2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canım çok şükür iyiyiz ben dediğim gibi ultrason değerleri normal olunca pek önemsemiyprdum zaten kanı ama vermiş bulundum evet dün ben de gördüm hatta 37 yaşında biri vardı onun da 200’lerde bir şeydi değeri normali böyle demek ki yaşımızı değiştiremeyeceğimize göre Demek ki ikinci çocuk düşünsem kaç çıkacak o zaman

İlk gebelik mi insallah olmaz canım benim ikinci oğlum da da cok caba sarf ettim ama oldu yine de
Evet kuzum benim ilk gebeliğim. Kilolu da değilim 1 ya da 2 kilo arası alır ya da veririm yani kilom genelde sabittir. Benim karnım çok çıkmaya başladı. Pantolonlarım olmuyor. Bi tane hediye gelen vardı büyük beden 1 haftadır onu giyiyorum ve düğmesini kapatmıyorum. Çalışıyor olunca da tayt felan da giyemiyorsun. Çatlağın ön önemli sebeplerinden birisi de su içmememekmiş ben aşırı su içerdim günde en az 4 lt son zamanlarda bardakla 3 ya da 4 bardak o da yudum yudum zoraki

Kaçıncı haftanda gitmiştin ben sata göre 12+0 gelişime göre 12+3 te gittim. Bizim gelin erkek bebeğini 12+4 te öğrenmişti 1 günde pipi oluşacak değildir heralde
Benim de 12+6 da pipi net göründü bize de gösterdi %100 erkek dedi, ama diğer bebek 12+3 onu kıza benzetti %70 kız dedi ama yine de kesin değil 2 haftaya tam netleşir dedi Tabii öncelikle sağlıklı olmaları her şeyden önemli ama bir erkek bir kız olsun çok isterim

Günaydın. Vücut yapısı yatkinsa pek kurtuluş olmuyor galiba. Ama gene de en aza indirmek için bitkisel şeyler denenebilir. Badem yağı, zeytinyağı gibi. Ben ilk gebeligimde hiçbir şey kullanmadım. Annem ve ablamda olmadigi için genetik olarak ben de olmayacağını tahmin etmiştim ki olmadı gerçekten. Bunda da kullanmam herhalde.

Perinatolog bana ultrasondaki bulgular %85 bilgi verir bize ense ve burun kemiği dedi. İkili tarama bu orana sadece %5 daha katkı sağlar %90 olur. O nedenle %99 sonuç için ve ikiz oldukları için fetal dna öneririm dedi

Test ver mutlaka canım, artık covid olunca hap vermiyorlar sadece parol ve vitamin veriyorlar o kadar.

Allah inşallah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bri evlat verir canım ben de kız istiyorum o yüzden diyorum doktor kordonu görmüştür pipi değildir o diye kendimi kandırıyorum
Aynı durumdayim Çıkıntı gördü geçen hafta. Bakalım cuma kontrolüm var. Belki değişir

Insallah çıkmaz
Sen yine de c vitamini alımına dikkat et cok iyi gelir hemen toparlarsin insallah

Test ver mutlaka canım, artık covid olunca hap vermiyorlar sadece parol ve vitamin veriyorlar o kadar.
Vitamin zaten kullanıyordum canım almıştım, bende gebelikte hap vermiyorlar diye duymuştum. Aile hekimine danışcam bugün bakalım ne diycek?

Bende 33 yaşındayım..
Hepsine biyoe risk faktörü cikiyor mu acaba
Tedirgin oldum simdi
Iki kizim var cok şükür ikisi de iyi
Ne yapsam ya

Vitamin zaten kullanıyordum canım almıştım, bende gebelikte hap vermiyorlar diye duymuştum. Aile hekimine danışcam bugün bakalım ne diycek?
İnşallah bir şey çıkmaz canım havalarda çok değişken üşütmüş olabilirsin. Yememe içmene dikkat et bol bol dinlen geçer bir kaç güne inşallah

Alerjik rinit olabilir mi? Beni gören grip sanır, öyle çok hapşırıyorum, gözlerim akıyor. Boğazım desen günlerdir kıpkırmızı kaşınıyor mahvediyor her bahar beni

Alerjik rinit olabilir mi? Beni gören grip sanır, öyle çok hapşırıyorum, gözlerim akıyor. Boğazım desen günlerdir kıpkırmızı kaşınıyor mahvediyor her bahar beni
Ay inşallah öyledir canım ya, aynen hapşırma ve göz yaşarması bende de çok var ama işte içime kurt düştü bi kere.

Hemen yaptırırsak 13. Hafta oluyor o zaman ama ikilinin sonucu beklersek o sonuç kaç günde çıkıyor bilmiyorum

Test için biraz küçük dedi. Bebeğin de arkası dönüktü 1 dakika falan anca baktı anlamadım koluna bacağına boyuna baktı, tamam haftaya gel dedi. Ense ölçümü yapsa ona göre hemen fetal dna isteyecektim neyse haftaya isteyelim bari

Kızlar bebeklerimiz yavaş yavaş büyüyor, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavaştan büyük parça alışverişe başlamayı düşünüyorum malum fiyatlar her gün artıyor. İlk olarak bebek arabası alacağım. İlk bebeğim olacağı için hiç bilmiyorum nasıl bir şey almam gerektiğini. Önerebileceğiniz marka model var mıdır? Ya da alırken şunlara dikkat et diyeceğiniz şeyler var mıdır?

Benim de öyleydi sürekli ya sırt üstü ya yüz üstü ya da baş aşağı duruyordu bu yüzden 6 kez ultrasona girdim pozisyonu değişmiş mi diye bence sizin doktor biraz üşengeçlik yapmış bugün git yarın gel demiş :) ben de ense kalınlığına baktırdım ama testi haftaya yaptıracağım hiç geç olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…