Valla iyi demişsinBu kaynanalar hep bi gereksiz konuşur. Benim ki İzmir’e getirir ben bakarım sen bakamazsın demişti. Ben de ilk defa ileri gidip çocuk bakacaksan doğurduklarına bak dedim. Sonra kahkaha attım herkes kendi doğurduğu çocuğa baksın dedimo gün bugündür çocukla ilgili konuşmaz
Kemik yapısı dogrudur ama erkekler daha önce diye biliyorum ben de kızlar saklıyoAnlıyordur tabi onlar kemik yapısından bile anlıyor. Birde bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahşm daha erken geliştiği için erkeğe göte daha erken söylenebiliyormuş.
Geçmiyo bacım geçmiyor insallah diz gecenlerden olursunuzkuzu benim iştahım açık maşallah yiyorum da ama o his hep var bir türlü geçmiyor. 16 haftada herşey kaybolacak ben inanıyorumyani inşallah dıyelım öyle düşünelim
Bende tam tersini biliyorumAnlıyordur tabi onlar kemik yapısından bile anlıyor. Birde bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahşm daha erken geliştiği için erkeğe göte daha erken söylenebiliyormuş.
İçiyorum. Şuan 2 litre bitti. Evden hiç çıkmadın mı canım şöyle bir yürümedin mi yani. Yarın hastaneye gidicem tekrar okulum heyet raporu istiyor.Sol tarafınada yat canım bol bol su iç
Sadece yaş riski mi var. Benim de yaş riskim yüksek. Doktorum dedi ki zaten senin yaşın 36 olduğu için riskli olduğunu biliyorduk. Önemli olan karma bir test var o dedi ki benim o riskim çok düşük.arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana..2 ,li test yaptım ama yaş faktörü var. orta risk çıktı doktorum fetal önerdi ama ben gebeliğimi devam ettirmek istediğim için testi yapmayı düşünmüyorum 2 li testi iyi çıkmayıp sağlıklı doğum yapanlar var mı aranızda..bebeğimin ense kalınlığı 1.85 burnu söylemedi doktor
Ben ultrason fotoğrafıyla konuşuyorum kızımın. Çok belli alnı yanaklarısağlıklı olsunlar da şurda 16 ya az kaldı sıkacağız dişimizi. İnşallah sonraki süreç iyi geçer. Bu arada keşke bi alet olsada cinsiyete kendimiz bakıp öğrenebilsek
Ya bunu cok yazan oldu sadece yas faktöründen ise sorun olmuyor diye bilmiyorum ama bu kusku bile yorucuarkadaşlar yardımcı olur musunuz bana..2 ,li test yaptım ama yaş faktörü var. orta risk çıktı doktorum fetal önerdi ama ben gebeliğimi devam ettirmek istediğim için testi yapmayı düşünmüyorum 2 li testi iyi çıkmayıp sağlıklı doğum yapanlar var mı aranızda..bebeğimin ense kalınlığı 1.85 burnu söylemedi doktor
Hmm olabilir. Bilemedim canım ben öyle okumuştumBen tam tersi diye biliyorum erkekten kıza dönen kimseyi görmedim ama kız söylenipte erkeğe dönen bebek gördüm. Ki hepimiz görmüşüzdür. Bi de erkek pipisi en önce oluşan organlardan bununla ilgili kitap okumuştum. O yüzden empati yetenekleri ve duyma yetenekleri bayanların ki kadar gelişmiyor. O yüzden kadınlar erkeklere beni anlamıyorsun beni dinlemiyorsun diyorlar felan filan
Masallah gozunuzaydinSelam kızlar. Kontrolden çıktım. İkilinin sonucu normal. Çok rahatladım. Şükürler olsun. Dilerim herkes bu süreci rahatlıkla geçirir. Cinsiyet için pipiyi gördük gene. İkinci oğlan geliyor bana. Huniyi alıp bekleyeyim bariSağlıklı olsun da işin şakası tabi ki. Erkek çocuk annesi olmak çok güzel bir duygu. Kızı da tatmak isterdim ama kısmet böyleymiş.
