2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim sen yine de cok yorma kendini. Bazi hamilelikler biraz daha dikkat istiyor. Ben de is yapmak istiyorum disardan cok nazli gorunuyorum surekli yattigim icin ama ne zaman kendimi yorsam agrim bazen de hafif kanamam oluyor.

Hahah evet bugun de beden dersinde yüzüme top yedim cpk sukur karnima gelmedi diye sukrettim sana da gecmis olsun

Benimde öyle canım hiçbir sorun yok ne kan uyuşmazlığı ne kanama alanı ne pıhtılaşma.Umarım herşey yolundadır anne olmak zor zanaat maalesef
Ne olur ne olmaz kan sulandirici da verdi doktor düşük geçmişim oldugu için..
Bakalim devam ederse sabah soluğu doktorda alirim

fetal dna kandan olandı değil mi?
ücret ne kadar ben bir yerden fiyat aldım 4 bin dedi. 265 dolar
Ben doktorum aracılığıyla genoksa gönderdim 4500 tl ödedim kendiniz gönderince daha uygun fiyat veriyorlar sanırım ama doktor olmadan da cinsiyet bilgisi vermiyorlarmış
Ben de yaptırdım canim doktorum fetal yaptırınca ultrasonda ense burna bakmaya gerek yok dedi ama kendisi detaylı baktı yine de, 3lu 4lu tarama da yapmayacağız dedi, detaylı ultrasonu bir sonraki gidişimde soracağım pernitologa mi yönlendirir kendisi yapar mi bilemiyorum ama burada diğer topiclerde de gördüğüm kadarıyla 1000 civarı ücret veriyor sanırım çoğu doktor

Canim sen yine de cok yorma kendini. Bazi hamilelikler biraz daha dikkat istiyor. Ben de is yapmak istiyorum disardan cok nazli gorunuyorum surekli yattigim icin ama ne zaman kendimi yorsam agrim bazen de hafif kanamam oluyor.
Doğru canım bugün biraz toz alayım dedim azcık çekmece vs düzelttim şu an belim ağrıyor

Genoksu ben direk aradim..
4000 bin fiyat verdiler ..
Gelip kan alip gönderiyorlarmis laba
1 2 hafta içinde de sonuclar çıkıyormuş

Kızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Bu hafta bi tık azaldı gece 5 defa kalkıyordum yaa Doktor dördüncü aya doğru rahatlarsın, rahim yukarı çıkıp mesaneyi rahat bıraktıkça dedi

Ben de bu hafta yaptırcam fetal dna yı. Doktorum şiddetle verifi yi önerdi içlerinde en iyisi dedi ama 7500₺ Perinatolog panaromaya yaptırmanızı tavsiye ediyorum dedi Doktorum da verifi olmazsa panoramaya yaptırabilirsiniz dedi fiyatı 300 dolar onu yaptırcaz en azından 4700 civarı

Bu fiyatlar aşırı yüksek değil mi bende yaptıracağım eğitim ve araştırma hastanesi ne sordum 450 lira dediler.

Benim gecelerim kabus gibi gerçekten abartmıyorum 8 defa falan kalktım dün gece ağlayacaktım artık ve erken kalkmak zorunda olmak
Bende çok uyanıyorum eşim bile rahatsız oluyor artık hem tuvalete gidiyorum hem dolaba gidip ne yiyebilirim diye bakıyorum

Kizlat meraba
Benim yine kahverengi lekelenmem oldu,
Progestan aldığım halde..
Bu kahve lekeler hamileligin basindan beri ara ara oluyor
Beni yine korku sardı
Merhaba okuyunca yazmak istedim bende 2 ay arayla yaşadım aynı şeyi 2 doktora gittim ikisi de kahverengi lekeler tehlikeli değildir küçük bir enfeksiyon bile sebep olmuş olabilir dediler. Yanlız kırmızıya dönerse ve fazlalasir ise hemen gelmemi söylediler. Bende çok endiselenmistim ama riskli gebelik uzmanı çok iyi bir doktora sordum içim rahatladı

Ben de gaz gibi pit.pit birseyler hissediyorum.Bebegin kipirdanmasi olabilir mi 2. Hamileligim bu.:) sizin kac haftalik

Bu fiyatlar aşırı yüksek değil mi bende yaptıracağım eğitim ve araştırma hastanesi ne sordum 450 lira dediler.
Fetal dna burda artık eğitim araştırmada yapılmıyor. Eğer bulunduğunuz ilde yapılıyorsa çok şanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…