2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebeklerimizde olmasın da

B Beklenmedikcevap canm sen naptın gittin mi doktora ne yapıyor bizim ucuzler
Doktordayım canım hala
Buranın doktorlarından nefret ediyorım iyi bişey olsada dünyanın en kötü şeyi gibi anlatıyolar
İkiz olanların plesantası bi taneymiş nasıl anladı onuda bilmiyorum muane felan etmedi
Sadece eski kagıtlarıma baktı oradada hiç öyle bişey yazmıyodu o eski doktorumada sormustum oda görünmüyo demişti 3 gün önceki doktorda belli değil demişti
Buda o kadar kötü şeyler söylediki çok moralimi bozdu
türkiyedeki doktorum normal bişey genelde tek yumurta ikizlerinde tek plasenta olur zaten dedi
İdrar tahlili istedi yaparken kapkara akıntım oldugunu gördüm acile yönlendirdi suan eko için bekliyorum

İnşallah en kısa zamanda düzelir bemimki tam geçmedi ama azaldı şükür darısı başınıza

Huzursuz bağırsak sendromu var bende ondan mı acaba? İlaçlara yeni başladım bir dahaki kontrolde söylerim artık ama çok etkiledi beni
bağırsakta olabilir ama bence ilaçlar mideye ağır geliyor da olabilir sen doktoruna danışmadan yine bir şey kullanma tabiki

Huzursuz bağırsak sendromu var bende ondan mı acaba? İlaçlara yeni başladım bir dahaki kontrolde söylerim artık ama çok etkiledi beni
Kullandığın ilaçlar hamileliğine bi zararı yoksa eğer. Yemek yemeye başlamadan önce ilaçlarını içip sonra yemeni yesen. Çünkü şöyle bende ilaç kullanamıyordum özellikle antibiyotik ve Demir vitamini ilaçlarını antibiyotik ishal ediyor beni Demir vitamini de kabızlık yapıyordu. Tesadüf eseri bi genel cerrah ile tanışmıştım o söyledim hocam antibiyotik bende bu etkiyi yapıyor diye başka ilaçları sordu söyledim. Bana ilaçlarını yemeğe başlamadan önce içmemi söyledi. Şükürler olsun bana iyi geldi. Yine de doktoruna sor. Umarım çaresi vardır. İnsan hamile olunca da illaki dene yap felan diyemiyor. Çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar ikili testte yaş riskiniz nasıl çıktı ? Ben sonuçları gayet iyi gibi yorumlamıştım ama doktor yaş riskime bakıp istersen üçlü veya fetal DNA yaptırabilirsin dedi,yani yaşımı düeiştiremeyeceğime göre diğer riskler de daha düşük yaş riskim 1:453 bu şekilde olanlar var mı sizlerin yaş riski nasıl çıktı ? Yaşım 32 bu arada

Yastan dolayı özellikle 35 ustu ototmatikman riskli diye daha yüksek çıkıyormuş yani birsey olmasa bile sadece yastan dolayı.. ama 32 yas risk gurubuna girmiyor diye biliyorum .. Ben daha yaptırmadı haftaya yaptıracağım yazarim sonuçları buraya.. herhangi birsey yoktur insallah

Ya canım bana da bi baksan yarın hastaneye gidicez ama bu daha küçük hali. 11+6 olucaz yarın ikili test yaptırmayacağım ama cinsiyet için erken sanırım
Canım aşırı bulanık kese de netlikte yok illa tahmin yap dersen erkek mi acaba derim ama bence bekle yarın yine atarsin

Diğer risklerim 7 binde bir flaan ortalama bir tanesi 10 binde birden daha az ama yaş 1:453 yani bilemiyorum dedim benim yaşımdaki herkes mi böyle evet dedi o zaman çok bir anlam ifade etmiyor dedim siz yorumlarsınız diyor kişiye göre değişir diyor kendi doktorum değildi de

Sıkma canini hiç canm doktorlar çoğul gebelikte hep karamsarlar gerçi tek bebekte bile içimizi karartiyorlar düşün sen ne kadar pozitif olursan bebislerin o kadar iyi olurlar

Merhaba banada tahminde bulunur musunuz 14 haftalık ama doktor anlayamadım dedi

Eklentiler

• IMG_20220510_174632.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 73
Canım benim yasin 37 dün enseye bakıldı normaldi bütün kemigide normaldi..kan sonucum cikmis simdi baktım
Yaş riski 1:133
Kombine trisomy 21 riski <1:10000
Trisomy 13/18 <1:10000 cikmis grafik falanda var onu inceliyordum simdi çözemedim bakalim doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…