- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Anladım canım çok sağol doktor sokıntı yok dedi içim rahatladı. Dna testine bende gideceğim, 2 haftada çıkıyormuş onun sonucu. Bilmiyorum özelde nasıl daha mı hızlı ama drvlette böyleymişEvet canım o, ben de ense ve buruna baktırdım sorun yok dedi ama ikili için kan vermedim direkt dna testi yaptıracağım, hamileliğimin geri kalanında kafam rahat olsun istiyorum bir de cinsiyeti erkenden kesin olarak öğrenmek çok cazip geldi
Canim bn de sonux bekliyorum yastan dolayi senin oyleyse benim yaş 35 kimbilir nasil cikarDiğer risklerim 7 binde bir flaan ortalama bir tanesi 10 binde birden daha az ama yaş 1:453 yani bilemiyorum dedim benim yaşımdaki herkes mi böyle evet dedio zaman çok bir anlam ifade etmiyor dedim siz yorumlarsınız diyor kişiye göre değişir diyor kendi doktorum değildi de
3 boyutlu anlayamıyorum canmCanım ya sana zahmet benim için bir tahminin varmi acaba 11+4
Bak 1 ay sonraya vermesi bile saçma bize qyda bir veriyorlar senin çoğul gebelik daha sık aralikla olmalı iyi bir yer bulursan değiştir doktorunu canmBitti canım 7 de evden çıktım 9 da hastamedeydim saat 3 te çıktık
Ya doktor muane bile etmedi sadece konustu bende hemsireye ısrar ettim siyah akınto gelince oda acile git orda baktır ekodan dedi idrarımda bile nokta nokta siyah pıhtı doluydu
Neyse ekoya girdim herşey iyi dedi ordaki kızda dedi burdaki doktorlar kötü bişey olmasada herşeyin kötüsünü söyler diye
1 ay sonraya randevu verdi
20 gün sonrada eski doktorumda randevum var
Ay hadi hayırlısı ,tombik tosbalak bir şeye benziyorÇok tatlı bir kız gibi
Aa devlette oluyor mu bilmiyordum ben, Özel bir firma aracılığı ile yaptıracağım ben canım 10 12 gün içinde çıkıyor dedilerAnladım canım çok sağol doktor sokıntı yok dedi içim rahatladı. Dna testine bende gideceğim, 2 haftada çıkıyormuş onun sonucu. Bilmiyorum özelde nasıl daha mı hızlı ama drvlette böyleymiş
Aynen aşırı sinir oldumBak 1 ay sonraya vermesi bile saçma bize qyda bir veriyorlar senin çoğul gebelik daha sık aralikla olmalı iyi bir yer bulursan değiştir doktorunu canm
Yaa kötü senaryolar illa ki vardır. Erken doğum, birinin gelişmemesi vs ama bu başımıza geleceği anlamına gelmez. Üçüzleri hatta dördüz ve fazlasını sağlıkla doğuranlar var. Moral bozmadan kavuşmayı bekleyeceksinCanım teki geriden gelebilirmiş çok erken doğuma neden olabilirmiş
Türkiyedeki doktorum içimi rahatlattı çok şükür
Yok canım tek yumurta ikizlerindede iki plasenta olur
Bazende benim gibi tek plasenta oluyormus
Evet canım bende kendimi onlarla teselli ediyorumYaa kötü senaryolar illa ki vardır. Erken doğum, birinin gelişmemesi vs ama bu başımıza geleceği anlamına gelmez. Üçüzleri hatta dördüz ve fazlasını sağlıkla doğuranlar var. Moral bozmadan kavuşmayı bekleyeceksinÇok fazla kilo almamaya bak bir de fazla kilo da erken doğumu tetikler dedi doktorum
B12 vs için ciğer öneriliyor diye biliyorum ben de hatta okulda da arkadaşlar kesin ciğer ye ara sıra çocuğun Zeki olur diyorlarLekeye çok takılma ama sen yinede yeme. Hamileliğinde Ciğer yediğini söyleyen bir tanıdığım önermedi sonuçları iyi değil dedi
