2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de ense kalınlığı normaldi burun kemiği de görüldü o yüzden çok umursamamıştım açıkçası ama dr böyle tekrar tekrar üçlü test ya da fetal DNA falan önerince bi kurt düştü sanırım doktorlar ısrarcı oluyormuş bu konuda

Simdi grafigi inceliyorumda aslinda hastaliklar dusuk risk grubunda fakat yaş riskim var sadece anladığım kadarıyla..ya dün doktorla konuştuk sadece yasa bağlı risk çıkarsa yaptirmayacagiz biz dedik ısrar etmedi oda ..yani yaş riskini bekliyordum zaten..hayirlisi artık hakkımızda insallah

Kan sonuçları cikti mi sizin

Sıkma canini hiç canm doktorlar çoğul gebelikte hep karamsarlar gerçi tek bebekte bile içimizi karartiyorlar düşün sen ne kadar pozitif olursan bebislerin o kadar iyi olurlar
Doğru diyosun canım
İnşallah doktorların dediği gibi bişey olmaz

Çok sağol canım aynen hamile olunca temkinli oluyor insan. Şunu da bir deneyeyim böyle nasıl olur diyemiyorum. Kontrole gittiğimde dediğin şekilde söyleyeyim bakalım ne diyecek

Bitti mi muayene canm ne dediler en son
Bitti canım 7 de evden çıktım 9 da hastamedeydim saat 3 te çıktık
Ya doktor muane bile etmedi sadece konustu bende hemsireye ısrar ettim siyah akınto gelince oda acile git orda baktır ekodan dedi idrarımda bile nokta nokta siyah pıhtı doluydu
Neyse ekoya girdim herşey iyi dedi ordaki kızda dedi burdaki doktorlar kötü bişey olmasada herşeyin kötüsünü söyler diye
1 ay sonraya randevu verdi
20 gün sonrada eski doktorumda randevum var

Merhaba takla attığını nasıl anlıyorsunuz ? Kaç haftalık sizin? Bazen bende karnmda bi batma bişeyler hissediyor gibi oluyorum ama daha ufak diyorlar. 13 haftalık olduk

Kızlar bu ikili test dediğimiz ultrasonda ense burun vb bakıyorlar ve kan alıyorlar o değil mi ? Ben onu yaptırdım, sonuçlar da çıktı şükür iyi dedi doktor. Gen testi yaptırdınız mı ?

Ayy sende bendensin

Lekeye çok takılma ama sen yinede yeme. Hamileliğinde Ciğer yediğini söyleyen bir tanıdığım önermedi sonuçları iyi değil dedi

Canım zaten tek yumurta ikizlerinde tek plesanta olmuyor mu? Ne gibi bir olumsuzluktan bahsetti? Sen kötü şeyler düşünme, doktorum bana hep pozitif bak güzel olacağını düşün, sakın kötüyü çağırma der. Her zaman da süper moral veriyor. Ben ikiz gebeliğin riskleri var deyince tek gebeliğin de var. Kimin ne yaşayacağını bilemezsin der

Kızlar bu ikili test dediğimiz ultrasonda ense burun vb bakıyorlar ve kan alıyorlar o değil mi ? Ben onu yaptırdım, sonuçlar da çıktı şükür iyi dedi doktor. Gen testi yaptırdınız mı ?
Evet canım o, ben de ense ve buruna baktırdım sorun yok dedi ama ikili için kan vermedim direkt dna testi yaptıracağım, hamileliğimin geri kalanında kafam rahat olsun istiyorum bir de cinsiyeti erkenden kesin olarak öğrenmek çok cazip geldi

Canım teki geriden gelebilirmiş çok erken doğuma neden olabilirmiş
Türkiyedeki doktorum içimi rahatlattı çok şükür
Yok canım tek yumurta ikizlerindede iki plasenta olur
Bazende benim gibi tek plasenta oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…