2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
günaydın bende dün devletten randevu yakaladım detaylı ultrason için konuşcam ama inşallah cinsiyeti söylerrrr :) çok heyecanlıyım bugün 14 haftalık oldu
Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah. Detaylı ultrasonu 14. Haftada yapıyorlar mı ve randevuyu MHRS üzerinden mi aldın canım? Daha ikili netlesmedigi için onlara odaklanamadim

günaydın bende dün devletten randevu yakaladım detaylı ultrason için konuşcam ama inşallah cinsiyeti söylerrrr :) çok heyecanlıyım bugün 14 haftalık oldu
Ben 16 oldum ultrosona göre 17 den gün aldım pazartesi benim de söyler mi acaba diye düşünüyorum 5 aydan önce demem dedi ama sorcam cok merak ediyorum

En son 2 hafta önce gitmiştim hersey yolundaydı icerde kanama alanı yoktu..
Ama şimdi yine tedirgin oldum, kontrolüm önümüzdeki hafta
Saglikla büyütelim her an korku ile yaşamak cok zor
Merak etmeyin arada böyle lekelenmeler çoğu hamilede oluyor hatta sıklığı %40'dan fazla imiş. Benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Hatta 20. haftalarda da olunca çok korkmuştum falan. İçinizi ferah tutun.

Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah. Detaylı ultrasonu 14. Haftada yapıyorlar mı ve randevuyu MHRS üzerinden mi aldın canım? Daha ikili netlesmedigi için onlara odaklanamadim
Yok canım 20 24 aradı diye biliyorum genel de 22 de falan yapıyorlar detaylıyı 16 da üçlü tarama oluyo yaptırırsan

Yürüyüş bantları az da olsa sürtünmeden ötürü ekstra yorabilir. açık havada hafif bir yürüyüş daha iyi gelecektir.

yok yapmıyorlar devlete hiç gitmedim detaylı ultrason yaptıra bilmem için doktorun takipli hastası olmam lazımmış yoksa randevu alamıyorum. O yüzden kontrole gidiyorum .

Randevudan cikar çıkmaz haber et
Guzel sonuclar alirsin insallah

Merak etmeyin arada böyle lekelenmeler çoğu hamilede oluyor hatta sıklığı %40'dan fazla imiş. Benim ilk gebeliğimde de olmuştu. Hatta 20. haftalarda da olunca çok korkmuştum falan. İçinizi ferah tutun.
Umarim sorun olmaz
Bir oncekinde dusukle sonuclandigi için strese girdim

kızlar merhabalar , daha önce güneş kremi önerilerinizi sormuştum , bu sefer de çatlak kremi önerilerinizi duymaya geldim :) 3. ay bittiği için başlamamız gerekiyormuş sanırım . neleri önerirsiniz ?
Lierac ve bio oil aldım ben, unutmadığım günler kullanıyorum. Bir de benim kol bacak ve sırtımda kaşıntı ve döküntüler oluyor, ona da mustela’nın bebek yağını önermişti doktor.

Hani bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçiyordu yine başladı kasık ağrıları , mide bulantıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…