duydum ama bütçemi çok zorluyor baya pahalıBen de ilk hamileliğim de bio oil kullandım hem de 3 şişe bitirdim 12 haftalıkken basladım ama catladım yine de yanlarında olsun istemiyorum oglumda ortam catladı liarak öneriyolar ben de ondan kullancam fiyat olarak pahalı biraz ama kullananlar hep memnun canım
Allah inşallah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bri evlat verir canımKızım olsun istiyorum rabbim yüreğimi biliyorum ama duam doğru cinsiyette hayrlı evlatlar versinBen cinsiyetini sordum baktım ama göremedim dedi. Haftasını bekleyelim dedi.
Ben procsin pembe bi tane nemlendiricisi var tüylenme karşıtı onu kullanıyorum bi de tatlı badem yağı kullanıyorum sadece karın bölgemi değil elimin ulaştığı tüm vücuduma sürüyorum ve çok memnunun vücudumu hem aşırı nemlendiriyor hem de kıyafetlerim de ya da vücudum da yağlı histe bırakmıyor. Şu şekil kullanıyorum. Tatlı badem yağını günde 1 sefer dıştan sonra nemlendiriciyi aklıma düştükçe bazen günde bi kaç sefer bazen 1 sefer sürüyorumBen de ilk hamileliğim de bio oil kullandım hem de 3 şişe bitirdim 12 haftalıkken basladım ama catladım yine de yanlarında olsun istemiyorum oglumda ortam catladı liarak öneriyolar ben de ondan kullancam fiyat olarak pahalı biraz ama kullananlar hep memnun canım
Canım inan bana bebek yağı hepsinden daha etkili ben iki hamileliğimde de kullandım başka hiç bir şey sürmedim hiç çatlağım olmadı günlük kullanmalısın tabi bir de genetik yönü var çatlamaya müsait vücut her türlü çatlıyor maalesef örneğini çok gördüm yinede minimuma indirmek için kullanmanı tavsiye ederimkızlar günaydın benim şimdiden göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladızaten hamilelikten önceden 1 kilo alıp versem hemen çatlıyordu bioil kullanıyorum ama yeterli değil sanırım. Uygun fiyatlı bir öneriniz var mı ?
Öyle canım yapacak bısey yok kartın atlamadınu bekliyorum ben de yarın artık sipariş vereceğim hemen baslamak lazımduydum ama bütçemi çok zorluyor baya pahalı
Kaçıncı haftanda gitmiştin ben sata göre 12+0 gelişime göre 12+3 te gittim. Bizim gelin erkek bebeğini 12+4 te öğrenmişti 1 günde pipi oluşacak değildir heraldeAllah inşallah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bri evlat verir canımben de kız istiyorum o yüzden diyorum doktor kordonu görmüştür pipi değildir o diye kendimi kandırıyorum
hangi markanın kullanıyorsunCanım inan bana bebek yağı hepsinden daha etkili ben iki hamileliğimde de kullandım başka hiç bir şey sürmedim hiç çatlağım olmadı günlük kullanmalısın tabi bir de genetik yönü var çatlamaya müsait vücut her türlü çatlıyor maalesef örneğini çok gördüm yinede minimuma indirmek için kullanmanı tavsiye ederim
İyi yapıyorsun ben de bacaklarıma karnıma falan hep sürdüm insallah yenileri eklenmez benim cildim zaten kuruB
Ben procsin pembe bi tane nemlendiricisi var tüylenme karşıtı onu kullanıyorum bi de tatlı badem yağı kullanıyorum sadece karın bölgemi değil elimin ulaştığı tüm vücuduma sürüyorum ve çok memnunun vücudum aşırı benli kıyafetlerim de ya da vücudum da yağlı histe bırakmıyor. Şu şekil kullanıyorum. Tatlı badem yağını günde 1 sefer dıştan sonra nemlendiriciyi aklıma düştükçe bazen günde bi kaç sefer bazen 1 sefer.
