Rota aşısıyla 2. ay karma aşılarının arasında 1 ay olmalı rota da en geç 3,5 aylık yapılmalı diye bir doktordan bilgi gelmişti yanlış mı o zaman?Bize doktorumuz asiyi alıp aile hekimliğinde yaptırabilirsiniz dedi
Ben ilk defa yedim çocuğum sen beni affet diyerekDoktor vajinal ultrasonla kontrol edecek bir de smear alacak o yüzden temizlik yapmam lazım böyle kanama devam ettikçe temizlik de yapamıyorum kaldı yani
Ya ben sürekli dayanamayıp abur cubur yiyorum hele dün yılbaşı diye azittim kendime çok kızıyorum karar aldım bugün paketli ürün yemiycem artıkçocuğumun yüzü ondan pul pul oluyor belki de kızarıyor minik minik
Çözemedim neyi var o egimde bile ağzına bişey cikmamasi lazım aslında
Ben cips çikolata jelibon gömdüm dün her akşam eşimle bir paket pringles yiyoruz bir de ay çok vicdan yaptım ağzıma surmiycem bir daha kilo da almamış olurumBen ilk defa yedim çocuğum sen beni affet diyerekama nasıl iyi geldi anlatamam
Aynı anda yapıldı bizim canım.Rota aşısıyla 2. ay karma aşılarının arasında 1 ay olmalı rota da en geç 3,5 aylık yapılmalı diye bir doktordan bilgi gelmişti yanlış mı o zaman?
Ben de gün hesaplamakla uğraşıyordum bu ara
Ben valla kola içtim cips yedimKızlar dayanamadım doritos yedim
Ben de 2. Ay aşıları zaten çok rotayla beraber çok yan etki olur mu korkusuyla sordum doktorumuza hiçbir sıkıntı olmaz aynı gün yaptırın dedi bizeRota aşısıyla 2. ay karma aşılarının arasında 1 ay olmalı rota da en geç 3,5 aylık yapılmalı diye bir doktordan bilgi gelmişti yanlış mı o zaman?
Ben de gün hesaplamakla uğraşıyordum bu ara
Ben gaz yapar diye yemiyordum ama çok güzel süt yaptıBen cips çikolata jelibon gömdüm dün her akşam eşimle bir paket pringles yiyoruz bir de ay çok vicdan yaptım ağzıma surmiycem bir daha kilo da almamış olurum
Unutup fanta içmiştim ben de ay nasıl güzel gelmiştiBen valla kola içtim cips yedim
Valla bende tadını özlemişim kolanın falan nası iyi geldi hele o kokusuUnutup fanta içmiştim ben de ay nasıl güzel gelmişti
Doktor vajinal ultrasonla kontrol edecek bir de smear alacak o yüzden temizlik yapmam lazım böyle kanama devam ettikçe temizlik de yapamıyorum kaldı yani
Ya ben sürekli dayanamayıp abur cubur yiyorum hele dün yılbaşı diye azittim kendime çok kızıyorum karar aldım bugün paketli ürün yemiycem artıkçocuğumun yüzü ondan pul pul oluyor belki de kızarıyor minik minik
Çözemedim neyi var o egimde bile ağzına bişey cikmamasi lazım aslında
Ay çok benziyoruz ben de 63 um 56-57 ye düşmek ıstiyorumHadi bakalım kilo verince haber ver. Belki gaza getirirsin bizi de. Ben şu anda 66 kiloyum. 58 olmam lazım. Bakalım ne zaman gidecek fazlalıklar
Kızzz kokusu burnuma geldi bakValla bende tadını özlemişim kolanın falan nası iyi geldi hele o kokusu
Dün içtim denedim gaz yapmadı bugün de içtim birazUnutup fanta içmiştim ben de ay nasıl güzel gelmişti
Bizim sağlık ocağında 2. Ay yapılan verem aşısı yokdu başka sağlık ocağında vuruldu bizim hemşire başka sağlık ocağına yonlendirdi.2 aylıkken yapılıyormuş o yuzden.diger iki asiyida bizim sağlık ocağında vurulduk.Kızlar biz hala 2. Doz hepatit aşımızı yaptıramadık sağlık ocağında yokmuş. Yarın kontrolümüz var 43 günlük olduk. Geç yaptıran oldu mu ?
Yönlendirmedi bizi. Bekleyin gelince arıcaz dediBizim sağlık ocağında 2. Ay yapılan verem aşısı yokdu başka sağlık ocağında vuruldu bizim hemşire başka sağlık ocağına yonlendirdi.2 aylıkken yapılıyormuş o yuzden.diger iki asiyida bizim sağlık ocağında vurulduk.
Ben de bu karma aşılardan korkuyorum ağrı yapıyormuş kızım zaten huysuz aşı zamanını düşünemiyorumBen de 2. Ay aşıları zaten çok rotayla beraber çok yan etki olur mu korkusuyla sordum doktorumuza hiçbir sıkıntı olmaz aynı gün yaptırın dedi bize
Ay inşallah bir an önce düşeriz bu kilolara canım.Ben bebeğim çok agladığında yediğimi fark ettim. Rahatlamak için yiyorum galiba ki genellikle tatlı şeyler istiyor canım.Ay çok benziyoruz ben de 63 um 56-57 ye düşmek ıstiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?