- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah. Detaylı ultrasonu 14. Haftada yapıyorlar mı ve randevuyu MHRS üzerinden mi aldın canım? Daha ikili netlesmedigi için onlara odaklanamadimgünaydın bende dün devletten randevu yakaladım detaylı ultrason için konuşcam ama inşallah cinsiyeti söylerrrr :) çok heyecanlıyım bugün 14 haftalık oldu
Ben 16 oldum ultrosona göre 17 den gün aldım pazartesi benim de söyler mi acaba diye düşünüyorum 5 aydan önce demem dedi ama sorcam cok merak ediyorumgünaydın bende dün devletten randevu yakaladım detaylı ultrason için konuşcam ama inşallah cinsiyeti söylerrrr :) çok heyecanlıyım bugün 14 haftalık oldu
Merak etmeyin arada böyle lekelenmeler çoğu hamilede oluyor hatta sıklığı %40'dan fazla imiş. Benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Hatta 20. haftalarda da olunca çok korkmuştum falan. İçinizi ferah tutun.En son 2 hafta önce gitmiştim hersey yolundaydı icerde kanama alanı yoktu..
Ama şimdi yine tedirgin oldum, kontrolüm önümüzdeki hafta
Saglikla büyütelim her an korku ile yaşamak cok zor
Yok canım 20 24 aradı diye biliyorum genel de 22 de falan yapıyorlar detaylıyı 16 da üçlü tarama oluyo yaptırırsanHadi güzel haberlerle gelirsin inşallah. Detaylı ultrasonu 14. Haftada yapıyorlar mı ve randevuyu MHRS üzerinden mi aldın canım? Daha ikili netlesmedigi için onlara odaklanamadim
-2 kg ben de.Kaç kilo verdiniz, kaç kilo aldınız hanımlar ? Ben 5 kilo verdim neredeyse bebek için sıkıntı olur mu ?
Yürüyüş bantları az da olsa sürtünmeden ötürü ekstra yorabilir. açık havada hafif bir yürüyüş daha iyi gelecektir.Henüz kilo alımım olmadı ama normalde de iştahlı olduğum için bulantı vs de olmayınca bu haftalarda cidden abarttım bi ara yürüyüş yapıyordum bantta ama bi haftadır kasıklarım ağrıyor diye biraz korktum açıkçası gün boyu zaten mecburen ayaktayım akşam dinleneyim en azından diyorum
yok yapmıyorlar devlete hiç gitmedim detaylı ultrason yaptıra bilmem için doktorun takipli hastası olmam lazımmış yoksa randevu alamıyorum. O yüzden kontrole gidiyorum .Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah. Detaylı ultrasonu 14. Haftada yapıyorlar mı ve randevuyu MHRS üzerinden mi aldın canım? Daha ikili netlesmedigi için onlara odaklanamadim
benim kendi doktorum 28 ınde gel cinsiyet için dediBen 16 oldum ultrosona göre 17 den gün aldım pazartesi benim de söyler mi acaba diye düşünüyorum 5 aydan önce demem dedi ama sorcam cok merak ediyorum
Anladım canım. Hadi bakalım bizi de bilgilendirirsin.yok yapmıyorlar devlete hiç gitmedim detaylı ultrason yaptıra bilmem için doktorun takipli hastası olmam lazımmış yoksa randevu alamıyorum. O yüzden kontrole gidiyorum .
Bir de ikinci çocuk benimki unutmuşum her şeyiYok canım 20 24 aradı diye biliyorum genel de 22 de falan yapıyorlar detaylıyı 16 da üçlü tarama oluyo yaptırırsan
TabikiiAnladım canım. Hadi bakalım bizi de bilgilendirirsin.
Randevudan cikar çıkmaz haber etGünaydın kızlar. Bugün kontrolüm var. İkilinin kan sonucu da büyük ihtimalle çıkmıştır. Meraktayim. Cinsiyet için de bu hafta daha net söyleyebilirim demişti. Heyecanla randevu saatimi bekliyorum. Dua edin
Umarim sorun olmazMerak etmeyin arada böyle lekelenmeler çoğu hamilede oluyor hatta sıklığı %40'dan fazla imiş. Benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Hatta 20. haftalarda da olunca çok korkmuştum falan. İçinizi ferah tutun.
Ama sein baya olmus söylemesi lazımBen 16 oldum ultrosona göre 17 den gün aldım pazartesi benim de söyler mi acaba diye düşünüyorum 5 aydan önce demem dedi ama sorcam cok merak ediyorum
Lierac ve bio oil aldım ben, unutmadığım günler kullanıyorum. Bir de benim kol bacak ve sırtımda kaşıntı ve döküntüler oluyor, ona da mustela’nın bebek yağını önermişti doktor.kızlar merhabalar , daha önce güneş kremi önerilerinizi sormuştum , bu sefer de çatlak kremi önerilerinizi duymaya geldim :) 3. ay bittiği için başlamamız gerekiyormuş sanırım . neleri önerirsiniz ?
Anladım sizde buraya gelip yaptırsanız sizin için çok daha hesapliya gelirFetal dna burda artık eğitim araştırmada yapılmıyor. Eğer bulunduğunuz ilde yapılıyorsa çok şanslısınız
Kıyamam ya sana kız bebek geliyor galiba erkek bebekler son zamanlar zorluyormuş diye duydumHani bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçiyorduyine başladı kasık ağrıları , mide bulantıları
Ben öyle yapıyorum önce demem kesin olsun diye dedi kimi 12 haftalık diyo doktora baglı iştebenim kendi doktorum 28 ınde gel cinsiyet için dediyok ya doğumu bekleseymiş
Benim de ikinci canımBir de ikinci çocuk benimki unutmuşum her şeyi
Umarım der net olsun düşüncesi sanırımAma sein baya olmus söylemesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?