Benim de ense kalınlığı 1.7 çıktı 3 cm üzeri bizim için sıkıntı dedi. 2’li test sonucumda sıkıntı olmadığını söyledi ve ekledi bu test bebeğin sağlıklı olup olmadığının bilgisini vermez dedi ben de 2 gün önce buna canımı sıktım ama attım üzerimden hemen. Evladım başımın üstüne doktorlar bazen ilginç konuşuyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sıkma canını 45 yaşında sağlıklı doğum yapan kadınlar vararkadaşlar yardımcı olur musunuz bana..2 ,li test yaptım ama yaş faktörü var. orta risk çıktı doktorum fetal önerdi ama ben gebeliğimi devam ettirmek istediğim için testi yapmayı düşünmüyorum 2 li testi iyi çıkmayıp sağlıklı doğum yapanlar var mı aranızda..bebeğimin ense kalınlığı 1.85 burnu söylemedi doktor
Çok şükür gözün Aydın rabbim doğru cinsiyette hayrlı evlat versin sağlıklı sıhhatliSelam kızlar. Kontrolden çıktım. İkilinin sonucu normal. Çok rahatladım. Şükürler olsun. Dilerim herkes bu süreci rahatlıkla geçirir. Cinsiyet için pipiyi gördük gene. İkinci oğlan geliyor bana. Huniyi alıp bekleyeyim bariSağlıklı olsun da işin şakası tabi ki. Erkek çocuk annesi olmak çok güzel bir duygu. Kızı da tatmak isterdim ama kısmet böyleymiş.
Yani yasi yüksek olanların çoğunluğunda mi risk oranı fazla acaba yoksa değişiyor muBenim de ense kalınlığı 1.7 çıktı 3 cm üzeri bizim için sıkıntı dedi. 2’li test sonucumda sıkıntı olmadığını söyledi ve ekledi bu test bebeğin sağlıklı olup olmadığının bilgisini vermez dedi ben de 2 gün önce buna canımı sıktım ama attım üzerimden hemen. Evladım başımın üstüne doktorlar bazen ilginç konuşuyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sıkma canını 45 yaşında sağlıklı doğum yapan kadınlar var
Keşke doktorlar doğru yorum yapsa fa boş yere anneyi yormasa..yaş 37 olacak ağustosta.. yani doktorum çok riksli demedi aslında testten çok anlamıyorum. hangi orana bakmak gerekiyor acaba..ultrastyonda her şey normal demişti
Canım evden çıkmayı geçtim ben salona bile gitmedim yatak ve tuvalet arasında gidip geldim hep çok daraldıysam evde biraz dolaştım o kadarİçiyorum. Şuan 2 litre bitti. Evden hiç çıkmadın mı canım şöyle bir yürümedin mi yani. Yarın hastaneye gidicem tekrar okulum heyet raporu istiyor.
karma test hangisi oluyor acabaSadece yaş riski mi var. Benim de yaş riskim yüksek. Doktorum dedi ki zaten senin yaşın 36 olduğu için riskli olduğunu biliyorduk. Önemli olan karma bir test var o dedi ki benim o riskim çok düşük.
kesinlikle katılıyorum önemi yok deniyor ama yaptırılıyor risk çıkıncada stres yapma bebeğe zarar yok bilmem ne..Gelde stres yapma kolaydı demesi.. Sonrasında hemen başka test böyle böyle anne ve babayı psikolojikman resmen bitiriyorlarKeşke doktorlar doğru yorum yapsa fa boş yere anneyi yormasa..
En neti fetal dna sanirim ..
Yani madem geçerliligi yok testin madem net değil neden yaptırıyorlar anlamadim..
Ozaman fetal mecburi olsun fiyatlar biraz asagi çekilsin cidden şaka gibi
İlk defaValla iyi demişsinCevap vermek lazım ben bişey diyemedim içimde kaldı gününü bekliyorum elbet denk gelir söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?