Geçmiş olsun canım alerjiye çare bulursun inşallah hepimizin derdi ayrı biz de bütün gece ayaktaydık gündüz uyumuyordu 2 gecedir gece de uyumuyor kızım o kadar yorgunum kiBoyutu falan iyi mi onun bende şuan 12 paket sleepy Ecologic 12 paket sleepy Bionatural 12 paket de sleepy lavantalı ıslak mendil var içlerinde en güzeli Ecologic dokusu daha iyi bebeğin poposunda kayıyor diğerleri takılıyo silerken pürüzsüz değil
Bizim hemşire de biz yapmıyoruz hastaneler yapıyor dedi uyduruyor bence ya her gittiğimde mutfaktan çıkarıyorum bunları yapsan ne olur bu salgında hastaneye boşuna niye gidelimKızlar bu rotavirus aşılarını sağlık ocağı yapmıyor mu çoğu kişiden sağlık ocağındaki hemşireler yaptı diye duydum benimki biz yapmıyoruz diyor
Maşallah boylu poslu olacak kızçenbizim bugun aile hekimi kontrolumuz vardi.
kilosu 6024 gr olmus tosbigim ve 61 cm boyu.
buyumesi cok iyi dedi , boyle devam6. ayda gorusuruz dedi
Benim kızım asla biberon ve emzik de tutmuyor nasıl bırakıcam hani ilk 6 ay anne sütüydü ? Ya neden hiç bi düzenleme yokay verseler ne kaybedicekler ya bende anlamiyorum bu insanlari, hem bebeklerin annelerine ihtiyaci var diye bas bas soylenirler , izin gerekli oldugunda da ellerini tasin altina sokmazlar
2800 civariydi kilosu boyuda 50.5 cm di. uzun boylu olsun cok isterimMaşallah boylu poslu olacak kızçen61 cm çok iyi minik mi doğmuştu bizim de haftaya muayene var meraktayım
Kızlar bi de bebişlerin haftalarını söylüyoruz ya benim kız 11 Kasım doğumlu bugün 8. haftayı doldurdu ama 11 Ocak ta mı 2 aylık diyeceğim ay hesaplayamadım 3 gündür uyumadım desem yeridir kafa gidiyor
bir de o var tabi , en basta bas bas psikolojik baski yapiyorlar “ asla emzik verme , biberon verme “ diye diye .Benim kızım asla biberon ve emzik de tutmuyor nasıl bırakıcam hani ilk 6 ay anne sütüydü ? Ya neden hiç bi düzenleme yok
Geçmiş olsun canım. . benimkinde çok iyi gelmiştiMerhabalar, su bioaderma atoderm i öneren arkadaşa çok teşekkür ederim bebeğin yüzüne çok iyi geldi ter termiz oldu adını hatırlayamadım pütur putur kırmızı kirmiziydi geçti gitti şimdi ben kendi yüzümede kullanıyorum güzel nemlendirdi
Hepsini denedim. Hem verme diyor hem okula başla diyor. Meme mi evde mi bırakacaktım. Okulum da tam gün offbir de o var tabi , en basta bas bas psikolojik baski yapiyorlar “ asla emzik verme , biberon verme “ diye diye .
Philips ve dr browns in genis uclu basliklaei var onlardan birini dene istersen. anne gogsune en yakin onlar diyorlardi
Oraya tek gitmek istemiyorum açıkcası. Hamileliğim iyi geçmedi zaten belki bu yüzdendir bilmiyorum.Anladım canım. Ama ne olur ne olmaz bir ara git. Rahmin yerine yerleşip yerlesmedigine bakıyorlar.
Komple değil. Ama genelde artık vermemeye çalışıyorum. çünkü baktım uyurken de istemeye başladi bikaç defa.Bazen uyku problemleri yaşıyoruz canımonu da çözüyorum gibi yavaş yavaş. Ahh yetişememek bende de var. Banyo yapamıyorum kaç gündür
Emziği bıraktırdık derken komple mi bıraktın? Ben daha yeni başlayacaktım.
Biz de dün yuzdurduk emzirdim 1 de uyuttum 7 de kalktık emdik yattık az önce kalktıkUykusuz bir geceden daha gunaydinnn. Gece 1.5saat ancak uyuduk..Evaante senin dediğin küvette yuzdurneyi yaptık şimdi ins iyi gelirde uyur bebiss. Perişan oluyorum artikkk
Ne oyunu oynadınız canım. Maşallah senin bebiş güzel uyuyor darısı başımızaBiz de dün yuzdurduk emzirdim 1 de uyuttum 7 de kalktık emdik yattık az önce kalktıkçocuktan mi sudan mi bilmiyorum güzel uyudu. Dün bütün gün uyudu sadece emmeye uyandı bir de oyun oynadık onun dışında uyudu
Bence TGRT haber sunucusu Ekrem AÇIKEL’e yazmalıyız bu durum. Sesimizi bi tek o duyurabilir. Hepiniz yazalım. Etrafımıza da söyleyim.Benim kızım asla biberon ve emzik de tutmuyor nasıl bırakıcam hani ilk 6 ay anne sütüydü ? Ya neden hiç bi düzenleme yok
Bebeğimle oynuyorum diye bir kitap var ya 0-6 arası oyunlari içeriyor kollarını sağa sola açıyorum onunla konuşuyorum daire cizdiriyorum ayaklarını tutuyorum güç alıp kendini ileri atıyor falan. Siyah beyaz kartları gösteriyorum. Dün gece uyumadan beraber kitap okuduk bayağı sevdi onu mesela yatağa yatırıp ben de yanına yattım kitabı açtım oyle dikkatli baktı ben konuşurken konuşmaya çalıştı.Ne oyunu oynadınız canım. Maşallah senin bebiş güzel uyuyor darısı başımıza
Sakın içine atma. Direkt yüzüne söyleKızlar şu sıra o kadar sinirliyim ki kayınvalidem geldi 1 haftalığına ama çekilmiyor kadın gerçekten. Her şeye bir laf söylemeler, memnuniyetsiz tavırlar, hiç bir şeyi beğenmemeler, eşyaların yerini değiştirmeler, çocuklara bile laf diyor ya valla çıldıracağım. Hayatımda bu kadar memnuniyetsiz, kaostan beslenen, mutsuz başka birini tanımadım. Neyse ki senede bir anca görüyorum. Aslında önceden gözüme bu kadar batmıyordu nasılsa bir hafta diye sesimi çıkarmıyordum. Fakat elitlerime yaptıklarını duyduktan sonra bir de sürekli her şeye bir laf söylemesi batmaya başlayınca doldum artık ben de lafımı söylüyorum ama ona rağmen doldum. Keşke bir an önce pazar olsa da gitse. Gerçi eşim kal biraz daha diyor annesine de inşallah dinlemez
Bana yapabileceklerini söylediler henüz yaptırmadık ikinci ay aşıları için sizi arayacagiz rotayı da yaparız dediler. Hayır neden hep farklı cevaplar ben de buna takılıyorumKızlar bu rotavirus aşılarını sağlık ocağı yapmıyor mu çoğu kişiden sağlık ocağındaki hemşireler yaptı diye duydum benimki biz yapmıyoruz diyor
Sağlık ocakları yapıyo Rotayı zaten ağızdan verilen basit bi damla ..neden farklı farklı söylüyorlar ki.Bizim aile hekiminin hemşiresi yaptı 2 ay aşıları ile birlikteBana yapabileceklerini söylediler henüz yaptırmadık ikinci ay aşıları için sizi arayacagiz rotayı da yaparız dediler. Hayır neden hep farklı cevaplar ben de buna takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?