2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlat meraba
Benim yine kahverengi lekelenmem oldu,
Progestan aldığım halde..
Bu kahve lekeler hamileligin basindan beri ara ara oluyor
Beni yine korku sardı

Kizlat meraba
Benim yine kahverengi lekelenmem oldu,
Progestan aldığım halde..
Bu kahve lekeler hamileligin basindan beri ara ara oluyor
Beni yine korku sardı
Korkma canım benimde kanamam geçmişti ama kahverengi lekeler yine başladı dr bebek büyüdükçe baskı yapıyor rahime dedi çünkü ne bir kanama alanı var ne baska bir sorun belki seninde öyledir bebek baskı yapıyordur bende hala progestana devam ediyorum bakalım hayırlısı insallah

Ara ara mi oluyor sık mi
Bende de oldu demin
Progastan da aliyorum..
Tekrarlarsa yarin ilk is doktora gitmek

En son 2 hafta önce gitmiştim hersey yolundaydı icerde kanama alanı yoktu..
Ama şimdi yine tedirgin oldum, kontrolüm önümüzdeki hafta
Saglikla büyütelim her an korku ile yaşamak cok zor

En son 2 hafta önce gitmiştim hersey yolundaydı icerde kanama alanı yoktu..
Ama şimdi yine tedirgin oldum, kontrolüm önümüzdeki hafta
Saglikla büyütelim her an korku ile yaşamak cok zor
Benimde öyle canım hiçbir sorun yok ne kan uyuşmazlığı ne kanama alanı ne pıhtılaşma.Umarım herşey yolundadır anne olmak zor zanaat maalesef

Kızlar selam, ufak da olsa bir kanama alanım var son kontrolde doktor baya küçülmüş hatta önemsiz bile demişti. 1 ay raporluyum bu süreçte evdeyim hafif hafif temizlik yapayım artık diyorum da. Vileda vs yapsam sizce sakıncası olur mu?

kaç kromozom baktıracağınıza ve hangi ülkeye göndereceğinize göre değişiyor fiyat.
ben ingiltere için tüm kromozomlara bakılan paketi aldım, 340 euro.
kanla bakılan belli başlı kromozonlara bakmıyorlar mı birde artık türkiyede de yapılıyormuş bu iş.
aradım anakaraya gönderiyoruz artık türkiyede yapılıyor dedi.

Valla baş ayak mi popo mu bilmiyorum. Doktorum her seferinde elle boy ve ağırlık yazıyor. 11+4 te 8-9 cm yazmış.
Muhtemelen baş ayaktır. Dün 11+4’te gittim. 5.5 cm di baş popo mesafesi. Doktor bebeğin 3 gün büyük olduğunu söyledi. Ölçüme göre 12 haftalık dedi. Ay sağlıklı olsunlar da nasıl büyüyecekler göreceğiz

Kızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Benimde öylee hele uyurken resmen mesane agrısına uyanıyorum yaa uykuda kalkmaya alışkın olmadığım için demek tutuyorum farkında olmadan. Dışarlara çıkmaya korkuyorum resmen

kızlar bugün fenayım ya sabahtan beri baş ağrısı var gözlerime vuruyor resmen halsizlik , çarpıntı ne ararsan var göbeğimin sağ tarafında sırtıma doğru kalp atışı gibi bir şey var neden böyleyim anlamadım tansiyonumu ölçtüm 12 8 çıktı normalde hep 10-11 arasında oluyordu 12 normal diye biliyorumm

Kesinlikle sağlıklı olsunlar ve tabi bizler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…