Bu akşam o kadar çok ağladı ki vazgeçtimkafam çok karışık. Bakalım bir ayım var karar vermek için.
Nasil basardiniz ya anlatın lütfenGeceyi çok şükür çözdğm de gündüz bende de öyle oluyor inşallah gündüzü de çözeriz
yeni günaydınlşma stilimiz bu olsun kim bilir birimizin dileği tutar o gün
Valla çok şükür aman maşallah diyelim nazar değmesin ben başardımhemde ağır kolik bir bebekle. saatimiz 10 30 evde 10 30 da arınma gecesine girmiş modu başlıyor bugün kaçıncı gece unuttum artık 10 u biraz geçince kendi uyumak istiyor ama izin vermeyip 10 30 u bekletiyorum.
İnşallah çok kısa ve başarılj bir ameliyat olur. Yalbız neden bu kadar erken? Oğluma da bir hastane acil ameliyat dedi bikaç doktor gezdik bıtanesi bayağı başariliydı (malesef bütçe bizim için çok zordu) bebeklerde 4 dk da tamamladığı ( dış kısmı geri dikiş hariç)kasık fıtığı ameliyatı olmuş. İnanın sizi en iyi anlayanlardanım. İçinizi ferah tutmaya çalışın bebeğiniz stresinizi hissedip strese girecek zaten.
Amanos muydu neydihataya çok helfim. Dolandırıcılar diye anılan hattuşa da çalışıyotdum.
Bence de çok. Herkesin çocuğu kendine de yani bebekler için olan bir alanda olmamalı bence. Bu gözler 58. Ay dyen anne gördü başka bir forumdaöyle olmamak umuduyla
Canım ben de mama değişikliği yaptım hipp e geçtim ishal yaptı dün 4 kere kaka yaptı kızım yorgun düştüKızlar eskisi kadar giremiyorum iyisinizdir inşallah dün bebeğin maması bitmişti Aptamil vardı hiç açılmamış onu açtım hala tuvaletini yapmadı ondanda sonra Trendyol marketten şu ürünü sipariş ettim teneke mamayla aynı mı içtiğinden beri bebek kusuyor anlamadım
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin toparlasın tez zamanda inşallahKızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
Ben de ayn şeyi düşünüyorum kararsızım canım şubatta yeni dönemle iznim bitiyor vakit yaklaştıSelam kızlar. Bir konuda kararsız kaldım size de danışayım dedim. Ben öğretmenim. Şubatta iznim bitiyor. On beş saat dersim olacak. Üç gün ortalama saat on ikiye kadar dersim olacak. İki gün eşim idare edecek. Bir gün de ablam. Çok kararsızım. Eşim sen kendin karar ver dedi. Ekonomik koşullar malum. Bir de anksiyete var bende. Evde olmak şiddetlendiriyor. Çok içime kapaniyorum. Çok yorucu olur mu ki. İkinci çocuk ayrıca. Aslında çok net ücretsiz izin alacağım diyordum ama ruhsal durumum özellikle kafamı karıştırdı. Uykusuz geceleri falan düşününce hata mı ediyorum acaba diyorum. Saat olarak çok olmayacağı için bebeğim açısından çok vicdan yapmıyorum. Bu konuda da yanlış düşünüyor olabilir miyim acaba? Kafamda deli sorular
İşe yaradı mı pekiben bir kere rezene vermistim bir cay kasigi
AminEvet çözmem lazım normalde böyle değildim acı ağrı falan olmazdı sorunsuz bi ilişkimiz vardı ama doğumdan sonra cok canım yanmaya acımaya basladi (sezeryan oldum) insallah zamanla düzelir
Doğru mu bilmiyorum ama bebek hemşiresi demişti mama şekeri yükseltir uyutur diyeEvett ben veriyorum hergun hemde. Bi sorun yaşamadım aksine dün mesela akşam uykusuna yatırmaya çalıştım yatmadı mama verdim (içindeki bi madde uyumasını sağlıyormuş sırf uyusun diye verdim çok az ) masaj yaptım alt değiştirme burun açma egzersiz derken tam 3 kere yatırdım kalktı en son dayanamadım kimyon suyu verdim tam 4 saat deliksiz uyudu. Bu yaptıklarımı kimyonsuz yaptığımda 2 saate bi uyanırdı ama uykusunda ihh diyerek kendini sıkarak uyurdu. Böyle sorunsuz uyudu kimyonu veriyorum yani
Ya ben çok mu koyuyorum acaba bir bardak suyu bir tatlı kaşığı atıyordu , bebeğim e de 1,5 çay kaşığı veriyorum günlükhayran kaldım geç kaldım ben bunun için galiba
Gaz damlam yolda ama evet ikisini de kullandım bi süredir gaz damlam yoktu yine aldım.
