- 17 Mart 2022
- 2.785
- 2.299
- 83
- 40
Slm ben oruç tutamayacagim bu sene çünkü açlığı hissettiğimde migdem bulanıyor kusuyorum boş migdeyle bı sabah kalktığımda bide geceleri oluyor zaten gün içinde yediğim sürece sıkıntım yok.selamlar hanımlar. ramazan ayında ne yapmayı planlıyorsunuz? oruç tutacak olanlar var mı aranızda ya da doktora vs. soran oldu mu? mide bulantılarınız ne halde. bende bulantıdan ziyade hiç geçmeyen mide ağrısı var ve aşırı mide salgısı balgam
İnşallah duyarsın pıt pıtlarıkızlar benim için dua eder misiniz yarın kalp atışını duymaya gidicez, böyle aşııırı heyecanlıyım
7. Haftada bi kaybım olmuştu kalp atımı durduğu için, progestan kullanmıştım kendiliğinden düşük olmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım drum bana da ilaç kullandığın için kendiliğinden düşük olmadı demiştibunu doktorunuz mu söyledi çok şaşırdım bütün doktorlar bebek sağlıksız ise progestron ve diğer bütün iğne ilaçlar işe yaramıyor vücut illaki onu uzaklaştırır diyorlar
Insallah saglikla ilerler ikimizinki deMaviNAZLI merhaba şuanda 4+5 günümdeyim. Kese göründü hem de üstten.
Bende tutamıycam canım ya doktorum izin vermediSlm ben oruç tutamayacagim bu sene çünkü açlığı hissettiğimde migdem bulanıyor kusuyorum boş migdeyle bı sabah kalktığımda bide geceleri oluyor zaten gün içinde yediğim sürece sıkıntım yok.
Betaniz kaçtı acabaMaviNAZLI merhaba şuanda 4+5 günümdeyim. Kese göründü hem de üstten.
Bende aynı durumdayım, zorlarsam belki tutarım ama eşim hiç istemiyor, bende tutamayacağım.Slm ben oruç tutamayacagim bu sene çünkü açlığı hissettiğimde migdem bulanıyor kusuyorum boş migdeyle bı sabah kalktığımda bide geceleri oluyor zaten gün içinde yediğim sürece sıkıntım yok.
Canım dualarımız seninle. Böyle şeyler belli olmaz belki prof güzel şeyler söyler. Olumsuz olması zor olsa da her şeyin hayırlısı demek çok doğru. İnşallah güzel şeyler duyarsınBende bugun muayeneden geldim .6+1 bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm hatta duydum tak tak diye .fakat kese sezeryan bölgede görünüyor halen .riskli bir gebelik riskli bir doğum olacağı söylendi.durum mesanin alınması rahmin alınması gibi sonuçlar olunabileceği söylendi.. gebeligi sonlandirmamin iyi bir seçenek olacağı söylendi. Ayin 12 dine üniversitede riskli gebelik bölümünde bu tarz gebeliklerle ilgilenen bir prof varmis ona muayene olu cam.birde dinletti kalp atışlarını bugun ya çok ağladım yani şu an gerçekten çok üzgünüm.. nasi sonlandiricam bilmiyorum.kesenin yukarı çıkma ihtimali var mi diye sordum yok gibisinden konuştu doktor..buraya yazıp paylaşmak istedim sizlerle..artik hayırlısı hersey 12sinde sonlandirmam gerekecekse mecbur sonlandiricaz.icinizden benim için dua eden olursa sevinirim .hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim
Amin cnm sonucta sadece rahmin alınacağıni bilsem ona bile razı gelicem biliyor musun. Bir kızım var birde kardeşi olurdu yeterdi bana..birde sağlıklı canlı olduğunu bilipte ay çok zor ....allah razı olsun canim ..rabbimden hayirlisiCanım dualarımız seninle. Böyle şeyler belli olmaz belki prof güzel şeyler söyler. Olumsuz olması zor olsa da her şeyin hayırlısı demek çok doğru. İnşallah güzel şeyler duyarsın
Yine de güzel düşün evdeki bebeğin ve senin psikolojin çok önemli. Güzel haberlerini alırız inşallahA
Amin cnm sonucta sadece rahmin alınacağıni bilsem ona bile razı gelicem biliyor musun. Bir kızım var birde kardeşi olurdu yeterdi bana..birde sağlıklı canlı olduğunu bilipte ay çok zor ....allah razı olsun canim ..rabbimden hayirlisi
Cok iyi perinatologlar var . Prof dr melih atahan guven var mesela istanbulda. Bikac kisiden fikir al bence bakarsin bi kolay yolu vardir icini rahatlatan bilgiler verirler. Su mubarek gunlerde rabbim icini ferahlatacak haberlere ulastirsin seni. Ama ne olursa olsun once de saglik. Bi yerde caresiz kaliyo insanA
Amin cnm sonucta sadece rahmin alınacağıni bilsem ona bile razı gelicem biliyor musun. Bir kızım var birde kardeşi olurdu yeterdi bana..birde sağlıklı canlı olduğunu bilipte ay çok zor ....allah razı olsun canim ..rabbimden hayirlisi
Güzel duaların için allah razı olsun canim..rabbim sana da hayırlı sağlıklı gebelik nasil etsin sağlıkla al kucağına evladını insallahCok iyi perinatologlar var . Prof dr melih atahan guven var mesela istanbulda. Bikac kisiden fikir al bence bakarsin bi kolay yolu vardir icini rahatlatan bilgiler verirler. Su mubarek gunlerde rabbim icini ferahlatacak haberlere ulastirsin seni. Ama ne olursa olsun once de saglik. Bi yerde caresiz kaliyo ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?