- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Bence normal. Ama orda burda bı haftaların boy ortalamasi daha az. Ama her çocuk farklıdır. Benim oğlum da hep boy ve kilo olarak iriydi.Benimde 13+3 te 14cm yazıyo normal değil mi
Valla baş ayak mi popo mu bilmiyorum. Doktorum her seferinde elle boy ve ağırlık yazıyor. 11+4 te 8-9 cm yazmış.Be
baş pop mesafesi olarak ölçüldüğünde 12. haftada 5 cm oluyor yaklaşık ama eğer baş ayak arası ölçüldüyse 11 cm normal oluyor. Şuradan bakabilirsin haftalık ortalama değerlere https://www.babycenter.com/pregnanc...-fetal-length-and-weight-week-by-week_1290794
Kızıma hamileyken son 3 ay daha kötüydüm zaten hep aşağıda tasımıştım birde sürekli tuvaletteydim bazen diyorum yatak atayım tuvaleteYeminle bende aynı durumdayım
Karnım davul gibi oluyor hemen
Korkma canım benimde kanamam geçmişti ama kahverengi lekeler yine başladı dr bebek büyüdükçe baskı yapıyor rahime dedi çünkü ne bir kanama alanı var ne baska bir sorun belki seninde öyledir bebek baskı yapıyordur bende hala progestana devam ediyorum bakalım hayırlısı insallahKizlat meraba
Benim yine kahverengi lekelenmem oldu,
Progestan aldığım halde..
Bu kahve lekeler hamileligin basindan beri ara ara oluyor
Beni yine korku sardı
Ara ara mi oluyor sık miGünydın herkese. Sizlere bir sorum var tam olarak 12. Haftanın içindeyim bugün. Birkaç gün kahverengi akıntı oldu doktoru aradığımda yolculukta fakan olabilir dedi progestan kullanıyorum devam etmemi söyledi. Haftaya tekrar kontrolüm var ama o arada yine de gitsem mi doktora kafama takıldı.
En son 2 hafta önce gitmiştim hersey yolundaydı icerde kanama alanı yoktu..Korkma canım benimde kanamam geçmişti ama kahverengi lekeler yine başladı dr bebek büyüdükçe baskı yapıyor rahime dedi çünkü ne bir kanama alanı var ne baska bir sorun belki seninde öyledir bebek baskı yapıyordur bende hala progestana devam ediyorum bakalım hayırlısı insallah
Benimde öyle canım hiçbir sorun yok ne kan uyuşmazlığı ne kanama alanı ne pıhtılaşma.Umarım herşey yolundadır anne olmak zor zanaat maalesefEn son 2 hafta önce gitmiştim hersey yolundaydı icerde kanama alanı yoktu..
Ama şimdi yine tedirgin oldum, kontrolüm önümüzdeki hafta
Saglikla büyütelim her an korku ile yaşamak cok zor
kanla bakılan belli başlı kromozonlara bakmıyorlar mı birde artık türkiyede de yapılıyormuş bu iş.kaç kromozom baktıracağınıza ve hangi ülkeye göndereceğinize göre değişiyor fiyat.
ben ingiltere için tüm kromozomlara bakılan paketi aldım, 340 euro.
Muhtemelen baş ayaktır. Dün 11+4’te gittim. 5.5 cm di baş popo mesafesi. Doktor bebeğin 3 gün büyük olduğunu söyledi. Ölçüme göre 12 haftalık dedi. Ay sağlıklı olsunlar da nasıl büyüyecekler göreceğizValla baş ayak mi popo mu bilmiyorum. Doktorum her seferinde elle boy ve ağırlık yazıyor. 11+4 te 8-9 cm yazmış.
Maşallah kuzuyabenim 11 haftada 5,5 cm di benim bebiş
Bence gayet iyi. Şuradan bakabilirsin ortalama değerlere:Kızlar 7.haftada crl 12 mm iyimi
Şimdi baktım 8+4 te 2.00 cm yazıyor crl iyimi kötümü bilmiyorum canimKızlar 7.haftada crl 12 mm iyimi
Benimde 11+6 da 55.02mm yazıyor anlamadım bendebenim 11 haftada 5,5 cm di benim bebiş
Benimde öylee hele uyurken resmen mesane agrısına uyanıyorum yaa uykuda kalkmaya alışkın olmadığım için demek tutuyorum farkında olmadan. Dışarlara çıkmaya korkuyorum resmenKızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Kesinlikle sağlıklı olsunlar ve tabi bizler deMuhtemelen baş ayaktır. Dün 11+4’te gittim. 5.5 cm di baş popo mesafesi. Doktor bebeğin 3 gün büyük olduğunu söyledi. Ölçüme göre 12 haftalık dedi. Ay sağlıklı olsunlar da nasıl büyüyecekler göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?