2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kıyamam ya sana kız bebek geliyor galiba erkek bebekler son zamanlar zorluyormuş diye duydum
çocuğun saç çıkarması, büyümesinden kaynaklı rahim genişlemesi, çok oturmak vs çok şeyler de söyleniyor, ben açıkcası nedeninden ziyade yaşadığım huzursuzluğa odaklıyım şuan Kız da erkek de başımın en tepesinde bu arada

prensipli doktor yapacak bir şey yok
Öyle canım profesör görüyordur bence ama demıyo işte
Olabilir
Ultrasyon cihazına da bağlı biraz cok eski degilse göstermesi lazim
İyi canım cihazları kendinden demiyo işte eger söylemezse o ara baska doktora giderim sırf cinsiyet için meraktan ölcem bence goruyordur ama tahmin bile etmedi yani olsun neye benziyor dediğim de 5 aydan önce demem ben dedi bakalım meraktayım

canım bazı kadınların mide bulantısı doğuma kadar bile sürüyormuş inşallah bizlerde olmaz
Oğlumda son zamana kadar ara arada olsa kustum herkesin aynı değil cidden bunda sürekli kustum 4 ay gectı hala devam şiddetli bu gebeliğim de azalma olmadı birden geliyo

Oğlumda son zamana kadar ara arada olsa kustum herkesin aynı değil cidden bunda sürekli kustum 4 ay gectı hala devam şiddetli bu gebeliğim de azalma olmadı birden geliyo
evet haklısın valla değişiklik gösterebiliyor bu arada benim doktorda 20 den önce söylemem dedi ben doktorumu dinlicem

evet haklısın valla değişiklik gösterebiliyor bu arada benim doktorda 20 den önce söylemem dedi ben doktorumu dinlicem
Doktoru mu değiştirmem ama cinsiyet ögrenmek için giderim baska doktora demezse yine adam profesör vardır bi bildiği ama benim ikinci acaba kız mı erkek mi 1 ay daha rüyalarımda ugrasamam ikisi de evlâd ama ben cok merak ettim gizemli bide herkez belli demiyosun gibi konusuyo daha kendim bilmiyorum

Yatıyorum zaten hep umarım çıkar. Ayaklarım havada yatıyorum

ay millet bizden meraklı gıcık oluyorum sanki gelip kendisi bakacak

Anlıyordur tabi onlar kemik yapısından bile anlıyor. Birde bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahşm daha erken geliştiği için erkeğe göte daha erken söylenebiliyormuş.

Bende aynıyım senle Nursu yemek yiyemiyorum canım hiç bi şey istemiyor
kuzu benim iştahım açık maşallah yiyorum da ama o his hep var bir türlü geçmiyor. 16 haftada herşey kaybolacak ben inanıyorum yani inşallah dıyelım öyle düşünelim

İnşallah. Ben 16 ya kadar her gün yatacak gibi duruyorum bakalım.
sağlıklı olsunlar da şurda 16 ya az kaldı sıkacağız dişimizi. İnşallah sonraki süreç iyi geçer. Bu arada keşke bi alet olsada cinsiyete kendimiz bakıp öğrenebilsek

kanla bakılan belli başlı kromozonlara bakmıyorlar mı birde artık türkiyede de yapılıyormuş bu iş.
aradım anakaraya gönderiyoruz artık türkiyede yapılıyor dedi.
3 kromozoma, 5 kromozoma ve tüm kromozomlara bakan paketler var.
Türkiye'de de yapılıyor artık evet. Ben doktoruma sordum Türkiye mi, yurtdışı mı diye. Ben çocuğum için yurtdışında test yaptırdım, sana kalmış dedi.

Bu kaynanalar hep bi gereksiz konuşur. Benim ki İzmir’e getirir ben bakarım sen bakamazsın demişti. Ben de ilk defa ileri gidip çocuk bakacaksan doğurduklarına bak dedim. Sonra kahkaha attım herkes kendi doğurduğu çocuğa baksın dedim o gün bugündür çocukla ilgili konuşmaz

Anlıyordur tabi onlar kemik yapısından bile anlıyor. Birde bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahşm daha erken geliştiği için erkeğe göte daha erken söylenebiliyormuş.
Ben tam tersi diye biliyorum erkekten kıza dönen kimseyi görmedim ama kız söylenipte erkeğe dönen bebek gördüm. Ki hepimiz görmüşüzdür. Bi de erkek pipisi en önce oluşan organlardan bununla ilgili kitap okumuştum. O yüzden empati yetenekleri ve duyma yetenekleri bayanların ki kadar gelişmiyor. O yüzden kadınlar erkeklere beni anlamıyorsun beni dinlemiyorsun diyorlar felan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…