prensipli doktor yapacak bir şey yokBen öyle yapıyorum önce demem kesin olsun diye dedi kimi 12 haftalık diyo doktora baglı işte
Benim de ikinci canım
Umarım der net olsun düşüncesi sanırım
Hangi il orası gezme bahanesiyle gelebilirizAnladım sizde buraya gelip yaptırsanız sizin için çok daha hesapliya gelir
Bende aynıyım fakat ben hamile olduğumu soyledigimde annem ne gerek vardı diyip kafasını çevirdi elimde ultrason kağıdıyla kala kaldım.kardesim ciddimisin sen dedi kayınvalidem 3. Ye ne gerek vardı dedi.gecenlerde bı video izledim herkes hamile olduğunu öğrenince kıza sarılıyor oturup iki saat ağladım videoya ben söylediğimde beş karış suratla karsilandim hala düşündükçe gözlerim yasarir.kızlar benim her şeye ama her şeye gözlerim doluyor dokunsanız ağlıcam gebelikten dolayı biliyorum ama çok fazla değil mi reklama bile oturup saatlerce ağlaya bilirim.
benzer bir durum da ben yaşadım, bu insanlar neden böyle lafın nereye gideceğini bilmeden düşüncesizce konuşur kiBende aynıyım fakat ben hamile olduğumu soyledigimde annem ne gerek vardı diyip kafasını çevirdi elimde ultrason kağıdıyla kala kaldım.kardesim ciddimisin sen dedi kayınvalidem 3. Ye ne gerek vardı dedi.gecenlerde bı video izledim herkes hamile olduğunu öğrenince kıza sarılıyor oturup iki saat ağladım videoya ben söylediğimde beş karış suratla karsilandim hala düşündükçe gözlerim yasarir.
Di mi yaa. Bnm de 2 gun mide bulantim yok.gibiydi oh dedim 3ay bitti diye. Dunden beri gece bile bulantim olduHani bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçiyorduyine başladı kasık ağrıları , mide bulantıları
Bosver canim yaa sen istiyo musun eşin istiyo mu bitti. Kacinci oldugu kimseyi ilgilendirmez baska. Istemeyen az otede dursunBende aynıyım fakat ben hamile olduğumu soyledigimde annem ne gerek vardı diyip kafasını çevirdi elimde ultrason kağıdıyla kala kaldım.kardesim ciddimisin sen dedi kayınvalidem 3. Ye ne gerek vardı dedi.gecenlerde bı video izledim herkes hamile olduğunu öğrenince kıza sarılıyor oturup iki saat ağladım videoya ben söylediğimde beş karış suratla karsilandim hala düşündükçe gözlerim yasarir.
Benimki de benzer seyler demisti. Kastettigi guya ilk torun sevgisi... simdi benim oglum hergun onlarda. Ilki sonu yok bunun hepsi ayri sevilirbenzer bir durum da ben yaşadım, bu insanlar neden böyle lafın nereye gideceğini bilmeden düşüncesizce konuşur ki
kaynanam eşim heycanla bebek haberini verdiğinde bana benim torunlarım var annenler sevinir ilk torunları olacak demişti :/ o zaman sildim kaynanamı
evet canım hepsinin yeri ayrı sonuçta 2-3 çocuğu olanlar sıralama mı yapıyor laf işte baya üzülmüştüm söylediğinde ama salladım sonraBenimki de benzer seyler demisti. Kastettigi guya ilk torun sevgisi... simdi benim oglum hergun onlarda. Ilki sonu yok bunun hepsi ayri sevilir
OlabilirBen öyle yapıyorum önce demem kesin olsun diye dedi kimi 12 haftalık diyo doktora baglı işte
Benim de ikinci canım
Umarım der net olsun düşüncesi sanırım
Aynen benim 3. Olacak heyecan, bekleyis aynievet canım hepsinin yeri ayrı sonuçta 2-3 çocuğu olanlar sıralama mı yapıyor laf işte baya üzülmüştüm söylediğinde ama salladım sonra
15+2yim az önce yine kustum, kasık ağrıları da arttı gibi ya benim de yarın kontrolüm var sorucam inşallah her şey yolundadırHani bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçiyorduyine başladı kasık ağrıları , mide bulantıları
Ben geçen gün bahçedeki ağaçlar çiçeklerini döküp yaprak çıkarmışlar diye ağladım düşünkızlar benim her şeye ama her şeye gözlerim doluyor dokunsanız ağlıcam gebelikten dolayı biliyorum ama çok fazla değil mi reklama bile oturup saatlerce ağlaya bilirim.
Amaninn yaa korkutmayin15+2yim az önce yine kustum, kasık ağrıları da arttı gibi ya benim de yarın kontrolüm var sorucam inşallah her şey yolundadır
Bende öyleyim..Ben geçen gün bahçedeki ağaçlar çiçeklerini döküp yaprak çıkarmışlar diye ağladım düşün
Ya aslında benim de bi azalıyor sonra tekrar başlıyor anlamadım ben de, ama Allah’a şükür pek zorlanmıyorum. Önceki haftalardaki gibi sürekli bir mide bulantısı yok ama ben de tamamen geçer sanıyordum geçmediAmaninn yaa korkutmayin
Ben 12. Haftaya yeni girdim baya baya azaldı mide bulantisi halsizlik ve diğer hersey
Gun geçtikçe de daha da duzeliyormuz
Valla ben normalde hiç duygusal değilim ama bende herşeye aglar oldumBende öyleyim..
Herseyw gözlerim dolu dolu burun kipkirmizi
Gören biri ölmüs saniyor
Valla tutamiyom da kendimi ağlayasım varsa ağlıyorum hic ummadık yerde kendi kendime içimden espri yapıp gülüyorum
Ne yapambende hormonlar la birlikte bu çeşit manyak oldum
Ahah bende gurbetteyim annem arar sorar canın bi şey istiyor mu diye gözlerim doluyor hemen. Biraz geçti bulantım filan ama kasık ağrım var biraz. Bide bebek aşağıya inmiş deyince korkum varValla ben normalde hiç duygusal değilim ama bende herşeye aglar oldum
Hep yattıgım için arayanlar oluyo bak canım bişey isterse söyle dedikleri anda sana kim bakıyo dedikleri anda ağlamaya başlıyorım
Çok saçma ama camdan bakarken uçak gördüm bu türkiyeyemi gidiyo acaba diye ağlamaya başladım
Kafayı yedim
Benimde kasık agrım çok oluyor doktor normal bebekler büyüyolar ondan dediAhah bende gurbetteyim annem arar sorar canın bi şey istiyor mu diye gözlerim doluyor hemen. Biraz geçti bulantım filan ama kasık ağrım var biraz. Bide bebek aşağıya inmiş deyince korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?