- 25 Kasım 2020
- 3.131
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.476
- 83
Benim kızım kitap okumayı sevmiyor ya. Ne zaman kitap okuyacak olsam basıyor çığlığı. Neşeli hayvan seslerini seviyor. Müzik çok seviyor özellikle roman havalarını ama kitap sevmiyor.Bebeğimle oynuyorum diye bir kitap var ya 0-6 arası oyunlari içeriyor kollarını sağa sola açıyorum onunla konuşuyorum daire cizdiriyorum ayaklarını tutuyorum güç alıp kendini ileri atıyor falan. Siyah beyaz kartları gösteriyorum. Dün gece uyumadan beraber kitap okuduk bayağı sevdi onu mesela yatağa yatırıp ben de yanına yattım kitabı açtım oyle dikkatli baktı ben konuşurken konuşmaya çalıştı.
Yani damla seklinde zaten doğru yapılması lazım. İlginç gerçekten.Sağlık ocakları yapıyo Rotayı zaten ağızdan verilen basit bi damla ..neden farklı farklı söylüyorlar ki.Bizim aile hekiminin hemşiresi yaptı 2 ay aşıları ile birlikte
Onun da başka ilgi alanı vardir kuzum daha vakti gelmemiştir belkiBenim kızım kitap okumayı sevmiyor ya. Ne zaman kitap okuyacak olsam basıyor çığlığı. Neşeli hayvan seslerini seviyor. Müzik çok seviyor özellikle roman havalarını ama kitap sevmiyor.
Benim kızım da uyumuyor gece en uzun uykusu 1,5 2 saat günün yorgunluğuyla o da sonra ayaktayız ne yapacağız ya çok zorlanıyorumUykusuz bir geceden daha gunaydinnn. Gece 1.5saat ancak uyuduk..Evaante senin dediğin küvette yuzdurneyi yaptık şimdi ins iyi gelirde uyur bebiss. Perişan oluyorum artikkk
Canım geçmiş olsun. Umarım alerji değildir. Öyleyse de önlemini alırsın merak etme. Alerjik bir insan olarak hayat o kadar zor değil korkmaBöyle ince kılcal gibi kan gördüm dikkatli bakmadan görmeyecektim yavrum ik mik etti kakasını yapti uyumadan sonra rahatladı uyudu
İnşallah canım geceden beri kakalı bezlerini kontrol ediyorum bir daha kan görmedim. Bakalım sıkı diyete başladım bugun bı iki haftaya anlarızCanım geçmiş olsun. Umarım alerji değildir. Öyleyse de önlemini alırsın merak etme. Alerjik bir insan olarak hayat o kadar zor değil korkmaKendimi bildim bileli kabarır vücudum. Ama hâlâ neye alerjim olduğunu bilmiyorum. Gidip baktırmak istemiyorum. Çünkü diyetle uğraşmak istemiyorum. Kabarıyor geçiyor. Bebeklikle sınırlı bir alerji de olabilir. Büyüdükçe vücudu tolere edebilir yani. Öyle temenni edelim
Uyuturken kundak yapın mutlaka çok işe yarıyorBenim kızım da uyumuyor gece en uzun uykusu 1,5 2 saat günün yorgunluğuyla o da sonra ayaktayız ne yapacağız ya çok zorlanıyorum
Doğum doktorumdan bir ay alabileceğim sanırım ben rapor veririm demişti ama ne kadar tekrar tekrar verir mi bilmiyorum. Gerçekten çok stres yapıyordum zaten dünkü yaşadıklarım da yıktı beni akşam çok üzgündüm. Artık yapacak bişey yok Allah bi yol gösterir şubata kadar inşallahÜzüldüm canım yaa, şuan çok iyi anlıyorum seni geçen haftaya kadar stres içinde ne yapcam diye düşünüyordumÜniversitede doğum olsaydı çocuklar orda kalsaydı muhtemelen bu kadar zorluk çıkarmazlardı. Özel hastanenin vermemesi çok kötü olmuş, refakatçi veremiyolarsa da bari heyet raporu versinler