Benim okumadığım dönemdi sanırsam doğumunda mı üzdüler
Evet ben bi iki gündür veriyorum total'de 3 kere verdim. Şekersiz tabi ki.
Kimyona bende cevap veriyorum1 şu bardağına 1 çay kaşığı tüm kimyon(çekilmemiş) atıp ılıyana kadar demlenmeye bırakıp ılıyıbca şeker atmadan bebeğime 1 çay kaşığı verip sonra şeker atıp kendim içiyorum.
Valla neler çektim bu günlere gelene kadar az buçuk biliyorsunuzrüya gibi olumadığım makale kitap kalmadı sonunda oldu doktorları da bilgi yönünden sömürdüm onlar da çok çekti
ben simdi gripe water veriyorum o zaten rezene dahil bir kac bitkinin kökunden olusuyor. Gaz cikarmasina yardimci oluyor ve sakinlestiriyor benim kizimiİşe yaradı mı peki
Amin
Doğru mu bilmiyorum ama bebek hemşiresi demişti mama şekeri yükseltir uyutur diye
Kimyon u ne kadar verdin? Ben 2 çay kaşığı veriyorum ama dolu dolu değil
Ya ben çok mu koyuyorum acaba bir bardak suyu bir tatlı kaşığı atıyordu , bebeğim e de 1,5 çay kaşığı veriyorum günlük
Doğumda öncesinde ve sonrasında çok şey oldu canım, kv bahane bulup eşimle aramı bozmaya çalışıyor ama eşim farkında değil. Saçma sapan bahaneler uyduruyor anlatsam gülersin eşim annemle kavga etti annem hasta oldu eşimin bi kadına mesajlarını yakaladım eski sevgilisine, bi sürü şey boşanmayı bile düşündüm
Olabilir canım.@Katre_g ile aybı ürün mü acaba
Arıyoruz vallahi. Hesabı kapatılmışH a p p y den haberi olan var mi?
Selam kızlar. Bir konuda kararsız kaldım size de danışayım dedim. Ben öğretmenim. Şubatta iznim bitiyor. On beş saat dersim olacak. Üç gün ortalama saat on ikiye kadar dersim olacak. İki gün eşim idare edecek. Bir gün de ablam. Çok kararsızım. Eşim sen kendin karar ver dedi. Ekonomik koşullar malum. Bir de anksiyete var bende. Evde olmak şiddetlendiriyor. Çok içime kapaniyorum. Çok yorucu olur mu ki. İkinci çocuk ayrıca. Aslında çok net ücretsiz izin alacağım diyordum ama ruhsal durumum özellikle kafamı karıştırdı. Uykusuz geceleri falan düşününce hata mı ediyorum acaba diyorum. Saat olarak çok olmayacağı için bebeğim açısından çok vicdan yapmıyorum. Bu konuda da yanlış düşünüyor olabilir miyim acaba? Kafamda deli sorular
Biz de bütün gece ayaktaydık ben de vazgeçtim bu kız 18 yaşına gelene kadar uyku yok banaBu akşam o kadar çok ağladı ki vazgeçtimkafam çok karışık. Bakalım bir ayım var karar vermek için.
yok kiz 18 e kadar surmez , ergenlikte yaticaklar malak gibiBiz de bütün gece ayaktaydık ben de vazgeçtim bu kız 18 yaşına gelene kadar uyku yok bana
Kendilerini yetişkin zannediyorlar sanırımCanım benim kız da uyumuyor gündüz. Karanlık yapan perdem var ama etkilenmiyor sanırım.
