çocuğun saç çıkarması, büyümesinden kaynaklı rahim genişlemesi, çok oturmak vs çok şeyler de söyleniyor, ben açıkcası nedeninden ziyade yaşadığım huzursuzluğa odaklıyım şuanKıyamam ya sana kız bebek geliyor galiba erkek bebekler son zamanlar zorluyormuş diye duydum
aynen ben de bir hafta iyi gibiydim koku hissiyatı gitti ama bulantı hissi yine başladıDi mi yaa. Bnm de 2 gun mide bulantim yok.gibiydi oh dedim 3ay bitti diye. Dunden beri gece bile bulantim oldu
canım bazı kadınların mide bulantısı doğuma kadar bile sürüyormuş inşallah bizlerde olmaz15+2yim az önce yine kustum, kasık ağrıları da arttı gibi ya benim de yarın kontrolüm var sorucam inşallah her şey yolundadır
Öyle canım profesör görüyordur bence ama demıyo işteprensipli doktor yapacak bir şey yok
İyi canım cihazları kendinden demiyo işte eger söylemezse o ara baska doktora giderim sırf cinsiyet için meraktan ölcem bence goruyordur ama tahmin bile etmedi yani olsun neye benziyor dediğim de 5 aydan önce demem ben dedi bakalımOlabilir
Ultrasyon cihazına da bağlı biraz cok eski degilse göstermesi lazim
Oğlumda son zamana kadar ara arada olsa kustum herkesin aynı değil cidden bunda sürekli kustum 4 ay gectı hala devam şiddetli bu gebeliğim de azalma olmadı birden geliyocanım bazı kadınların mide bulantısı doğuma kadar bile sürüyormuş inşallah bizlerde olmaz
evet haklısın valla değişiklik gösterebiliyor bu arada benim doktorda 20 den önce söylemem dediOğlumda son zamana kadar ara arada olsa kustum herkesin aynı değil cidden bunda sürekli kustum 4 ay gectı hala devam şiddetli bu gebeliğim de azalma olmadı birden geliyo
Doktoru mu değiştirmem ama cinsiyet ögrenmek için giderim baska doktora demezse yine adam profesör vardır bi bildiği ama benim ikinci acaba kız mı erkek mi 1 ay daha rüyalarımda ugrasamam ikisi de evlâd ama ben cok merak ettimevet haklısın valla değişiklik gösterebiliyor bu arada benim doktorda 20 den önce söylemem dediben doktorumu dinlicem
Yatıyorum zaten hep umarım çıkar. Ayaklarım havada yatıyorumBenimde kasık agrım çok oluyor doktor normal bebekler büyüyolar ondan dedi
benim plesantamda ayrılma vardı doktorum 16. Haftada bebek yukarı cıkardekn düzelir demişti
hiç kalkmadım 2buçuk haftada düzeldi şükür
sende hiç kalkma hep yat 16. Haftada çıkar yukarı canım
Bende aynıyım senle Nursuaynen ben de bir hafta iyi gibiydim koku hissiyatı gitti ama bulantı hissi yine başladı
ay millet bizden meraklı gıcık oluyorumDoktoru mu değiştirmem ama cinsiyet ögrenmek için giderim baska doktora demezse yine adam profesör vardır bi bildiği ama benim ikinci acaba kız mı erkek mi 1 ay daha rüyalarımda ugrasamam ikisi de evlâd ama ben cok merak ettimgizemli bide herkez belli demiyosun gibi konusuyo daha kendim bilmiyorum
Anlıyordur tabi onlar kemik yapısından bile anlıyor. Birde bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahşm daha erken geliştiği için erkeğe göte daha erken söylenebiliyormuş.Öyle canım profesör görüyordur bence ama demıyo işte
İyi canım cihazları kendinden demiyo işte eger söylemezse o ara baska doktora giderim sırf cinsiyet için meraktan ölcem bence goruyordur ama tahmin bile etmedi yani olsun neye benziyor dediğim de 5 aydan önce demem ben dedi bakalımmeraktayım
kuzu benim iştahım açık maşallah yiyorum da ama o his hep var bir türlü geçmiyor. 16 haftada herşey kaybolacak ben inanıyorumBende aynıyım senle Nursuyemek yiyemiyorum canım hiç bi şey istemiyor
İnşallah. Ben 16 ya kadar her gün yatacak gibi duruyorum bakalım.kuzu benim iştahım açık maşallah yiyorum da ama o his hep var bir türlü geçmiyor. 16 haftada herşey kaybolacak ben inanıyorumyani inşallah dıyelım öyle düşünelim
Sol tarafınada yat canım bol bol su içYatıyorum zaten hep umarım çıkar. Ayaklarım havada yatıyorum
sağlıklı olsunlar da şurda 16 ya az kaldı sıkacağız dişimizi. İnşallah sonraki süreç iyi geçer. Bu arada keşke bi alet olsada cinsiyete kendimiz bakıp öğrenebilsekİnşallah. Ben 16 ya kadar her gün yatacak gibi duruyorum bakalım.
3 kromozoma, 5 kromozoma ve tüm kromozomlara bakan paketler var.kanla bakılan belli başlı kromozonlara bakmıyorlar mı birde artık türkiyede de yapılıyormuş bu iş.
aradım anakaraya gönderiyoruz artık türkiyede yapılıyor dedi.
Bu kaynanalar hep bi gereksiz konuşur. Benim ki İzmir’e getirir ben bakarım sen bakamazsın demişti. Ben de ilk defa ileri gidip çocuk bakacaksan doğurduklarına bak dedim. Sonra kahkaha attım herkes kendi doğurduğu çocuğa baksın dedimbenzer bir durum da ben yaşadım, bu insanlar neden böyle lafın nereye gideceğini bilmeden düşüncesizce konuşur ki
kaynanam eşim heycanla bebek haberini verdiğinde bana benim torunlarım var annenler sevinir ilk torunları olacak demişti :/ o zaman sildim kaynanamı
Bende çok kötüyüm yaa hiç iyi değil aksine daha arttı sanki sabah evden çıkarken tekrar bulantiyla kendimi lavaboya zor atiyorumHani bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçiyorduyine başladı kasık ağrıları , mide bulantıları
Ben tam tersi diye biliyorum erkekten kıza dönen kimseyi görmedim ama kız söylenipte erkeğe dönen bebek gördüm. Ki hepimiz görmüşüzdür. Bi de erkek pipisi en önce oluşan organlardan bununla ilgili kitap okumuştum. O yüzden empati yetenekleri ve duyma yetenekleri bayanların ki kadar gelişmiyor. O yüzden kadınlar erkeklere beni anlamıyorsun beni dinlemiyorsun diyorlar felan filanAnlıyordur tabi onlar kemik yapısından bile anlıyor. Birde bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahşm daha erken geliştiği için erkeğe göte daha erken söylenebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?