde böyle değildim acı ağrı falan olmazdı sorunsuz bi ilişkimiz vardı ama doğumdan sonra cok canım yanmaya acımaya basladi (sezeryan oldum) insallah zamanla düzelir
Amin

Doğru mu bilmiyorum ama bebek hemşiresi demişti mama şekeri yükseltir uyutur diye
Kimyon u ne kadar verdin? Ben 2 çay kaşığı veriyorum ama dolu dolu değil
Ya ben çok mu koyuyorum acaba bir bardak suyu bir tatlı kaşığı atıyordu , bebeğim e de 1,5 çay kaşığı veriyorum günlük
Doğumda öncesinde ve sonrasında çok şey oldu canım, kv bahane bulup eşimle aramı bozmaya çalışıyor ama eşim farkında değil. Saçma sapan bahaneler uyduruyor anlatsam gülersin eşim annemle kavga etti annem hasta oldu eşimin bi kadına mesajlarını yakaladım eski sevgilisine, bi sürü şey boşanmayı bile düşündüm

ben simdi gripe water veriyorum o zaten rezene dahil bir kac bitkinin kökunden olusuyor. Gaz cikarmasina yardimci oluyor ve sakinlestiriyor benim kizimi

Canım en iyi sen bilirsin, çok küçükler aslında, ama senin saatlerin insaflıymış. Öğlene kadar çalışacaksın ve haftada 3 gün. Zaten o zaman dilimlerinde de eşin ve ablan bakacakmış. Sana da bi uzaklaşma gibi olurdu bu. O saat diliminin belki yarısında da bebeğin uyuyacak. Sadece, bu durum, bu tempo, hem okulda çocuklar hem evde bebek vs seni yorar mı onu düşün.

Arkadaşlar günaydınllar çok aktif olamıyorum bu aralar tatildeyiz çünkü. bebeğimle birlikte banyo yapmamı soran arkadaşlar olmuş. Öncelikle oturarak banyo yaptık emzirme pozisyonu gibi daha aşağı da. Bebeğim aşka üşümedi aksine daha hızlı daha pratik oluyor. Ben önce bebeğimi duş aldırıp üzerini giyiniyorum sonra kendim duş alıyorum. Dün akşam da duş aldırdım. Kayınpederim hangi ara duş aldı biz de karnını doyuruyor sandıyorduk falan dedi. Tavsiye ederim

Süt iznin var canım. Ayarlamak zorunda. Ki sizin programınız diğer öğretmenleri etkilemiyor. Adam olan yapar da işte ne idareciler var biliyorum. İlk oğlumda başka bir müdür vardı ve bana bir tek sen mi doğurdun dedi. Konuş önden belki yapar. Ben de daha net konuşmadım. Tahmin yürütüyorum.

Ben de ondan korkuyorum. Branşım da yoğun bir branş. Öyle gecistirmelik iş yapan biri de değilim. Bakalım en doğru kararı veririm inşallah

Biz de bütün gece ayaktaydık ben de vazgeçtim bu kız 18 yaşına gelene kadar uyku yok bana
Üstelik büyük oğlanı uyuturken eşim de uyuyakaldı. Hadi uykusunu bolmeyeyim dedim ama dayanamadım. Kucak meme tükendim valla. Sonra eşimi uyandırdım ilk söylediğim şey de işe mise başlamıyorum

Nasil basardiniz ya anlatın lütfen
Perişan olduk
Darısı başımıza diyelim
Sabah rutini başladi az sonra geliyorum bakınim iştimadan önce dedim
2. Verişimde bende öyle yaptım 1 şu bardağına 1 tatlı kaşığı koyup 1 çay kaşığı verdim. Yavrum marşmelov kıvamona geldi. Bidaha o kadar katmadım zaten ya 4 ya 5 lere verdim sürekli vermek istemiyorum.

Kaçırmışım aktif değildim. İnan çok iyi anlıyorum seni. Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz bir insan olursa öyle olur. Bebeğine yoğunlaş. Sen şuan bebeğine aitsin. Onlar yüzünden bebeğe stres verme. Hakedene hakkettiğini ver sus demiyorum. Bak benim sütüm kesiliyordu neredeyse ciğeri beş para etmez insanlar ve boş tsrtışmalar yüzünden. Şuan için bebeğime yetmeye ve sonrasında harekete geçmeye karar verdim pause a bastım bi nevi hayatımda eş tarafında. Sonuçlari ne olursa olsun. Kendini mutlu edecek şeyler bul kafanı dağıt. Düşünmemeye çaliş. Burda sürekli kafa dağıtıyorum bende inan işe yarıyor.

H a p p y den haberi olan var mi?
KatieMorosky
Biraz stolkladım. Bi konuları varmış gırgır yaptıkları. Yiyerek zayıflama tarzı. Güblük öğün falan paylaşılmak üzere açılmış. Orda ortam kurmuşlar. Gırgır şamata. Bu kısım tahminim. Başka bir gruba laf atma tarzı bir tartışma geçmiş galiba. O grupda yönetime bildirince yönetimden uyarı almışlar. Daha sonrasında kendi aralarında konuşurlarkeb bikaç şeyi o kesim üstüne alınıp (konudaki açıklamalarına göre o laflar diğer grupla kesinlikle alakalı değil boş boş üstlerine alınmışlar) tekrar yönetime şikayet etmiş
Bunun üzerinde yöneticiler gruba yazıp konuşup haksız bulup gruptakilere tek ayak cezası vermiş. Sanırsam bi nevi sürekli uzamlaştırma olabilir mesaj yazma açısından. cezaların açıklamasıbı bilmiyorum. Ve yine tahminimce olan kısım şu ki. Happy haksız yere ceza verildi diye üyeliğini sildirdi. Bizi şuan üye olmadan okuyor da olabilir. Çünkü bazı forumlar yöneticiler tarafınfan DNS mac adresinden falan çift üyeliği tespit edip engellemeye ayarlanıyor. Bildiğim kadarı ile bu forumda da geçerli. O yüzden tekrar üye olamaz veya olmak istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…