Süt iznin var canım. Ayarlamak zorunda. Ki sizin programınız diğer öğretmenleri etkilemiyor. Adam olan yapar da işte ne idareciler var biliyorum. İlk oğlumda başka bir müdür vardı ve bana bir tek sen mi doğurdun dedi. Konuş önden belki yapar. Ben de daha net konuşmadım. Tahmin yürütüyorum.Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin toparlasın tez zamanda inşallah
Ben de ayn şeyi düşünüyorum kararsızım canım şubatta yeni dönemle iznim bitiyor vakit yaklaştı
Senin ders saatlerin çok güzelmiş aslında kesinlikle değişiklik olur ekonomi de malum asgari ücrete yakın olsa da öğretmen maaşı olmadığı zaman zorlanırız hepimizin borcu harcaması kendine göre
Benim saatleri müdürün ayarlayacağını bilsem yarım gün çalışma şeklinde ben de başlamak isterim ama rehberlik benim branşım nasıl düzenler adam gıcık kolaylık sağlayacak mı bilmiyorum
Ben de ondan korkuyorum. Branşım da yoğun bir branş. Öyle gecistirmelik iş yapan biri de değilim. Bakalım en doğru kararı veririm inşallahCanım en iyi sen bilirsin, çok küçükler aslında, ama senin saatlerin insaflıymış. Öğlene kadar çalışacaksın ve haftada 3 gün. Zaten o zaman dilimlerinde de eşin ve ablan bakacakmış. Sana da bi uzaklaşma gibi olurdu bu. O saat diliminin belki yarısında da bebeğin uyuyacak. Sadece, bu durum, bu tempo, hem okulda çocuklar hem evde bebek vs seni yorar mı onu düşün.
Üstelik büyük oğlanı uyuturken eşim de uyuyakaldı. Hadi uykusunu bolmeyeyim dedim ama dayanamadım. Kucak meme tükendim valla. Sonra eşimi uyandırdım ilk söylediğim şey de işe mise başlamıyorumBiz de bütün gece ayaktaydık ben de vazgeçtim bu kız 18 yaşına gelene kadar uyku yok bana
Sabah rutini başladi az sonra geliyorum bakınim iştimadan önce dedimNasil basardiniz ya anlatın lütfen
Perişan olduk
Darısı başımıza diyelim
2. Verişimde bende öyle yaptım 1 şu bardağına 1 tatlı kaşığı koyup 1 çay kaşığı verdim. Yavrum marşmelov kıvamona geldi. Bidaha o kadar katmadım zaten ya 4 ya 5 lere verdim sürekli vermek istemiyorum.İşe yaradı mı peki
Amin
Doğru mu bilmiyorum ama bebek hemşiresi demişti mama şekeri yükseltir uyutur diye
Kimyon u ne kadar verdin? Ben 2 çay kaşığı veriyorum ama dolu dolu değil
Ya ben çok mu koyuyorum acaba bir bardak suyu bir tatlı kaşığı atıyordu , bebeğim e de 1,5 çay kaşığı veriyorum günlük
Doğumda öncesinde ve sonrasında çok şey oldu canım, kv bahane bulup eşimle aramı bozmaya çalışıyor ama eşim farkında değil. Saçma sapan bahaneler uyduruyor anlatsam gülersin eşim annemle kavga etti annem hasta oldu eşimin bi kadına mesajlarını yakaladım eski sevgilisine, bi sürü şey boşanmayı bile düşündüm
H a p p y den haberi olan var mi?
Piyanolu bişey arıyorun ben açıkcası. Beni salsınOlabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?