Onunla da görüştü canım eşim gitmişken o da hiç bilmediğini söylemiş üniversitenin yenidoğan sekreterliği ile görüşmeniz lazım doktorlar bilmez genelde böyle şeyleri demiş üniversitede başka bölüme pek karışmıyorlar sanırım. Benim verebileceğim bişeyde ben veririm rapor demiş ama değil malesef. Ondan heyet almaya çalışcam. Dönem sonunda olan 4günlük rapor için ona gideceğim o zaman konuşacağım açık açık bakalım inşallah verir de şubatta da maaşımı alırım en azından.Benim doğum orada oldu çocuk da orada kaldı ama açıkçası pek umudum yok ,doktorlara bağlı sanırım biraz da bu durum M mabel63 senin doktorun üniversite işe bağlantısı vardı diye hatırlıyorum onunla iletişime geçseniz yardımcı olmaz mı acaba ? Ben sağlık ocağı deneyeceğim iki hafta sonda da özel hastanelerden hafta hafta alabildiğim kadar,artık heyeti çok zor verdiklerini söylüyorlar
Canım senin o bebisden uyuyo. Bizimki iki saat anca uyudu..Biz de dün yuzdurduk emzirdim 1 de uyuttum 7 de kalktık emdik yattık az önce kalktıkçocuktan mi sudan mi bilmiyorum güzel uyudu. Dün bütün gün uyudu sadece emmeye uyandı bir de oyun oynadık onun dışında uyudu
Bilmiyirum valla canım aslında güzel daliyot benimki ama sonra gazi geliyo yada kendisi aciyo gözünü. Sürekli haterkt ediyo uyurken. Seninki nasılBenim kızım da uyumuyor gece en uzun uykusu 1,5 2 saat günün yorgunluğuyla o da sonra ayaktayız ne yapacağız ya çok zorlanıyorum
Ne guzelvla. Bunlar için enerji lazım bizeBebeğimle oynuyorum diye bir kitap var ya 0-6 arası oyunlari içeriyor kollarını sağa sola açıyorum onunla konuşuyorum daire cizdiriyorum ayaklarını tutuyorum güç alıp kendini ileri atıyor falan. Siyah beyaz kartları gösteriyorum. Dün gece uyumadan beraber kitap okuduk bayağı sevdi onu mesela yatağa yatırıp ben de yanına yattım kitabı açtım oyle dikkatli baktı ben konuşurken konuşmaya çalıştı.
Benim bu kadar rahat alma sebebim de sanırım yenidoğan servisinin başındaki prof kadının özel muayenehanesine gitmeye başladık. Aslında gidiş sebebim asla rapor değildi. Prematüre uzmanlık alanı diye gittik gitmişken de sorayım dedim. Yoksa bize de bence kimse vermezdi. Bu ülke koşullarında tek maaş hele ikiz bebekle çok zorOnunla da görüştü canım eşim gitmişken o da hiç bilmediğini söylemiş üniversitenin yenidoğan sekreterliği ile görüşmeniz lazım doktorlar bilmez genelde böyle şeyleri demiş üniversitede başka bölüme pek karışmıyorlar sanırım. Benim verebileceğim bişeyde ben veririm rapor demiş ama değil malesef. Ondan heyet almaya çalışcam. Dönem sonunda olan 4günlük rapor için ona gideceğim o zaman konuşacağım açık açık bakalım inşallah verir de şubatta da maaşımı alırım en azından.
Hadi ya işe yaramadı mı küvetCanım senin o bebisden uyuyo. Bizimki iki saat anca uyudu..
