2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Yaaa çok geçmiş olsun çok sevindim ahhh yavrucak nasıl dayanmıştır açlığa sonrasında nasıl oldu? Şimdi iyi mi?

Koydum az önce önce salınmasını sevdi, sonra ağladı. Biraz daha büyümesini bekleyeceğim.

Yarın soracağım ama büyük ihtimalle o da bekle diyecek.

Yanıtı bize de yazar mısın?

bende bir tek catlak izleri var karnimda .
cok sukur canim . Tez zaman da hemen toparlar yavrun insallah

Çok geçmiş olsun canım geçti çok şükür

Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra sağlıkla büyür bebişin

Çok sevindim, geçmiş olsun.

Yaaa çok geçmiş olsun çok sevindim ahhh yavrucak nasıl dayanmıştır açlığa sonrasında nasıl oldu? Şimdi iyi mi?

Yanıtı bize de yazar mısın?

bende bir tek catlak izleri var karnimda .

cok sukur canim . Tez zaman da hemen toparlar yavrun insallah
Çok teşekkür kızlar şimdilik iyi şükür sıkıntı yok. 3 gün pansuman yapcam , estetik dikiş var, kendiliğinden eriyen.6 saat aç kaldı bebem, en son bayıldı kollarımda kendinden geçti şekeri düştü, çok kötüydü..

Bencede ya mantıklı gelmiyor işte siz uyuyunca memede nasıl devam ettiriyorsunuz uykuyu? Benimki yatağa koyunca açıyor gözü
Gündüz kucağımda uyuyor yatağında uyumuyor nerdeyse doğduğundan beri ya da meme verip mayıştırıp slinge bağlıyorum orda 2 3 saat uyuyor çok rahat. Geceleri aynı yatakta yatıyoruz memede direkt uyuyakalıyor

Kızlar ya gögsümün ucunda beyaz bi nokta gibi bişi var önce sivilce çıktı sandım çok acıyo dokununca ,ama sonra süt durması olduğunu anladım,dün bebemi fazla emziremeyince süt tıkanmış orda.Aslında elimle sağmıştım ama yeterli gelmemiş demek .Bugün banyoda sıcak suyla masaj yaptım ama orası açılmıyo,nasıl yapcam bi akıl verin ,Toplu iğne ucu kadar beyazlık..Nasıl açıcam ben bu tıkalı süt kanalını

canim sicak havlu koy bekle iliyana kadar sonra emzir yada sag makinan varsa . bunu bir kac kez tekrarlaman lazim hemen acilmiyor.

diger bir yontem ise mochi dedikleri sut biriktirme pompasi varya ona 2 tatli kasigi deniz tuzu koy , ilik-sicak su koy ( memenin dyaanabilecegi bir sicaklik) onu tak gogsune tuzlu sulu, gogun ucun suya deyebilecek sekilde. sonra dus yap o sekilde gogsune de sicak su tutarak masaj yap. bu yontemde tabi biraz süt kaybin oluyor suya karisiyor. dustan sonra gene emzir yada sagim yap.

Bu iki yontem bende ise yaradi.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Rabbim kuzucuguna başka dert vermesin Bizlere de evlatlarımızın sıkıntısını vermesin Bu lahanayı haşlayıp falan koyuyorlar ya işe yaramaz mı acaba?

Çok sağol canım

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Rabbim kuzucuguna başka dert vermesin Bizlere de evlatlarımızın sıkıntısını vermesin Bu lahanayı haşlayıp falan koyuyorlar ya işe yaramaz mı acaba?
Sağol canım, kimi soğuk lahana kimi sıcak demiş kafam karıştı o konuda

Sanırım benim sütüm yetiyor hanımlar öyle mutluyum ki.dun demiştim hemşire sütun yetiyor mama vermene gerek yok demişti.dedigi gibi yaptım bugün mama vermedim sadece akşam 4 de verdim mama oda 60cc .daha dün her oyun sonu 100 160 CC içen bebeğim bugün hiç gerek duymadı hatta gece 11 de emzirdikden sonra mizmizlaniyir diye gene teklif ettim mama iki 3 yudum zor içti ittiyor okadar mutluyum ki.sutum yetiyor diye herkese bağırmak geliyor içimden.sanirim herşey kafada bitiyor süt olayinda
ama sagdigimda hala süt fazla çıkmıyor ya benim makine valfi bozuldu gene yada makineyle çekilmiyor sütümama emip duruyor gulucukler atıyor yavrum sık sık emzirin hanımlar ben öyle yaptım bide kafada bitiyor sütüm yetiyor diye beyne komut vermek ve tensel temas yapıp emzirirken bebeğinizi sevin oksayin konuşun.insallah böyle devam eder benimde

Emdikçe açılır canım ya da makine ile sağım yap ama boşalt memeyi bak ben üst üste mastit oldum ateşlendim benim gibi olma

Emdikçe açılır canım ya da makine ile sağım yap ama boşalt memeyi bak ben üst üste mastit oldum ateşlendim benim gibi olma
Canım çok sağol.şimdilik ateş yok bende .Emzirdim şimdi yatırdkm.çok acıyo ucu ,canım ağzıma geliyo

A önce uyandı ağlayacak diye önce karnını doyurdum sonra altını temizledim uyuklamaya başladı güvenli bağlanma zımbırtısı yüzünden yatağa bırakmaya kıyamadım omzumda uyuttum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Yatağa bırakıp uyutmaya kıyamadım çok masumdu

Ya bu kilo verme işleri ne olacak ya yapıştı bana sanki. 87 ile doğuma girmiştim 15 gün sonra 72ydim. 2 aydırda 72yim. Bugün karnımda 3 4 tane kırmızı çatlak oluşmuş. Oğlumu taşımaktan falan mı olmuştur acaba anlamadım. Emzirmek de aşırı iştahımı açıyor kendimi tutmaya çalışıyorum da bir yere kadar tabi. Bu arada benim bebiş artık kucaktan indir demelere başladı. Oyun halısı falan istiyo 2 ay 8 günlük. Gündüz uykularını da yatağında yapmaya başlarsa mis olacak.

Kucaktan indir mi? Onu nasıl diyor Ve şu oyun halısı bildiğimiz ayağında piyano olan değil mi?
Bende tutuyorum bol bol kucakta sonra kendisi istemeyecek zor ama bu günler gelmeyecek bi daha. Bizim de bugun 40. Günümüz. Umarım herşey daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…