2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Anladım canım çok sağol doktor sokıntı yok dedi içim rahatladı. Dna testine bende gideceğim, 2 haftada çıkıyormuş onun sonucu. Bilmiyorum özelde nasıl daha mı hızlı ama drvlette böyleymiş

Canim bn de sonux bekliyorum yastan dolayi senin oyleyse benim yaş 35 kimbilir nasil cikar

Bak 1 ay sonraya vermesi bile saçma bize qyda bir veriyorlar senin çoğul gebelik daha sık aralikla olmalı iyi bir yer bulursan değiştir doktorunu canm

Anladım canım çok sağol doktor sokıntı yok dedi içim rahatladı. Dna testine bende gideceğim, 2 haftada çıkıyormuş onun sonucu. Bilmiyorum özelde nasıl daha mı hızlı ama drvlette böyleymiş
Aa devlette oluyor mu bilmiyordum ben, Özel bir firma aracılığı ile yaptıracağım ben canım 10 12 gün içinde çıkıyor dediler

Bak 1 ay sonraya vermesi bile saçma bize qyda bir veriyorlar senin çoğul gebelik daha sık aralikla olmalı iyi bir yer bulursan değiştir doktorunu canm
Aynen aşırı sinir oldum
Bu gittiğim hastane parisin en iyi çogul gebelik hastanesiymiş sözde ama ben yinede eski doktorumada devam edicem çok saçma bi sistemleri var

Canım teki geriden gelebilirmiş çok erken doğuma neden olabilirmiş
Türkiyedeki doktorum içimi rahatlattı çok şükür
Yok canım tek yumurta ikizlerindede iki plasenta olur
Bazende benim gibi tek plasenta oluyormus
Yaa kötü senaryolar illa ki vardır. Erken doğum, birinin gelişmemesi vs ama bu başımıza geleceği anlamına gelmez. Üçüzleri hatta dördüz ve fazlasını sağlıkla doğuranlar var. Moral bozmadan kavuşmayı bekleyeceksin Çok fazla kilo almamaya bak bir de fazla kilo da erken doğumu tetikler dedi doktorum

Evet canım bende kendimi onlarla teselli ediyorum
Yok fazla kilo almamısım bugün doktorda baktı kiloma sadece 1 kilo almısım inşallah böyle devam eder

Lekeye çok takılma ama sen yinede yeme. Hamileliğinde Ciğer yediğini söyleyen bir tanıdığım önermedi sonuçları iyi değil dedi
B12 vs için ciğer öneriliyor diye biliyorum ben de hatta okulda da arkadaşlar kesin ciğer ye ara sıra çocuğun Zeki olur diyorlar Tabi ikinci kısım bilimsel değil ama çiğ vs kalmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Canim bn de sonux bekliyorum yastan dolayi senin oyleyse benim yaş 35 kimbilir nasil cikar
Hemen hemen aynı çıkar bence 32-35 arası ama sıkıntı yok bence ya diğer değerler çok düşük neticede yaşımıza yapılacak bir şey yok Umarım sizin de düşük riskli çıkar

Ben de 33 yaşımdayım 3 gün sonra sonuçlarım çıkacak mutlaka yazarım. Umarım seninkinde de korkulacak bişey yoktur. Sayısal verilere dayalı bi istatistikmiş bı ikili üçlü testler felan. Canını sıkma rabbim her şeyin hayrlısını versin

Merhaba takla attığını nasıl anlıyorsunuz ? Kaç haftalık sizin? Bazen bende karnmda bi batma bişeyler hissediyor gibi oluyorum ama daha ufak diyorlar. 13 haftalık olduk
Kuşum bana doktorum dedi. Senin mınak takla atıp duruyor dedi. Ense kalınlığı için foto aşması gerekti epey uğraştı. Hatta biraz karnım bile ağrı çünkü bebeğin sırt tarafından foto gerekmiş benim ki bi durmadı. Bi kaç dakika sonra hızlı foto çekti yani öyle dedi hızlı çekelim belki yakalarız dedi. Ben fark etmedim yani doktor fark etti. Ben bişey hissetmiyorum. Hissettiğim sadece arada içim de gaz sancısı gibi bişey geziyor

Eveet benim bir tanıdığım ileri yaştaydı tüp bebek ile üçüzlere hamile kaldı çok sağlıklı bir biçimde de doğurdu. O yüzden hiç kötü düşünmeyin her şey güzel olacak :)

Aynı benim bebiş dün tam 15 dakikalık aralarla 6 kez ultrasona girdik ki ense kalınlığını ölçelim içerde sürekli hareket halindeydi çok tatlı oluyorlar öyle görünce insan mutlu oluyor

Aynı benim bebiş dün tam 15 dakikalık aralarla 6 kez ultrasona girdik ki ense kalınlığını ölçelim içerde sürekli hareket halindeydi çok tatlı oluyorlar öyle görünce insan mutlu oluyor
Evet yaa insan mutlu oluyor. Her taklasında farklı bi yerini gösterdi doktor. Midesini kafasını popisini parmaklarını bacaklarını felan içimizde insan oluşuyor ve bu gerçekten bir mucize cinsiyeti belli değildi bacak arasını da gördük aslında

Eveet biz de her seferinde farklı bir yerini gördük bize bir çıkıntı gibi bir şey var ama sadece tahmini erkek olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…