Söylüyorum artık zaten. Ben üzüleceğime o üzülsün de insanın söylese de canı sıkılıyorSakın içine atma. Direkt yüzüne söyle
Ben de bıgün oğlumu götürdüm doktoruna ona bir danıştım böyle bir şey olur mu diye o da şey dedi direkt sağlık kuruluna dilekçe yazsana dedi çok haklısın dedi okullar salgın yuvası ve bu prematüre bebeklerin ilk iki yolları çok önemli dedi ben sağlık kurulunda daha önceden çalışmıştım gayet makul bir sebep dedi bakalım onu deneyeceğim ben de bu arada senin kızlarına Demir damlası başladı mı doktor bıgün bize başladı doğum kilosunun iki katına çıkınca başlanıyormuş sanırım ben 4 ay diye biliyordum ama 3 aylık oldu oğlumOnunla da görüştü canım eşim gitmişken o da hiç bilmediğini söylemiş üniversitenin yenidoğan sekreterliği ile görüşmeniz lazım doktorlar bilmez genelde böyle şeyleri demiş üniversitede başka bölüme pek karışmıyorlar sanırım. Benim verebileceğim bişeyde ben veririm rapor demiş ama değil malesef. Ondan heyet almaya çalışcam. Dönem sonunda olan 4günlük rapor için ona gideceğim o zaman konuşacağım açık açık bakalım inşallah verir de şubatta da maaşımı alırım en azından.
Bugün oğlumun üç ay kontrolü vardı kakaların azalması lazım ama dedi kilo alımı vs normal olduğu için çok önemli değil dedi yeşil kakaları da önemsemedi gösterdim fotoğraflarını hepsine normal dedi ,ıkınmasına falan ,bunlar alerji bulgusu değil dedi yani hemen diyete flaan başlamıyoruz dedi ,en son hep gürültülü kakası dedim hımmm gözümüz bi üstünde olsun o zaman dedi nurse harways de yapabilir dedi bi onu bırakmayı deneyin dedi bakalım bağırsakları birwz sindirmeden kaka yapıyor olabilir falan dedi işte ben test yapar diye düşünüyordum ama gerek görmedi çok başka doktorlara da bakmak istemiyorum çünkü bi kere başka bir doktora daha gitmiştik o da alerji çok belli eder kendini fakan demişti tek bulgu alerji için geçerli değil her şeyi ye fakan filan demişti He içim tam rahat etti mi hayır ama yine de biraz rahat ettiİnşallah canım geceden beri kakalı bezlerini kontrol ediyorum bir daha kan görmedim. Bakalım sıkı diyete başladım bugun bı iki haftaya anlarız
Ayy hadi inşallah olur canım, dilerim hiçbir anne zorlanmadan bebeğiyle olur en azından ilk 6 ayBen de bıgün oğlumu götürdüm doktoruna ona bir danıştım böyle bir şey olur mu diye o da şey dedi direkt sağlık kuruluna dilekçe yazsana dedi çok haklısın dedi okullar salgın yuvası ve bu prematüre bebeklerin ilk iki yolları çok önemli dedi ben sağlık kurulunda daha önceden çalışmıştım gayet makul bir sebep dedi bakalım onu deneyeceğim ben de bu arada senin kızlarına Demir damlası başladı mı doktor bıgün bize başladı doğum kilosunun iki katına çıkınca başlanıyormuş sanırım ben 4 ay diye biliyordum ama 3 aylık oldu oğlum
Nurse nin damlasını mi kullanıyorsun ? İki üç gündür gürültülü kaka yapısı bizde de mevcutBugün oğlumun üç ay kontrolü vardı kakaların azalması lazım ama dedi kilo alımı vs normal olduğu için çok önemli değil dedi yeşil kakaları da önemsemedi gösterdim fotoğraflarını hepsine normal dedi ,ıkınmasına falan ,bunlar alerji bulgusu değil dedi yani hemen diyete flaan başlamıyoruz dedi ,en son hep gürültülü kakası dedim hımmm gözümüz bi üstünde olsun o zaman dedi nurse harways de yapabilir dedi bi onu bırakmayı deneyin dedi bakalım bağırsakları birwz sindirmeden kaka yapıyor olabilir falan dedi işte ben test yapar diye düşünüyordum ama gerek görmedi çok başka doktorlara da bakmak istemiyorum çünkü bi kere başka bir doktora daha gitmiştik o da alerji çok belli eder kendini fakan demişti tek bulgu alerji için geçerli değil her şeyi ye fakan filan demişti He içim tam rahat etti mi hayır ama yine de biraz rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?