2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa senin bebişlerin cinsiyetini ne zaman öğrencez
Canım 2 gün önce gittiğim yerde hemsire ultrasonumu yaptı isterseniz söyleyebilirim dedi ama güvenemedim ya makinede bebekler bile net değildi
30nda hep gittiğim doktorda randevum var o gün ögreniriz diye düşünüyorum ama o zamanda baby shower yapıcaz diye bi tek görümcem ögrenebilicek yani 25-30 gün içinde sizede söylemiş olurum inşallah

Ilk hamileligimde totalde 8 kilo almistim.Şu anda 1 kilo almks gorunuyorum ama sulu meyve karpuz vs asiri tukrttigim icin vucudumda onun verdigi ve kabizligin siskinligi de var bilemedim :)
Ay ne güzel az kilo almışsınız darısı başımıza

Doktorun hamile olduğunu biliyordur sanırım. Fitil vermesi anlayamadım kremi felan yokmuymuş. Sanırım bu tür şeyleri eczacılar daha iyi biliyor. Ben daha evli değilken bana enfeksiyon için fitil vermişti eczacı kız fark etti de söyledi. Ben onu ne yapacağımı bilmezdim. Yarın bi sor istersen. Kullanmamın bi sakıncası var mı diye

Vajinal mantar için elma sirkesi ve suyu karıştırıp o bölgeyi bu suyla yıkamanızı öneririm. Bende 3-4 günde tamamen kesildi kaşıntı. Youtube da kadın doğum uzmanı tavsiye etmişti, belki işinize yarar

Merhaba tam emin değilim ama kalp atışlarında mi o dalgalar izlendi down sendrom unda gozlenebilir diye okumuştum ama gen testinde de bişey çıkmamış inşallah hiçbir şey olmaz

Bi de şu var madem bu testler bebeğin sağlıklı olup olmadığını söylemiyor neden ısrarla yaptırmamız söyleniyor. Para için mi yani yazık yaaa
Sadece ihtimal olasılık değerlerine bakıyorlar o da kesin değil yani, ben yaptırmadım eğer olumsuz bir sonuç çıktığında gebeliği sonlandırmayacaksak yapmanın pek de bir gereği yok şahsen.

Fetal DNA bende yaptırdım başka bir teste gerek yok dedi doktor 20.haftadan sonra ayrıntıli bakılacak tabiki onun dışında bişey yok

Fetal DNA bende yaptırdım başka bir teste gerek yok dedi doktor 20.haftadan sonra ayrıntıli bakılacak tabiki onun dışında bişey yok
Ben de bayağı araştırdım riskli ya da farklı bir nedenle takipli gebeliklerde 12. Haftada da perinatologa gidiliyor genelde. Tabi adıl dediğiniz gibi 20. haftalarda gideceğiz. fetal dna yaptırdık ama insan yine de burnunu ensesini merak ediyor. İnşallah sonuçlar temiz gelir. herkes için sağlık

Rabbim muhafaza etsin canım inşaAllah yanılmıştır doktorun ağlayıp kendinide bebeğinide üzmenin faydası yok. duaya sarıl bol bol dua et o meleğin koruyucusu Rabbimiz. Rabbim hepimizin evladını korusun, şafi ismiyle şifalar ihsan eylesin, hayırla afiyetle sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin. Bu mübarek cuma gecesi hürmetine dualarımızı boş çevirmesin amiiinnn

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için
Insallah devam etmez ederse dayanamayıp gideceğim kontrole

Güzel haberlerle gel canım ben de pazartesi günü gideceğim umarım cinsiyet söyler meraktayım

kızlar merhabalar , daha önce güneş kremi önerilerinizi sormuştum , bu sefer de çatlak kremi önerilerinizi duymaya geldim :) 3. ay bittiği için başlamamız gerekiyormuş sanırım . neleri önerirsiniz ?

günaydın bende dün devletten randevu yakaladım detaylı ultrason için konuşcam ama inşallah cinsiyeti söylerrrr :) çok heyecanlıyım bugün 14 haftalık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…