2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Öyle yaptı işte battı her yer ben tek kullanımlık alt açma kullanmıyorum artık su geçirmez yıkanabilir alt açma aldım
Aman ona dikkat et eşim de almış. gitmiş bebeği koyduğumuz yüzey pamuğumsu olanı değil su tutmayanı almiş. Çocuk kasa bela bişey yapsa omzına kadar bakaya çişe batıyor kayıyor hemen sıvı

Anakucağını nasıl hangi aralıklarla kullanıyorsunuz? Bende de babybjörn var ama kullanmaya cesaret edemedim, 1 aylık muayenede sormayı da unuttum.
Bende nuna markası var bir kahvaltı hazırlarken bir de akşam yemek yaparken kullanıyorum güzel oyalıyor günde Max 2-3 saat kullanıyoruz 40 günlüğüz

Aman ona dikkat et eşim de almış. gitmiş bebeği koyduğumuz yüzey pamuğumsu olanı değil su tutmayanı almiş. Çocuk kasa bela bişey yapsa omzına kadar bakaya çişe batıyor kayıyor hemen sıvı
Ay benimki de öyle ama o kadar çiş vakası yaşatmadı hemen bezi kapadım kukusuna

Bende nuna markası var bir kahvaltı hazırlarken bir de akşam yemek yaparken kullanıyorum güzel oyalıyor günde Max 2-3 saat kullanıyoruz 40 günlüğüz
Biz de 38 günlüğüz, eşim pek yanaşmıyor, çocuğa zararlı olur diyor ama bazen duş almaya bile fırsat bulamıyorum, oyalayacak bir şey lazım bana.

Biz de 38 günlüğüz, eşim pek yanaşmıyor, çocuğa zararlı olur diyor ama bazen duş almaya bile fırsat bulamıyorum, oyalayacak bir şey lazım bana.
Dijital olanlardan almadım ben de manuel sallanıyor ama bir süre kendi kendine sallanıyor icinde çok rahat uyuyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-28-13-45-08-145_trendyol.com.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 52
Ya yok artık günlük 50gr alan bebeğe artış sınırda nasıl demiş ortalam 30gr kabul ediliyorm hatta 20gr bile aldigi oldu benim bebeğimin mama vermedim. Sonradan 40gr a cikti

Benim 33haftalık 2kilo üstü doğdular yapılamaz mı o zaman acaba. Yarın bi doğum yaptığım hastaneye gidip görüşecek eşim bakalım. Bebeklerim yine hasta oldu Nil nefes alamıyor resmen nebülazatörle geziyorum. Bağışıklıkları bence de çok zayıf.

Canım benim ya çok geçmiş olsun insan hiç kıyamıyor bebeğinin hastalığına Allah yavrusu hasta olan tüm annelere sabır versin beterinden korusun.
Bulamadım yardımcı birileri aracılığıyla sordurduklarımız ikiz olduğunu ve bebek olduğunu duyunca istemiyor. Büyük istiyorlarmış tc karşısına oturtup zaman geçirebilecekleri şekilde! Bebek bakması zormuş. Bide açıkça dillendirilebiliyor bilmiyorum napcam yavrularımı kime emanet etcem kafayı yemek üzereyim bu konuda. Rapor da ayarlayamadım hala. Allah bi yol gösterir inşallah şubata kadar.
Bana da doktor tüp bebek sonrası çok hastam üstüne hamile kaldı dikkat et dedi. ben de çok gerekliymiş gibi aşırı düzenli adet oluyorum lohusa kanamasından on gün sonra başladı zaten ikinciyi oluyorum şimdi de. Aklım çıkıyor hamile kalırım diye. Allah bundan sonra isteyene nasip etsin. Rüyalarıma giriyor yanlışlıkla 3.bebeğe hamile olduğum hüngür hüngür ağlıyorum rüyamda aynı şeyi 4-5kez gördüm

KatieMorosky emzirirken uyutmak nadıl zararlı okuyamadım henüz attığın linkte var sanırsam dimi

Şöyle Serlacım, emzirmek, sallamak, kucakta gezdirmek. Bunlar uykuya geçmesi için araç oluyormuş. Bu araçları kullandığımız için daha çabuk uyanıyorlarmış, uykuları bölük bölük oluyormuş, çünkü en ufak bi uyanma halinde tekrar kendi kendilerine uykuya dalamayıp bu aracıya ihtiyaç duyuyorlarmış. Bir de uyku eğitimine geçince zor oluyormuş.

Evet zamanla daha iyi tanıyacağız onları. Onlar da bizi. Böyle böyle büyüyecekler. İkinmalari da hep gazdan. Benimki uyurken zarf zurt atıyor. Ama inleye inleye yavrum

Azalta azalta birakabilirsin. Mesala günde 5defa veriyorsan bı kaç gün 4defa bı kaç gün 3defa yapıp birabilirsin. Ben öyle yapmistim
Dünden beri vermedim mama sadece sagsmdigim sütler vardı 60 verdim bidaha gece yatmadan teklif ettiğimde 30 zor içti ondada nefes nefese kaldı çok doydugundan.gece, sabah sütüm yetiyor ama gün içinde yani şuan aranıyor sürekli memede vermemekde direniyorum bakalım ne kadar surecek

Evet zamanla daha iyi tanıyacağız onları. Onlar da bizi. Böyle böyle büyüyecekler. İkinmalari da hep gazdan. Benimki uyurken zarf zurt atıyor. Ama inleye inleye yavrum
Bazen de uykusunda kahkaha atiyo ay denk geldim bir kaç kere kalbim eridi yüzüme bakarak kahkaha atacağı günleri iple çekiyorum

Benimkinin de huyu değişmeye başlıyor sanki. Gündüz en kötü memede baya kucağımda uyurdu bir şekilde artık uykuya direniyor. Karnı tok gazı çıktı sürekli esniyor ama uyutamıyorum uyusa bile hemen uyanıyor. Bir de bu dönemler istediği kadar memede kucağınızda kalsın deniyor ama uykuya geçişte alışkanlık oluşmaya başlar diye korkamaya başladım

Ya öyle bir kararsızlığa düştüm ama sonra vazgeçtim canım ya. Çok küçük zorlar diye düşünüyorum ben de. Ve haklısın dışarda zaman geçirmem lazım. Eve kapanmak bunaltiyyor beni. Okul ekstra sorumluluk getirecek. Gerek yok. Teşekkür ederim

Bazen de uykusunda kahkaha atiyo ay denk geldim bir kaç kere kalbim eridi yüzüme bakarak kahkaha atacağı günleri iple çekiyorum
Benimki tam kahkaha olmasa da hafif sesli ve kendini arkaya atarak gülmeye başladı Ay herkesinki önce sağlıklı olsun sonra da gülücükler saçsın inşallah

Anakucağını nasıl hangi aralıklarla kullanıyorsunuz? Bende de babybjörn var ama kullanmaya cesaret edemedim, 1 aylık muayenede sormayı da unuttum.
Canim yatar pozisyonda kullanıyorum. Hafif çukur ben de cesaret edemiyorum. Ama çok kısa kalıyor zaten. Durmuyor öyle uzun süre. Beş on dakika bazen daha kısa.

O füzeyi birkeresinde bende yedim bu gece biz pek uyuyamadık çok uykusuz kaldım, bazen 4 saat uyuyor bazen saat başı kalkıyor. Sanırım gündüz uykusuyla alakalı çok uyuyunca gece huzursuzluk çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…