17 hafta olmuyor musun o zamanYaptıracağım canim 5 temmuza randevu aldım
Canim sen yine de cok yorma kendini. Bazi hamilelikler biraz daha dikkat istiyor. Ben de is yapmak istiyorum disardan cok nazli gorunuyorum surekli yattigim icin ama ne zaman kendimi yorsam agrim bazen de hafif kanamam oluyor.Kızlar selam, ufak da olsa bir kanama alanım var son kontrolde doktor baya küçülmüş hatta önemsiz bile demişti. 1 ay raporluyum bu süreçte evdeyim hafif hafif temizlik yapayım artık diyorum da. Vileda vs yapsam sizce sakıncası olur mu?
Hahah evet bugun de beden dersinde yüzüme top yedim cpk sukur karnima gelmedi diye sukrettimOkuldaki hızlı koşan çocukların yolunu kaybeden topların hep hamilelere denk gelmesibenim de dün önüme bir arkadaş atladı top tam karnıma geliyordu bir de tüp bebek olunca arkadaşlar sağ olsun özverili davranıyor
Ne olur ne olmaz kan sulandirici da verdi doktor düşük geçmişim oldugu için..Benimde öyle canım hiçbir sorun yok ne kan uyuşmazlığı ne kanama alanı ne pıhtılaşma.Umarım herşey yolundadır anne olmak zor zanaat maalesef
Ben doktorum aracılığıyla genoksa gönderdim 4500 tl ödedim kendiniz gönderince daha uygun fiyat veriyorlar sanırım ama doktor olmadan da cinsiyet bilgisi vermiyorlarmışfetal dna kandan olandı değil mi?
ücret ne kadar ben bir yerden fiyat aldım 4 bin dedi. 265 dolar
Ben de yaptırdım canim doktorum fetal yaptırınca ultrasonda ense burna bakmaya gerek yok dedi ama kendisi detaylı baktı yine de, 3lu 4lu tarama da yapmayacağız dedi, detaylı ultrasonu bir sonraki gidişimde soracağım pernitologa mi yönlendirir kendisi yapar mi bilemiyorum ama burada diğer topiclerde de gördüğüm kadarıyla 1000 civarı ücret veriyor sanırım çoğu doktorkızlar ben de fetal dna yaptırdım abd'ye gitti kan sonuçları bekliyorum. fetal dna yaptıranlar perinatolaga da gidecek miyiz yine de yoksa sadece normal muayenede de bakıyorlar mı ayrıntılı burun ense vs.? perinatolog muayenesini sordum 1 küsürlerdi. Bilginiz var mı gebeliklerde mi gidiliyor sadece 22. hafta dışında?
Doğru canım bugün biraz toz alayım dedim azcık çekmece vs düzelttim şu an belim ağrıyorCanim sen yine de cok yorma kendini. Bazi hamilelikler biraz daha dikkat istiyor. Ben de is yapmak istiyorum disardan cok nazli gorunuyorum surekli yattigim icin ama ne zaman kendimi yorsam agrim bazen de hafif kanamam oluyor.
Ben halen şoktayım canım vallakızzzz sana daha 6 haftalıkken erkek demişimhadi gözün aydın kızına bir erkek kardeş geliyor
Genoksu ben direk aradim..Ben doktorum aracılığıyla genoksa gönderdim 4500 tl ödedim kendiniz gönderince daha uygun fiyat veriyorlar sanırım ama doktor olmadan da cinsiyet bilgisi vermiyorlarmış
Ben de yaptırdım canim doktorum fetal yaptırınca ultrasonda ense burna bakmaya gerek yok dedi ama kendisi detaylı baktı yine de, 3lu 4lu tarama da yapmayacağız dedi, detaylı ultrasonu bir sonraki gidişimde soracağım pernitologa mi yönlendirir kendisi i yapar mi bilemiyorum ama burada diğer topiclerde de gördüğüm kadarıyla 1000 civarı ücret veriyor sanırım çoğu doktor
Bu hafta bi tık azaldı gece 5 defa kalkıyordum yaaKızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Tşk ederi cnm doktorumda gayet iyi dedi.Bence gayet iyi. Şuradan bakabilirsin ortalama değerlere:
Table 4 | Ultrasound Reference Chart Based on IVF Dates to Estimate Gestational Age at 6–9 weeks’ Gestation
Table 4: Ultrasound Reference Chart Based on IVF Dates to Estimate Gestational Age at 6–9 weeks’ Gestationwww.hindawi.com
Şuan sana wc den yazıyorum.Bir ayağım lavaboda kaldı Küçük abdest hepKızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Bu fiyatlar aşırı yüksek değil mi bende yaptıracağım eğitim ve araştırma hastanesi ne sordum 450 lira dediler.Ben de bu hafta yaptırcam fetal dna yı. Doktorum şiddetle verifi yi önerdi içlerinde en iyisi dedi ama 7500₺Perinatolog panaromaya yaptırmanızı tavsiye ediyorum dedi Doktorum da verifi olmazsa panoramaya yaptırabilirsiniz dedi fiyatı 300 dolar onu yaptırcaz en azından 4700 civarı
Bende çok uyanıyorum eşim bile rahatsız oluyor artıkBenim gecelerim kabus gibi gerçekten abartmıyorum 8 defa falan kalktım dün gece ağlayacaktım artık ve erken kalkmak zorunda olmak
Merhaba okuyunca yazmak istedim bende 2 ay arayla yaşadım aynı şeyi 2 doktora gittim ikisi de kahverengi lekeler tehlikeli değildir küçük bir enfeksiyon bile sebep olmuş olabilir dediler. Yanlız kırmızıya dönerse ve fazlalasir ise hemen gelmemi söylediler. Bende çok endiselenmistim ama riskli gebelik uzmanı çok iyi bir doktora sordum içim rahatladıKizlat meraba
Benim yine kahverengi lekelenmem oldu,
Progestan aldığım halde..
Bu kahve lekeler hamileligin basindan beri ara ara oluyor
Beni yine korku sardı
Yağ bezesi gibi değil canm sanki bebek orda toplanmış gibi bir şişlik ağrı da yapıyorduCanım doktora gittiğinde göster. Bazen çıkıyor vücutta öyle şeyler. Hamilelik tetiklemis olabilir. Yağ bezesi de olabilir.
Ben de gaz gibi pit.pit birseyler hissediyorum.Bebegin kipirdanmasi olabilir mi 2. Hamileligim bu.:) sizin kac haftalikKuşum bana doktorum dedi. Senin mınak takla atıp duruyor dedi. Ense kalınlığı için foto aşması gerekti epey uğraştı. Hatta biraz karnım bile ağrı çünkü bebeğin sırt tarafından foto gerekmiş benim ki bi durmadı. Bi kaç dakika sonra hızlı foto çekti yani öyle dedi hızlı çekelim belki yakalarız dedi. Ben fark etmedim yani doktor fark etti. Ben bişey hissetmiyorum. Hissettiğim sadece arada içim de gaz sancısı gibi bişey geziyor
Hiç bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim hatta arada elim bir anda karnıma gidiyor sata göre 12+2 son muayeneme göre 12+5Ben de gaz gibi pit.pit birseyler hissediyorum.Bebegin kipirdanmasi olabilir mi 2. Hamileligim bu.:) sizin kac haftalik
Fetal dna burda artık eğitim araştırmada yapılmıyor. Eğer bulunduğunuz ilde yapılıyorsa çok şanslısınızBu fiyatlar aşırı yüksek değil mi bende yaptıracağım eğitim ve araştırma hastanesi ne sordum 450 lira dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?