Ben bizim doktora öneri üzerine gittim çok da ilgili bir doktor mukuslu kakayı hiç önemsemiyor döküntüyü de tenine bağladı hakkaten geçti gitti bioderma işe ama ben de artık alerjiden şüpheleniyorum yarın 3.ay kontrolümüz var hepsini soracağım bakalım18 Ocakta 2.ay kontrolümüz var doktor inceleyecek bakalım neyden kaynaklanıyor deneme yanılma yoluyla bulacağız belki birbirinden bağımsızdır yüzündeki döküntüyle mukus. İnşallah öyledir alerjiyse işimiz zor
Kakasında kan gördüm az önce besin alerjisi varmis meğer yarın diyete başlıyorum inşallah tez zamanda iyileşir minişim
Böyle ince kılcal gibi kan gördüm dikkatli bakmadan görmeyecektim yavrum ik mik etti kakasını yapti uyumadan sonra rahatladı uyuduinşallah çok zor diyeti ama imkansız değil paketli gıdaları hemen hepsinde var eşim bana sade cips alıp geliyor kendimce dikkat edeyim diyorum diye sık sık acıkıyorum içindekilere ni bakıyorum her şey var bariz şekilde görünüyor mu kan
Ayy harikasın canım çok teşekkür ederim
Maşallah minik kuşa dicem ayıp oluyor bak ne miniği leyn dicek banabizim bugun aile hekimi kontrolumuz vardi.
kilosu 6024 gr olmus tosbigim ve 61 cm boyu.
buyumesi cok iyi dedi , boyle devam6. ayda gorusuruz dedi
annem diyor zaten 2 kg eksik gosterdi , saklamis benim bebegim doktor amcadan diyeMaşallah minik kuşa dicem ayıp oluyor bak ne miniği leyn dicek bana
Ahahaha nazar değerannem diyor zaten 2 kg eksik gosterdi , saklamis benim bebegim doktor amcadan diye
Böyle ince kılcal gibi kan gördüm dikkatli bakmadan görmeyecektim yavrum ik mik etti kakasını yapti uyumadan sonra rahatladı uyudu
Öyle belirgin bir gaz sancısı yaşamadık zaten cildindeki kabarcıklar kenndini belli ediyor alerji olarakEvaante öok geçmiş olsun. Tahin helvası yiyorum yazmışsın bebeşşin çok gazlanıp makatta çatlak olmasın ? Helva çok gaz yapıyor zorladıysa yavruyu belki kan ondandır
Bebislerimize bişey olmasın ya insanin ömründen ömür gidiyorben de her bezi incelemeye alıyorum inşallah yoktur diyorum bir yandan da üç ayla birlikte gaz falan kesilecek diyordular umarım öyle olur oğlum tam üç aylık ve hala gazlı tam iki gin geçti diyorum her şey süper sonra fena oluyo
Üzüldüm canım yaa, şuan çok iyi anlıyorum seni geçen haftaya kadar stres içinde ne yapcam diye düşünüyordumKızlar bugü eşim doğum yaptım özel hastaneye gitti görüşmeye rapor bölümü eline bir kağıt tutuşturmuş refakatçi raporlarının verilmesi bakanlık tarafından yasaklanmış gibi özel hastanelere yalnızca araştırma ya da fakültelerden alabiliyormuşuz bu yazıyor resmi bir yazı hiç anlamadım alanlar nasıl alıyor o zaman neyse oradan çıktı fakülteye gitti fakültedeki sekreterlik de demişki buraya gelirsiniz işte bir bölümden randevu alırsınız burada bir araştırılır hayati tehlikesi olan bir hastalığı var mı yok mu eğer varsa tedavi edilmesi gereken bir hastalığı varsa öyle bir rapor verilebilir yalnızca demiş onun dışında hiç kimse size öyle bir rapor veremez demiş resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü üç ayı direk oradan garantiledim diye düşünüyordum alan arkadaşlar kolaylıkla aldılar bana niye böylesi denk geliyor anlamadım ya üniversite okurken aşık olduğum şehir Samsun’dan şu anda nefret ediyorum. Ne yapacağım şu anda bilmiyorum ya
eras0201 @virginiastat @Eflatun1Kelebek O okuryazar
ay verseler ne kaybedicekler ya bende anlamiyorum bu insanlari, hem bebeklerin annelerine ihtiyaci var diye bas bas soylenirler , izin gerekli oldugunda da ellerini tasin altina sokmazlarBende bugğn kadın doğumcuma sordum heyet vermiyorum dediiznim 2. Dönem bitiyor ne yapıcam bilmiyorum
Benim doğum orada oldu çocuk da orada kaldı ama açıkçası pek umudum yok ,doktorlara bağlı sanırım biraz da bu durum M mabel63 senin doktorun üniversite işe bağlantısı vardı diye hatırlıyorum onunla iletişime geçseniz yardımcı olmaz mı acaba ? Ben sağlık ocağı deneyeceğim iki hafta sonda da özel hastanelerden hafta hafta alabildiğim kadar,artık heyeti çok zor verdiklerini söylüyorlarÜzüldüm canım yaa, şuan çok iyi anlıyorum seni geçen haftaya kadar stres içinde ne yapcam diye düşünüyordumÜniversitede doğum olsaydı çocuklar orda kalsaydı muhtemelen bu kadar zorluk çıkarmazlardı. Özel hastanenin vermemesi çok kötü olmuş, refakatçi veremiyolarsa da bari heyet raporu versinler
Benimki de biz yapmıyoruz dedi kendimiz yapacağız sanırım bizKızlar bu rotavirus aşılarını sağlık ocağı yapmıyor mu çoğu kişiden sağlık ocağındaki hemşireler yaptı diye duydum benimki biz yapmıyoruz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?