- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Sen bilirsin canım, bi arkadaşım çok ciğer yediğim için bebeğim erken doğdu dedi o yüzden diyorum dikkatli olun diye. Sakatat zaten yasak. bilmiyorum ama benim duyduğumda buB12 vs için ciğer öneriliyor diye biliyorum ben de hatta okulda da arkadaşlar kesin ciğer ye ara sıra çocuğun Zeki olur diyorlarTabi ikinci kısım bilimsel değil ama çiğ vs kalmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Haaa tamam canım anladımKuşum bana doktorum dedi. Senin mınak takla atıp duruyor dedi. Ense kalınlığı için foto aşması gerekti epey uğraştı. Hatta biraz karnım bile ağrı çünkü bebeğin sırt tarafından foto gerekmiş benim ki bi durmadı. Bi kaç dakika sonra hızlı foto çekti yani öyle dedi hızlı çekelim belki yakalarız dedi. Ben fark etmedim yani doktor fark etti. Ben bişey hissetmiyorum. Hissettiğim sadece arada içim de gaz sancısı gibi bişey geziyor
Hanımlar İlk hissedeceginiz hareket karnınızda bir kelebegin kanat çırpmasi gibi olacak.Haaa tamam canım anladımbende sen hissediyorrsun sandım. Kameralara poz vermek istememiş seni artiz desene bende de gaz mı desem batma mı desem bişeyler oluyor ama açılmadan mı bebişten mi bilmiyorum. Her zaman olmuyor ama desiğim şey arada oluyor
Sıkıntı yok afiyet olsun dediNe söylediğini burdan yazar mısın
Allah Allah ne bicim yorumlamış yaDiğer risklerim 7 binde bir flaan ortalama bir tanesi 10 binde birden daha az ama yaş 1:453 yani bilemiyorum dedim benim yaşımdaki herkes mi böyle evet dedio zaman çok bir anlam ifade etmiyor dedim siz yorumlarsınız diyor kişiye göre değişir diyor kendi doktorum değildi de
Kızlar bizim dün. 12. hafta kontrolümüz vardı 11+6 olarak ölçüldü adet tarihine göre aslında 11+4 ama önceki haftalarda önden gidiyor diye erken randevu verdiler. Neyse dr daha küçük 1 hafta bekleyelim dedi ikili test yapmadı ense kalınlığı da bakmadı.
Daha önce gebelik kayıplarım var biri trizomi 22 rastgele genetik bozukluk. Sizce ikili yaptırmadan direkt fetal dna mi yaptırsak. Doktorum ikiliye göre yapıyoruz dedi ama geç kalmış olmayız herhalde dimi
Günaydın canımGunaydinlar kizlar
Ciğer A vitamini bakımından çok zengin bu hem iyi hem kötü, kullandığımız kremlerde bile a vit varsa kullanmamalıyız özellikle ilk 3-4 ayda fakat daha sonraki aylar az olmak suretiyle tüketime izin veriliyor. Öyle 1 kereden zaten bir şey olmaz da az tüketin deniyor. Zaten tüm sakatatlar hayvanın en fazla toksin ve antibiyotik biriken yeri olduğu için hamilelikte minimum yada 0 kullanım öneriliyor. Ama paça çorbası iç organ olmadığı için bu kapsamda değil yiyen bir arkadaşımız vardı şifa olsun onaB12 vs için ciğer öneriliyor diye biliyorum ben de hatta okulda da arkadaşlar kesin ciğer ye ara sıra çocuğun Zeki olur diyorlarTabi ikinci kısım bilimsel değil ama çiğ vs kalmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Benimde 3. Ben geçenlerde 1defaya mahsus hissettimHanımlar İlk hissedeceginiz hareket karnınızda bir kelebegin kanat çırpmasi gibi olacak.
o bebeğiniz olacak işte şimdiden söyleyeyim.3. tecrübem olacakbende o hissi bekliyorum .
