Ben kız lisesindeyim hocam sabh evde yer oglende atölyede kimse görmeden yerim diye düşünüyorum. Birazda hasta falanim der idare ederim diyorumm..Evet olabilir. Hocam sen Ramazan’da ne yapacaksın. Ben erkek lisesindeyim ve her teneffüs bişeyler yemesem midem çok kötü oluyor. Ayrı bi yerde yok rahat yemek yiyebileceğim bilemedim
Canım sende de kanama alanı vardı sanırım bu konuyla ilgili bi şey dedi mi doktor?
4 5 gün sanırım canımBenimde uyumlu degil canım aradaki fark kaç gün peki ?
Sordum canım yok dedi. Her şey yolundaymış troid de çok güzel düşmüşCanım sende de kanama alanı vardı sanırım bu konuyla ilgili bi şey dedi mi doktor?
Al benden de o kadar midem aralıksız bulanıyor yanıyor ekşiyor ağrıyor şişiyor biri bitince diğeri başlıyor açlık bulantıyı daha çok tetikliyor maalesef o yüzden oruç tutmayacağım benselamlar hanımlar. ramazan ayında ne yapmayı planlıyorsunuz? oruç tutacak olanlar var mı aranızda ya da doktora vs. soran oldu mu? mide bulantılarınız ne halde. bende bulantıdan ziyade hiç geçmeyen mide ağrısı var ve aşırı mide salgısı balgam
aynen bende sasirdim kaldım çok istiyorum tutmak ama bişeyler yemezsem midem berbat oluyor. yesem gene berbat oluyor.Al benden de o kadar midem aralıksız bulanıyor yanıyor ekşiyor ağrıyor şişiyor biri bitince diğeri başlıyor açlık bulantıyı daha çok tetikliyor maalesef o yüzden oruç tutmayacağım ben
Çok sevindim canım darısı başıma inşallahSordum canım yok dedi. Her şey yolundaymış troid de çok güzel düşmüşBebek 6+2 sata göre ama ultrasonda 5+4 gibi bir şey dedi tam anlamadım. Çok küçük olduğundan önemsiz dedi
Doktorum bana şiddetli bulantı ve kusman olmadığı sürece oruç tutabilirsin dedi hatta gebelikte oruç için en rahat zaman dedi daha ileriki aylardakilere izin vermiyolarmış sadece iftar sahur arası sıvı alımını bol tut dedi bende yarın ilk defa deniycem bakalımselamlar hanımlar. ramazan ayında ne yapmayı planlıyorsunuz? oruç tutacak olanlar var mı aranızda ya da doktora vs. soran oldu mu? mide bulantılarınız ne halde. bende bulantıdan ziyade hiç geçmeyen mide ağrısı var ve aşırı mide salgısı balgam
Insallahİlk gittiğimde 11-12 gün önce tek kese ve tek bebek göründü bugün arkasından minnak çıktı:)
inşallah hiçbir şey olmayacak içini ferah tut. Dinlen bolcana hiç kalkmadan
Kac haftaliksinizEvet doktorum söyledi maalesef hiç güzel bir ilk muayene gecirmedim. Progestana da başladım o ne derse desin. Zaten ilk gebelik notlarıma baktim o zaman da kalp atışı öncesi almışım progestan. Tabi bu sefer kırmızı akıntı olması epeyce canımı sıktı. Hayırlısı bakalım.
kaç mm mışkı kese ..kac hafalıksınızMerhaba
Bugün bebeğimin kesesinin küçük olduğunun ve kalbinin az attığını söyledi doktorum pek iyi şeyler duymadım açıkçası etrafınızda böyle olup ilerleyen zamanda gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı aceba güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam herşeye hazırlıklı olmamı söyledi doktor çünkü
8mm şuan 7 haftalık ama ultrasonda 6 hafta 2 gün çıktıkaç mm mışkı kese ..kac hafalıksınız
burda sankı bır arkadasında oyleydı ısmını hatırlamıyorum kalp atısı yavastı sonra duzene gırmış dıye yazmıstı..bekleyın bakalım ya kalp atımı gorulmuş sonucta ..gec olusmustur belkı8mm şuan 7 haftalık ama ultrasonda 6 hafta 2 gün çıktı
İnşallah canım hep güzel haberler alalımÇok sevindim canım darısı başıma inşallah
Kalp atışı gördü çok şükür ama gelin görünki sonradan söyledikleri bana yetti haftaya tekrar gidicem umarım düzene girer çok korkuyorum o masadan kötü haver alarak kalkıcam diyeburda sankı bır arkadasında oyleydı ısmını hatırlamıyorum kalp atısı yavastı sonra duzene gırmış dıye yazmıstı..bekleyın bakalım ya kalp atımı gorulmuş sonucta ..gec olusmustur belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?