Hemen hemen aynı çıkar bence 32-35 arası ama sıkıntı yok bence ya diğer değerler çok düşük neticede yaşımıza yapılacak bir şey yokCanim bn de sonux bekliyorum yastan dolayi senin oyleyse benim yaş 35 kimbilir nasil cikar
Anladım tatlım tamam3 boyutlu anlayamıyorum canm
Ben de 33 yaşımdayım 3 gün sonra sonuçlarım çıkacak mutlaka yazarım. Umarım seninkinde de korkulacak bişey yoktur. Sayısal verilere dayalı bi istatistikmiş bı ikili üçlü testler felan. Canını sıkma rabbim her şeyin hayrlısını versinMerhaba arkadaşlar ikili testte yaş riskiniz nasıl çıktı ? Ben sonuçları gayet iyi gibi yorumlamıştım ama doktor yaş riskime bakıp istersen üçlü veya fetal DNA yaptırabilirsin dedi,yani yaşımı düeiştiremeyeceğime göre diğer riskler de daha düşük yaş riskim 1:453 bu şekilde olanlar var mı sizlerin yaş riski nasıl çıktı ? Yaşım 32 bu arada
Kuşum bana doktorum dedi. Senin mınak takla atıp duruyor dedi. Ense kalınlığı için foto aşması gerekti epey uğraştı. Hatta biraz karnım bile ağrı çünkü bebeğin sırt tarafından foto gerekmiş benim ki bi durmadı. Bi kaç dakika sonra hızlı foto çekti yani öyle dedi hızlı çekelim belki yakalarız dedi. Ben fark etmedim yani doktor fark etti. Ben bişey hissetmiyorum. Hissettiğim sadece arada içim de gaz sancısı gibi bişey geziyorMerhaba takla attığını nasıl anlıyorsunuz ? Kaç haftalık sizin? Bazen bende karnmda bi batma bişeyler hissediyor gibi oluyorum ama daha ufak diyorlar. 13 haftalık olduk
Eveet benim bir tanıdığım ileri yaştaydı tüp bebek ile üçüzlere hamile kaldı çok sağlıklı bir biçimde de doğurdu. O yüzden hiç kötü düşünmeyin her şey güzel olacak :)Yaa kötü senaryolar illa ki vardır. Erken doğum, birinin gelişmemesi vs ama bu başımıza geleceği anlamına gelmez. Üçüzleri hatta dördüz ve fazlasını sağlıkla doğuranlar var. Moral bozmadan kavuşmayı bekleyeceksinÇok fazla kilo almamaya bak bir de fazla kilo da erken doğumu tetikler dedi doktorum
Aynı benim bebişKuşum bana doktorum dedi. Senin mınak takla atıp duruyor dedi. Ense kalınlığı için foto aşması gerekti epey uğraştı. Hatta biraz karnım bile ağrı çünkü bebeğin sırt tarafından foto gerekmiş benim ki bi durmadı. Bi kaç dakika sonra hızlı foto çekti yani öyle dedi hızlı çekelim belki yakalarız dedi. Ben fark etmedim yani doktor fark etti. Ben bişey hissetmiyorum. Hissettiğim sadece arada içim de gaz sancısı gibi bişey geziyor
Evet yaa insan mutlu oluyor. Her taklasında farklı bi yerini gösterdi doktor. Midesini kafasını popisini parmaklarını bacaklarını felan içimizde insan oluşuyorAynı benim bebişdün tam 15 dakikalık aralarla 6 kez ultrasona girdik ki ense kalınlığını ölçelim içerde sürekli hareket halindeydi çok tatlı oluyorlar öyle görünce insan mutlu oluyor
Eveet biz de her seferinde farklı bir yerini gördükEvet yaa insan mutlu oluyor. Her taklasında farklı bi yerini gösterdi doktor. Midesini kafasını popisini parmaklarını bacaklarını felan içimizde insan oluşuyorve bu gerçekten bir mucize cinsiyeti belli değildi bacak arasını da gördük aslında
Tıpa yönlendirdiler canım beni devlet dediğim oAa devlette oluyor mu bilmiyordum ben, Özel bir firma aracılığı ile yaptıracağım ben canım 10 12 gün içinde çıkıyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?