2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim de güneş kremini kullanmam lazım. Geçen haftalarda konuşulmuştu diye hatırlıyorum. Ne önerirsiniz? Ben de solantenin kahverengi kutusundan var ama hamilelik için uygun değil sanki

Bende çok uyanıyorum eşim bile rahatsız oluyor artık hem tuvalete gidiyorum hem dolaba gidip ne yiyebilirim diye bakıyorum
Benim de iştahım çok açık gece uyanınca uykumu almak için yemiyorum ama akşam yemeğini bayağı abartılı yiyorum meyve zaten sonsuz çünkü harika yaz meyveleri

Kızlar benim de güneş kremini kullanmam lazım. Geçen haftalarda konuşulmuştu diye hatırlıyorum. Ne önerirsiniz? Ben de solantenin kahverengi kutusundan var ama hamilelik için uygun değil sanki
Solante pregna aldım hamilelere uygun olan ama o da kireç gibiBelki tatillerde kullanırım onu. Günlük kullanmaya bebek güneş koruyucusu alıcam doktorum bebekler için olan her şeyi kullanabilirsin dedi. Bioderma veya mustela alcam
Benim de iştahım çok açık gece uyanınca uykumu almak için yemiyorum ama akşam yemeğini bayağı abartılı yiyorum meyve zaten sonsuz çünkü harika yaz meyveleri
Ben bu hafta gebelik diyetisyenine başladım, bir de yarım saatlik yürüyüşlere. İkisi de eski gücümü, enerjimi yerine getirdi resmen Yaz meyvelerine ben de bayılıyorum ama onu da kontrollü yemek lazım ben çok abartıyordum

Kaç kilo verdiniz, kaç kilo aldınız hanımlar ? Ben 5 kilo verdim neredeyse bebek için sıkıntı olur mu ?

Kaç kilo verdiniz, kaç kilo aldınız hanımlar ? Ben 5 kilo verdim neredeyse bebek için sıkıntı olur mu ?
Genelde bulantıdan dolayı verenler sonra hızlı bir şekilde alıyor da merak etmeyin 5-6 kg kilo veren arkadaşlarım oldu sonra toparlanıyor. Ben henüz almadım. Gebelik diyetisyeniyle 3-4 günde yarım kg verdim hatta. 1 haftanın sonunda bakalım nolur

İnşallah çok almayız bakalım kaç kilo ile kapatacağız

İnşallah çok almayız bakalım kaç kilo ile kapatacağız
İlk hamileliğimi 10 kg ile kapatmıştım çok estetik ve küçük bir göbeğim vardı ama bu ikiz olunca tırsıyorum biraz koca göbek olurum Fazla kilo erken doğumu da tetikliyor diye minimum düzeyde tamamlamaya çalışcam

Benim ilk gebeliğim korku heyecan her duygu hat safhada çok alırsam veremezsem diye endişeleniyorum

Henüz kilo alımım olmadı ama normalde de iştahlı olduğum için bulantı vs de olmayınca bu haftalarda cidden abarttım bi ara yürüyüş yapıyordum bantta ama bi haftadır kasıklarım ağrıyor diye biraz korktum açıkçası gün boyu zaten mecburen ayaktayım akşam dinleneyim en azından diyorum

Merhaba ben dün bir doktora sormuştum instagramda, ekran görüntüsünü atayım size

Eklentiler

• Screenshot_20220512_213533_com.instagram.android.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 85
3 kilo verdim canım bulantılarım sayesinde zaten fazlam vardı umarım doğuma kadarda çok kilo almam kızımda 51 le hamile kaldım 72 ile dogum yaptım

3 kilo verdim canım bulantılarım sayesinde zaten fazlam vardı umarım doğuma kadarda çok kilo almam kızımda 51 le hamile kaldım 72 ile dogum yaptım
Güzel kiloyla hamile kalmışsınız. Ne kadar az alırsak o kadar iyi

İnanır mısın ışık bile açmıyorum artık o kadar alıştım ki nerde ne var gözüm kapalı elim buluyor

Kizlar vajinal mantar icin doktorum gyno travogen verdi fitil ama hamilelikte kullanilmasi yonunde arastirma yokmus ee niye riske gireyim ki.Ama sikayetim icin de bir sey yapmam lazim tabi.Sasirdim kaldim. Ilaci aratinca ilacin basligi altindq bu yazi da var.

Eklentiler

• Screenshot_20220512-215241_Chrome.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…