33 yaşındayım 1393 ciktiMerhaba arkadaşlar ikili testte yaş riskiniz nasıl çıktı ? Ben sonuçları gayet iyi gibi yorumlamıştım ama doktor yaş riskime bakıp istersen üçlü veya fetal DNA yaptırabilirsin dedi,yani yaşımı düeiştiremeyeceğime göre diğer riskler de daha düşük yaş riskim 1:453 bu şekilde olanlar var mı sizlerin yaş riski nasıl çıktı ? Yaşım 32 bu arada
Merhaba arkadaşlar ikili testte yaş riskiniz nasıl çıktı ? Ben sonuçları gayet iyi gibi yorumlamıştım ama doktor yaş riskime bakıp istersen üçlü veya fetal DNA yaptırabilirsin dedi,yani yaşımı düeiştiremeyeceğime göre diğer riskler de daha düşük yaş riskim 1:453 bu şekilde olanlar var mı sizlerin yaş riski nasıl çıktı ? Yaşım 32 bu ar
Sonuçlarımi doktor yorumladı ikinci bir teste gerek duymuyorum 21. Hafta renkli doppler için bekliyorum dediKızlar bu ikili test dediğimiz ultrasonda ense burun vb bakıyorlar ve kan alıyorlar o değil mi ? Ben onu yaptırdım, sonuçlar da çıktı şükür iyi dedi doktor. Gen testi yaptırdınız mı ?
Aktarlarda satılan tatlı badem yağı öneririm sadece onu kullaniyorum ben .kızlar günaydın benim şimdiden göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladızaten hamilelikten önceden 1 kilo alıp versem hemen çatlıyordu bioil kullanıyorum ama yeterli değil sanırım. Uygun fiyatlı bir öneriniz var
alayım hemen doğal zeytinyağda duydum.Aktarlarda satılan tatlı badem yağı öneririm sadece onu kullaniyorum ben .
Aynen doğru söylüyorsunuz bende oğluma 4 aylık hamileyken bir sabah aynaya bakıyordum o sırada bir kelebek kanat cirpti öyle hissettim ondan sonra o kanat cirpmalar güçlü tekmelere dönüştü çok güzel bi histi nasıl duygulanıp ağlamıştım şimdi ikinci kez bu duyguyu tadacagim Allah'ın izniyleHanımlar İlk hissedeceginiz hareket karnınızda bir kelebegin kanat çırpmasi gibi olacak.
o bebeğiniz olacak işte şimdiden söyleyeyim.3. tecrübem olacakbende o hissi bekliyorum .
Ben de ilk hamileliğim de bio oil kullandım hem de 3 şişe bitirdim 12 haftalıkken basladım ama catladım yine de yanlarında olsun istemiyorum oglumda ortam catladı liarak öneriyolar ben de ondan kullancam fiyat olarak pahalı biraz ama kullananlar hep memnun canımkızlar günaydın benim şimdiden göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladızaten hamilelikten önceden 1 kilo alıp versem hemen çatlıyordu bioil kullanıyorum ama yeterli değil sanırım. Uygun fiyatlı bir öneriniz var mı ?
Neresi küçükmüş kız genelde hep o haftalarda yapıyorlar ben de 11+4 de gittim ultrasonda 11+2 çıktı gayet de her şeyine baktı doktorKızlar bizim dün. 12. hafta kontrolümüz vardı 11+6 olarak ölçüldü adet tarihine göre aslında 11+4 ama önceki haftalarda önden gidiyor diye erken randevu verdiler. Neyse dr daha küçük 1 hafta bekleyelim dedi ikili test yapmadı ense kalınlığı da bakmadı.
Daha önce gebelik kayıplarım var biri trizomi 22 rastgele genetik bozukluk. Sizce ikili yaptırmadan direkt fetal dna mi yaptırsak. Doktorum ikiliye göre yapıyoruz dedi ama geç kalmış olmayız herhalde dimi
Kızım olsun istiyorum rabbim yüreğimi biliyorum ama duam doğru cinsiyette hayrlı evlatlar versinEveet biz de her seferinde farklı bir yerini gördükbize bir çıkıntı gibi bir şey var ama sadece tahmini erkek olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?