2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sen bilirsin canım, bi arkadaşım çok ciğer yediğim için bebeğim erken doğdu dedi o yüzden diyorum dikkatli olun diye. Sakatat zaten yasak. bilmiyorum ama benim duyduğumda bu

Haaa tamam canım anladım bende sen hissediyorrsun sandım. Kameralara poz vermek istememiş seni artiz desene bende de gaz mı desem batma mı desem bişeyler oluyor ama açılmadan mı bebişten mi bilmiyorum. Her zaman olmuyor ama desiğim şey arada oluyor

Hanımlar İlk hissedeceginiz hareket karnınızda bir kelebegin kanat çırpmasi gibi olacak.
o bebeğiniz olacak işte şimdiden söyleyeyim.3. tecrübem olacakbende o hissi bekliyorum .

Kızlar bizim dün. 12. hafta kontrolümüz vardı 11+6 olarak ölçüldü adet tarihine göre aslında 11+4 ama önceki haftalarda önden gidiyor diye erken randevu verdiler. Neyse dr daha küçük 1 hafta bekleyelim dedi ikili test yapmadı ense kalınlığı da bakmadı.
Daha önce gebelik kayıplarım var biri trizomi 22 rastgele genetik bozukluk. Sizce ikili yaptırmadan direkt fetal dna mi yaptırsak. Doktorum ikiliye göre yapıyoruz dedi ama geç kalmış olmayız herhalde dimi

Allah Allah ne bicim yorumlamış ya

Fetal dna için doktorum özellikle acele etmememi 13 veya 14+ larda yaptırmamı söyledi. Perinatolog da mayıs ayı içinde yaptırın 20. haftayı bulmasın yeter dedi. Erken yapılınca kanda bazen yeterli materyal bulunmayabiliyor dediler

Ciğer A vitamini bakımından çok zengin bu hem iyi hem kötü, kullandığımız kremlerde bile a vit varsa kullanmamalıyız özellikle ilk 3-4 ayda fakat daha sonraki aylar az olmak suretiyle tüketime izin veriliyor. Öyle 1 kereden zaten bir şey olmaz da az tüketin deniyor. Zaten tüm sakatatlar hayvanın en fazla toksin ve antibiyotik biriken yeri olduğu için hamilelikte minimum yada 0 kullanım öneriliyor. Ama paça çorbası iç organ olmadığı için bu kapsamda değil yiyen bir arkadaşımız vardı şifa olsun ona

kızlar günaydın benim şimdiden göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı zaten hamilelikten önceden 1 kilo alıp versem hemen çatlıyordu bioil kullanıyorum ama yeterli değil sanırım. Uygun fiyatlı bir öneriniz var mı ?

33 yaşındayım 1393 cikti

Kızlar bu ikili test dediğimiz ultrasonda ense burun vb bakıyorlar ve kan alıyorlar o değil mi ? Ben onu yaptırdım, sonuçlar da çıktı şükür iyi dedi doktor. Gen testi yaptırdınız mı ?
Sonuçlarımi doktor yorumladı ikinci bir teste gerek duymuyorum 21. Hafta renkli doppler için bekliyorum dedi

Aktarlarda satılan tatlı badem yağı öneririm sadece onu kullaniyorum ben .

Hanımlar İlk hissedeceginiz hareket karnınızda bir kelebegin kanat çırpmasi gibi olacak.
o bebeğiniz olacak işte şimdiden söyleyeyim.3. tecrübem olacakbende o hissi bekliyorum .
Aynen doğru söylüyorsunuz bende oğluma 4 aylık hamileyken bir sabah aynaya bakıyordum o sırada bir kelebek kanat cirpti öyle hissettim ondan sonra o kanat cirpmalar güçlü tekmelere dönüştü çok güzel bi histi nasıl duygulanıp ağlamıştım şimdi ikinci kez bu duyguyu tadacagim Allah'ın izniyle

Ben de ilk hamileliğim de bio oil kullandım hem de 3 şişe bitirdim 12 haftalıkken basladım ama catladım yine de yanlarında olsun istemiyorum oglumda ortam catladı liarak öneriyolar ben de ondan kullancam fiyat olarak pahalı biraz ama kullananlar hep memnun canım

Neresi küçükmüş kız genelde hep o haftalarda yapıyorlar ben de 11+4 de gittim ultrasonda 11+2 çıktı gayet de her şeyine baktı doktor nacizane tavsiyem hiç ikili vs ile uğraşmayıp fetal dna test yaptırman ikili test biraz istatiksel bir sonuç veriyor hem kesin sonuç alırsın hem de için rahat eder. Geç kalmadın ben 12+4 olduğumda kan vereceğim mesela fetal dna için. Hem bebeğin dnası kanına daha iyi karışmış olur.

Eveet biz de her seferinde farklı bir yerini gördük bize bir çıkıntı gibi bir şey var ama sadece tahmini erkek olabilir dedi
Kızım olsun istiyorum rabbim yüreğimi biliyorum ama duam doğru cinsiyette hayrlı evlatlar versin Ben cinsiyetini sordum baktım ama göremedim dedi. Haftasını bekleyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…