2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben bizim doktora öneri üzerine gittim çok da ilgili bir doktor mukuslu kakayı hiç önemsemiyor döküntüyü de tenine bağladı hakkaten geçti gitti bioderma işe ama ben de artık alerjiden şüpheleniyorum yarın 3.ay kontrolümüz var hepsini soracağım bakalım inşallah alerji değildir zaten gaz yapıyor diye sebzeler çoktu hayatımdan bakliyat da yok ,dana eti de alerjikmiş ve sanki dğn ondan sonra yeşil kaka çok oldu gibi off

Kakasında kan gördüm az önce besin alerjisi varmis meğer yarın diyete başlıyorum inşallah tez zamanda iyileşir minişim
inşallah çok zor diyeti ama imkansız değil paketli gıdaları hemen hepsinde var eşim bana sade cips alıp geliyor kendimce dikkat edeyim diyorum diye sık sık acıkıyorum içindekilere ni bakıyorum her şey var bariz şekilde görünüyor mu kan

Böyle ince kılcal gibi kan gördüm dikkatli bakmadan görmeyecektim yavrum ik mik etti kakasını yapti uyumadan sonra rahatladı uyudu

Kızlar ekim annelerinde paylaşmıştım daha önce, doktorun süt ve yumurta alerjisi için verdiği diyet listesinin fotoğraflarını buraya da bırakayım. Evaante O okuryazar ve alerjiden şüphelenen diğer arkadaşlar.

Daha sonra bana buğday ve kuruyemiş diyeti de eklendi.

Eklentiler

• E8C8E29B-5D8F-4DB4-94FA-BA4142A08C4A.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 90
  • DAAE9610-4ECC-41C7-9DDF-F1D917A1D988.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 69
  • FBC963E3-1218-4872-886F-19D1C84524F3.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 6AB5F236-00B1-4D33-8455-17F563A17735.webp
    20 KB · Görüntüleme: 58
  • FD56C014-EF09-487C-A337-40DEBF6B554E.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 87
Ayy harikasın canım çok teşekkür ederim bugün eczaneye yolladım eşimi kalsiyum takviyesi alsın diye oceaninkini istemiştim depoda yokmus Solgar getirecekler yarın bakalım iyidir inşallah

Evaante öok geçmiş olsun. Tahin helvası yiyorum yazmışsın bebeşşin çok gazlanıp makatta çatlak olmasın ? Helva çok gaz yapıyor zorladıysa yavruyu belki kan ondandır

Böyle ince kılcal gibi kan gördüm dikkatli bakmadan görmeyecektim yavrum ik mik etti kakasını yapti uyumadan sonra rahatladı uyudu
ben de her bezi incelemeye alıyorum inşallah yoktur diyorum bir yandan da üç ayla birlikte gaz falan kesilecek diyordular umarım öyle olur oğlum tam üç aylık ve hala gazlı tam iki gin geçti diyorum her şey süper sonra fena oluyo

Evaante öok geçmiş olsun. Tahin helvası yiyorum yazmışsın bebeşşin çok gazlanıp makatta çatlak olmasın ? Helva çok gaz yapıyor zorladıysa yavruyu belki kan ondandır
Öyle belirgin bir gaz sancısı yaşamadık zaten cildindeki kabarcıklar kenndini belli ediyor alerji olarak
Bebislerimize bişey olmasın ya insanin ömründen ömür gidiyor benim kuzum bu halde bile çok sakin kıyamam ona

Kızlar bu rotavirus aşılarını sağlık ocağı yapmıyor mu çoğu kişiden sağlık ocağındaki hemşireler yaptı diye duydum benimki biz yapmıyoruz diyor

Üzüldüm canım yaa, şuan çok iyi anlıyorum seni geçen haftaya kadar stres içinde ne yapcam diye düşünüyordumÜniversitede doğum olsaydı çocuklar orda kalsaydı muhtemelen bu kadar zorluk çıkarmazlardı. Özel hastanenin vermemesi çok kötü olmuş, refakatçi veremiyolarsa da bari heyet raporu versinler

Bende bugğn kadın doğumcuma sordum heyet vermiyorum dedi iznim 2. Dönem bitiyor ne yapıcam bilmiyorum

Bende bugğn kadın doğumcuma sordum heyet vermiyorum dedi iznim 2. Dönem bitiyor ne yapıcam bilmiyorum
ay verseler ne kaybedicekler ya bende anlamiyorum bu insanlari, hem bebeklerin annelerine ihtiyaci var diye bas bas soylenirler , izin gerekli oldugunda da ellerini tasin altina sokmazlar

Merhabalar, su bioaderma atoderm i öneren arkadaşa çok teşekkür ederim bebeğin yüzüne çok iyi geldi ter termiz oldu adını hatırlayamadım pütur putur kırmızı kirmiziydi geçti gitti şimdi ben kendi yüzümede kullanıyorum güzel nemlendirdi

Eklentiler

• 60DE3562-68E2-4A23-B93B-24C3A5453A10.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 75
Benim doğum orada oldu çocuk da orada kaldı ama açıkçası pek umudum yok ,doktorlara bağlı sanırım biraz da bu durum M mabel63 senin doktorun üniversite işe bağlantısı vardı diye hatırlıyorum onunla iletişime geçseniz yardımcı olmaz mı acaba ? Ben sağlık ocağı deneyeceğim iki hafta sonda da özel hastanelerden hafta hafta alabildiğim kadar,artık heyeti çok zor verdiklerini söylüyorlar

Kızlar bu rotavirus aşılarını sağlık ocağı yapmıyor mu çoğu kişiden sağlık ocağındaki hemşireler yaptı diye duydum benimki biz yapmıyoruz diyor
Benimki de biz yapmıyoruz dedi kendimiz yapacağız sanırım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…