• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktor vajinal ultrasonla kontrol edecek bir de smear alacak o yüzden temizlik yapmam lazım böyle kanama devam ettikçe temizlik de yapamıyorum kaldı yani

Ya ben sürekli dayanamayıp abur cubur yiyorum hele dün yılbaşı diye azittim kendime çok kızıyorum karar aldım bugün paketli ürün yemiycem artık 😔 çocuğumun yüzü ondan pul pul oluyor belki de kızarıyor minik minik

Çözemedim neyi var o egimde bile ağzına bişey cikmamasi lazım aslında
Ben ilk defa yedim çocuğum sen beni affet diyerek 🥴 ama nasıl iyi geldi anlatamam

Sanırım kızım ergenliğe giriyor. Ne beni ne de babasının ilgisini istemiyor😳 ay şok olduk resmen. Eşim diyor ki bu şimdiden böyle yaşına girince ben ayrı eve çıkacağım da der😅 şimdilik salı verdik kendi kendine

Ben ilk defa yedim çocuğum sen beni affet diyerek 🥴 ama nasıl iyi geldi anlatamam
Ben cips çikolata jelibon gömdüm dün her akşam eşimle bir paket pringles yiyoruz bir de ay çok vicdan yaptım ağzıma surmiycem bir daha kilo da almamış olurum 🙈

Rota aşısıyla 2. ay karma aşılarının arasında 1 ay olmalı rota da en geç 3,5 aylık yapılmalı diye bir doktordan bilgi gelmişti yanlış mı o zaman?
Ben de gün hesaplamakla uğraşıyordum bu ara
Aynı anda yapıldı bizim canım.

Kızlar biz hala 2. Doz hepatit aşımızı yaptıramadık sağlık ocağında yokmuş. Yarın kontrolümüz var 43 günlük olduk. Geç yaptıran oldu mu ?

Rota aşısıyla 2. ay karma aşılarının arasında 1 ay olmalı rota da en geç 3,5 aylık yapılmalı diye bir doktordan bilgi gelmişti yanlış mı o zaman?
Ben de gün hesaplamakla uğraşıyordum bu ara
Ben de 2. Ay aşıları zaten çok rotayla beraber çok yan etki olur mu korkusuyla sordum doktorumuza hiçbir sıkıntı olmaz aynı gün yaptırın dedi bize

Ben cips çikolata jelibon gömdüm dün her akşam eşimle bir paket pringles yiyoruz bir de ay çok vicdan yaptım ağzıma surmiycem bir daha kilo da almamış olurum 🙈
Ben gaz yapar diye yemiyordum ama çok güzel süt yaptı🤣 şu ana kadar ağlama sızlama yok. Sadece ilgi istemiyor 😳 cips kızım da kafa yaptı heralde 🤣

Doktor vajinal ultrasonla kontrol edecek bir de smear alacak o yüzden temizlik yapmam lazım böyle kanama devam ettikçe temizlik de yapamıyorum kaldı yani
Ya ben sürekli dayanamayıp abur cubur yiyorum hele dün yılbaşı diye azittim kendime çok kızıyorum karar aldım bugün paketli ürün yemiycem artık 😔 çocuğumun yüzü ondan pul pul oluyor belki de kızarıyor minik minik
Çözemedim neyi var o egimde bile ağzına bişey cikmamasi lazım aslında

Yediklerin çok etkiliyor canım, benimkinde de yüzünde döküntüler oluşmuştu, beyaz ekmeği abartmıştım, glüten tepkisi oldu.

Kızlar merhaba. Kızımın göbeği böyle olmuş fıtık mıdır bu ?

Eklentiler

• AEE64DBF-2A20-47DE-B10A-782C08068AA3.webp
    AEE64DBF-2A20-47DE-B10A-782C08068AA3.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar biz hala 2. Doz hepatit aşımızı yaptıramadık sağlık ocağında yokmuş. Yarın kontrolümüz var 43 günlük olduk. Geç yaptıran oldu mu ?
Bizim sağlık ocağında 2. Ay yapılan verem aşısı yokdu başka sağlık ocağında vuruldu bizim hemşire başka sağlık ocağına yonlendirdi.2 aylıkken yapılıyormuş o yuzden.diger iki asiyida bizim sağlık ocağında vurulduk.

Bizim sağlık ocağında 2. Ay yapılan verem aşısı yokdu başka sağlık ocağında vuruldu bizim hemşire başka sağlık ocağına yonlendirdi.2 aylıkken yapılıyormuş o yuzden.diger iki asiyida bizim sağlık ocağında vurulduk.
Yönlendirmedi bizi. Bekleyin gelince arıcaz dedi

Ben de 2. Ay aşıları zaten çok rotayla beraber çok yan etki olur mu korkusuyla sordum doktorumuza hiçbir sıkıntı olmaz aynı gün yaptırın dedi bize
Ben de bu karma aşılardan korkuyorum ağrı yapıyormuş kızım zaten huysuz aşı zamanını düşünemiyorum 😥

Ay çok benziyoruz ben de 63 um 56-57 ye düşmek ıstiyorum 😊
Ay inşallah bir an önce düşeriz bu kilolara canım.Ben bebeğim çok agladığında yediğimi fark ettim. Rahatlamak için yiyorum galiba ki genellikle tatlı şeyler istiyor canım.😭😭 Ay napiyim olmadı diyetisyene giderim 🤦🤦

Back
X