- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Ilk hamileligimde totalde 8 kilo almistim.Şu anda 1 kilo almks gorunuyorum ama sulu meyve karpuz vs asiri tukrttigim icin vucudumda onun verdigi ve kabizligin siskinligi de var bilemedim :)İnşallah çok almayız bakalım kaç kilo ile kapatacağız
Canım 2 gün önce gittiğim yerde hemsire ultrasonumu yaptı isterseniz söyleyebilirim dedi ama güvenemedim ya makinede bebekler bile net değildiYaa senin bebişlerin cinsiyetini ne zaman öğrencez
Ay ne güzel az kilo almışsınız darısı başımızaIlk hamileligimde totalde 8 kilo almistim.Şu anda 1 kilo almks gorunuyorum ama sulu meyve karpuz vs asiri tukrttigim icin vucudumda onun verdigi ve kabizligin siskinligi de var bilemedim :)
Doktorun hamile olduğunu biliyordur sanırım. Fitil vermesi anlayamadım kremi felan yokmuymuş. Sanırım bu tür şeyleri eczacılar daha iyi biliyor. Ben daha evli değilken bana enfeksiyon için fitil vermişti eczacı kız fark etti de söyledi. Ben onu ne yapacağımı bilmezdim. Yarın bi sor istersen. Kullanmamın bi sakıncası var mı diyeKizlar vajinal mantar icin doktorum gyno travogen verdi fitil ama hamilelikte kullanilmasi yonunde arastirma yokmus ee niye riske gireyim ki.Ama sikayetim icin de bir sey yapmam lazim tabi.Sasirdim kaldim. Ilaci aratinca ilacin basligi altindq bu yazi da var.
Vajinal mantar için elma sirkesi ve suyu karıştırıp o bölgeyi bu suyla yıkamanızı öneririm. Bende 3-4 günde tamamen kesildi kaşıntı. Youtube da kadın doğum uzmanı tavsiye etmişti, belki işinize yararKizlar vajinal mantar icin doktorum gyno travogen verdi fitil ama hamilelikte kullanilmasi yonunde arastirma yokmus ee niye riske gireyim ki.Ama sikayetim icin de bir sey yapmam lazim tabi.Sasirdim kaldim. Ilaci aratinca ilacin basligi altindq bu yazi da var.
Merhaba tam emin değilim ama kalp atışlarında mi o dalgalar izlendi down sendrom unda gozlenebilir diye okumuştum ama gen testinde de bişey çıkmamış inşallah hiçbir şey olmazHerkese merhaba,
10.haftada gen testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Bugün de ikili tarama ve muayene için doktora gittim. Kan sonucu iki hafta sonra çıkacak ama ultrasonda ters a dalgaları izlendi. Doktor kalple ilgili, 20.haftada detaylı bakarız dedi ama okuduklarıma göre sonu hiç iyi bitmiyor. Saatlerdir ağlıyorum. Ters a dalgaları konusunda bilgisi olan var mı?
Kesen yer değiştirmişse o da kanama yapabiliyor, inşallah öyledirÇok tsk ederim canım çok şükür. İnan ki hiç Bi şey demedi düşük tehlikem var dedi o kadar küçük Bi hastanedeyim ben de Bi şey soramadım o anın şokuyla
Sadece ihtimal olasılık değerlerine bakıyorlar o da kesin değil yani, ben yaptırmadım eğer olumsuz bir sonuç çıktığında gebeliği sonlandırmayacaksak yapmanın pek de bir gereği yok şahsen.Bi de şu var madem bu testler bebeğin sağlıklı olup olmadığını söylemiyor neden ısrarla yaptırmamız söyleniyor. Para için mi yani yazık yaaa
Fetal DNA bende yaptırdım başka bir teste gerek yok dedi doktor 20.haftadan sonra ayrıntıli bakılacak tabiki onun dışında bişey yokkızlar ben de fetal dna yaptırdım abd'ye gitti kan sonuçları bekliyorum. fetal dna yaptıranlar perinatolaga da gidecek miyiz yine de yoksa sadece normal muayenede de bakıyorlar mı ayrıntılı burun ense vs.? perinatolog muayenesini sordum 1 küsürlerdi. Bilginiz var mı gebeliklerde mi gidiliyor sadece 22. hafta dışında?
Ben de bayağı araştırdım riskli ya da farklı bir nedenle takipli gebeliklerde 12. Haftada da perinatologa gidiliyor genelde. Tabi adıl dediğiniz gibi 20. haftalarda gideceğiz. fetal dna yaptırdık ama insan yine de burnunu ensesini merak ediyor. İnşallah sonuçlar temiz gelir. herkes için sağlıkFetal DNA bende yaptırdım başka bir teste gerek yok dedi doktor 20.haftadan sonra ayrıntıli bakılacak tabiki onun dışında bişey yok
İnşallah canım öyledirKesen yer değiştirmişse o da kanama yapabiliyor, inşallah öyledir
Rabbim muhafaza etsin canım inşaAllah yanılmıştır doktorun ağlayıp kendinide bebeğinide üzmenin faydası yok. duaya sarıl bol bol dua et o meleğin koruyucusu Rabbimiz. Rabbim hepimizin evladını korusun, şafi ismiyle şifalar ihsan eylesin, hayırla afiyetle sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin. Bu mübarek cuma gecesi hürmetine dualarımızı boş çevirmesin amiiinnnHerkese merhaba,
10.haftada gen testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Bugün de ikili tarama ve muayene için doktora gittim. Kan sonucu iki hafta sonra çıkacak ama ultrasonda ters a dalgaları izlendi. Doktor kalple ilgili, 20.haftada detaylı bakarız dedi ama okuduklarıma göre sonu hiç iyi bitmiyor. Saatlerdir ağlıyorum. Ters a dalgaları Nikki konusunda bilgisi olan var mı?
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz içinMerhaba okuyunca yazmak istedim bende 2 ay arayla yaşadım aynı şeyi 2 doktora gittim ikisi de kahverengi lekeler tehlikeli değildir küçük bir enfeksiyon bile sebep olmuş olabilir dediler. Yanlız kırmızıya dönerse ve fazlalasir ise hemen gelmemi söylediler. Bende çok endiselenmistim ama riskli gebelik uzmanı çok iyi bir doktora sordum içim rahatladı
Günaydın canımGunaydin arkadaslar
Güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar. Bugün kontrolüm var. İkilinin kan sonucu da büyük ihtimalle çıkmıştır. Meraktayim. Cinsiyet için de bu hafta daha net söyleyebilirim demişti. Heyecanla randevu saatimi bekliyorum. Dua edin
günaydın bende dün devletten randevu yakaladım detaylı ultrason için konuşcam ama inşallah cinsiyeti söylerrrr :) çok heyecanlıyım bugün 14 haftalık olduGünaydın kızlar. Bugün kontrolüm var. İkilinin kan sonucu da büyük ihtimalle çıkmıştır. Meraktayim. Cinsiyet için de bu hafta daha net söyleyebilirim demişti. Heyecanla randevu saatimi bekliyorum. Dua edin
İnşallahGüzel haberlerle gel canımben de pazartesi günü gideceğim umarım cinsiyet söyler meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?