2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba Egegege . Ben geçen hafta adetim gecikince idrar testi yaptım sonra bir hafta bekleyip bugün doktora gittim. Keseyi gördüğü için hiç hcg yaptırmadı.
Merhaba çok teşekkür ederim cevap yazdığın için, ben erken öğrenmiştim önceki gün battı dün gittik göremedi ondan merak ettim. Hayırlı olsun size de

Güzel annişler yarın 6+2 randevum var ilk olacak. Tup bebek benimki progestan fitil ve iğnem var bunları aile hekimi yazabiliyor mu? Ya da bu kez doktorum yazdığında sigorta kapsamında eczaneden ücretsiz alabilecek miyim? Tüp bebek sürecinde hep para ile aldığım için anlayamadım. Burada aile hekimi ile 2-3 kutu alınabildiğini okudum sanki ama emin olamadım

Merhaba
Bende şuan 7 haftalık hamileyim ama doktorum kalbinin yavaş attığını söyledi kahverengi akıntım da var sizin kalp atımlarınız kaçtı düzeltmek için bişey yaptınız mı aceba

Merhaba
Bende şuan 7 haftalık hamileyim ama doktorum kalbinin yavaş attığını söyledi kahverengi akıntım da var sizin kalp atımlarınız kaçtı düzeltmek için bişey yaptınız mı aceba
Benim 6+3 gitmiştim 97 atıyordu olması gerekenden düşük dedi daha sonra normal düzenli beslendim her gün ayva yedim sağlığı için iyi diye ama bu aylarda yeme içme bebeği etkilemiyormuş sanırım o yüzden bir şey yapmadım ekstra 7+5 te artmıştı 165 falan dedi hızlı mı diye sordum bu haftalarda normal dedi doktor inşallah sizinki de düzelir ben çok endişelenmiştim ama düzeldi başka forumda da birkaç kişi vardı onların da düzelmiş içinizi ferah tutun

Sonunda benim de minik açık pembe bir lekem oldu silince geldi ama devamı gelmedi. Bugün belim çok ağrımıştı. Şuan tam 7 haftalık. Yarın sabah doktora gidiyorum bakalım beni ne bekliyor.

Papatyamelo canim 1nisan kese görme yazabilirsin bana bugün 5+3 çıktım ultrasonda normalde 6+1 görünüyorum bat a göre ama benim dongum 28 günde 1 degil bu yüzden ultrasonunki dogru geldi bana da 18.gun yumurtladim çünkü biliyorum bu şekilde tarihlerin farklı çıkmasının sebebi buymuş bilmeyen arkadaşlar da faydalansin istedim.

Arkadaşlar kabızlık çeken varmı aramızda iki gündür sanırım vifolic yaptı felaket durumdayım ağlayarak çıkıyorum tuvaletten ıkınmaktan karın kaslarım acıyor bunun için bi ilaç falan varmı acaba?

Sonunda benim de minik açık pembe bir lekem oldu silince geldi ama devamı gelmedi. Bugün belim çok ağrımıştı. Şuan tam 7 haftalık. Yarın sabah doktora gidiyorum bakalım beni ne bekliyor.
Canım kendini yorma bol bol su iç ve dinlen insallah gelmez bidaha benimde ne hikmetse hep belim ağrıyor kendimi zorlayacak bişeyde yapmıyorum dr normal diyor ya bakalım

Kızlar benim alerjik rinitim var ve bahar da geldi malum. Bir kaç gündür çok kötüyüm sürekli hapşırıyorum ve burnun tıkalı. Özellikle geceleri çok kötü oluyor nefes alamıyorum. Burun damlasını sanırım önermiyorlar hamilelikte. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah dediğiniz gibi normale döneriz bizim kalp atışımız sizden çok çok düşük yine de duamızı duyar inşallah Rabbim elimi gönlümü boş çevirmez

Dünden beri aynı durumdayim hapşırık hapşırık üstüne iki burun tıkalı ağızdan nefes almaktan ağzım kupkuru tuzlu su çek diyirlar burnunua ben onu bile çekemiyorum burun tıkalı nasıl çekeyim diyorum.kotuyum yani ama başka sıkıntım yok sadece burnum

Kefir iç istersen canım, bana iyi gelmişti.

Ben de öyleyim işte fazla ıkınmamaya çalış muhtemelen ben çok ıkındım bi çözüm bulursan bana da haber ver simge. Duphalac diye bi şurup var iyi geliyor ama dehşet gaz yapıyo kasığımda çok şiddetli ağrılar yapıyor. Ben şimdi günkurusu kayısı yiyip üstüne sıcak ılık su içicem bakalım fayda edecek mi

Ben de alerjik astım ve alerjik rinitle savaşıyorum aynen ağzım açık boğaz kuru burunlar tıkalı hapşuruk ve sonrası burun akıntısı. Göğüs hastalıkları doktorumla görüştüm rinoclenil diye bir burun spreyi var onu kullanabilirsin dedi. Aldım kaşındığı ve hapşuracağımı anladığım an burnuma sıkıyorum 2 pıst. Şak diye kaşıntıyı ve hapşuruğu kesiyo. Doktorunuza sorun onaylarsa alın kızlar.

Sürekli olarak transferden bu yana kabızlık çekiyorum maalesef duphalac diye bir şurup var o iyi geliyor açken içince gece yatarken içince sabah falan iyi oluyor gün içinde de hissettiğiniz zaman kabız olacağınızı alırsınız doktor verdi bana da progestan artışı sebebiyle hamilelikte zaten oluyormuş ben bir de ekstra progestan kullanıyorum o yüzden kaçınılmaz

Diğer yazan arkadaşların da düşüktü bayağı düzelmiş ama onun da 120 olmuştu inşallah sizinki de düzelmiştir

Ben de o tuzlu suyu çekemiyorum genzime kaçıyor çok rahatsız ediyor sonrasında da

Ay sorayım bunu doktoruma pazartesi günü randevum var. Bir şey vermesi lazım yoksa böyle bu aylar hiç geçmez eziyet gibi resmen

Ben grip oldum burnum tıkalı hiçbir ilaç kullanamıyorum limonlu Su nane limon başka birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…