Hiç farketmez dalin, uni babay, nivea ben bittikçe markette hangisi varsa onu aldım hiç sıkıntı yaşamadım inşallah sende de işe yararhangi markanın kullanıyorsun
inşallah ya zaten yatkınn vücudum ama birazda olsa işe yararsa iyiHiç farketmez dalin, uni babay, nivea ben bittikçe markette hangisi varsa onu aldım hiç sıkıntı yaşamadım inşallah sende de işe yarar
Kullandıklarım Bana yeterli geldi. Arkadaşlarım drcling diye bi markanın çatlak kremini önerdi. İnternetten de araştırdım fiyatı da uygun aslında ama kullanmadım bizim kızlar bacakları için kullanıyorlar onların hali hazırda çatlakları var benim henüz çatlağım yok olmasın diye uğraşıyorumİyi yapıyorsun ben de bacaklarıma karnıma falan hep sürdüm insallah yenileri eklenmez benim cildim zaten kuru
İnşallah canım açıkçası ben de çok önemsemedim ama üçlü yaptırmayacağım dair imza falan istedi başla testler de önerince acaba normalde kaç çıkypr diye düşündümBen de 33 yaşımdayım 3 gün sonra sonuçlarım çıkacak mutlaka yazarım. Umarım seninkinde de korkulacak bişey yoktur. Sayısal verilere dayalı bi istatistikmiş bı ikili üçlü testler felan. Canını sıkma rabbim her şeyin hayrlısını versin
Ben sata göre 11+4 ama ultrasona göre 11+2 de gittim doktor 2 kez pipiye benzer bir şey gördüKaçıncı haftanda gitmiştin ben sata göre 12+0 gelişime göre 12+3 te gittim. Bizim gelin erkek bebeğini 12+4 te öğrenmişti 1 günde pipi oluşacak değildir heralde
İlk gebelik mi insallah olmaz canım benim ikinci oğlum da da cok caba sarf ettim ama oldu yine deKullandıklarım Bana yeterli geldi. Arkadaşlarım drcling diye bi markanın çatlak kremini önerdi. İnternetten de araştırdım fiyatı da uygun aslında ama kullanmadım bizim kızlar bacakları için kullanıyorlar onların hali hazırda çatlakları var benim henüz çatlağım yok olmasın diye uğraşıyorum
Birkac gündür bende bunu araştırıyorumkızlar günaydın benim şimdiden göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladızaten hamilelikten önceden 1 kilo alıp versem hemen çatlıyordu bioil kullanıyorum ama yeterli değil sanırım. Uygun fiyatlı bir öneriniz var mı ?
Bence hic gitme kendi kendine izole olabilirsinKızlar ya burun akıntısı boğazda batma ile uğraşıyorum 3 gündür . Bademciklerim batıyo yutkunurken .Burnum bi tıkalı bi açılıyo , grip oldum bana göre , sizce gidip Covid testi versem mi? eğer pozitifse hangi hapı veriyorlar süreç nasıl oluyor. Hap içmek istemiyorum. 2 doz Biontech aşılıyım
Canım güzel güzel olumlamalar yap bebeğim ve ben sağlıklıyız ve güvendeyiz diye. İnan doktorun verdiği testlerden daha etkili. Ama üç aşağı beş yukarı değerlerimiz aynı gelecektir. Bi arkadaş bana cevap yazmıştı o da 33 yaşındaymış onun da senin değerine yakın çıkmıştı bulursam seni etiketlerim.İnşallah canım açıkçası ben de çok önemsemedim ama üçlü yaptırmayacağım dair imza falan istedi başla testler de önerince acaba normalde kaç çıkypr diye düşündümzaten ense kalınlığı normaldi burun kemiği de görüşmüştü ultrasonda diğer riskler daha önemli geldi bana onlar da zaten düşük risk
Bana benim yaşımdaki herkeste böyle çıkacağını söyledi demek ki diğer değerlerle ortalama bşr değer veriyor neyse çok da önemli değil diğerleri 7 binde bir 10 binden birden küçük vs çok dikkate almadım açıkçası zaten yaptırmayı da düşünmüyordum normalde artık doktorlar bile gebeliği sonlandırmayacaksanız pek bir anlamı yok diyorlar yani en azından bşr kısmı33 yaşındayım 1393 cikti
çalışıyorum öğretmenim o yüzden gitmek istiyorum.Kaptıysam zaten okuldan kaptım büyük ihtimal. Yolumun üstünde aile hekimim var öğleden sonra oraya gidip danışmayı düşünüyorum. Umarım bişi çıkmazBence hic gitme kendi kendine izole olabilirsin
Zaten ağır ilaclar kullanamazsin ki en iyi gelen şey bol c vitamini taze sıkma portakal suyu iç mutlaka, beslenmene de dikkat ve ve bol istirahat oneriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?