2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla iyi demişsin Cevap vermek lazım ben bişey diyemedim içimde kaldı gününü bekliyorum elbet denk gelir söylerim

Anlıyordur tabi onlar kemik yapısından bile anlıyor. Birde bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahşm daha erken geliştiği için erkeğe göte daha erken söylenebiliyormuş.
Kemik yapısı dogrudur ama erkekler daha önce diye biliyorum ben de kızlar saklıyo bide bıdıslar ya insallah rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin
kuzu benim iştahım açık maşallah yiyorum da ama o his hep var bir türlü geçmiyor. 16 haftada herşey kaybolacak ben inanıyorum yani inşallah dıyelım öyle düşünelim
Geçmiyo bacım geçmiyor insallah diz gecenlerden olursunuz

arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana..2 ,li test yaptım ama yaş faktörü var. orta risk çıktı doktorum fetal önerdi ama ben gebeliğimi devam ettirmek istediğim için testi yapmayı düşünmüyorum 2 li testi iyi çıkmayıp sağlıklı doğum yapanlar var mı aranızda..bebeğimin ense kalınlığı 1.85 burnu söylemedi doktor

Selam kızlar. Kontrolden çıktım. İkilinin sonucu normal. Çok rahatladım. Şükürler olsun. Dilerim herkes bu süreci rahatlıkla geçirir. Cinsiyet için pipiyi gördük gene. İkinci oğlan geliyor bana. Huniyi alıp bekleyeyim bari Sağlıklı olsun da işin şakası tabi ki. Erkek çocuk annesi olmak çok güzel bir duygu. Kızı da tatmak isterdim ama kısmet böyleymiş.

Sadece yaş riski mi var. Benim de yaş riskim yüksek. Doktorum dedi ki zaten senin yaşın 36 olduğu için riskli olduğunu biliyorduk. Önemli olan karma bir test var o dedi ki benim o riskim çok düşük.

sağlıklı olsunlar da şurda 16 ya az kaldı sıkacağız dişimizi. İnşallah sonraki süreç iyi geçer. Bu arada keşke bi alet olsada cinsiyete kendimiz bakıp öğrenebilsek
Ben ultrason fotoğrafıyla konuşuyorum kızımın. Çok belli alnı yanakları

Eklentiler

• 8A2A9E1A-578D-4273-8950-579C9E0DCE53.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 82
Ya bunu cok yazan oldu sadece yas faktöründen ise sorun olmuyor diye bilmiyorum ama bu kusku bile yorucu
Yas kaç acaba

Hmm olabilir. Bilemedim canım ben öyle okumuştum

Masallah gozunuzaydin
Yaşınızı sorsam wallahi test yapacağım burda heralde anlamadığım sadece yasi büyük olanlar da mi risk faktörü yüksek çıkıyor kizlar bilgilendirelim birbirimizi

Benim de ense kalınlığı 1.7 çıktı 3 cm üzeri bizim için sıkıntı dedi. 2’li test sonucumda sıkıntı olmadığını söyledi ve ekledi bu test bebeğin sağlıklı olup olmadığının bilgisini vermez dedi ben de 2 gün önce buna canımı sıktım ama attım üzerimden hemen. Evladım başımın üstüne doktorlar bazen ilginç konuşuyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sıkma canını 45 yaşında sağlıklı doğum yapan kadınlar var

yaş 37 olacak ağustosta.. yani doktorum çok riksli demedi aslında testten çok anlamıyorum. hangi orana bakmak gerekiyor acaba..ultrastyonda her şey normal demişti

Çok şükür gözün Aydın rabbim doğru cinsiyette hayrlı evlat versin sağlıklı sıhhatli

Yani yasi yüksek olanların çoğunluğunda mi risk oranı fazla acaba yoksa değişiyor mu

yaş 37 olacak ağustosta.. yani doktorum çok riksli demedi aslında testten çok anlamıyorum. hangi orana bakmak gerekiyor acaba..ultrastyonda her şey normal demişti
Keşke doktorlar doğru yorum yapsa fa boş yere anneyi yormasa..
En neti fetal dna sanirim ..
Yani madem geçerliligi yok testin madem net değil neden yaptırıyorlar anlamadim..
Ozaman fetal mecburi olsun fiyatlar biraz asagi çekilsin cidden şaka gibi

İçiyorum. Şuan 2 litre bitti. Evden hiç çıkmadın mı canım şöyle bir yürümedin mi yani. Yarın hastaneye gidicem tekrar okulum heyet raporu istiyor.
Canım evden çıkmayı geçtim ben salona bile gitmedim yatak ve tuvalet arasında gidip geldim hep çok daraldıysam evde biraz dolaştım o kadar

kesinlikle katılıyorum önemi yok deniyor ama yaptırılıyor risk çıkıncada stres yapma bebeğe zarar yok bilmem ne..Gelde stres yapma kolaydı demesi.. Sonrasında hemen başka test böyle böyle anne ve babayı psikolojikman resmen bitiriyorlar

Valla iyi demişsin Cevap vermek lazım ben bişey diyemedim içimde kaldı gününü bekliyorum elbet denk gelir söylerim
İlk defa öncekiler benimle ilgiliydi ve bebeğimle ilgili konulunca dayanamadım ve anladım analık çok başka bi duygu değil kaynana 7 düvele meydan okurmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…